Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη, για την Χιλη μιλαμε, την Αγγλια και την Αμερικη. Ποιο ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα η το κατα κεφαλην ΑΕΠ? Μην μου το παιζεις σαν τον μπουγατσα!  :grin:

Ασε τον ασχετο δεν αξιζει ουτε να του απανταω με τις μαλακιες που λεει και ειναι και τοσο σιγουρος! :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ε ναι αφου εκει υπαρχουν εταιριες κολοσσοι-δισσεκατομμυριουχοι λογικο ειναι να υπαρχει κατακεφαλην εισοδημα μεγαλυτερο,δν παει σε ολους ομως -- δν σημαινει οτι η πλειοψηφια ζει καλυτερα απο ελλαδα(προ κρισεως)
;)
Επισης τι κοστος ζωης εχει στην Αγγλια και στην Αμερικη  ;) Αρκετα πιο μεγαλο απο ελλαδα

δωστε ρε κανα ραντεβου θανατου οπως κανουν τα μελη του μπου.κομ  :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ε ναι αφου εκει υπαρχουν εταιριες κολοσσοι-δισσεκατομμυριουχοι λογικο ειναι να υπαρχει κατακεφαλην εισοδημα μεγαλυτερο,δν παει σε ολους ομως -- δν σημαινει οτι η πλειοψηφια ζει καλυτερα απο ελλαδα(προ κρισεως)
;)
Επισης τι κοστος ζωης εχει στην Αγγλια και στην Αμερικη  ;) Αρκετα πιο μεγαλο απο ελλαδα

δωστε ρε κανα ραντεβου θανατου οπως κανουν τα μελη του μπου.κομ  :rockon: :rockon: :rockon:

Κωστακη μου δικαιλογιες ειναι αυτες για να αισθανεσαι καλυτερα!  :grin:

Τι να τον κανω τον μπουγατσα? Αν φερει και κανενα μοντελο για μενα απο αυτα που γαμαει................σιγουρα να τον γνωρισω.  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη μου δικαιλογιες ειναι αυτες για να αισθανεσαι καλυτερα!  :grin:

Τι να τον κανω τον μπουγατσα? Αν φερει και κανενα μοντελο για μενα απο αυτα που γαμαει................σιγουρα να τον γνωρισω.  :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ενα επιχειρημα δν λες ομως εγω σου ειπα τοσα  :grin: :grin:

ειδικα Αμερικα π πηγαινω απο μικρος κ Αγγλια εχει ο θειος μ διαμερισμα τα ξερω απο πρωτο χερι....ασε τι βλεπεις στις ταινιες  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλα ενα επιχειρημα δν λες ομως εγω σου ειπα τοσα  :grin: :grin:

ειδικα Αμερικα π πηγαινω απο μικρος κ Αγγλια εχει ο θειος μ διαμερισμα τα ξερω απο πρωτο χερι....ασε τι βλεπεις στις ταινιες  :grin: :grin:

Βαριεμε να σου βαζω σεντονια, ψαξε να βρεις ΑΕΠ κατα κεφαλη και μετα ελα να μου τα πεις.

Εχεις δουλεψει Αμερικη? Ζησει στο Λονδινο? Εχεις παει Χιλη?

Εχω αποψεις απο πρωτο χερι, σαν καλος ταξιδιωτικος πρακτορας που ειμαι :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βαριεμε να σου βαζω σεντονια, ψαξε να βρεις ΑΕΠ κατα κεφαλη και μετα ελα να μου τα πεις.

Εχεις δουλεψει Αμερικη? Ζησει στο Λονδινο? Εχεις παει Χιλη?

Εχω αποψεις απο πρωτο χερι, σαν καλος ταξιδιωτικος πρακτορας που ειμαι :grin:

και εχω ζησει Αμερικη(Χιουστον κ Νεα Υορκη) κ Λονδινο ....Χιλη οχι δυστυχως  :-

για πες τι αποψεις εχεις τυπε  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και εχω ζησει Αμερικη(Χιουστον κ Νεα Υορκη) κ Λονδινο ....Χιλη οχι δυστυχως  :-

για πες τι αποψεις εχεις τυπε  :grin:

Κωστακη Βουλγαρια δεν εχω παει, αλλα για τις αλλες χωρες πολυ ανωτερες απο Ελλαδα.

Σεντονια δεν θα σου γραψω, αλλα αν μπορουσε η μιση Ελλαδα να παει, να κατσει, και να δουλεψει στην Αμερικη θα το ειχε κανει ηδη!  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη Βουλγαρια δεν εχω παει, αλλα για τις αλλες χωρες πολυ ανωτερες απο Ελλαδα.

Σεντονια δεν θα σου γραψω, αλλα αν μπορουσε η μιση Ελλαδα να παει, να κατσει, και να δουλεψει στην Αμερικη θα το ειχε κανει ηδη!  ;)

αν λες για το 50-60-70 ναι σημερα ομως δν νομιζω ποσοι πηγαν κ γυρισαν τυπε  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

να πας στη βουλγαρια τυπε, ειναι πολυ ωραια, εχει και ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Λες μαλακιες. Εγω βγαζω εισητηρια και ξερω!  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ναι σιγουρα ειναι πολυ πιο πλουσιοι εκει  :jerking: :jerking: με το που πας σε γεμιζουν ντολλαρς και γαμας αβερτα μουναρες  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλα ναι σιγουρα ειναι πολυ πιο πλουσιοι εκει  :jerking: :jerking: με το που πας σε γεμιζουν ντολλαρς και γαμας αβερτα μουναρες  :rockon:

Κωστακη, αν εσυ δεν τα καταφερες δεν σημαινει οτι οι αλλοι δεν πανε. Αντε μην μας τα πρηζεις σαν τον μπουγατσα!  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη, αν εσυ δεν τα καταφερες δεν σημαινει οτι οι αλλοι δεν πανε. Αντε μην μας τα πρηζεις σαν τον μπουγατσα!  :grin:

πανε εσυ τυπε  :grin: μετεφερε το γραφειο σου εκει να σε δουμε ποσα θα βγαζεις  :grin: :grin:
εγω γυρισα επειδη δν μαρεσε σαν τροπος ζωης...εξαλλου ελλαδα περνας καλυτερα βγαζεις κ παραπανω  ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
πανε εσυ τυπε  :grin: μετεφερε το γραφειο σου εκει να σε δουμε ποσα θα βγαζεις  :grin: :grin:
εγω γυρισα επειδη δν μαρεσε σαν τροπος ζωης...εξαλλου ελλαδα περνας καλυτερα βγαζεις κ παραπανω  ;)

εξαρταται τι κανεις μαν, εκει ενα 22χρονο πιτσιρικι φρες φρομ στανφορντ κομπ σι βγαζει 1.5 κατοσταχιλιαρο το χρονο σ'ενα ιντερνετ σταρταπ και το ψαχνει για γκουγκλ να τα διπλασιασει. Εδω γινεται λιμενικος για 8 κατοσταρικα το μηνα και "ασφαλεια". Κι εκει βεβαια εχει 22 χρονους που τουμπαρουν μπεργκερ στα μικι ντι για 8 δολλαρια την ωρα.
για ολους εχει ο μπαχτσες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εξαρταται τι κανεις μαν, εκει ενα 22χρονο πιτσιρικι φρες φρομ στανφορντ κομπ σι βγαζει 1.5 κατοσταχιλιαρο το χρονο σ'ενα ιντερνετ σταρταπ και το ψαχνει για γκουγκλ να τα διπλασιασει. Εδω γινεται λιμενικος για 8 κατοσταρικα το μηνα και "ασφαλεια". Κι εκει βεβαια εχει 22 χρονους που τουμπαρουν μπεργκερ στα μικι ντι για 8 δολλαρια την ωρα.
για ολους εχει ο μπαχτσες

α να γεια σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μα και εδω καποιος αν ηταν πχ γιατρος με ιδ.γραφειο μια χαρα λεφτα εβγαζε προ κρισης  :grin: :grin:
εδω μας λενε οτι  στην αμερικη οι περισσοτεροι ειναι εκατομμυριουχοι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α να γεια σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μα και εδω καποιος αν ηταν πχ γιατρος με ιδ.γραφειο μια χαρα λεφτα εβγαζε προ κρισης  :grin: :grin:
εδω μας λενε οτι  στην αμερικη οι περισσοτεροι ειναι εκατομμυριουχοι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και με την κρίση ο ιδιώτης γιατρός μια χαρά λεφτά βγάζει.. απλά τώρα κοπήκανε τα πολλά εξτρα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα διαγνωστικά κέντρα όπως επίσης και η ασύδοτη φοροδιαφυγή (όχι ότι δεν κλέβουν ακόμη)

και προ κρίσης και ο μαστρο-μήτσος της γειτονιας που είχε επενδύσει σε έναν κάβουρα, τέσσερα πέντε κατσαβίδια, μια πένσα και σε μισό κιλό λινάρι κονομούσε αβέρτα από τους μαλάκες που του δίνανε πενηντάρικα για να τους αλλάξει λαστιχάκι στην βρύση (και μάλιστα τον περιμένανε και τους έστηνε κιόλας)…

ελα όμως που σφίξανε οι κώλοι και ο κόσμος έμαθε και λαστιχάκια να αλλάζει και βρύσες να περνάει μόνος του (σιγά την μεγάλη τέχνη δηλαδή)..  

και ο μαστρο-μήτσος βαράει μύγες για να βγάλει ξύγκι μπας και λιγδώσει το έντερο του γιατί βλέπεις στις χρυσές εποχές που το πεντοχίλιαρο το έπαιρνε για να κλείσει ραντεβού το μετέφραζε σε πετσετάκια συγνώμη σε μετοχές στο ΧΑΑ …

αποδεικνύεται λοιπόν ότι δεν θέλει τρόπο θέλει κόπο για να κονομήσεις πλέον…  και του μαστρο μήτσου την δουλειά άνετα μπορεί να την μάθει ένας γιατρός σε ένα μήνα να την κάνει του γιατρού όμως ο μαστρο μήτσος μα με τίποτα…

έτσι και στο αμέρικα ο φρεσκαδούρας ο Σάμ από το στάμφορντ μπορεί να έχει γυρίσει καμμιά δεκαριά εκατομύρια μπέργκερ στα μακ για να την βγάζει τέσσερα χρόνια και να του έφυγε η μαγκιά στο ξενύχτι για να πάρει το ρημαδόχαρτο αλλά τώρα κονομάει ενώ ο κολλητός του ο Νικ συνεχίζει να γυρνάει μπέργκερ στην καυτή πλάκα γιατί το ξενύχτι το είχε για να κυνηγάει το μουνί να σνιφάρει τίποτε άσπρες σκόνες και να πίνει ξύδια…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και με την κρίση ο ιδιώτης γιατρός μια χαρά λεφτά βγάζει.. απλά τώρα κοπήκανε τα πολλά εξτρα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα διαγνωστικά κέντρα όπως επίσης και η ασύδοτη φοροδιαφυγή (όχι ότι δεν κλέβουν ακόμη)

και προ κρίσης και ο μαστρο-μήτσος της γειτονιας που είχε επενδύσει σε έναν κάβουρα, τέσσερα πέντε κατσαβίδια, μια πένσα και σε μισό κιλό λινάρι κονομούσε αβέρτα από τους μαλάκες που του δίνανε πενηντάρικα για να τους αλλάξει λαστιχάκι στην βρύση (και μάλιστα τον περιμένανε και τους έστηνε κιόλας)…

ελα όμως που σφίξανε οι κώλοι και ο κόσμος έμαθε και λαστιχάκια να αλλάζει και βρύσες να περνάει μόνος του (σιγά την μεγάλη τέχνη δηλαδή)..  

και ο μαστρο-μήτσος βαράει μύγες για να βγάλει ξύγκι μπας και λιγδώσει το έντερο του γιατί βλέπεις στις χρυσές εποχές που το πεντοχίλιαρο το έπαιρνε για να κλείσει ραντεβού το μετέφραζε σε πετσετάκια συγνώμη σε μετοχές στο ΧΑΑ …

αποδεικνύεται λοιπόν ότι δεν θέλει τρόπο θέλει κόπο για να κονομήσεις πλέον…  και του μαστρο μήτσου την δουλειά άνετα μπορεί να την μάθει ένας γιατρός σε ένα μήνα να την κάνει του γιατρού όμως ο μαστρο μήτσος μα με τίποτα…

έτσι και στο αμέρικα ο φρεσκαδούρας ο Σάμ από το στάμφορντ μπορεί να έχει γυρίσει καμμιά δεκαριά εκατομύρια μπέργκερ στα μακ για να την βγάζει τέσσερα χρόνια και να του έφυγε η μαγκιά στο ξενύχτι για να πάρει το ρημαδόχαρτο αλλά τώρα κονομάει ενώ ο κολλητός του ο Νικ συνεχίζει να γυρνάει μπέργκερ στην καυτή πλάκα γιατί το ξενύχτι το είχε για να κυνηγάει το μουνί να σνιφάρει τίποτε άσπρες σκόνες και να πίνει ξύδια…

αρα ελλαδα και ξερο ψωμι.... :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και το χειρότερο από όλα

και ο μάστρο-μήτσος και ο Νικ καταριούνται

ο μεν πρώτος τις κυβερνήσεις που “του τα φάγανε στο χρηματιστήριο” , λες και το χρηματιστήριο είναι για όλους (κατά την λαική ρήση μικροί-μεγάλοι στα κεφενεία) και τον πούστη τον γιατρό που κονομάει

ο δε δεύτερος τον καπιταλισμό και την πολυεθνική μακ-ντο που τους δίνει χαμηλό μεροκάματο για να γυρνάνε τα μπέργκερ στην πλάκα (λες και ξέρουνε να κάνουνε και κάτι άλλο) και τον πούστη τον Σαμ που κονομάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom