Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 496 άτομα (0 μέλη και 496 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αρα ΝΑΙ και απο σενα στην κινητικοτητα των μπατσων(εστω δημοτικων για αρχη)για να βγει στον αφρο η χωρα....ετσι...δυνατα για το σαξες στορυ!

όχι η δημοτική αστυνομία έχει μία χρησιμότητα και δυστυχώς λόγω μιας ηλίθιας πρόβλεψης του συντάγματος δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε ιδιωτες

εγώ θα ξεκινούσα από αποκομιδή απορριμμάτων, δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε επόμενη φάση υπηρεσίες όπως νεκροταφεία, αποτεφρωτήρια κλπ...

όχι όμως με απόλυση.. απλά με εκχώρηση των υπηρεσιών αυτών στους εργαζόμενους τους (μαζί με τον εξοπλισμό και μάλιστα δωρεάν) και πληρωμή από τους δήμους η οποία θα υπολογιστεί αφού υπολογιστεί το σημερινό πραγματικό κόστος ανά μονάδα υπηρεσίας (πχ τόννο απορριμάτων, φιλοξενία ενός παιδιού κλπ κλπ) και θα είναι 10-15% χαμηλώτερο... εγγυηση μονοπωλίου για 5 χρόνια και μετα διαγωνισμός...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
όχι η δημοτική αστυνομία έχει ΚΑμία χρησιμότητα και δυστυχώς λόγω μιας ηλίθιας πρόβλεψης του συντάγματος δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε ιδιωτες

εγώ θα ξεκινούσα από αποκομιδή απορριμμάτων, δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε επόμενη φάση υπηρεσίες όπως νεκροταφεία, αποτεφρωτήρια κλπ...

όχι όμως με απόλυση.. απλά με εκχώρηση των υπηρεσιών αυτών στους εργαζόμενους τους (μαζί με τον εξοπλισμό και μάλιστα δωρεάν) και πληρωμή από τους δήμους η οποία θα υπολογιστεί αφού υπολογιστεί το σημερινό πραγματικό κόστος ανά μονάδα υπηρεσίας (πχ τόννο απορριμάτων, φιλοξενία ενός παιδιού κλπ κλπ) και θα είναι 10-15% χαμηλώτερο... εγγυηση μονοπωλίου για 5 χρόνια και μετα διαγωνισμός...
ΤΩΡΑ τα γραφεις ωραια......αστους να γυρνανε για σκραπ ολη μερα μαζι με τους λαθρομεταναστες που κυνηγουσαν ,ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΣΕ ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....ΓΡΑΨΕ ΚΑΘΑΡΑ....ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!

αφού είπα όχι.. εκτός αν βρεθεί νομική φόρμουλα να εκχωρηθούν οι αρμοδιότητες ελέγχου που έχουν οι δημοτόμπατσοι σε ιδιωτικό φορέα (ο οποίος πιθανόν θα ιδρυθεί από τους ίδιους τους δημοτόμπατσους)....

μα πόσο μαλάκας είσαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΤΩΡΑ τα γραφεις ωραια......αστους να γυρνανε για σκραπ ολη μερα μαζι με τους λαθρομεταναστες που κυνηγουσαν ,ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ!

είπα όχι... οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απαραίτητες όπως και οι υπηρεσίες ελέγχου (δημοτόμπατσοι)...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
αφού είπα όχι.. εκτός αν βρεθεί νομική φόρμουλα να εκχωρηθούν οι αρμοδιότητες ελέγχου που έχουν οι δημοτόμπατσοι σε ιδιωτικό φορέα (ο οποίος πιθανόν θα ιδρυθεί από τους ίδιους τους δημοτόμπατσους)....

μα πόσο μαλάκας είσαι...
:2funny: :2funny: 2ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΕΣ  "εγώ θα τους τα χάριζα και θα τους έκανα δώρο και από μια μπαγκαζιέρα... αρκεί να μην είχα να τους πληρώνω...
ΡΕ ποσο μαλακας ειμαι ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και επαναλαμβάνω .. υπηρεσίες του δημοσίου οι οποίες μπορούν ανετα και γρήγορα να ιδιωτικοποιηθούν είναι

- διαχείριση απορριμμάτων
- ληξιαρχεία
- δημοτολόγια και συναφείς υπηρεσίες
- νεκροταφεία/εγκατατάσεις αποτέφρωσης
- αστικές συγκοινωνίες
- κτηματογράφηση/κτηματολόγιο
- καθαρισμός και φύλαξη κτιρίων/σχολείων κλπ κλπ κλπ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: 2ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΕΣ   "εγώ θα τους τα χάριζα και θα τους έκανα δώρο και από μια μπαγκαζιέρα... αρκεί να μην είχα να τους πληρώνω...
ΡΕ ποσο μαλακας ειμαι ?

αφού ρε μαλάκα εσύ μου έγραψες ότι θα τους έδινες τα αυτοκίνητα με νοίκι.. ηλίθιε...

και το κάτω κάτω τς γραφής ναι.. αμα είχα την νομική φόρμουλα να ξεπεράσω την συνταγματική επιταγή θα ιδιωτικοποιούσα την δημοτική αστυνομία...

και θα τους πλήρωνα ένα ποσό κάθε μήνα και θα έβαζα ρήτρες σχετικά με την απόδοση...

για παράδειγμα .. τηλέφωνο απο μαγαζάτορα για λάθρο που πουλάει έξω από την πόρτα του... πρέπει μέσα σε μισή ώρα ο λάθρος να έχει εξαφανιστεί και το εμπορευμα του να καταστραφεί.. αλλιώς στην εταιρεία μπάτσων 1000 ευρώ ρήτρα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
...και ξαναγραφω,ΑΣΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ να γυρνανε μεσα στους δρομους με κρυο,καυσωνα,βροχη ,να ψαχνουν για σκραπ.....και θα τους ανοιξεις τους επαγγελματικους οριζοντες και θα ικανοποιησεις την τροικα για κινητικοτητα(ολη μερα θα κινουνται) :grin: και θα τους κανεις και καλυτερους χαρακτηρες(αυτο και ειναι καλο)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμη και τα σχολικά κτίρια θα τα είχα sale and lease back ... και μάλιστα με όλες τις υπηρεσίες μέσα, καθαρισμό, φύλαξη, συντήρηση, θέρμανση, φωτισμό, θρανία, πινακες όλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
...και ξαναγραφω,ΑΣΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ να γυρνανε μεσα στους δρομους με κρυο,καυσωνα,βροχη ,να ψαχνουν για σκραπ.....και θα τους ανοιξεις τους επαγγελματικους οριζοντες και θα ικανοποιησεις την τροικα για κινητικοτητα(ολη μερα θα κινουνται) :grin: και θα τους κανεις και καλυτερους χαρακτηρες(αυτο και ειναι καλο)...

καλα .. όταν θα έρθεις εσύ και οι όμοιοι σου στο γκουβέρνο βάλε τους δημοτόμπατσους να μαζεύουν σκράπ και τους αστυνομικούς να φυλάνε πρόβατα...

εγώ επαναλαμβάνω αν είχα στο χέρι μου την νομική φόρμουλα θα τους είχα ιδιωτικούς ν; πληρώνονται από τα πρόστιμα που επιβάλλουν και που οι ίδιοι ειπράττουν...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
ακόμη και τα σχολικά κτίρια θα τα είχα sale and lease back ... και μάλιστα με όλες τις υπηρεσίες μέσα, καθαρισμό, φύλαξη, συντήρηση, θέρμανση, φωτισμό, θρανία, πινακες όλα...
....ΜΑΘΗΤΕΣ να δω που θα εβρισκες......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
καλα .. όταν θα έρθεις εσύ και οι όμοιοι σου στο γκουβέρνο βάλε τους δημοτόμπατσους να μαζεύουν σκράπ και τους αστυνομικούς να φυλάνε πρόβατα...

εγώ επαναλαμβάνω αν είχα στο χέρι μου την νομική φόρμουλα θα τους είχα ιδιωτικούς ν; πληρώνονται από τα πρόστιμα που επιβάλλουν και που οι ίδιοι ειπράττουν...
ωρες ωρες τα λες πολυ ωραια.....  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ωρες ωρες τα λες πολυ ωραια.....  :grin:

είμαι σίγουρος ότι ου αρέσει...

και φυσικά θα άφηνες τα αλβανά, γεωργιανά κλπ κλπ να αλωνίζουν γιατί είναι καημενοι μετανάστες...

ααα ναι και τους υιούς Βούτση και θυγατέρες Δραγασάκη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
είμαι σίγουρος ότι ου αρέσει...

και φυσικά θα άφηνες τα αλβανά, γεωργιανά κλπ κλπ να αλωνίζουν γιατί είναι καημενοι μετανάστες...

ααα ναι και τους υιούς Βούτση και θυγατέρες Δραγασάκη...
ψωνισες απο σβερκο!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καποια τωρα στον alpha, προμοταρει ποσο ωραια ειναι στην κυθνο.....και με περηφανια μας λεει οτι ΞΕΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΩΡΗΔΩΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙ.....
ξερω γω ρε πουστη....που ειναι το λαθος?αραγε σε 20 χρονια ποση απο την ελληνικη γη θα ειναι ιδοκτησια ελληνα?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
αραγε σε 20 χρονια ποση απο την ελληνικη γη θα ειναι ιδοκτησια ελληνα?

Πολύ εύλογη η απορία σου.

Μάλλον πάντως θα είναι λιγότερη από όση ήταν τα 400 χρόνια της τουρκοκρατίας.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ εύλογη η απορία σου.

Μάλλον πάντως θα είναι λιγότερη από όση ήταν τα 400 χρόνια της τουρκοκρατίας.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .... ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ....

ΒΡΩΜΑ , ΛΙΓΔΑ , ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ , ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ...

ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα σχολικά κτίρια δεν είναι ιδιόκτητα τα περισσότερα
ένα μεγάλο τους ποσοστό ειδικά στην Αθήνα χτίστηκε επί Χούντας με την παροχή άδειας για κτίσιμο σχολείου από ιδιώτη που το μίσθωνε αμέσως στο κράτος.
Αρκετά από αυτά δε έχουνε γίνει τώρα βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .... ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ....

ΒΡΩΜΑ , ΛΙΓΔΑ , ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ , ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ...

ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?
φίλε δεν τα λες καλά
η Κεφαλογιάννη λέει άλλα στα σποτάκια της....

Μαλάκα αυτή δεν πρόλαβε να βάλει μυαλό στο κεφάλι γιατί της πήρε πολύ χρόνο να τρομπάρει γάλα τα βυζιά της...

ε, ρε στούρνα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom