Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
που να την ξερει ρε τυπε
αν ηταν στελεχος του πασοκ θα την ηξερε ομως :grin:
απολυτε δεν υπαρχει ατομο εδω μεσα που να μην ξερει την μιμα !!!!!! και εσυ το γνωριζεις καλητερα απο εμενα αυτο !!!!!! ο τυπος ειναι χειροτετερος μαλακας και απο πρωην πασοκο !!!! [size=30pt]δεν ξερει την μιμα.τι στο πουτσο κανει εδω μεσα ??? [/size]:think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε δεν υπαρχει ατομο εδω μεσα που να μην ξερει την μιμα !!!!!! και εσυ το γνωριζεις καλητερα απο εμενα αυτο !!!!!! ο τυπος ειναι χειροτετερος μαλακας και απο πρωην πασοκο !!!! [size=30pt]δεν ξερει την μιμα.τι στο πουτσο κανει εδω μεσα ??? [/size]:think: :think: :think:
χοντρο τυπε :-

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
και γιατι ρε μαστορα πρεπει να ξερω τι ειναι η μιμα;

ξερω τι εισαι εσυ

ενα τετραποδο και μισο
πριν ελεγες διποδο , τωρα λες τετραποδο ??? τριποδο ειμαι τυπε εχω και μπαστουνι !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:! [size=30pt]ο μαλακας δεν ξερει τι ειναι η μιμα ! τυπε μην κανεις τετοιες ερωτησεις εκτος εαν θες να αυτοξεφτιλιζεσαι !!!![/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πριν ελεγες διποδο , τωρα λες τετραποδο ??? τριποδο ειμαι τυπε εχω και μπαστουνι !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:! [size=30pt]ο μαλακας δεν ξερει τι ειναι η μιμα ! τυπε μην κανεις τετοιες ερωτησεις εκτος εαν θες να αυτοξεφτιλιζεσαι !!!![/size]

ξέρω και την μιμή... και του παπαντρέα (λάκη ετοιμάσου για χέσιμο) και δυό - τρείς άλλες.. μετράει ???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εσυ ρε υπαιθριε μαναβη δεν ξερεις τι ειναι τι εκαθαριστικο εφοριας και θελεις να ξερω τα συνθηματικα σας;;

αφου ξερεις για πες μην με κρατας σε αγωνια και δεν θα μπορω αυριο απο το αγχος να φαω το κατσικακι

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ξέρω και την μιμή... και του παπαντρέα (λάκη ετοιμάσου για χέσιμο) και δυό - τρείς άλλες.. μετράει ???
μην πας να την βγεις απο αλλου. ασε την μουνα,την μιμη και τις παπαριες σε εμενα. ξερεις την μιμα ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ασε την μουνα και πιασε την μιμα !! τι ειναι μιμα οεο ??? :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να την ξέρεις εσύ μάλλον παράγωγο του μινάρα είναι... αν και δεν κατέχω καλά τις ξένες γλώσσες....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εσυ ρε υπαιθριε μαναβη δεν ξερεις τι ειναι τι εκαθαριστικο εφοριας και θελεις να ξερω τα συνθηματικα σας;;

αφου ξερεις για πες μην με κρατας σε αγωνια και δεν θα μπορω αυριο απο το αγχος να φαω το κατσικακι
ποιο συνθηματικο ρε παπαρα ???? ΟΝΟΜΑ ειναι !!!! δεν ξερεις την μιμα !!! δεν ξερω τι ειναι εκκαθαριστικο ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [size=30pt]τουλαχιστον ξερω τι ειναι μιμα !!!!! το τριγωνο το εχεις ακουστα ή ειναι και αυτο κωδικη ονομασια γιο περιοχη  ????[/size]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για να την ξέρεις εσύ μάλλον παράγωγο του μινάρα είναι... αν και δεν κατέχω καλά τις ξένες γλώσσες....
μιναρας ? πατρινος εισαι τυπε ??? τα τρια ΠΠΠ τα ξερεις ??? ή οχι και αυτα ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θυμάστε μετά τις ευροεκλογές του 2009 τι έπαθε ο χοντρός ;;
Που δεν μπορούσε να σταθεί ως κυβέρνηση ,  επειδή είχε πάρει ... 30% ++ ;;;

Φαντάσου τι θα πάθει τώρα τούτος, που δεν θα έχει ΟΥΤΕ 15% ....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για να λέω ότι δεν κατέχω καλά τις ξένες γλωσσες για πατρινό με κόβεις ????  :jerking:
τις ξενες γλωσσες δεν κατεχεις καλα , εγω εαν εισαι πατρινος σε ρωτησα , οχι εαν εισαι απο τις βρυξελες !!! πας κανεις τον κινεζο τωρα οτι δεν καταλαβαινεις !!! [size=30pt]τελικα την ξερεις την μιμα ή δεν την ξερεις ? ειχε μπιντε η ελενη η αθηναια ή δεν ειχε ???[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom