Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μη γράφω και μαλακίες....κάτσε να κοιτάξω τα κιτάπια μου που τα έχω γράψει....θα σου γράψω ακριβές επιτόκιο που μου έδωκανστη Γερμανία, πού αλλού;
μη γράφω και μαλακίες....κάτσε να κοιτάξω τα κιτάπια μου που τα έχω γράψει....θα σου γράψω ακριβές επιτόκιο που μου έδωκανστη Γερμανία, πού αλλού;
τσεκαρα...μη γράφω και μαλακίες....κάτσε να κοιτάξω τα κιτάπια μου που τα έχω γράψει....θα σου γράψω ακριβές επιτόκιο που μου έδωκαν
τσεκαρα...
1,99% μάστορη
τραμου τα τσουβαλιαζεις και δεν ειναι καλο
ναι οκ αλλα παρα πολλοι δεν φταινε και καιγονται και αυτοιρε φίλε βαρέθηκα να ψάχνω ψύλλους στ΄αχυρα... δεν θα βγώ με το φανάρι στους δρόμους σαν τον Διογένη να ψάχνω για άνθρωπο...
Αλλά κακά τα ψέματα, ο ιδιωτικός τομέας ευνοήθηκε από το credit availability της περιόδου της ακολασίας. Οπότε εν μέρει και οι μη κρατικοδίαιτοι κάτι επωφεληθήκαν (κατά συνεπαγωγή "έφαγαν").
Aπό πού και ως πού εσύ ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης;όχι μαγκάκο... δεν τα φάγαμε μαζί.. .εσύ σαγόνιαζες και εγώ (ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης) πλήρωνα... και θα συνεχίσω να πληρώνω αλλά αυτή την φορά με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση διότι εσύ το λαμόγιο θα ψοφήσεις της πείνας...
Διαβασες τι ειπε ακριβως και πώς το ειπε?Βούλτεψη: Καλύτερα να καταρρεύσει η αγορά ακινήτων παρά εμφύλιος!
αυτη σε ποια χωρα ζει? Δεν ξερει οτι εχει ηδη καταρρευσει?
Στο θέμα της Χρυσής Αυγής κάπου ζήτησε ο απόλυτος να τοποθετηθείς στα περί συνεργασίας-συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.Διαβασες τι ειπε ακριβως και πώς το ειπε?
Πότε εγινε αυτο?Στο θέμα της Χρυσής Αυγής κάπου ζήτησε ο απόλυτος να τοποθετηθείς στα περί συνεργασίας-συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
και θα αφησετε την χ.α να γινει ο ρυθμιστης της πολιτικης ζωης στην ελλαδα τυπε? :-Πότε εγινε αυτο?
Εξαλλου η απαντηση ειναι απλουστατη, δεν υπαρχει θεμα τετοιας συνεργασιας.
χθες προς χθες.Πότε εγινε αυτο?
Εξαλλου η απαντηση ειναι απλουστατη, δεν υπαρχει θεμα τετοιας συνεργασιας.
θα την αφήσουν όπως φαίνεται,τα μαύρα κουστούμια θα βγούνε από τις ντουλάπες ξανά και οι καημένοι οι αριστεροί θα πάνε για διακοπές διαρκείας στα ξερονήσια. :'(και θα αφησετε την χ.α να γινει ο ρυθμιστης της πολιτικης ζωης στην ελλαδα τυπε? :-
κοίτα ότι ο Τατσόπουλος παίζει να'ναι αλκοολικός και πρεζάκιας,αλλά την στιγμή που τα λέει αυτά φαίνεται νηφάλιος,τώρα πάλι δεν ξέρω και στα σίγουρα,δεν έχω κάνει σε ίδρυμα απεξάρτησης.τι λενε συγκυβερνηση νδ με αλεξακη τι πινετε ρε παληκαρια