on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Aν σου αρέσει το γκρι,στο χαρίζω!!!
αν η ζωη σου ειναι απρομαυρη φταινε τα γυαλια που φορας.
Aν σου αρέσει το γκρι,στο χαρίζω!!!
εγω παντως, δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ άλλο χρωμα στη στολη σου..συνεπως, καποιος με μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα δεν μπορει να αναγνωρισει οτι αναμεσα στο μαυρο και το ασπρο υπαρχουν και αλλα χρωματα.
Για αυτό είπα στα χαρτιά!!!σου επισημαίνω το λάθος...
Ποιος ορίζει την μαλακία και με ποιο κρητήριο;!
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....
αν η ζωη σου ειναι απρομαυρη φταινε τα γυαλια που φορας.
εγω παντως, δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ άλλο χρωμα στη στολη σου..
Σημασία έχει ποιος λέει τι!!!ορισμός της είναι πολλές φορές τα γραφόμενα σου
ΥΓ ξυνόσουν να τα ακούσεις..
Συνεπώς το Πασόκ καλό ή κακό θα έλεγες;!
εξηγουμαι γιατι ισως δεν παρακολουθησες την κουβεντα.
Ο καθε μπατηρης που χρονια εδινε μαχη να βγαλει το μηνα του τωρα που βλεπει κι αλλλους να εχουν το ιδιο προβλημα χαιρεται και ευχεται φορα παρτιδα να γινουν περισσοτεροι η χρεωκοπημενοι.
Γενικως, βλεπω οτι η χαρα του καθε ξεφτιλα εδω μεσα ειναι να βλεπει ολο και περισσοτερους συνανθρωπους του να βρισκονται ολο και πιο χαμηλα μονο και μονο για να νιώσει αυτος "ανωτερος"
Αν αναλύσεις την πολιτική Πασόκ θα βάψεις με μαύρο!!! ;)Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς "άσπρο-μαύρο".
Από την πλευρά της οικονομίας πάντως που μας απασχολεί, σε επίπεδο κράτους, πλήρης αποτυχία κατά τη γνώμη μου.
Το ΠΑΣΟΚ έκανε 2 υποτιμήσεις και τότε ξεκίνησε να δημιουργείται το φαινόμενο:"Φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους."
Σημασία έχει ποιος λέει τι!!!
Πρεπει να τραβας χοντρα ζορια τωρα με την κριση εσυ. Τι εγινε πονταρες σε λαθος "αλογο" ? Μην αγχωνεσε αμα σφιξουν κι αλλο τα πραγματα, ελα να κανεις κανα μεροκαματο στο τρυγο. Θα ριχνεις και τις μασες τα πιοματα σου και θα εισαι και στη φυση.
Πρεπει να τραβας χοντρα ζορια τωρα με την κριση εσυ. Τι εγινε πονταρες σε λαθος "αλογο" ? Μην αγχωνεσε αμα σφιξουν κι αλλο τα πραγματα, ελα να κανεις κανα μεροκαματο στο τρυγο. Θα ριχνεις και τις μασες τα πιοματα σου και θα εισαι και στη φυση.
Αν αναλύσεις την πολιτική Πασόκ θα βάψεις με μαύρο!!! ;)
Ούτε ο θεός,μικρότερο χάος και ικανότεροι,τιμιότεροι=Σύριζα/ΚΚΕ.πες μας λοιπον που βρισκεται το ασπρο.
περιμενω απαντησεις. Ποιο κομμα για σενα το απολυτα σωστο?
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....
εσκασρ το ζουράρι..
Ούτε ο θεός,μικρότερο χάος και ικανότεροι,τιμιότεροι=Σύριζα/ΚΚΕ.
ειναι αληθεια. τηρώντας το πρωτό-κωλο, δεν εχω εισβαλει ποτέ σε γυναικωνίτη για να παρω ματι..ναι αλλα δεν ξερεις τι κρυβεται απο κατω...