αυτά φυσικά τα έκοβαν οι Γερμανοί στην κατοχή Γερμανοτσολιαδάκο.
είναι τόσο χάλια η Ελληνική οικονομία που
αν τυπωθεί νόμισμα ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΝΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
ΛΑΜΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?57632 ΠΟΣΤ ΠΑΛΙ ΕΙΡΩΝΕΙΟΥΛΑ ΒΛΕΠΩ...
Σου κάνει εντύπωση ότι το
Ευρώ είναι χρεόγραφο?Μα ένα χρήμα για το οποίο πρέπει να τυπώσω ομόλογα για να το βρω και μου το δανείζουνε δεν δημιουργεί χρεος Λάμπη μου?Από μυαλό Μπάμπης Λάμπη μου...
ΛΑΜΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 12ΧΡΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Πίσω στο νηπιαγωγείο Λάμπη με μυαλό Μπάμπη...ακόμα και τα 12χρονα υποδουλωμένε ραγια σε ξεφτιλίζουν...
Αναρωτιέται και το 12χρονο γιατί ο Καναδας χρωστάει?έλα μου ντε...μήπως γιατί καποια κόμματα εξαγορασμένα εντελώς από τους τραπεζίτες αποφάσισαν με το έτσι θέλω να χρωστάνε τα Έθνη?
Λάμπη με μυαλό Μπάμπη τι μισθόδίνεις στους υπαλληλους σου?
Λάμπη με μυαλό Μπάμπη
από το 1945 ως το 2001 το ελληνικο ψευδοχρεος ήταν 120 δις ευρώ...κοινώς 2 δις το χρόνο...από το 2002 εώς το 2010 πιάσαμε άλλα 180 δις...κοινώς 20 δις το χρόνο..ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ...
Το τραγικό βέβαιο είναι ότι βρίσκεις και κάποιους Tempt ψευτο-οικονομολόγους που νομίζουν ότι οι σπουδες οικονομικων είναι το σουπερ μαρκετ πιστωτικων προιοντων που ονομάζεται τραπεζα...
ΝΑΙ ΒΛΑΚΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ 12ΧΡΟΝΑ...ΜΠΑΜΙΑ Ε ΜΠΑΜΙΑ...
ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ...
Τραμουβλάκα εσύ τι ακριβως παριστάνεις είπαμε?
όταν αντιληφθείς ότι αυτοί οι πολιτικοί έχουνε φάει και τα χώματα και ότι δεν κάνουνε τίποτα χωρίς μιζούλα...θα ντρεπόσουν να πεις και το παραμικρό για τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...
ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ..ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ...
ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.ΤΟΝ ΕΔΩ ΒΛΑΚΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ...
ΑΠΌ ΤΟ 2010 ΕΠΡΕΠΕ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΗΔΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ...
ΜΕ ΤΟΝ
ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΦΥΛΛΟ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΡΩ ΝΟΥΜΕΡΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΤΛ?
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΠΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΟ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ;) ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ...
ΤΙ ΕΚΔΙΔΕΙΣ?ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΣ?
ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ 23% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ....ΕΣΥ ΤΟ 170%....ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΡΕ ΜΠΑΜΙΑ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ;)
ΒΛΑΚΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.