Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα τώρα. Το μοντέλο ανάπτυξης μας βασίστηκε και ακόμα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εσωτερική κατανάλωση.

εεεε...μαλλον εννοεις στο ελλειμα εμπορικου ισοζυγιου  ;)

Επισκέπτης
και για να συνεχίσω .....

Καιρός να

- μάθουν οι ελλεηνίδες να βάζουν και κανένα τσουκάλι στο σπίτι και να κόψουν τα ντελίβερι.. καλό θα κάνουν και στην υγεία της οικογένειας (σωματική και ψυχική) και στην υγεία του οικογενειακού προυπολογισμού
- μάθουν οι έλληνες να μην βγαίνουν κάθε βράδυ έξω για ποτό αλλά να κάθονται και λίγο στο σπιτάκι τους.. αντε να διαβάσουν και κανένα βιβλίο μπας και ξεστραβωθούνε.. να δούνε και λίγο χαζοκούτι.. πέρα από τις μαλακίες η τηλεόραση έχει και ορισμένες αξιόλογες εκπομπές και ειδικά ντοκυμαντέρ..
- μάθουν οι έλληνες ότι αντί να βγαίνουν παρέα στην ταβέρνα ή στο λάιφσταιλ λάουντζ καφέ (πανάθεμα με) να οργανώνουν βραδιές σπίτι τους, όπου μπορούν να ακούσουν την   μουσική που θέλουν, στην ένταση που θέλουν και άμα λάχει και είναι και ζευγάρια να οργανώσουν και καμμιά παρτουζίτσα
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν ότι πράγματι χρειάζονται και όχι ότι τους λένε ότι χρειάζονται
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν τις ποσότητες που χρειάζονται και όχι όσα τους δίνουν με το ζόρι (ειδικά στις λαικές)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν και κανένα καφέ στο γραφεί και να μην αγοράζουν φρέντο με 3.5 ευρώ (το κέρατο μου μάθαμε και τον φρέντο  :headbang: :headbang: λες και ο ελληνικός  δεν είναι καλός)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν κολατσιό για την δουλεια τους από το σπίτι και να μην αγοράζουν τα σάντουιτς με τα βρωμοσάλαμα που τα πληρώνουν βαπορίσια.

και το κυριώτερο .. να μάθουν οι έλληνες ότι τα λεφτά δεν πέφτουν από τον ουρανό αλλά κερδίζονται με δουλειά..

Εγώ ας πούμε που:
- Τρώω σχεδόν μόνο σπιτικό.
-Δε βγαίνω κάθε βράδυ έξω αλλά (κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) μία φορά τη βδομάδα για τσιπουράκι.
-Δεν αγοράζω γκατζετιές και τα σχετικά διότι δεν έχω τέτοιο κόλημα
-Έχω το σεϊκεράκι μου στο μαγαζί και φτιάχνω το καφεδάκι μου μόνος μου
-Δεν τρώω κολατσιό γιατί δε μπορώ να φάω μέχρι να γυρίσω σπίτι.

Δε θα πάρω χαμπάρι την ύφεση??

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην παρεξηγηθώ, διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ καλό να γίνουν ανάλογες αλλαγές στις συνήθειες μας και στον τρόπο εργασίας μας όπως αυτός που περιγράφεται www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2009/12/ChineseAcademySocialSciences.jpg&imgrefurl=http://www.zoomnews.gr/%3Ftag%3D%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1&usg=__zcrXEfg18lcNC13Odh_cBFKj5LI=&h=371&w=597&sz=44&hl=el&start=16&um=1&itbs=1&tbnid=uq8sICLR1qhj9M:&tbnh=84&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25BF%25CE%25B9%2B%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25B6%25CE%25BF%25CE%25B9%2B%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%2B%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25B7%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1]εδώ[/url] και φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία

http://[URL unfurl="true"]www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/04/microsoft-China.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

μπορούμε να ανταγωνιστούμε ποτέ αυτούς τους δύσμοιρους κομμουνιστές με τα εξευτελιστικά μεροκάματα που μας παραμυθιάζουν τόσον καιρό από το ΔΝΤ για τις μειώσεις μισθών με το πρόσχημα περικοπές = ανταγωνιστικότητα...?

η πιθανότητα να επιδείξουμε αλληλεγγύη (όπως έγινε στην Αργεντινή) μεταξύ μας οι παρτάκηδες και φιλοτομαριστές Έλληνες με την επιδείνωση της κρίσης, είναι ανάλογη με την πιθανότητα επιτυχίας του Π.Σ.Α. της κυβέρνησης...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εγώ ας πούμε που:
- Τρώω σχεδόν μόνο σπιτικό.
-Δε βγαίνω κάθε βράδυ έξω αλλά (κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) μία φορά τη βδομάδα για τσιπουράκι.
-Δεν αγοράζω γκατζετιές και τα σχετικά διότι δεν έχω τέτοιο κόλημα
-Έχω το σεϊκεράκι μου στο μαγαζί και φτιάχνω το καφεδάκι μου μόνος μου
-Δεν τρώω κολατσιό γιατί δε μπορώ να φάω μέχρι να γυρίσω σπίτι.

Δε θα πάρω χαμπάρι την ύφεση??
Πως να μην κλείσουν τα μαγαζιά με τύπους σαν κι εσένα?ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ!!! :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ.ΑΥΦΑΝΤΗ <<ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ>>ΑΘΗΝΑΙ 2000

ΑΝΟΙΞΗ 1978,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ,Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ 2ου Ε.Γ. ΤΟΥ ΓΕΣ Ο ΤΟΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΛΑΚΗ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.Γ.ΑΥΦΑΝΤΗ(ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ)
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10,ΚΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ:”ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;”ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.”ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΕΡΘΩ;” ”ΝΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑ”ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΕΡΙΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΘΡΑΚΗΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΑΝ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.”ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;” ”ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ,ΚΟΥΡΑΣΤHΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ”.

ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΚΗΛΙΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ.ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ.”ΣΤΡΑΤΟ ,ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;” ”ΝΑΙ” ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ,ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΖΩΝΕΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΩ,ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ.

”ΣΤΡΑΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ Ν.Α.  ΑΙΓΑΙΟ  ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ,ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ;”ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ”ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΗΝ ΚΗΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!”.

ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΥΧΑ ΜΙΚΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣ,ΧΑΛΚΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΣ,ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ .ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ ΣΕ ΒΡΑΧΟ.Η ΚΗΛΙΔΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ Ν.Α. ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΗΣΟΙ ΙΜΙΑ-ΛΕΡΟΣ-ΔΗΛΟΣ.”ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ;” ”ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΕ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ”.

ΚΟΥΝΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.”ΣΤΡΑΤΟ ,ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;” ”ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΩΝΑΞΑ ΓΙΩΡΓΟ.”ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ(2000).

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

Α.ΟΣΜΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ Η ΡΩΣΙΑ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΣΜΙΟ,ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 60.000 ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ 12 ΔΟΛΛΑΡΙΑ,ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΟΣΜΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 5.000 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 1000 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ,ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ(ΑΟΡΑΤΑ.)ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Β.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΛΑΤΙΝΑΣ-ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΩΡΑ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Υ.Γ.1  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 1978 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.ΣΚΟΠΙΜΑ Ή ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ;;;

Υ.Γ.2  ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ;;;

Υ.Γ.3  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ  Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ;;;

Υ.Γ.4  ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ  Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

Υ.Γ.5  ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τα κινεζικα κομμουνια και οι κεφαλαιοκρατες εκμεταλευονται την εργατικη... Υπολογο το Κ.Κ.Ε που οι κινεζοι συντοφοι οντας στην εξουσια [size=12pt]εχουν προδωσει το σοσσιαλισμο[/size]....

Δηλαδή να υποθέσσουμε ότι θεωρείς τον σοσιαλισμό ως δίκαιο σύστημα ;   :)

Γιατί αν δεν θεωρείς το σοσιαλισμό δίκαιο σύστημα, τότε το ΚΚΕ (καθώς και οι Κινέζοι σύντροφοι τους) μας έκαναν τουλάχιστον αυτό το καλό να μας προστατεύσουν από αυτή την "περιπέτεια"... :)

:think:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....τα λεει ολα ο τυπος .....καλυτερα και απο ελληνα :o :o :o :o

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με τι καρδιά να πας να ψηφίσεις τους δικούς μας;
και μετά σου λένε ότι η αποχή είναι χειρότερη !

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....τα λεει ολα ο τυπος .....καλυτερα και απο ελληνα :o :o :o :o

Καλά τα είπε ο Γιγαντας, πολυ καλήτερα απο ότι τα λένε οι Μαλακες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, Δεν τον κάνουνε προθυπουργό να τελιώνουμε με τους μαλακες που έχουμε μπλέξει...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η κατάχρηση του prada ή του cayene, ναι.

Όμως κάτω τα χέρια από το φραπέ μας!

:2funny: :2funny:

Χωρίς πλάκα τώρα. Το μοντέλο ανάπτυξης μας βασίστηκε και ακόμα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εσωτερική κατανάλωση.
Αφού λοιπόν μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εναλλακτικό μοντέλο (θα υπάρξει άραγε?), δεν πρέπει να το γκρεμίσουμε σε μια νύχτα. Γιατί πολύς κόσμος θα πεινάσει.
Ταπεινή μου άποψη.
το προβλημα ειναι οτι αυτο το μοντελο αναπτυξης που βασιζεται στον εσωτ. κατα/μο οπως λες, ειναι αφ ενος μεν υπευθυνο για την καταντια μας (ελλειψη ανταγ/τος, ελλειψη παραγωγικων επενδυσεων κλπ. κλπ) αφ ετερου δε, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συνεχισει η ελλαδα να "αναπτυσεται" επ αυτου!

βαριεμαι να το αναπτυξω περισσοτερο. οποιος καταλαβε, καταλαβε.
αν θελει καποιος αλλος να το κανει λιανα, εχει καλως.
ευχαριστω.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
το προβλημα ειναι οτι αυτο το μοντελο αναπτυξης που βασιζεται στον εσωτ. κατα/μο οπως λες, ειναι αφ ενος μεν υπευθυνο για την καταντια μας (ελλειψη ανταγ/τος, ελλειψη παραγωγικων επενδυσεων κλπ. κλπ) αφ ετερου δε, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συνεχισει η ελλαδα να "αναπτυσεται" επ αυτου!

βαριεμαι να το αναπτυξω περισσοτερο. οποιος καταλαβε, καταλαβε.
αν θελει καποιος αλλος να το κανει λιανα, εχει καλως.
ευχαριστω.

+10000

Αλλά δεν πρέπει να το κατεδαφίσεις πριν να έχεις εξασφαλίσει με τι θα το αντικαταστασήσεις. Γιατί θα καταντήσεις σαν το γήπεδο της ΑΕΚ. Που έριξαν το παλιό και έχουν μείνει 6 χρόνια χωρίς τίποτα!!

Έχουν περάσει 7 μήνες και σε αυτό το θέμα δεν έχει γίνει τίποτα. Μόλις ΧΤΕΣ ανακοινώθηκε ότι ο νέος αναπτυξιακός θα κατατεθεί Ιούνιο, θα ψηφιστεί Σεπτέμβριο και θα εφαρμοστεί το 2011!!!  :jerking: :jerking:

Θα υπάρχουμε μέχρι τότε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785

Πες ρε φίλε Farkeli  ότι αύριο ένας από μηχανής θεός, μας μάζευε κι εμάς και μας έλυνε για πάντα το οικονομικό πρόβλημα δίνοντας στον καθένα μας μια αξιοπρεπή και σχετικά καλοπληρωμένη δουλίτσα χωρίς φόβο απόλυσης.
Μιλάω για όλη την Ελλάδα δηλαδή.
Θα έλυνε κάτι αυτό???????????????????
Μπορεί η εργασιακή και οικονομική ασφάλεια από μόνη της να αλλάξει ποτέ τα μυαλά της κάθε μουρλοπαντιέρας, που θεωρεί άς πούμε, πως άν με διώξει σήμερα και με ξαναφέρει την επόμενη μέρα στην υπηρεσία της, θα έργαστεί λιγότερο και θα κάνει σωστότερα την δουλειά της????????????

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να εξαφανιστεί ώς δια μαγείας η βλακεία και η λαμογιά από τα πετσιά μας!!!!!!!!!

Ή λέω έγώ τώρα :think: να άρνηθεί κάποιος μίζα, ρουσφέτι, φακελάκι, πιασοκώλιασμα?????????

Καταλήγω πως δέν είναι καθόλου η άνάγκη που μάς κάνει παράλογους, μίζερους, βολεψάκηδες και έν τέλει κλέφτες και άναξιοπρεπείς.

Αν ήταν έτσι, η θαλπωρή της μονιμότητας και η έλλειψη φόβου για την άνεργία θα μας έκανε όλους σωστότατους έπαγγελματίες και κυρίως, πιο άνθρώπινους!!!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=134143&cid=4]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=134143&cid=4[/url]
Φρέσκο χρήμα από το Λιχτενστάιν με νταλίκα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010, 19:17

Υλικά για την παραγωγή χαρτονομισμάτων, που φορτώθηκαν στο Λιχτενστάιν σε τριαξονικό φορτηγό με φινλανδικές πινακίδες, εντόπισε στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών ο φακός της zougla.gr. Το φορτηγό εντοπίστηκε, αρχικά, στην Ελβετία από συνεργάτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας, ο οποίος και το ακολούθησε έως την Ανκόνα. Από εκεί το φορτηγό ταξίδεψε έως την Πάτρα και με τη συνοδεία συμβατικών αυτοκινήτων Ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος και ενός περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο Νομισματοκοπείο επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε τη μεταφορά των υλικών, καθώς και τη χώρα φόρτωσής τους. Από την Τράπεζα της Ελλάδος, που εποπτεύει την όλη διαδικασία, η zougla.gr πληροφορείται πως, όντως, πρόκειται για υλικό παραγωγής τραπεζογραμματίων και μάλιστα χαρτονομισμάτων των δέκα ευρώ, σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση της χώρας, όπως δηλώνουν, χαρακτηριστικά, οι αρμόδιοι.

Τα σενάρια

Η κίνηση αυτή προκάλεσε το εύλογο ενδιαφέρον οικονομικών κύκλων για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά στην πιστοποιημένη έλλειψη τραπεζογραμματίων στην αγορά λόγω της ενισχυόμενης τάσης υπεραποταμίευσης -κυρίως των νοικοκυριών- σε θυρίδες και σεντούκια. Το γεγονός αυτό παραδέχονται και κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο δεύτερος λόγος αφορά στη φημολογούμενη πρόθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να ακολουθήσει το αμερικανικό παράδειγμα και τη λογική των αρμοδίων της FED, τυπώνοντας πληθωριστικό νόμισμα, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ρευστότητας των ευρωπαϊκών οικονομιών.

Το τελευταίο σενάριο, αν και λογικότατο, κρίνοντας κανείς από την αμερικανική εμπειρία των δύο τελευταίων ετών, εντούτοις χαρακτηρίζεται ως «πολύ πρόωρο» από οικονομικούς παράγοντες που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μετά και τη θεαματική μεταστροφή των Ευρωπαίων ηγετών, που συντελέστηκε την προηγούμενη Κυριακή. Το σενάριο αυτό, αν ενεργοποιηθεί, θα αρχίσει να υλοποιείται μετά το καλοκαίρι, σημειώνουν οι παραπάνω κύκλοι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τι????????????????????????????

παει το σεναριο που ελεγε οτι τυπωνονται δραχμές?

οχι ρε πουτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom