Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ πρέπει κομμουνιστής να είσαι κατά βάθος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε κομμουνιστής δεν είμαι γιατί τίποτε από όλα αυτά δεν είναι κομμουνιστικό... ολα είναι αστικά..

απλα πιστεύω ότι είμαι λογικός και δεν με συνεπαίρνουν οι νεραίδες (παπαγαλάκια) των εποχών... γιαυτό και από το χρηματιστήριο έβγαλα κάποια λεφτά (οχι πολλά αλλά αρκετα για το λίγο κεφάλαιο που επένδυσα), έχω οικογένεια που δεν της λείπει τίποτε, έχω την δυνατότητα να κάνω διακοπές (οχι με πολυτέλειες αλλά για αρκετό καιρό) και έχω την δυνατότητα να κάνω και του κεφαλιού μου (ξενοπηδώντας, αγοράζοντας κάτι που μου αρέσει κλπ) οχι καθημερινά αλλά με τέτοια συχνότητα ώστε να μην παραπονιέμαι... 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και για να συνεχίσω .....

Καιρός να

- μάθουν οι ελλεηνίδες να βάζουν και κανένα τσουκάλι στο σπίτι και να κόψουν τα ντελίβερι.. καλό θα κάνουν και στην υγεία της οικογένειας (σωματική και ψυχική) και στην υγεία του οικογενειακού προυπολογισμού
- μάθουν οι έλληνες να μην βγαίνουν κάθε βράδυ έξω για ποτό αλλά να κάθονται και λίγο στο σπιτάκι τους.. αντε να διαβάσουν και κανένα βιβλίο μπας και ξεστραβωθούνε.. να δούνε και λίγο χαζοκούτι.. πέρα από τις μαλακίες η τηλεόραση έχει και ορισμένες αξιόλογες εκπομπές και ειδικά ντοκυμαντέρ..
- μάθουν οι έλληνες ότι αντί να βγαίνουν παρέα στην ταβέρνα ή στο λάιφσταιλ λάουντζ καφέ (πανάθεμα με) να οργανώνουν βραδιές σπίτι τους, όπου μπορούν να ακούσουν την   μουσική που θέλουν, στην ένταση που θέλουν και άμα λάχει και είναι και ζευγάρια να οργανώσουν και καμμιά παρτουζίτσα
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν ότι πράγματι χρειάζονται και όχι ότι τους λένε ότι χρειάζονται
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν τις ποσότητες που χρειάζονται και όχι όσα τους δίνουν με το ζόρι (ειδικά στις λαικές)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν και κανένα καφέ στο γραφεί και να μην αγοράζουν φρέντο με 3.5 ευρώ (το κέρατο μου μάθαμε και τον φρέντο  :headbang: :headbang: λες και ο ελληνικός  δεν είναι καλός)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν κολατσιό για την δουλεια τους από το σπίτι και να μην αγοράζουν τα σάντουιτς με τα βρωμοσάλαμα που τα πληρώνουν βαπορίσια.

και το κυριώτερο .. να μάθουν οι έλληνες ότι τα λεφτά δεν πέφτουν από τον ουρανό αλλά κερδίζονται με δουλειά..

Οι Ελληνες ειναι καιρος να θυμηθουν πολλα πραματα....

Θα ξυνισουν πολλα μουτρα λεμε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και για να συνεχίσω .....

Καιρός να

- μάθουν οι ελλεηνίδες να βάζουν και κανένα τσουκάλι στο σπίτι και να κόψουν τα ντελίβερι.. καλό θα κάνουν και στην υγεία της οικογένειας (σωματική και ψυχική) και στην υγεία του οικογενειακού προυπολογισμού
- μάθουν οι έλληνες να μην βγαίνουν κάθε βράδυ έξω για ποτό αλλά να κάθονται και λίγο στο σπιτάκι τους.. αντε να διαβάσουν και κανένα βιβλίο μπας και ξεστραβωθούνε.. να δούνε και λίγο χαζοκούτι.. πέρα από τις μαλακίες η τηλεόραση έχει και ορισμένες αξιόλογες εκπομπές και ειδικά ντοκυμαντέρ..
- μάθουν οι έλληνες ότι αντί να βγαίνουν παρέα στην ταβέρνα ή στο λάιφσταιλ λάουντζ καφέ (πανάθεμα με) να οργανώνουν βραδιές σπίτι τους, όπου μπορούν να ακούσουν την   μουσική που θέλουν, στην ένταση που θέλουν και άμα λάχει και είναι και ζευγάρια να οργανώσουν και καμμιά παρτουζίτσα
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν ότι πράγματι χρειάζονται και όχι ότι τους λένε ότι χρειάζονται
- μάθουν οι έλληνες να αγοράζουν τις ποσότητες που χρειάζονται και όχι όσα τους δίνουν με το ζόρι (ειδικά στις λαικές)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν και κανένα καφέ στο γραφεί και να μην αγοράζουν φρέντο με 3.5 ευρώ (το κέρατο μου μάθαμε και τον φρέντο  :headbang: :headbang: λες και ο ελληνικός  δεν είναι καλός)
- μάθουν οι έλληνες να φτιάχνουν κολατσιό για την δουλεια τους από το σπίτι και να μην αγοράζουν τα σάντουιτς με τα βρωμοσάλαμα που τα πληρώνουν βαπορίσια.

και το κυριώτερο .. να μάθουν οι έλληνες ότι τα λεφτά δεν πέφτουν από τον ουρανό αλλά κερδίζονται με δουλειά..

+1...
Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μια άκρως στρεβλή εντύπωση για το τί σημαίνει αναγκαία δαπάνη...
Υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί ζωτικής σημασίας να βγει 3-4 φορές τη βδομάδα για ποτό και να κάνει λογαριασμούς €50 τη φορά ή να πηγαίνει κομμωτήριο - πεντικιούρ μια φορά τη βδομάδα που δαίμονας της τασμανίας να ήταν, δεν θα μεγαλωναν τόσ γρήγορα μαλλιά και νύχια!

Βαρέθηκα να βλέπω ανθυποστελέχη με ύφος 1000 Γκόρντον Γκέκο ή Ντάνυ Κρέην και τρίτες βοηθούς κούριερ λογιστηρίου με νοοτροπία και προϋπολογισμό Sex and the city, χωρίς μάλιστα το εύκολο σεξ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  Οι Ελληνες ειναι καιρος να θυμηθουν πολλα πραματα....

Θα ξυνισουν πολλα μουτρα λεμε

καιρός είναι.. ειδικά όταν αυτά τα μούτρα είχαν γλυκαθεί με ξένη ζάχαρη...

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
οχι ρε κομμουνιστής δεν είμαι γιατί τίποτε από όλα αυτά δεν είναι κομμουνιστικό... ολα είναι αστικά..

απλα πιστεύω ότι είμαι λογικός και δεν με συνεπαίρνουν οι νεραίδες (παπαγαλάκια) των εποχών... γιαυτό και από το χρηματιστήριο έβγαλα κάποια λεφτά (οχι πολλά αλλά αρκετα για το λίγο κεφάλαιο που επένδυσα), έχω οικογένεια που δεν της λείπει τίποτε, έχω την δυνατότητα να κάνω διακοπές (οχι με πολυτέλειες αλλά για αρκετό καιρό) και έχω την δυνατότητα να κάνω και του κεφαλιού μου (ξενοπηδώντας, αγοράζοντας κάτι που μου αρέσει κλπ) οχι καθημερινά αλλά με τέτοια συχνότητα ώστε να μην παραπονιέμαι... 

Το έχω ξαναπεί ότι εμείς (βάζω και τον εαυτό μου στους σχετικά βολεμένους) δεν πρόκειται να φθάσουμε σε απόλυτη αντιπαράθεση (ή και παραβατική συμπεριφορά) με το νέο πολιτικο-οικονομικό σύστημα, δεδομένου ότι έχουμε ορισμένες καβάτσες.

Όμως, αρκετοί συμπολίτες μας που είναι ήδη άνεργοι (άλλος τρείς, άλλος πέντε μήνες) και έχει στερέψει τις πηγές φιλικής-συγγενικής δανειοδότησης του θα φθάσει μέχρι την παραβατικότητα (δεν συμπεριλαμβάνω την τραπεζική δανειοδότηση δεδομένου ότι οι τράπεζες στερούνται σχετικής ρευστότητας και δεν δίνουν είκολα ή και καθόλου σε ανεργους).

Αυτοί οι συμπολίτες μας δεν νομίζω ότι έχουν περιθώρια να κάνουν περικοπές σε περιττές δαπάνες γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν ούτε τις δαπάνες για τις βασικές τους ανάγκες.

Σαφώς (συμφωνώ) ότι για όσους είχαν οικονομικά περιθώρια και έκαναν υπέρμετρες και παράλογες δαπάνες, απαιτείται σύντομα (πολύ σύντομα θα έλεγα) να συμμορφωθούν ... "γιατί ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά"  ;)  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όμως, αρκετοί συμπολίτες μας που είναι ήδη άνεργοι (άλλος τρείς, άλλος πέντε μήνες) και έχει στερέψει τις πηγές φιλικής-συγγενικής δανειοδότησης του θα φθάσει μέχρι την παραβατικότητα (δεν συμπεριλαμβάνω την τραπεζική δανειοδότηση δεδομένου ότι οι τράπεζες στερούνται σχετικής ρευστότητας και δεν δίνουν είκολα ή και καθόλου σε ανεργους).

Αυτοί οι συμπολίτες μας δεν νομίζω ότι έχουν περιθώρια να κάνουν περικοπές σε περιττές δαπάνες γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν ούτε τις δαπάνες για τις βασικές τους ανάγκες.

Παλιότερα υπήρχε και η λεγόμενη αλληλεγύη μεταξύ των ανθρώπων... αν επιστρέψουμε στις παλιές συνηθειες και ήθη... ισως κάτι να γίνει..

Σαφώς (συμφωνώ) ότι για όσους είχαν οικονομικά περιθώρια και έκαναν υπέρμετρες και παράλογες δαπάνες, απαιτείται σύντομα (πολύ σύντομα θα έλεγα) να συμμορφωθούν ... "γιατί ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά"  ;)  

αν και καθήμενος (οπισθεν του πληκτρολογίου) ορθά εμίλησες... αλλιώς θα συνετισθούν με πολύ μα πολύ άσχημο τρόπο...

Επισκέπτης
Ρε tramountana αυτα που γραφεις τα κανουμε αλλα παλι δεν βγαινει ο γαμημενος προυπολογισμος. Τα χαιλικια τα εχω κοψει χρονια, ουτε σε bar, club παω, ουτε σε πουτανες, ουτε ντυνομε ακριβα, ουτε ακριβα ναρκωτικα πινω. Αλλα μια μπυρα με μεζε στο καφενειο θα την πιω. Νταξη μπορει να ειναι και 5 μπυρες. Τι να πρωτοπληρωσει κανεις σημερα, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Νερο, δανειο, βενζινες, πετρελαια για τον αγροτη, τελη κυκλοφοριας, σερβις, ασφαλειες, λιπασματα, τσιγαρα, super market. Ουτε κινητο εχω, ουτε air condition, καλοριφερ σπανια το αναβω, εχω τζακι, ουτε διακοπες παω, την αραζω εδω σ΄ενα ποταμι και ειμαι μια χαρα. Καποτε πηγαινα και σε καμια συναυλια στην Αθηνα, πανε κι αυτα, τωρα κανουμε εδω συναυλιες και παρτυ. Τι αλλο να κοψουμε ? Οπως παει η κατασταση δεν θα βλεπεις ανθρωπους σε μαγαζια σε λιγο. Ολοι στα σπιτια ή στις πλατειες οπως παλαια.

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πιθανόν αυτή η κρίση να είναι και ευκαρεία για αλλαγή προς το καλύτερο ως προς την νοοτροπία των Ελλήνων (είτε οικειοθελώς είτε αναγκαστικά)

Οι Κινέζοι γράφουν την λέξη "κρίση" όχι με ένα, άλλα με δύο ιδεογράμματα. Με το πρώτο περιγράφουν το «πρόβλημα». Με το δεύτερο, τη «λύση» ή αλλιώς,... την «ευκαιρία»

εδώ

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.576
Πόντοι
10.225
Kαλησπερα σε ολα τα ΑΛΑΝΙΑ κυριοι εδω τιθεται θεμα εθνικης προδοσιας ξεκινησε απο το 1974 και φθανει μεχρι σημερα ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΣΤΟ ΓΕΗΛ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ θα ακολουθησουν και αλλα γεγονοτα τα οποια θα ειναι κατα των πολιτων και κατα της χωρα μας

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για να μην παρεξηγηθώ, διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ καλό να γίνουν ανάλογες αλλαγές στις συνήθειες μας και στον τρόπο εργασίας μας όπως αυτός που περιγράφεται www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2009/12/ChineseAcademySocialSciences.jpg&imgrefurl=http://www.zoomnews.gr/%3Ftag%3D%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1&usg=__zcrXEfg18lcNC13Odh_cBFKj5LI=&h=371&w=597&sz=44&hl=el&start=16&um=1&itbs=1&tbnid=uq8sICLR1qhj9M:&tbnh=84&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25BF%25CE%25B9%2B%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25B6%25CE%25BF%25CE%25B9%2B%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%2B%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25B7%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1]εδώ[/url] και φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία

URL]]

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε αρνητικούς ρυθμούς κινείται η ελληνική οικονομία από την αρχή του 2010, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το α' τρίμηνο εφέτος το Ακαθάριστο Εγχώριο...

Προϊόν (ΑΕΠ) μειώθηκε κατά 2,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας συνέβαλαν η πτώση των επενδύσεων και η σημαντική μείωση της δημόσιας κατανάλωσης. Αντίθετα, θετική συμβολή στο ρυθμό μεταβολής του ΑΕΠ, είχε η βελτίωση που παρατηρήθηκε στο εμπορικό ισοζύγιο, λόγω κυρίως της μείωσης των εισαγωγών, η οποία και πάλι αποδίδεται στην ύφεση. Το 2009 ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μειώθηκε κατά 2%, ενώ για το τρέχον έτος ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, εκτιμά ότι θα μειωθεί κατά 4%.

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Kαλησπερα σε ολα τα ΑΛΑΝΙΑ κυριοι εδω τιθεται θεμα εθνικης προδοσιας ξεκινησε απο το 1974 και φθανει μεχρι σημερα ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΣΤΟ ΓΕΗΛ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ θα ακολουθησουν και αλλα γεγονοτα τα οποια θα ειναι κατα των πολιτων και κατα της χωρα μας

Σωστά !

Μέχρι το 1974 η εθνοκτονία γίνονταν με άλλους τρόπους οπότε έπρεπε οι τρόποι να "ανανεωθούν" και να "εκσυγχρονιστούν"...  :)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Την έξοδο του ΟΤΕ από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού με απόφαση του που ελήφθη την Τρίτη...

Στόχος, η μείωση του λειτουργικού κόστους, της πολυπλοκότητας των οικονομικών αναφορών και η συγκέντρωση της διαπραγμάτευσης των μετοχών του στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αγορά που παρουσιάζει την μεγαλύτερη ρευστότητα για τις μετοχές του.

Όπως σημειώνει, ο ΟΤΕ θα συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες των επενδυτών του στις ΗΠΑ, να τηρεί τα υψηλότερα επίπεδα εταιρικής διακυβέρνησης, και να παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση στα Αγγλικά.

Ο Οργανισμός εκτιμά ότι οι διαδικασίες εξόδου από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης θα έχουν ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2010.

skai.gr

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.576
Πόντοι
10.225
Σωστά !

Μέχρι το 1974 η εθνοκτονία γίνονταν με άλλους τρόπους οπότε έπρεπε οι τρόποι να "ανανεωθούν" και να "εκσυγχρονιστούν"...  :)
ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παλιότερα υπήρχε και η λεγόμενη αλληλεγύη μεταξύ των ανθρώπων... αν επιστρέψουμε στις παλιές συνηθειες και ήθη... ισως κάτι να γίνει...

Είναι σωστό (και ωραίο θα συμπλήρωνα) να επιστρέψουμε στις παλιές συνήθειες, ήθη, έθιμα και ηθική ...και κάτι θα γίνει. Να είμαστε όμως προετοιμασμένοι ότι εκεί που θα "επιστρέψουμε" θα βρούμε παλιούς φίλους, γνωστούς, συγγενείς με τα ίδια (ή και χειρότερα οικονομικά δεδομένα) και δεν θα αναζητήσουμε σε αυτούς οικονομικές λύσεις αλλά πιθανόν να χρειασθεί να τους βοηθήσουμε ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Είναι σωστό (και ωραίο θα συμπλήρωνα) να επιστρέψουμε στις παλιές συνήθειες, ήθη, έθιμα και ηθική ...και κάτι θα γίνει. Να είμαστε όμως προετοιμασμένοι ότι εκεί που θα "επιστρέψουμε" θα βρούμε παλιούς φίλους, γνωστούς, συγγενείς με τα ίδια (ή και χειρότερα οικονομικά δεδομένα) και δεν θα αναζητήσουμε σε αυτούς οικονομικές λύσεις αλλά πιθανόν να χρειασθεί να τους βοηθήσουμε ...

γιαυτό μίλησα και εγώ.. αλληλεγύη... ή επί το λαικότερον... κράτα με να σε κρατώ ν'ανεβούμε το βουνό...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785

Ορθότερο θα είναι να τα πει και προς έαυτόν.
Και όρθότατα, αν στην πράξη άνακρούσει πρύμναν!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom