jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Κι εσένα κάποτε σου έσπρωχνε το κεφάλι ένα μυαλό, αλλά το κρανίο σου κατάφερε και το απώθησε..
και σενα ενας πακης σε εσπρωχνε καποτε αλλα σε αφησε και αυτος
Κι εσένα κάποτε σου έσπρωχνε το κεφάλι ένα μυαλό, αλλά το κρανίο σου κατάφερε και το απώθησε..
...ΤΟΣΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ρε τζωναρε πως το απεκτησες.....εχω παθει πλακα ρε παιχταρα μου....με χεις κομπλαρει τερμα....και σενα ενας πακης σε εσπρωχνε καποτε αλλα σε αφησε και αυτος
....θα τρολαρει γαματα φετος ο αγγελος ....αμα παρει και τον γκαρσια βοηθο θα αποκτησει νοημα η κυριακη.Ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Με το που υπέγραψε ο Αναστασιάδης μου γίνατε όλες θεούσες??
τους κανει κλειστα σεμιναρια χιουμορ ο χυτηρης τυπε...ΤΟΣΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ρε τζωναρε πως το απεκτησες.....εχω παθει πλακα ρε παιχταρα μου....με χεις κομπλαρει τερμα....
...δεν ξερω τι τους χυνει ο χυστηρης,αλλα εχουνε γινει ολα τα μαλακια αυτα τεραστια πειμορμπιλς....ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ!!!!!!1τους κανει κλειστα σεμιναρια χιουμορ ο χυτηρης τυπε
ποιο ξυλο ρε σαχλαμαρα ;
πανε οι κλωσσες για τσαμπουκα και σπρωχνουν τους αστυνομικους;
ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ!!!!!!1
Ρε είσαι καλά...?
μια χαρα, εσυ;
έχεις αυτή την απορία για τον τσόνι??Ρε μαλάκα είσαι καλά...?
έχεις αυτή την απορία για τον τσόνι??
έχεις αυτή την απορία για τον τσόνι??
Είχα γραψει χτες ένα τεράστιο άρθρο που όλως περιέργως εξαφανίστηκε...
Εκεί ξεμπρόστιαζα τον Lucent και τα υπόλοιπα νεοφιλελεύθερα κουράδια με καίριες ερωτήσεις...
Νιώθω ότι για αυτό τον τόπο δεν υπάρχει κανένα μέλλον όσο αυτοί οι ψευτικοι Ελληνόφωνοι θα συνεχίζουν να ειρωνεύοντε αξιόλογους ανθρώπους και να ψηφίζουν τους ρουφιάνους των Τραπεζών...
Βγάλαμε όμως και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα:
1.Ο Άνταμ Σμιθ ο πατέρας και καλά του φιλελευθερισμού μας λέει ότι πρέπει η κυβέρνηση να παρεμβαίνει όταν υπάρχει ανάγκη.Εδώ με την ανεργία στο 40% υπάρχει ανάγκη ή όχι?
2.όταν στερείς το χρήμα από την αγορά την τελειώνεις.
3.Οι νεοφιλελεύθεροι μας λένε για τον κυρ Μήτσο που δεν έκοβε απόδειξη αλλά ποτέ για τα σκάνδαλα με τα δις των πολιτικών των υποβρυχίων που γέρνουνε ή των τρένων που δεν χωράνε στις ράγες.
4.Άλλο τα θαλασσοδάνεια που έπαιρνε η ολιγαρχία αυτού του τόπου άλλο τα κόκκινα δάνεια του απλού πολίτη που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν εκ των πραγμάτων λόγω ανεργίας.
5.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΤΟΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ.Νομισματική Ένωση για μια μικρή οικονομία ίσον θάνατος.Στο παρελθόν όσες φορές η Ελλάδα ήταν δεμένη με σκληρό νόμισμα γαλλικό φραγκο ή Λίρα Αγγλίας χρεωκόπησε.
Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδω μέσα γιατί δεν έχει νόημα να απευθύνομαι σε ΒΛΑΚΕΣ που σε λίγο θα τους ληστεύουν στο δρόμο για 5 ευρώ.Λυπάμαι μόνο αυτό τον πανέμορφο τόπο που τον ξεπούλησαν οι πατριώτες των καταθέσεων και οι ομολογιούχοι πολιτικοί και τραπεζίτες.
Bonus για το φιλαράκο μου τον Lucent...πρόσφατα η Fed ανακοίνωσε ότι θα τυπώνει κάθε μήνα 85 δις αντί για 95 και θα ρίχνει στην αγορά...τα υπόλοιπα 10 δις που θα βρεθούν οεο?ε όλο και κάποιον πόλεμο θα στήσουνε πάλι για να έχουνε δουλειές οι κατασκευαστικές του Τσέινι κτλ κτλ...
Bonus 2 φιλαράκο επειδή με έχεις ειρωνευτεί πολλές φορες και επιχείρημα 0 όταν κυκλοφορώ με Γερμανίδα 1,75 δεν χρειάζεται να κάνω πολλά με τις υπόλοιπες γυναίκες..πλησιάζουν μόνες τους μετά...άντε βρε σου εύχομαι και σένα κάποτε να σου έρχοντε έτοιμες στο πιατο...εγώ δεν δηλώνω ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου για να γαμάω ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ.
σε ποιον σεξοπροορισμό θα πας φέτος είπαμε μπάμια?
Και ελεγα τι ωρα θα μπει ο μπαμιας να μας γραψει καινουργιο μανιφεστο.
Μπερδευεσαι αν νομιζεις οτι γραφεις αρθρα, μαλον χολη πετας γιατι εισαι ενα κομπλεξικο αγαμητο που δεν καταλαβαινει τι γινεται στον κοσμο τριγυρω του. Αγραμματος εισαι και ολο εμπαθεια εχεις αλλα μας διασκεδαζεις βρε μπουγατσα.
Θα σου εκανα πολλες ερωτησεις αλλα εισαι παντελως ασχετος. Μαθε πρωτα τι ειναι η FED και ποιος ειναι ο ρολος μιας κεντρικης τραπεζας και ελα μετα να μου πεις οτι η FED "τυπωνει" καθε μηνα 85 δις αντι για 95
Εισαι μπετοβλακας και τρεχα τωρα να γαμησεις κανενα μοντελο αντι να μπαινεις στις 4 το πρωι για να μας κανεις κυρηγμα ανισορροποιας! :S
Α και να μην ξαναγραψεις τις αρλουμπες σου δεν θα σε πεθυμησουμε
Αριβερντερτσι................... κ. προσωπικοτητα.
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ !
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ !
ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.