Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Πάντως Paralimnie καλά το έχεις πει:αυτοσυντήρηση η σωτηρία,αγόρασα ένα βιβλιαράκι κηπουρικής και με βλέπω στο ήσυχο χωρίο μου και εμένα!!! ;)

Θα είναι θαυμάσιο να βλέπεις του πλουτοκράτες να ψοφάνε σιγά-σιγά,θα πάνε και άλλοι αθώοι αλλά κ αυτοί,εδώ πραγματικά χύνεις!!! :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ μεγάλη κουβέντα

Επισκέπτης
Εγώ εξακολουθώ να το θέτω ως καπιταλιστικό το πρόβλημα,στόχος είναι τα λεφτά που λέει και η Τζούλια!!!

Δεν νομίζω ότι αλλάζουν σε κάτι οι δικοί μας τραπεζίτες με τους Εβραιοαμερικανούς!!!

Και οι "δικοι μας" τα ιδια μουνοπανα ειναι. Οταν εχουν σαν πρωτυπα τους αμερικανοεβραιους που κανουν πολεμους για το πετρελαιο αδιαφοροντας για το ποσες ανθρωπινες ζωες θα κοστησει αυτο και οδηγουν στη φτωχια ολοκληρους λαους για να μεγαλωσουν τα κερδη τους τι περιμενες να ειναι ?
Και εγω ρε αντικαπιταλιστης ειμαι, αυτο ομως δε σημαινει οτι θα βγαζω λαδι τους Εβραιους για να μη με πουνε ρατσιστη. Ειναι τυχαιο οτι Χιτλερ και Σταλιν τους καθαριζαν ? Κατι ειχαν παρει χαμπαρι οι τυποι.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ααα αν το να σκοτώνεις άμαχους το βλέπεις έτσι εντάξει,ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει....

Στρατό σκοτώσανε οι Ρώσοι.Για αυτό τους έτσουξε.Οπως και οι Σέρβοι μουτζαχεντίν φάγανε που τους είχε εκπαιδεύσει και χρηματοδοτήσει η δύση.Αυτά είναι εργαλεία.Δεν αφήνεις εύκολα ατιμώρητο αυτόν που σου γαμάει τα εργαλεία.
Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να καθαρίσουν 1 εκατομμύριο Ιρακινούς και πάλι δεν έχουν ελέγξει την περιοχή.Αλλά τέτοιος είναι ο Αγγλοσάξωνας.Πάντα χτυπάει τον άμαχο και τις υποδομές.

Επισκέπτης
Και οι "δικοι μας" τα ιδια μουνοπανα ειναι. Οταν εχουν σαν πρωτυπα τους αμερικανοεβραιους που κανουν πολεμους για το πετρελαιο αδιαφοροντας για το ποσες ανθρωπινες ζωες θα κοστησει αυτο και οδηγουν στη φτωχια ολοκληρους λαους για να μεγαλωσουν τα κερδη τους τι περιμενες να ειναι ?
Και εγω ρε αντικαπιταλιστης ειμαι, αυτο ομως δε σημαινει οτι θα βγαζω λαδι τους Εβραιους για να μη με πουνε ρατσιστη. Ειναι τυχαιο οτι Χιτλερ και Σταλιν τους καθαριζαν ? Κατι ειχαν παρει χαμπαρι οι τυποι.
Ξεχνάς όμως ότι Εβραίοι ήταν και διάφοροι μεγάλοι άντρες όπως Αινστάιν και Φρόυντ,για αυτό σου λέω μην το θέτεις έτσι!!! ;)

Υ.Γ.Μην πεταχτεί κανείς να πει ότι ο Αινστάιν έκλεψε τις ιδέες Ελλήνα γιατί δεν είναι έτσι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στρατό σκοτώσανε οι Ρώσοι.Για αυτό τους έτσουξε.Οπως και οι Σέρβοι μουτζαχεντίν φάγανε που τους είχε εκπαιδεύσει και χρηματοδοτήσει η δύση.Αυτά είναι εργαλεία.Δεν αφήνεις εύκολα ατιμώρητο αυτόν που σου γαμάει τα εργαλεία.
Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να καθαρίσουν 1 εκατομμύριο Ιρακινούς και πάλι δεν έχουν ελέγξει την περιοχή.Αλλά τέτοιος είναι ο Αγγλοσάξωνας.Πάντα χτυπάει τον άμαχο και τις υποδομές.
Μάλλον εσύ ή εγώ βλέπαμε ειδήσεις σε άλλο κανάλι....

Επισκέπτης
Πάντως Paralimnie καλά το έχεις πει:αυτοσυντήρηση η σωτηρία,αγόρασα ένα βιβλιαράκι κηπουρικής και με βλέπω στο ήσυχο χωρίο μου και εμένα!!! ;)

Σωθηκες τωρα. Φιλαρακι αμα σκεφτεσε να πιεις μια μπυρα παραπανω στο καφενειο ή ποσο πηγε το πετρελαιο γαματα. Η μηπως νομιζεις οτι αμα εχεις εσυ να φας και πειναει ο διπλανος σου θα εισαι καλα ? Εγω ξερω ατομα που εχουν δανεια (και εγω εχω) που εχουν κανει στο σκατο τους παξιμαδι για να μπορουν να τα ξεπληρωσουν. Μη νομιζεις οτι η ζωη στα χωρια ειναι ευκολη. Εχεις σκεφτει πως θα περνας τον ελευθερο χρονο σου, αν δεν εχεις λεφτα. Θα εισαι ολη μερα στο καφενειο να ακους τους γερους και τους νεους, να παραπονιουντε για τις συνταξεις, και να σηζητανε για το ποτε θα θειαφισουν, ποτε θα τρυγησουν, ποτε θα κλαδεψουν και να κουτσομπολευουν το γειτονα τους ? Η θα εισαι ολη μερα μαστουρα ?

Επισκέπτης
Σωθηκες τωρα. Φιλαρακι αμα σκεφτεσε να πιεις μια μπυρα παραπανω στο καφενειο ή ποσο πηγε το πετρελαιο γαματα. Η μηπως νομιζεις οτι αμα εχεις εσυ να φας και πειναει ο διπλανος σου θα εισαι καλα ? Εγω ξερω ατομα που εχουν δανεια (και εγω εχω) που εχουν κανει στο σκατο τους παξιμαδι για να μπορουν να τα ξεπληρωσουν. Μη νομιζεις οτι η ζωη στα χωρια ειναι ευκολη. Εχεις σκεφτει πως θα περνας τον ελευθερο χρονο σου, αν δεν εχεις λεφτα. Θα εισαι ολη μερα στο καφενειο να ακους τους γερους και τους νεους, να παραπονιουντε για τις συνταξεις, και να σηζητανε για το ποτε θα θειαφισουν, ποτε θα τρυγησουν, ποτε θα κλαδεψουν και να κουτσομπολευουν το γειτονα τους ? Η θα εισαι ολη μερα μαστουρα ?
Φυσικά όχι!!! :P

Στην πόλη χωρίς λεφτά τί διαφορετίκο μένει να κάνεις δηλαδή;! :think:

Επισκέπτης
Φυσικά όχι!!! :P

Στην πόλη χωρίς λεφτά τί διαφορετίκο μένει να κάνεις δηλαδή;! :think:

Ελα ντε ? Το καλο με το χωριο ειναι οτι οπως και να εχει ενα πιατο φαι θα το βρεις, θα εχεις την ησυχια σου και θα βρισκεις ευκολα να παρκαρεις, αν δεν εχεις αναγκαστει να πουλησεις το αμαξια για να πληρωσεις τα χρεη σου.

Επισκέπτης
Ελα ντε ? Το καλο με το χωριο ειναι οτι οπως και να εχει ενα πιατο φαι θα το βρεις, θα εχεις την ησυχια σου και θα βρισκεις ευκολα να παρκαρεις, αν δεν εχεις αναγκαστει να πουλησεις το αμαξια για να πληρωσεις τα χρεη σου.
Ε για αυτό τάσσομαι και εγώ υπερ της επιστροφής στην φύση!!! :rockon:
Θα δυσκολευτώ βέβαια αρκετά έχοντας μάθει να χειρίζομαι στυλό και το ποντίκι του pc μου μόνο,αλλά δεν πείραζει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Θα είναι θαυμάσιο να βλέπεις του πλουτοκράτες να ψοφάνε σιγά-σιγά,θα πάνε και άλλοι αθώοι αλλά κ αυτοί,εδώ πραγματικά χύνεις!!! :rockon:

Ετσι ετσι....
  Αμα μαθεις να ακους,θα μαθεις πολλα

Εδω θα μαθει η μπουμπα,η βελβυκαι η Λουκ,εσυ δεν θα μαθαινες;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Αν νομιζεις οτι θα συντηρηθεις εσυ και θα πεθανει η Αγγαλοπουλου-Δασκαλακη τι να πω?
Η ηλιθιοτητα σου εχει πιασει ταβάνι!

Επισκέπτης
Αν νομιζεις οτι θα συντηρηθεις εσυ και θα πεθανει η Αγγαλοπουλου-Δασκαλακη τι να πω?
Η ηλιθιοτητα σου εχει πιασει ταβάνι!
Πολύ με έχετε στοχοποιήσει τελευταία και την βρίσκω!!! :grin:

ΑΝ πέσει ο καπιταλισμός ή αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη πιστεύεις θα σωθεί;;; :think:

Nα σου θυμίσω τον μεγαλομέτοxo-πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Αλκάρ ως παράδειγμα(οι ποδοσφαιρόφιλοι καταλαβαίνουνε)!!! ;)

Υ.Γ.Χώρια που θα πάθουνε κατάθλιψη αν χάσουνε έστω και ένα e!!! :cheesy:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ε για αυτό τάσσομαι και εγώ υπερ της επιστροφής στην φύση!!! :rockon:
Θα δυσκολευτώ βέβαια αρκετά έχοντας μάθει να χειρίζομαι στυλό και το ποντίκι του pc μου μόνο,αλλά δεν πείραζει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

παίζουν και άλλες λύσεις στην ανάγκη.
πάνε λίγο βόρεια - με 1000€/μήνα είσαι άρχοντας.  ;)

Κατά τα άλλα, η επικοινωνιακή καταιγίδα ότι ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ συνεχίζεται.

Το πρωί βγάζανε στα κανάλια τις περιπτώσεις που δίνουν συντάξεις σε νεκρούς....ε ρε πλάτη που βάζουν Λαμπρακομπομπολοκυριακοαλαφούζοι....  :jerking:

οι αρθρογράφοι - ΟΛΟΙ - εν χορώ, "καταλήγουν στο συμπέρασμα"  :jerking: ότι ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα μέτρα να πετύχουν...

Λες και φταίνε ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι, επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει το ΠΟΎ δίνει τις συντάξεις....

Ή λες και ΤΑ ΜΕΤΡΑ ήταν και είναι η μόνη σωτηρία...

Τα οποία σίγουρα ΔΕΝ είναι ΚΑΝ σωτηρία <------- κάντε bookmark να το θυμάστε αυτό.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΑΝ πέσει ο καπιταλισμός ή αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη πιστεύεις θα σωθεί;;; :think:

Nα σου θυμίσω τον μεγαλομέτοxo-πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Αλκάρ ως παράδειγμα(οι ποδοσφαιρόφιλοι καταλαβαίνουνε)!!! ;)

Υ.Γ.Χώρια που θα πάθουνε κατάθλιψη αν χάσουνε έστω και ένα e!!! :cheesy:

Αν για να ικανοποιηθει η ηλιθια ματαιοδοξια σου θεωρεις σωστο να μεινουν ανεργοι τοσοι και τοσοι εργαζομενοι εισαι στα ορια της παρανοιας.

Αλλα τι λεω, σαμπως εχεις δουλεψει και ποτε σου να δεις πως ειναι να μενεις άνεργος επειδη η εταιρεια εκλεισε?

Μια ζωη σε συντηρει ο πατερουλης και η μαμακα και μπαινεις εδω για να νιωσεις οτι "μεγαλωσες"
στην ουσια, δεν εισαι παρα ενα μαθητουδι του αισχιστου ειδους που πουλας ανεξοδη μαγκια γνωριζοντας οτι εισαι υπο καθεστως επιτηρησης και προστατευτισμου. Και που φυσικα μολις ολοκληρωσεις τη μαγκια  σου εδω μεσα, πας να γλυψεις τη δασκαλα. Το καθηκον σου στη μαγκια ολοκληρωθηκε με την ολοκληρωση των ποστ σου.

Επισκέπτης
Αν για να ικανοποιηθει η ηλιθια ματαιοδοξια σου θεωρεις σωστο να μεινουν ανεργοι τοσοι και τοσοι εργαζομενοι εισαι στα ορια της παρανοιας.

Αλλα τι λεω, σαμπως εχεις δουλεψει και ποτε σου να δεις πως ειναι να μενεις άνεργος επειδη η εταιρεια εκλεισε?

Μια ζωη σε συντηρει ο πατερουλης και η μαμακα και μπαινεις εδω για να νιωσεις οτι "μεγαλωσες"
στην ουσια, δεν εισαι παρα ενα μαθητουδι του αισχιστου ειδους που πουλας ανεξοδη μαγκια γνωριζοντας οτι εισαι υπο καθεστως επιτηρησης και προστατευτισμου. Και που φυσικα μολις ολοκληρωσεις τη μαγκια  σου εδω μεσα, πας να γλυψεις τη δασκαλα. Το καθηκον σου στη μαγκια ολοκληρωθηκε με την ολοκληρωση των ποστ σου.
Δουλέψα σε καφετέρεια και αυτόν τον καιρό δουλεύω σε νετ!!!

Ξέρεις αν πέσει ο Καπιταλισμός και αντικατασταθεί από Κομμουνισμό δεν ισχύει τίποτα από όσα αναφέρεις.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δουλέψα σε καφετέρεια και αυτόν τον καιρό δουλεύω σε νετ!!!

Ξέρεις αν πέσει ο Καπιταλισμός και αντικατασταθεί από Κομμουνισμό δεν ισχύει τίποτα από όσα αναφέρεις.

Που πωλείται το εν λόγο είδος??? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom