ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Από κει και πέρα, παραμείναμε ένα κλικ πίσω από τις εξελίξεις....οτιδήποτε κάναμε είχε προεξοφληθεί.
Να προσθέσω ότι επί 6 μήνες σερνόμαστε πίσω από τις εξελιξεις. Άλλοι μας πάνε.
H ΜΟΝΗ λύση που υπάρχει είναι να βγούμε ένα βήμα μπροστά, να κάνουμε κάτι που δεν περιμένουν.
Αλλιώς ... κάουντνταουν.
Εκτός και αν γίνει κάτι που θα μας εκπλήξει όλους.
Αύτό περιμένω-ουμε ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!
Εδώ που φτάσαμε οι απεργίες, αντιδράσεις κλπ δεν θα είναι έκπληξη. Θα είναι μια φυσιολογική συνέπεια - μάλλον εύκολη στο να προβλεφτεί.
Μιλάω για έκπληξη.
;)
Μιλάω για έκπληξη.
;)
Εκτός και αν γίνει κάτι που θα μας εκπλήξει όλους.
Αύτό περιμένω-ουμε ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα και από εδώ
Να υποθέσσω ότι το μπλε χρώμα που επέλεξες για την διάκριση της λέξης "ΟΛΟΙ" είναι συμβολικό ?
θα έλθουν δυο χρόνια νωρίτερα οι ελ; αντί του 2012 θα έλθουν το 2010;
Μήν τό έκλαμβανετε, έτσι άγαπητε ..... στιγμιαία άντίδραση τού πόντικα ήτο,,,,,, χα χα χα
Τα μάτια μου και τα αύτιά μου είδαν και άκουσαν πολλές παράξενες ακόμη πεποιθήσεις,
που ίσως κάποτε θά έχω τη διάθεση να σχολιάσω..........
Πάντως εγώ το κατάλαβα με την παρακάτω έννοια ;)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δυστυχώς σε πρόλαβαν άλλοι.A few tips:
Δες τη κατάσταση πως έχει. Λάβε υπόψη σου τα πραγματικά δεδομένα και εντόπισε τα πραγματικά προβλήματα - όχι αυτά που μας σερβίρουν. Do the maths.
Δες τις πιθανές λύσεις.
Απόρριψε το 50% γιατί προϋποθέτουν ηγεσία με @@, είδος υπό εξαφάνιση.
Βγάλε ακόμα ένα 30% γιατί προϋποθέτουν στήριξη από όλους, που δεν υπάρει καν στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Μετά τις 3 διαγραφές, έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει άλλο τέτοιο νομοσχέδιο - την επόμενη φορά θα πέσουν από μέσα.
Τι μας μένει?
Τά σέβη μου τιμημένε , καί άγαπημένε φίλε fark..........
A few tips:
Δες τη κατάσταση πως έχει. Λάβε υπόψη σου τα πραγματικά δεδομένα και εντόπισε τα πραγματικά προβλήματα - όχι αυτά που μας σερβίρουν. Do the maths.
Δες τις πιθανές λύσεις.
Απόρριψε το 50% γιατί προϋποθέτουν ηγεσία με @@, είδος υπό εξαφάνιση.
Βγάλε ακόμα ένα 30% γιατί προϋποθέτουν στήριξη από όλους, που δεν υπάρει καν στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Μετά τις 3 διαγραφές, έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει άλλο τέτοιο νομοσχέδιο - την επόμενη φορά θα πέσουν από μέσα.
Τι μας μένει?