Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
''μαζί τα φάγαμε'' ε;
μόνο που ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!!!!

Αλλά η Χρυσή Αυγή έρχεται και ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!

όχι μαγκάκο... δεν τα φάγαμε μαζί.. .εσύ σαγόνιαζες και εγώ (ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης) πλήρωνα... και θα συνεχίσω να πληρώνω αλλά αυτή την φορά με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση διότι εσύ το λαμόγιο θα ψοφήσεις της πείνας...

Επισκέπτης
όχι μαγκάκο... δεν τα φάγαμε μαζί.. .εσύ σαγόνιαζες και εγώ (ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης) πλήρωνα... και θα συνεχίσω να πληρώνω αλλά αυτή την φορά με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση διότι εσύ το λαμόγιο θα ψοφήσεις της πείνας...
οταν λες σαγονιαζε εννοεις οτι ειχε ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι;;;
γενικα συμφωνω με αυτα που λες αλλα οχι εσυ σαγονιαζες... οκ ολοι καναμε την μαλακια μας(απο κλιση, μεταθεση μεχρι διορισμο) αλλα καποιος μας εδειξε τον δρομο και αυτος ο καποιος δεν ειχε στοχο ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι...
Δεν μπορει να φταιει και να πρεπει να πληρωσει μονο αυτος που βρηκε την τριπα και οχι αυτος που την εσκαψε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οταν λες σαγονιαζε εννοεις οτι ειχε ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι;;;
γενικα συμφωνω με αυτα που λες αλλα οχι εσυ σαγονιαζες... οκ ολοι καναμε την μαλακια μας(απο κλιση, μεταθεση μεχρι διορισμο) αλλα καποιος μας εδειξε τον δρομο και αυτος ο καποιος δεν ειχε στοχο ενα πιατο φαι και ενα κεραμιδι...
Δεν μπορει να φταιει και να πρεπει να πληρωσει μονο αυτος που βρηκε την τριπα και οχι αυτος που την εσκαψε

για μένα οποιοσδήποτε είχε κάτι παραπάνω από αυτό που του άξιζε ή από αυτό που παρήγαγε σαγόνιαζε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Η μόνη φορά που έχω πάρει λεφτά εγώ ή η οικογένεια μου από το κράτος ήταν τα φανταρίστικα 8,62€ πρόπερσι...
Αλλά κακά τα ψέματα, ο ιδιωτικός τομέας ευνοήθηκε από το credit availability της περιόδου της ακολασίας. Οπότε εν μέρει και οι μη κρατικοδίαιτοι κάτι επωφεληθήκαν (κατά συνεπαγωγή "έφαγαν").

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η μόνη φορά που έχω πάρει λεφτά από το κράτος ήταν τα φανταρίστικα 8,62€ πρόπερσι...
Αλλά κακά τα ψέματα, ο ιδιωτικός τομέας ευνοήθηκε από το credit availability της περιόδου της ακολασίας. Οπότε εν μέρει και οι μη κρατικοδίαιτοι κάτι επωφεληθήκαν (κατά συνεπαγωγή "έφαγαν").

αχαχαχα,,, 8.62... εγώ το 1983 που πήγα φαντάρος έπαιρνα το βασιλικό ποσό των 500 δρχ τον μήνα (επί 14 μήνες παρακαλώ) και μάλιστα σαν λοχίας (ο φαντάρος έπαιρνε λιγώτερα)...

το credit availability του ιδιωτικού τομέα δεν είναι παροχή γιατί πρέπει να επιστραφεί... αλλο αν σήμερα όλοι το γυρίσαν στο δεν πληρώνω-δεν πληρώνω με αποτέλεσμα την νύφη να την πληρώνουν και πάλι οι συνεπείς...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
:fuck2:
αχαχαχα,,, 8.62... εγώ το 1983 που πήγα φαντάρος έπαιρνα το βασιλικό ποσό των 500 δρχ τον μήνα (επί 14 μήνες παρακαλώ) και μάλιστα σαν λοχίας (ο φαντάρος έπαιρνε λιγώτερα)...

Το 1983 δεν είχα γεννηθεί ακόμα!
Αλλά το κράτος είναι γενναιόδωρο! Το Πάσχα δίνουν και δώρο το 50% του μισθού άνευ κρατήσεων παρακαλώ! Όπερ σημαίνει γύρω στα 14€!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:fuck2:
Το 1983 δεν είχα γεννηθεί ακόμα!
Αλλά το κράτος είναι γενναιόδωρο! Το Πάσχα δίνουν και δώρο το 50% του μισθού άνευ κρατήσεων παρακαλώ! Όπερ σημαίνει γύρω στα 14€!

εγώ ήμουν 28 χρόνων...  ;)

24 μήνες και 7 ημέρες θητείας .. πήρα το τρομερό ποσό των 14.000 δραχμών (το οποίο μάλιστα το δήλωσα και στην εφορία για να μπορέσω να καλύψω το τεκμήριο του αυτοκινήτου που είχα)....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
το παρόν θέμα έχει σχεδόν 6000 σελ. και 90.000 ποστ! ... και όλα αυτά σε ένα ΧΧΧ σαιτ!

α, και 900.000 εμφανίσεις

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
για μένα οποιοσδήποτε είχε κάτι παραπάνω από αυτό που του άξιζε ή από αυτό που παρήγαγε σαγόνιαζε
Πολύ σωστή κουβέντα !
Αλλά το ευγενές άθλημα ενός μεγάλου ποσοστού των νεο-Ελλήνων είναι με ποια "εξυπνάδα" ή "μαγκιά" θα βγάλω περισσότερα από αυτά που αξίζω ή παράγω.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
απλώς σφιξανε οι λωλοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πολύ σωστή κουβέντα !
Αλλά το ευγενές άθλημα ενός μεγάλου ποσοστού των νεο-Ελλήνων είναι με ποια "εξυπνάδα" ή "μαγκιά" θα βγάλω περισσότερα από αυτά που αξίζω ή παράγω.

τωρα όμως που τα πράματα μπαίνουν σε μια σειρα θα χαρώ να τους δω να ψοφάνε της πείνας, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να πληρώνω...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τωρα όμως που τα πράματα μπαίνουν σε μια σειρα θα χαρώ να τους δω να ψοφάνε της πείνας, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να πληρώνω...
τραμου τα τσουβαλιαζεις και δεν ειναι καλο

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Μάλλον θα απογοητευτείς, σχεδόν αδύνατον να ψοφήσουν της πείνας.
Εχουν αποθέματα ή φροντίζουν οι αποδοχες τους, αν και μειωμένες, να μην φθάσουν στα όρια της πείνας.
Μην ξεχνάς, είναι πολλοί και μαζεύονται σε ομάδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως αυτή τη στιγμή η DB δανείζει για κατοικία με λιγότερο από 2% επιτόκιο.
δεν δείχνουνε να τραβάνε γκέμια....
η ιστορία είναι μια ωραία φούσκα που ξεφουσκώνει αλλού γρήγορα και αλλού αργά...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
πάντως αυτή τη στιγμή η DB δανείζει για κατοικία με λιγότερο από 2% επιτόκιο.
δεν δείχνουνε να τραβάνε γκέμια....
η ιστορία είναι μια ωραία φούσκα που ξεφουσκώνει αλλού γρήγορα και αλλού αργά...

π τ ειδες αυτο ρε μπρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom