Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το μπου ειναι μαγικο. Οτι θελεις εισαι και ο μπουγατσας διευθυντης της κεντρικης τραπεζας Αφγανισταν!  :grin:

:2funny:

ετοιμος για πεγκ ειναι μ τ Δολλαριο Ζιμπαμπουε ο τραπεζιτακος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.542
Πόντοι
12.756
4 τμ ??  αλυσσίδα περιπτέρων έχει ????????/

4τμ ρε μαν , οταν βγαζει τις κουτες με τα κρουασαν εξω μολις φυγουν τα πιτσιρικια απο τα σχολεια που του τα κλεβουν ανοιγει λιγο ο χωρος  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το μπου ειναι μαγικο. Οτι θελεις εισαι και ο μπουγατσας διευθυντης της κεντρικης τραπεζας Αφγανισταν!  :grin:
o μονος που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του ειναι ο καζακης τυπε  :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:2funny:

ετοιμος για πεγκ ειναι μ τ Δολλαριο Ζιμπαμπουε ο τραπεζιτακος

Ελα μπρο μην γελας, εχει προχωρημενες γνωσεις οικονομικων και διασυνδεσεις με τους Εβραιους της FED. Πως νομιζεις οτι γνωριζει οτι η FED ειναι ιδιωτικη και πως η Γερμανια μας ξεπουλησε στους Αραβες. Μεσα στην CIA ειναι ο τυπας, για να μην σου πω πως ετσι εξηγουνται πλεον τα γαμησια με ολα τα μοντελα του κοσμου.  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αντε παρα πέρα ρε όργιο !... και καθομουνα τοσο καιρο και σε άκουγα...

κανα σεραφινο ή ταρατατά σου βρίσκεται ;

καμια ζάκουλα ;;;

Ο αχαχούχας ξέρει από αυτά...αλλά ο μουνής ο γλίτσας,τον μπάναρε... :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
προσεξε πως μιλας στον επιχειρηματια τον 4τμ και τα 3 ψυγεια πεταμενα στο πεζοδρομιο .

θα πεταξει και 10 κούτες Λουτρακι ΗΒΗ κατω απο την τεντα και θα χεστει στο ευρω με τον καυσωνα ! :dancing:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
προσεξε πως μιλας στον επιχειρηματια τον 4τμ και τα 3 ψυγεια πεταμενα στο πεζοδρομιο .

Αρχηγέ μου, να πω την αλήθεια και σένα για έμπορα δεν σε είχα. Σε φανταζόμουν κτηματομεσίτη, μεγαλοασφαλιστή, μάνατζερ τέτοια πράγματα.  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αρχηγέ μου, να πω την αλήθεια και σένα για έμπορα δεν σε είχα. Σε φανταζόμουν κτηματομεσίτη, μεγαλοασφαλιστή, μάνατζερ τέτοια πράγματα.  :grin:

τυπε το οτι φανταζεσαι τον νιππλ το αφηνω ασχολιαστο, αλλα να το κοιταξεις

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μεγαλεμπορας φιλε, φιδια πουλαει  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τυπε το οτι φανταζεσαι τον νιππλ το αφηνω ασχολιαστο, αλλα να το κοιταξεις

Όλους τους φαντάζομαι κάπως, τύπε. Είμαι από αυτούς τους σιχαμένους internet profilers που έβριζε η Βέλβυ  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ελα βρε συντροφε τωρα μου τα βγαζεις ολα στην φορα, ακομα και πως καμακωνω τις τουριστριες.  :grin:

συντροφε σε ζηλευω ! μην ακους τιποτα... ήλιος , γκομενακια και καμάκι !  κι ας μην υπαρχει στην τσεπη μια...ούτε για πασατεμπο !

κι ασε το άλλο το σαπάκι στην αγγλία, να μαζευει ταλαρα για το σάβανο και να γλυφει τη Θατσερ ...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Όλους τους φαντάζομαι κάπως, τύπε. Είμαι από αυτούς τους σιχαμένους internet profilers που έβριζε η Βέλβυ  :grin:

μια κυριακη να κανεις θρεντ γιαυτο το θεμα τυπε, πιστευω θα εχει επιτυχια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.542
Πόντοι
12.756
θα πεταξει και 10 κούτες Λουτρακι ΗΒΗ κατω απο την τεντα και θα χεστει στο ευρω με τον καυσωνα ! :dancing:

ετσι γινονται τα λεφτα τυπε .. ;) πως νομιζεις εβγαλε την prepaid απο την τραπεζα  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
συντροφε σε ζηλευω ! μην ακους τιποτα... ήλιος , γκομενακια και καμάκι !  κι ας μην υπαρχει στην τσεπη μια...ούτε για πασατεμπο !

κι ασε το άλλο το σαπάκι στην αγγλία, να μαζευει ταλαρα για το σάβανο και να γλυφει τη Θατσερ ...

Αρα θα με γνωρισεις στον αρχηγο Καζακη. Εγω δεν εχω προβλημα να ερθω και σε κανενα σεμιναριο/φροντιστηριο αρκει να εχει επαναστατικες συντροφισες με φουλαρια!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom