Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
Υπάρχουν Πολιτικοί μπουληδες ; !
ξερεις πια ειναι η πλακα????φαινετε καθε ποτηρακι στα γραφομενα του....ξεκιναει ψιλοηρεμα και ποτηρι το ποτηρι τα παιρνει και μας τα χωνει..σε εμας,στους ελληνες ,στους πολιτες,στο κρατος ...... χανει την μπαλα στο τελος
το μονο που αφηνει απεξω ειναι την κυβερνηση και της τραπεζες.
εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο μπαλουρδος της ελληνοφρενειας
πες του giasou να σου βρει τιτλο....
οχι ρε....οκ καλη παρεα ειναι...δεν ξερω την φαση
Μήπως πρεπει να πουμε " γειάσου " στο μπου.κομ ,διότι
λογοκρίνουν υπερβολικά ;
...το ευκολο χρημα, την χλιδη και τις εξωθεν επιρροεςΌ ίδιος Έλληνας μέ τήν ίδια πολιτιστική παράδοση πού ήταν ό αγρότης καί ό γκάσταρμπάιτερ έγινε τό αντίθετο άλλο έτσι απόκαπρίτσιο χαρακτήρα;
Ό ίδιος Έλληνας μέ τήν ίδια πολιτιστική παράδοση πού ήταν ό αγρότης καί ό γκάσταρμπάιτερ έγινε τό αντίθετο άλλο έτσι από καπρίτσιο χαρακτήρα;
καλο....Έχει πέσει πολύ δόγμα.
Κομμούνας: Ή πάλη μεταξύ τών τάξεων είναι ή φύση καί ή ιστορία τής κοινωνίας τού ανθρώπου.
Φασίστας: Ή πάλη μεταξύ ανώτερων καί κατώτερων φυλών είναι ή φύση καί ή ιστορία τού ανθρώπου.
Φιλελές: Πιά πάλη, πάντα όλοι καπιταλιστές παρτάκηδες ήτανε καί δέν τό είχαν καταλάβει.
Χαβαλές: Έλα μωρέ τώρα όλα φταίει πού βαριόμαστε από φύση καί από πάντα.
Ρε φιλαράκο ,κυκλοφορεις έξω από το σπίτι σου
ή μονο διαβάζει βιβλία ;
Για κάνε μια βόλτα έξω ;
Δεν βλέπεις πως έχουν γίνει οι Νεοέλληνες
κακομαθημένοι ,μπουληδες ,παρτακηδες ;
δες π.χ.
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο "Big Apple το προεκλογικό πάρτι της φοιτητικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο "Big Apple το προεκλογικό πάρτι της φοιτητικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας
Δες τη νεολαία της ΝΔ .
Αμφιβάλεις ότι παροτι είναι " καλά παιδιά "
φαινεται ότι είναι κακομαθημενοι μπουληδες ,που κοιτανε
την παρτη τους ;
νεοελληνες ειναι η λεξη κλειδι....εγω πιστευω οτι απο το 70 και μετα φτιχτικε μια νεα ρατσα....οι νεοελληνες.....σαπια δυστυχως και ειμαστε και εμεις μεσα...
αστο λιγο πιο φλου ρε την χρονολογια γιατι εδω θα το ριξουμε στην πολιτικη μετα και ξερεις τι θα γινει....ξερω οτι ειναι πολιτικο το θεμα αλλα νομιζω δεν συζηταμε αυτο τωραΑκριβώς !
Μετά το 1974 οι Νεοέλληνες έγιναν
κακομαθημένοι ,Μπουληδες ,παρτάκηδες .
Το 1967-1974 υπήρχε δικατορία και μετά έγινε
στροφή στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΟ !
Από την Δικατορία στην Ασυδοσία !
Καί τί έγινε, οί Γερμανοί είναι σαφώς πιό μπούληδες, έχουν τίς πιό πολλές αργίες, καί δέν βιάζονται ποτέ. Ναί έχω κυκλοφορήσει από τα 12 μου καί έχω κάνει καί μετανάστης ένα μικρό διάστημα. Άλλο.
αστο λιγο πιο φλου ρε την χρονολογια γιατι εδω θα το ριξουμε στην πολιτικη μετα και ξερεις τι θα γινει....ξερω οτι ειναι πολιτικο το θεμα αλλα νομιζω δεν συζηταμε αυτο τωρα
κοιτα εγω εχω αγγλο συναδελφο που ειναι κοντα 40 και το φοιτητικο δανειο δεν το εχει ξεπληρωσει ακομα αφου ο ορος ειναι να το πληρωνει αν βγαζει απο ενα ποσο και πανω (νομιζω 50 χιλιαρικα).....Για πηγαινε στη Γερμανία να δεις πως ζουν !
Οι φοιτητές παιρνουν δάνειο φοιτητικό και δουλεύουν
για το χαρτζηλικι τους .
Καμία σχέση με τους ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ Παρτάκηδες Νεοέλληνες φοιτητές
που τους στελνει χρήματα η οικογένεια !
νεοελληνες ειναι η λεξη κλειδι....εγω πιστευω οτι απο το 70 και μετα φτιχτικε μια νεα ρατσα....οι νεοελληνες.....σαπια δυστυχως και ειμαστε και εμεις μεσα...
κοιτα εγω εχω αγγλο συναδελφο που ειναι κοντα 40 και το φοιτητικο δανειο δεν το εχει ξεπληρωσει ακομα αφου ο ορος ειναι να το πληρωνει αν βγαζει απο ενα ποσο και πανω (νομιζω 50 χιλιαρικα).....
Υ.Γ. ειναι και ο πιο τεμπελης που εχουμε στην δουλεια πολυ εξυπνος αλλα πολυ τεμπελης....να τα λεμε ολα
Για πηγαινε στη Γερμανία να δεις πως ζουν !
Οι φοιτητές παιρνουν δάνειο φοιτητικό και δουλεύουν
για το χαρτζηλικι τους .
Καμία σχέση με τους ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ Παρτάκηδες Νεοέλληνες φοιτητές
που τους στελνει χρήματα η οικογένεια !