Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επί τέλους, η άλμα μάτερ έδωσε ξανά υπουργό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κι αυτές οι 3 ώρες του Καζάκη, να μη συνειδητοποιήσεις ποτέ πόσο χρήσιμες ήταν!
τύπε οτιδήποτε άλλο εκτός απο χρήσιμες μπορεις να χαρακτηρίσεις τις οικονομικές παπαρολογίες και τις παραποιημένες ιστοριούλες του Καζάκη. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν θείτσες που γουστάρουν να ακουν πως με ατοκο εθνικο νομισμα το μονο που θα λειπει θα ειναι τα καλλυντικα (και οχι και ολα) ή πως θα ανταλασσουμε φραουλες μανωλαδας με μερτσεντες σε κλαςς , ή πως η δέσμευση καταθέσεων και ρευστού είνα καλό πράγμα γιατί θα αντικατασταθεί το αχρηστο χαρτομανι του νομισματος με μία πλαστική χρεωστικη καρτούλα  :jerking:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ  :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι και καποιος σιδερενιος απο εκει καπου ειχε προελθει!!  :grin: :grin:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη προστατευτισμο θα εχουμε!  :grin:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΡΩΝΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.....

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 1985 ΟΙ LUCENTΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΜΠΛΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΙΔΙ...

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΣΑ....

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΑΤΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ 2 ΠΙΟ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ...

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΤΣΕΡ... :2funny: ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1990 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ pOLL TAX (KΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ..Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ..ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ Ε? :pipa2: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡ Ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ...

ΟΧΙ ΕΝΑΝ...10 ΣΟΙΜΠΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ lUCENTΒΛΑΚΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ?19 ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ....ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ?

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ...ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΑ...

ΥΓ:ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΥΓ1:Α ΝΑΙ Η FED ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ  :2funny: ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 18 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ  :2funny:

LUCENT ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 1985 ΟΙ LUCENTΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΜΠΛΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΙΔΙ...

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΣΑ....

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΑΤΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ 2 ΠΙΟ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ...

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΤΣΕΡ... :2funny: ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1990 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ..Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ..ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ Ε? :pipa2: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡ Ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ lUCENTΒΛΑΚΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ?19 ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ....ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ?

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ...ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΑ...

ΥΓ1:Α ΝΑΙ Η FED ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ  :2funny: ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 18 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ  :2funny:

LUCENT ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!
Αριστερα στο πληκτρολογιο υπαρχει ενα κουμπι που λεγεται capslock.
Το πατας και σταματαει να γραφει κεφαλαία.
Εκτος αν νομιζεις οτι προσδιδει καποια βαρυτητα στην αποψη σου το να γραφεις με κεφαλαια.
Καμία, σε διαβεβαιωνω.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΤΣΕΡ... :2funny: ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1990 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ pOLL TAX (KΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ..Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ..ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ Ε? :pipa2: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΥΓ1:Α ΝΑΙ Η FED ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ  :2funny: ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 18 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ελεγα ποτε θα μπει ο φαβας να μας κανει ενα φροντιστηριο παλι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε βλαξ εχεις γινει ρεντικολο με αυτα που γραφεις, ξεφτυλας εντελως, και το κακο ειναι οτι δεν το παιρνεις πρεφα.  :grin: Η FED βρε αγραμματε δεν ειναι ιδιωτικη και δεν εχει σχεση με το Αμερικανικο χρεος. Εχεις ακουσει ηλιθιε για το Treasury Department?  :2funny: :2funny: Ξερεις πως εκδιδουν ομολογα? Ποιος κραταει το μεγαλυτερο ποσοστο των Αμερικανικων ομολογων?

Λες να ειναι η FED??? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις βρε ασχετε τι ειναι ενα ομολογο?  :2funny: :2funny: Ξερεις ποιο ειναι το ΑΕΠ της Αμερικης?   :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις βρε ασχετε τι ειναι το fiscal και monetary policy και πως εφαρμοζονται? Ελα να μου κανεις μαθημα μπετοβλακα!  :2funny: :2funny:

Αντε γιατι αρκετα μας τα επρηξες εδω μεσα με την αλαζονια σου. Προσεξε ομως γαμια μου μην ξυπνησεις την Γερμανιδουλα μοντελο και θελει να την γαμησεις γιατι δεν σε βλεπω να τα καταφερνεις χωρις φαρμακα.  :2funny: :2funny:

Βρε ασχετε, η Ελβετια ειναι μεγαλη οικονομια? Το Λουξεμβουργο, το Βελγιο, η Δανια, η Ολλανδια? Πως επιβιωνουν χωρις προστατευτισμο?  :grin:

Οσο ξερεις εσυ απο οικονομικα και γυναικες αλλο τοσο ξερω να μιλαω Κινεζικα  :2funny: :2funny: :2funny: Αμφιβαλω αν εχεις γαμησει ποτε στην ζωη σου, γιατι γυναικα με σενα δεν θα κατσει. Παρε τα φαρμακα σου και ελα στα ισια γιατι δεν σε βλεπω καλα.  :grin:

Πιο ηλιθιο και ασχετο δεν εχω δει, αλλα μας διασκεδαζεις εδω μεσα με τον αρχηγο σου τον Καζακη..............

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αριστερα στο πληκτρολογιο υπαρχει ενα κουμπι που λεγεται capslock.
Το πατας και σταματαει να γραφει κεφαλαία.
Εκτος αν νομιζεις οτι προσδιδει καποια βαρυτητα στην αποψη σου το να γραφεις με κεφαλαια.
Καμία, σε διαβεβαιωνω.
τυπε αλεξ στειλτου ενα εξωδικο γιατι προκαλει ζημια στο νικ μου χρησιμοποιωντας το ιδιοπρωτο συνθετικο  :tickedoff:

α θα σε πληρωσω σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τυπε αντι εξωδικο, δεν λεμε στον Αλεξ να του στειλει ενα ζουρλομανδυα?  :grin:

Σιγουρα ο Αλεξ να πληρωθει.............................με ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Και ελεγα ποτε θα μπει ο φαβας να μας κανει ενα φροντιστηριο παλι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε βλαξ εχεις γινει ρεντικολο με αυτα που γραφεις, ξεφτυλας εντελως, και το κακο ειναι οτι δεν το παιρνεις πρεφα.  :grin: Η FED βρε αγραμματε δεν ειναι ιδιωτικη και δεν εχει καμια σχεση με το Αμερικανικο χρεος. Εχεις ακουσει ηλιθιε για το Treasury Department?  :2funny: :2funny:

Ξερεις βρε ασχετε τι ειναι ενα ομολογο?  :2funny: :2funny: Ξερεις ποιο ειναι το ΑΕΠ της Αμερικης?   :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις βρε ασχετε τι ειναι το fiscal και monetary policy και πως εφαρμοζονται? Ελα να μου κανεις μαθημα μπετοβλακα!  :2funny: :2funny:

Αντε γιατι αρκετα μας τα επρηξες εδω μεσα με την αλαζονια σου. Προσεξε ομως γαμια μου μην ξυπνησεις την Γερμανιδουλα μοντελο και θελει να την γαμησεις γιατι δεν σε βλεπω να τα καταφερνεις χωρις φαρμακα.  :2funny: :2funny:

Βρε ασχετε, η Ελβετια ειναι μεγαλη οικονομια? Το Λουξεμβουργο, το Βελγιο, η Δανια, η Ολλανδια? Πως επιβιωνουν χωρις προστατευτισμο?  :grin:

Οσο ξερεις εσυ απο οικονομικα και γυναικες αλλο τοσο ξερω να μιλαω Κινεζικα  :2funny: :2funny: :2funny: Αμφιβαλω αν εχεις γαμησει ποτε στην ζωη σου, γιατι γυναικα με σενα δεν θα κατσει. Παρε τα φαρμακα σου και ελα στα ισια γιατι δεν σε βλεπω καλα.  :grin:

Πιο ηλιθιο και ασχετο δεν εχω δει, αλλα μας διασκεδαζεις εδω μεσα με τον αρχηγο σου τον Καζακη..............

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ω ΜΠΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

Βρε ηλίθιε τι ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?

ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ (ΧΡΕΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ..ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΑΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ?ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ 2012 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΛΑΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΗΤΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑ?ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΚΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ...ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝΕ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕ ΑΝΩΜΑΛΕ...

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο 20ΠΟΝΤΟΣ Η ΟΧΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΛΛΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟ TREASURY DEPARTMENT ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ  :2funny:

fISCAL ΚΑΙ MONETARY POLICY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑς ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟς ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...

ΜΙΑ ΧΩΡΑ Όπως Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ 10 ΕΚ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?

ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η FED  :2funny: :2funny:ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥς ΑΝΗΚΕΙ.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕΞΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΓΑΜΗΤΕ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ω ΜΠΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

Βρε ηλίθιε τι ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?

ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ (ΧΡΕΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ..ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΑΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ?ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ 2012 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΛΑΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΗΤΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑ?ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΚΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ...ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝΕ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕ ΑΝΩΜΑΛΕ...

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο 20ΠΟΝΤΟΣ Η ΟΧΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΛΛΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟ TREASURY DEPARTMENT ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ  :2funny:

fISCAL ΚΑΙ MONETARY POLICY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑς ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟς ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...

ΜΙΑ ΧΩΡΑ Όπως Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ 10 ΕΚ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?

ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η FED  :2funny: :2funny:ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥς ΑΝΗΚΕΙ.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕΞΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΓΑΜΗΤΕ?

Αχαχαχαχαχα εισαι ντιπ ασχετος και μιλας και απο πανω. :2funny: :2funny: Δεν χρειαζομαι να παω πουθενα για να γαμησω αλλα εσυ με τους 20 ποντους θα εχεις δυσκολειες με ολα αυτα τα μοντελα που πηδας σε ολο τον κοσμο.! :grin:  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λες βρε μπουγατσα την FED ποιος την εχει??? Οι Εβραιοι............... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα μπουγατσα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Αχαχαχαχαχα εισαι ντιπ ασχετος και μιλας και απο πανω. :2funny: :2funny: Δεν χρειαζομαι να παω πουθενα για να γαμησω αλλα εσυ με τους 20 ποντους θα εχεις δυσκολειες με ολα αυτα τα μοντελα που πηδας σε ολο τον κοσμο.! :grin:  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λες βρε μπουγατσα την FED ποιος την εχει??? Οι Εβραιοι............... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα μπουγατσα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FED ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:ALAN GREENSPAN  Greenspan was born in the Washington Heights area of New York City. His father Herbert Greenspan was of Romanian-Jewish descent and his mother Rose Goldsmith of Hungarian-Jewish descent.[

Ben Bernanke:The Bernankes were one of the few Jewish families in Dillon and attended Ohav Shalom, a local synagogue

Janet Louise Yellen   Yellen was born to a Jewish family in Brooklyn, New York

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....JEWISH ΕΙΝΑΙ  :2funny:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΠΑΜΕ? :rockon:  ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
AΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FED ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:ALAN GREENSPAN  Greenspan was born in the Washington Heights area of New York City. His father Herbert Greenspan was of Romanian-Jewish descent and his mother Rose Goldsmith of Hungarian-Jewish descent.[

Ben Bernanke:The Bernankes were one of the few Jewish families in Dillon and attended Ohav Shalom, a local synagogue

Janet Louise Yellen  Yellen was born to a Jewish family in Brooklyn, New York

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....JEWISH ΕΙΝΑΙ  :2funny:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΠΑΜΕ? :rockon:  ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  :2funny:

Και οι Ροθντιλντ και Ροκεφελερ που μας ελεγες που ειναι μπετοβλακα?  :2funny: :2funny: Ποιος διοριζει τους προεδρους της FED?  :2funny: :2funny:

Στην Τραπεζα της Ελλαδος ποιος κανει κουμαντο? ποιος τον διοριζει βλαξ??  :2funny:

Το Treasury Department ειναι η ΕΛΣΤΑΤ της Αμερικης?  :2funny: :2funny: :2funny: Μα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος για να μην πω πανασχετος, αλλα συγχωρησαι γιατι δεν ξερεις το παγκοσμιο οικονομικο συστημα.  :grin:

Στην ΕΚΤ ποιος διορισε τον Ντραγκι?? Οι Εβραιοι.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι ασχετος εντελως και παντελως ηλιθιος. Τρεχα να βρεις και να γαμησεις κανενα μοντελο στον Καναδα με το 20ποντο και ασε τα οικονομικα κυρηγματα βλακα!  :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εισαι ασχετος εντελως

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και οι Ροθντιλντ και Ροκεφελερ που μας ελεγες που ειναι μπετοβλακα?  :2funny: :2funny: Ποιος διοριζει τους προεδρους της FED?  :2funny: :2funny:

Στην Τραπεζα της Ελλαδος ποιος κανει κουμαντο? ποιος τον διοριζει βλαξ??  :2funny:

Το Treasury Department ειναι η ΕΛΣΤΑΤ της Αμερικης?  :2funny: :2funny: :2funny: Μα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος για να μην πω πανασχετος, αλλα συγχωρησαι γιατι δεν ξερεις το παγκοσμιο οικονομικο συστημα.  :grin:

Στην ΕΚΤ ποιος διορισε τον Ντραγκι?? Οι Εβραιοι.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι ασχετος εντελως και παντελως ηλιθιος. Τρεχα να βρεις και να γαμησεις κανενα μοντελο στον Καναδα με το 20ποντο και ασε τα οικονομικα κυρηγματα βλακα!  :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εισαι ασχετος εντελως

ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ Όπως Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ Η ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΟΛΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΒΓΑΖΩ ΟΜΟΛΟΓΑ 6 ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2% ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΗΜΑ ΠΧ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Ως ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΩ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ?ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΥΠΩΝΩ ΧΡΗΜΑ 3 ΔΙΣ ΠΧ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ Όπως ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΛΟΓΑ...ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

ΟΧΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΙ...ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΓΙΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ?

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΙΡΑ?ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΡΟΥΒΛΙ?ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΓΕΝ?ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΚΟΡΩΝΑ?

ΠΡΙΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΨΑΞΤΟ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ?ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...ΜΑΘΕ Όμως ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΩ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΗΜΑ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΧ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ...

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ...ΔΕΣ ΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ...ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ...ΠΩς ΖΟΥΣΕΣ ΜΕ 170000 ΔΡΧ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΠΩς ΤΩΡΑ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ....ΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΧΕΣ...ΤΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΧΕΣ...ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..ΤΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΙΣΑΝ?Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΓΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙς ΑΡΛΟΥΜΠΕς ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΕΔΩ...

ΒΓΗΚΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΕΕΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΕ ΕΚΕΙ...ΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ...ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ...

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΞΕΣΚΟΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ....

ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Όπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2012 Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ "ΜΑ ΠΩς ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙς ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ?" ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ...Ε ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ...ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ  :idiot:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΒΓΑΖΩ ΟΜΟΛΟΓΑ 6 ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2% ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΗΜΑ ΠΧ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Ως ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΩ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ?ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΥΠΩΝΩ ΧΡΗΜΑ 3 ΔΙΣ ΠΧ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ Όπως ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΛΟΓΑ...ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

τυπε εισαι τιτανοτεραστιος μιλαμε ... οικονομικη αυθεντια

σου εχω ριζοσπαστικη προταση ομως ... αντι για ατοκο εθνικο νομισμα , ατοκο προσωπικο νομισμα. Αντι να καθεται ο κοσμος να δουλευει για λεφτα και να τρεχει να περνει στεγαστικα για να παρει σπιτι να εχει μια πρεσα, να τυπωνει οσο νομισμα θελει και να τελειωνει. Ουτε φτωχοι ουτε πλουσιοι θα υπαρχουν, απολυτη ισοτητα, τι λες? Μαιντ Μπλοουν?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη, εν τα ξερεις καλα!  :grin: :grin:

Εμενα δεν με γεμισαν χρημα, αλλα να σου θυμισω τον θειο Παγκαλο...................."μαζι τα φαγαμε"  :grin: :grin:

τι δν ξερω καλα ρε?στη λατινικη ειναι πιο πλουσιοι απο τους ελληνες? :jerking: :jerking: πας καλα? :jerking: :jerking:
η στην Αγγλια με την Θατσερ που τους ταραξε σ νεοφιλελευθερισμο και στους φορους ειναι πιο πλουσιοι απο τ Ελληνες?? :jerking: :jerking:
Αμερικη εχω συγγενεις πηγαινα απο μικρο παιδι εκει και τελευταια πηγα τ 2012 μη μου λες οτι δν εχουν κριση και σε σχεση με τον μεσο ελληνα ο μεσος αμερικανος ειναι πιο φτωχος(εχουν 1 σπιτι οχι ολοκληρη πολυκατοικια η σπιτι στο χωριο η εξοχικο στη θαλασσα  :grin:)

ΒΤW με τον μεμοσεξ θα δωσετε ραντεβου θανατου? :rockon:  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε εισαι τιτανοτεραστιος μιλαμε ... οικονομικη αυθεντια

σου εχω ριζοσπαστικη προταση ομως ... αντι για ατοκο εθνικο νομισμα , ατοκο προσωπικο νομισμα. Αντι να καθεται ο κοσμος να δουλευει για λεφτα και να τρεχει να περνει στεγαστικα για να παρει σπιτι να εχει μια πρεσα, να τυπωνει οσο νομισμα θελει και να τελειωνει. Ουτε φτωχοι ουτε πλουσιοι θα υπαρχουν, απολυτη ισοτητα, τι λες? Μαιντ Μπλοουν?

νεο συστημα κομμουπιταλισμος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ναι, βάλτου ιδέες τώρα να μας αρχίσει τα σεντόνια για το bitcoin.

Υ.Γ. Βέβαια έχουμε και το ΤΕΜ στο Βόλο  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

www.tovima.gr/afieromata/solidarity/article/?aid=454337]Εναλλακτική οικονομία με άυλο νόμισμα στο Βόλο[/url]

Τι άτοκο;

Το άυλο είναι πιό προχωρημένο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τι δν ξερω καλα ρε?στη λατινικη ειναι πιο πλουσιοι απο τους ελληνες? :jerking: :jerking: πας καλα? :jerking: :jerking:
η στην Αγγλια με την Θατσερ που τους ταραξε σ νεοφιλελευθερισμο και στους φορους ειναι πιο πλουσιοι απο τ Ελληνες?? :jerking: :jerking:
Αμερικη εχω συγγενεις πηγαινα απο μικρο παιδι εκει και τελευταια πηγα τ 2012 μη μου λες οτι δν εχουν κριση και σε σχεση με τον μεσο ελληνα ο μεσος αμερικανος ειναι πιο φτωχος(εχουν 1 σπιτι οχι ολοκληρη πολυκατοικια η σπιτι στο χωριο η εξοχικο στη θαλασσα  :grin:)

ΒΤW με τον μεμοσεξ θα δωσετε ραντεβου θανατου? :rockon:  :grin: :grin:

Κωστακη, για την Χιλη μιλαμε, την Αγγλια και την Αμερικη. Ποιο ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα η το κατα κεφαλην ΑΕΠ? Μην μου το παιζεις σαν τον μπουγατσα!  :grin:

Ασε τον ασχετο δεν αξιζει ουτε να του απανταω με τις μαλακιες που λεει και ειναι και τοσο σιγουρος! :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom