Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
για πάμε ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
συνεπως, καποιος με μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα δεν μπορει να αναγνωρισει οτι αναμεσα στο μαυρο και το ασπρο υπαρχουν και αλλα χρωματα.
εγω παντως, δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ άλλο χρωμα στη στολη σου..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Συνεπώς το Πασόκ καλό ή κακό θα έλεγες;! :think:

Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς "άσπρο-μαύρο".
Από την πλευρά της οικονομίας πάντως που μας απασχολεί, σε επίπεδο κράτους, πλήρης αποτυχία κατά τη γνώμη μου.
Το ΠΑΣΟΚ έκανε 2 υποτιμήσεις και τότε ξεκίνησε να δημιουργείται το φαινόμενο:"Φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους."

Επισκέπτης
εξηγουμαι γιατι ισως δεν παρακολουθησες την κουβεντα.

Ο καθε μπατηρης που χρονια εδινε μαχη να βγαλει το μηνα του τωρα που βλεπει κι αλλλους να εχουν το ιδιο προβλημα χαιρεται και ευχεται φορα παρτιδα να γινουν περισσοτεροι η χρεωκοπημενοι.

Γενικως, βλεπω οτι η χαρα του καθε ξεφτιλα εδω μεσα ειναι να βλεπει ολο και περισσοτερους συνανθρωπους του να βρισκονται ολο και πιο χαμηλα μονο και μονο για να νιώσει αυτος "ανωτερος"

Πρεπει να τραβας χοντρα ζορια τωρα με την κριση εσυ. Τι εγινε πονταρες σε λαθος "αλογο" ? Μην αγχωνεσε αμα σφιξουν κι αλλο τα πραγματα, ελα να κανεις κανα μεροκαματο στο τρυγο. Θα ριχνεις και τις μασες τα πιοματα σου και θα εισαι και στη φυση.

Επισκέπτης
Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς "άσπρο-μαύρο".
Από την πλευρά της οικονομίας πάντως που μας απασχολεί, σε επίπεδο κράτους, πλήρης αποτυχία κατά τη γνώμη μου.
Το ΠΑΣΟΚ έκανε 2 υποτιμήσεις και τότε ξεκίνησε να δημιουργείται το φαινόμενο:"Φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους."
Αν αναλύσεις την πολιτική Πασόκ θα βάψεις με μαύρο!!! ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πρεπει να τραβας χοντρα ζορια τωρα με την κριση εσυ. Τι εγινε πονταρες σε λαθος "αλογο" ? Μην αγχωνεσε αμα σφιξουν κι αλλο τα πραγματα, ελα να κανεις κανα μεροκαματο στο τρυγο. Θα ριχνεις και τις μασες τα πιοματα σου και θα εισαι και στη φυση.

ΤΟ να μη γουσταρω να χαιρομαι με την φτωχεια του αλλου ανθρωπου δεν σου περναει καν απ το μυαλο ε?
εμ δεν ειναι ολοι σαν και εσενα!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Από Σεπτέμβρη μας βλέπω να το κάνουμε το site "Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας". :(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....

εσκασρ το ζουράρι..  :badair: :badair: :badair: :badair:

Διαταραχή προσωπικότητας??????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Στή μοναξιά σου τό καταλαβαίνω , ήπια ψύχωση.  :think: :think: :think: :think:
Στην άντιγνωμίασου???   άντιδραστική διαταραχή. :headbang: :headbang: :headbang:
Καί στή  στενοχώρια σου, χημική άνισορροπία που πρέπει, να θεραπευτεί με φάρμακα!!!!!!!!!!!!
Ώιμέ !!!!!!! consolatore ...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom