καινούριος ξεφτέρης μας βρήκε...
βρε ξεφτέρη οι Μογγόλοι-Τούρκοι απέναντι που προσπαθούν να φτιάξουν πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακουγιου από το 1998 είναι χαζοί μάλλον.
θα μου πεις σε ΠΑΣΟΚΑ απευθύνομαι εσείς έχετε μάθει να κάθεστε και να πληρώνεστε...παμε παρακάτω...
α νταξει άμα το 'εγραψε το ΕΘΝΟΣ θα γίνει
γιατί δουλεύω και μετά έχει ποτακι και κρεβατι και συνήθως δεν είμαι μόνος ;)
γέρασε και ο North τον έχω χαλαρά τώρα σε cumshot...
Καλησπέρα κύριε Σημίτ...ε Λάμπη 'ηθελα να πω...αυτά δεν μας έλεγε ο αρχιερέας της διαπλοκής ότι με το
ευρώ είμαστε ισχυροι?φανταζομαι και τώρα ισχυροί είμαστε ε?με 30% ανεργία...
γιατί δε μας λες ότι το 1982 πτώχευσε και
το Μεξικό που το δικό του πέσο ήταν επίσης pegged?
Γιατι να το πεις χαζός είσαι?Δεν είναι εθνικές αποφάσεις είναι προδοτικές αποφάσεις Λαμπη με μυαλό Μπάμπη...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΎΝ ΧΩΡΕς ΚΑΙ ΛΑΟΎΣ...
βέβαια δε μας λες ότι οι
ΗΠΑ έχουν χιλιους δυο τροπους να στηριζουν το δολλαριο ακομα και με πολεμους...η Αργεντινή που να εισβαλλει στο Σουριναμ?
ναι η Αγγλία γιατι δε μπαινει στο ευρω?ποιος απαγορευει στα ΕΘΝΗ να τυπωνουν νομισμα?η Ρωσια η Κινα και η Ινδια είναι χαζες που εχουν εθνικο νομισμα?
ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..και παιδακια του δημοτικου ξερουν ότι νομισματικη ενωση ισον θανατος για μια οικονομια μικρη ή μεσαία...
Εσυ με τη φαντασία σου
μπορεί να γαμάς όποια θέλεις αλλοι
γαμάμε κανονικά....
είπε και άλλα ο Κάρολος.αυτα που εφαρμόζουν οι Lucento-Traμουβλακες...τι κάνει το κεφάλαιο όταν βρισκει αντισταση κτλ κτλ..αλλά τέλος πάντων...
χρεωκοπημένος εισαι ισως εσυ και το πολιτικο σας συστημα...εσείς που ψηφίζετε Σαμαρά και Βουβουζέλο
αλλά ειρωνεύεστε τον Καζακη που σου λεει το αυτονοητο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ γιατι εισαι μικρή οικονομία....τοσο βλάκας είσαι...