tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Το μπου ειναι μαγικο. Οτι θελεις εισαι και ο μπουγατσας διευθυντης της κεντρικης τραπεζας Αφγανισταν!
ετοιμος για πεγκ ειναι μ τ Δολλαριο Ζιμπαμπουε ο τραπεζιτακος
Το μπου ειναι μαγικο. Οτι θελεις εισαι και ο μπουγατσας διευθυντης της κεντρικης τραπεζας Αφγανισταν!
4 τμ ?? αλυσσίδα περιπτέρων έχει ????????/
o μονος που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του ειναι ο καζακης τυπεΤο μπου ειναι μαγικο. Οτι θελεις εισαι και ο μπουγατσας διευθυντης της κεντρικης τραπεζας Αφγανισταν!
με ατοκο εθνικο νομισμα τυπε δε θα ειχαμε τετοιες καταστασεις
ετοιμος για πεγκ ειναι μ τ Δολλαριο Ζιμπαμπουε ο τραπεζιτακος
αντε παρα πέρα ρε όργιο !... και καθομουνα τοσο καιρο και σε άκουγα...
κανα σεραφινο ή ταρατατά σου βρίσκεται ;
καμια ζάκουλα ;;;
προσεξε πως μιλας στον επιχειρηματια τον 4τμ και τα 3 ψυγεια πεταμενα στο πεζοδρομιο .
δε θα το αφησει να περασει ετσι ο αχαχουχας ομωςΟ αχαχούχας ξέρει από αυτά...αλλά ο μουνής ο γλίτσας,τον μπάναρε...
δε θα το αφησει να περασει ετσι ο αχαχουχας ομως
προσεξε πως μιλας στον επιχειρηματια τον 4τμ και τα 3 ψυγεια πεταμενα στο πεζοδρομιο .
Αρχηγέ μου, να πω την αλήθεια και σένα για έμπορα δεν σε είχα. Σε φανταζόμουν κτηματομεσίτη, μεγαλοασφαλιστή, μάνατζερ τέτοια πράγματα.
μεγαλεμπορας φιλε, φιδια πουλαει ;)Αρχηγέ μου, να πω την αλήθεια και σένα για έμπορα δεν σε είχα. Σε φανταζόμουν κτηματομεσίτη, μεγαλοασφαλιστή, μάνατζερ τέτοια πράγματα.
θα τονε βρει ακαλυπτο καποια μερα ομως και θα τονε γαμησει τον γλιτσα ;) δε συγχωρει ο μητσος και δεν ξεχνα ;)Δεν ασχολείται ο Μήτσος...δεν γράφει πουθενά...
τυπε το οτι φανταζεσαι τον νιππλ το αφηνω ασχολιαστο, αλλα να το κοιταξεις
Ελα βρε συντροφε τωρα μου τα βγαζεις ολα στην φορα, ακομα και πως καμακωνω τις τουριστριες.
Όλους τους φαντάζομαι κάπως, τύπε. Είμαι από αυτούς τους σιχαμένους internet profilers που έβριζε η Βέλβυ
θα πεταξει και 10 κούτες Λουτρακι ΗΒΗ κατω απο την τεντα και θα χεστει στο ευρω με τον καυσωνα !
συντροφε σε ζηλευω ! μην ακους τιποτα... ήλιος , γκομενακια και καμάκι ! κι ας μην υπαρχει στην τσεπη μια...ούτε για πασατεμπο !
κι ασε το άλλο το σαπάκι στην αγγλία, να μαζευει ταλαρα για το σάβανο και να γλυφει τη Θατσερ ...