Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467
ρώτησα πριν μία εβδομάδα τι θα πει αριστερός και τι δεξιός και δεν απάντησε κανένας.

Εγώ πάντως σας απάντησα, στο τι θα πει νεοφιλελευθερατζής. Άσχετο βέβαια... θα μου απαντήσετε...

Επισκέπτης
"Βέβαια, δε μας εξηγεί κανείς από τους από τους χρήστες του εν λόγω επιχειρήματος με ποιο τρόπο θα βοηθηθούν οι άνεργοι και οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα από τις απολύσεις στο Δημόσιο"

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ,

εξηγώ εγώ

ΠΩΣ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
-ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ-
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔ.ΤΟΜΕΑ , ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....

Γιατί στην Ελλάδα:
1)Έχουμε τους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές ;;;
2)Γιατί έχουμε τον υψηλότερο ΦΠΑ, πλην σκανδιναβικών χωρών ;;;
3)Γιατί έχουμε ακριβά καύσιμα ;;;
4)Γιατί έχουν πανάκριβα ποτά, τσιγάρα;;;
5)Γιατί έχουμε φόρο πολυτελείας ;;;
6)ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΙΧΕ ;;;
7)Γιατί μπήκαν τόσοι φόροι στα ακίνητα ;;;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

και τι τα κάνει όσα εισπράτει το Δημόσιο ;;;;;

[size=20pt]ΜΙΣΘΟΥΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Το ιδιο κι εγω.Μακαρι να εβγαινα χιλιες φορες μαλακας.
Ποιοι ειναι αυτοι τελικα που πιστευαν οτι κατι θα γινοταν τοτε??
Οποιον ρωταω, τιποτα τετοιο δεν πιστευε.
Κι εγω φυσικα το ιδιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467

εξηγώ εγώ

Γιατί στην Ελλάδα:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

[size=20pt]ΜΙΣΘΟΥΣ

Δεν θέλω να σας χαλάσω την ονείρωξη, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία θα διαπιστώσετε πως το 50% της μισθοδοσίας όλων όσων εργάζονται για το δημόσιο (συμπεριλαμβανομένων των εχόντων σύμβαση εργασίας ορισμένου η αορίστου χρόνου) πηγαίνει στο 15%-18% του συνόλου των Δ.Υ. Συνεπώς ο εξορθολογισμός των εξόδων δεν θα προέλθει από την απόλυση 150.000 νοσοκόμων, διοικητικών, υπαλλήλων καθαριότητος, κ.λ.π. Ακόμα και τώρα που μιλάμε υπάρχουν σύμβουλοι ου αμαίβονται με πάνω από 5.000 Ευρώ μηνιαίως. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

εξηγώ εγώ

Γιατί στην Ελλάδα:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

[size=20pt]ΜΙΣΘΟΥΣ
τυπε λακη ουγγροι ειναι αυτοι στο αβαταρ σου?

Επισκέπτης
Δεν θέλω να σας χαλάσω την ονείρωξη, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία θα διαπιστώσετε πως το 50% της μισθοδοσίας όλων όσων εργάζονται για το δημόσιο (συμπεριλαμβανομένων των εχόντων σύμβαση εργασίας ορισμένου η αορίστου χρόνου) πηγαίνει στο 15%-18% του συνόλου των Δ.Υ. Συνεπώς ο εξορθολογισμός των εξόδων δεν θα προέλθει από την απόλυση 150.000 νοσοκόμων, διοικητικών, υπαλλήλων καθαριότητος, κ.λ.π. Ακόμα και τώρα που μιλάμε υπάρχουν σύμβουλοι ου αμαίβονται με πάνω από 5.000 Ευρώ μηνιαίως.  

Τι λες ρε ΜΑΛΑΚΑ ;;;;
Σοβαρά ;;;;;;

Στα αρχίδια μου.

Να απολυθούν από όλα τα φρούτα.
ΠΡΩΤΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ...

Αλλά και "χαμηλόμισθοι" να απολυθούν
ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Κοντολογής,

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Οπότε όσο λίγότεροι , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Για τις στατιστικές,
Ο ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ ,
εβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας,
που θα τον γουστάρεις,
γιατί είσαι προοδευτική προοδευτικό πούστρα λεβεντόπαιδο
είχε πει ....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ .....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πουκαμισάτοι ούγγροι δικέ μου ....
όχι τίποτε λούγκρες ....
http://[URL unfurl="true"]www.smh.com.au/ffximage/2007/08/26/magyar27807_wideweb__470x330,0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/__hVqs8nSydQ/RrYpocsNgjI/AAAAAAAAA-8/Bqx2XXLfpRQ/s320/magyar_garda_oroszlan2.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467

εξηγώ εγώ

Γιατί στην Ελλάδα:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

[size=20pt]ΜΙΣΘΟΥΣ

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας πληροφορήσω ότι το σύνολο των φόρων που συλλέγει το κράτος δεν το ξοδεύει αμιγώς για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων. Προβαίνει σε  διάφορους εξοπλισμούς (για να πάιρνουν μίζες οι "Ακηδες" και να υπερτιμολογούν οι "SIEMENS"), προβαίνει σε δημόσια έργα (για να ταϊζει "ΕΛΛΑΚΤΩΡΕΣ"), προβαίνει σε στήριξη πολιτιστικών οργανισμών (για να συντηρούνται οι ανεπάγγελτοι υποστηρικτές του) κ.λ.π.  :)

Επισκέπτης
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας πληροφορήσω ότι το σύνολο των φόρων που συλλέγει το κράτος δεν το ξοδεύει αμιγώς για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων. Προβαίνει σε  διάφορους εξοπλισμούς (για να πάιρνουν μίζες οι "Ακηδες" και να υπερτιμολογούν οι "SIEMENS"), προβαίνει σε δημόσια έργα (για να ταϊζει "ΕΛΛΑΚΤΩΡΕΣ"), προβαίνει σε στήριξη πολιτιστικών οργανισμών (για να συντηρούνται οι ανεπάγγελτοι υποστηρικτές του) κ.λ.π.  :)

Συνεχίζεις να μας ζαλίζεις τα αρχίδια εσύ ;;;
Ναι το ξέρουμε ...

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ....

Πάνε και σε δημόσια έργα , σε Μπομπολο-ΑΚΤΩΡΕΣ ....

Και σε ποιούς δίνει υψηλούς μισθούς χάρισμα ο ΑΚΤΩΡ ;;;;

ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΟΝΙΑ ....

Υπάρχει λύση και για αυτά ....

ΜΟΜΑ !!!!!!
ΔΡΟΜΑΡΕΣ , ΦΘΗΝΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΕΜΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ .......

ησύχασες ;;;;;

αλλά πλαφόν στους μισθούς κρατικοδίαιτων,
ΟΧΙ ΔΗΛ. ΜΙΣΘΟΙ 10.000€/ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ....

έλεος .....

ούτε 5000€/μήνα σε φυσικο-χημικούς στο Δημόκριτο ....

ΕΛΕΟΣ ........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467
Συνεχίζεις να μας ζαλίζεις τα αρχίδια εσύ ;;;
Ναι το ξέρουμε ...

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ....

Πάνε και σε δημόσια έργα , σε Μπομπολο-ΑΚΤΩΡΕΣ ....

Και σε ποιούς δίνει υψηλούς μισθούς χάρισμα ο ΑΚΤΩΡ ;;;;

ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΟΝΙΑ ....

Υπάρχει λύση και για αυτά ....

ΜΟΜΑ !!!!!!
ΔΡΟΜΑΡΕΣ , ΦΘΗΝΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΕΜΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ .......

ησύχασες ;;;;;

αλλά πλαφόν στους μισθούς κρατικοδίαιτων,
ΟΧΙ ΔΗΛ. ΜΙΣΘΟΙ 10.000€/ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ....

έλεος .....

ούτε 5000€/μήνα σε φυσικο-χημικούς στο Δημόκριτο ....

ΕΛΕΟΣ ........

Δεν μου λέτε; Σουρωμένος είστε πάλι;

Είδατε πουθενά να γράφω ότι είμαι αντίθετος σε εξορθολογισμό των εξόδων και σε ανώτερο πλαφόν σε μισθούς Δ.Υ.;;;

Επισκέπτης
Δεν μου λέτε; Σουρωμένος είστε πάλι;

Είδατε πουθενά να γράφω ότι είμαι αντίθετος σε εξορθολογισμό των εξόδων και σε ανώτερο πλαφόν σε μισθούς Δ.Υ.;;;

Όποιος πίνει αραιά και που , δεν είναι σουρωμένος.
Εκτός κι αν είστε αγάμητη ευαγγελίστρια νοικοκυρά των ΗΠΑ,
εποχής 1920 που υποστηρίζει το νόμο Volstead ...
Αλλά πάλι κι αυτός , δεν ήταν κουμμούνι σαν του λόγου σας,
αλλά ρεπουμπλικάνος ...
(βέβαια ανάρχιδα κουμμούνια σαν του λόγου σας,
ενστερνίζονται και βασιλικές απόψεις ,
αν πιστεύουν ότι θα την "πουν" στους ιδεολογικούς τους εχθρούς,
στην πραγματικότητα τους κλάνουν τα @@ ).

Έπειτα εσείς μας αρχίσατε στα "ναι μεν αλλα" ....
περί δημοσίων υπαλλήλων ......

ΟΛΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
ΚΑΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ......

Αλλά όσο λιγότεροι , τόσο καλύτερα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Μην μας τα πρήζετε άλλο .......

Επισκέπτης
Δεν έγραψα πουθενά για "έν κρυπτώ".
Δεν το εγραψες αλλα αυτο ηταν που ισχυε τοτε:οχι κομματα,οχι συνδικατα,οχι πολιτικες οργανωσεις,οχι σημαιες ΠΛΗΝ(και αυτο εχει σημασια)της γαλανολευκης.Και εφαρμοστηκε κανονικοτατα σε οποιον πηγε εκει με υψωμενη σημαια που δεν ηταν γαλανολευκη:βλεπε προπηλακισμους σε μουλουδες,κνιτες,ΓΕΝΟΠατζηδες,σωματεια δασκαλων κλπ

ΥΓ Να συμπληρωσω απλα για το ομολογο που πληρωθηκε(ενα ενα μου ερχονται)παροτι δεν μετειχε στο PSI οτι δεν ειναι η πρωτη περιπτωση:Eχει προηγηθει τουλαχιστον αλλο ενα,καπου στα μεσα του 2012(λιγους μηνες μετα το PSI δηλαδη)για το οποιο ο ιδιος ο Μπενυ ειπε οτι κακως το πληρωσαμε κλπ...ετσι,για την ιστορια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΥΓ Να συμπληρωσω απλα για το ομολογο που πληρωθηκε(ενα ενα μου ερχονται)παροτι δεν μετειχε στο PSI οτι δεν ειναι η πρωτη περιπτωση:Eχει προηγηθει τουλαχιστον αλλο ενα,καπου στα μεσα του 2012(λιγους μηνες μετα το PSI δηλαδη)για το οποιο ο ιδιος ο Μπενυ ειπε οτι κακως το πληρωσαμε κλπ...ετσι,για την ιστορια.

ναι και ακολουθει ακομη ενα το οποίο επίης δεν μετείχε το PSI διότι η έκδοση τους ήταν υπό αγγλικό δίκαιο και οι κάτοχοι τους δεν δέχθηκαν την συμμετοχή και απειλήσανε με προσφυγή στα αγγλικά δικαστήρια με ότι αυτό συνεπάγεται (μακρόχρονη και πολυδάπανη δικαστική διαδικασία, πιθανότητα παγώματος περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό με εντολη δικαστηρίου, επίσημη κήρυξη πιστωτικού γεγονότος κλπ κλπ κλπ )....

και αυτό που λήγει εχει εκδοθεί με δικαιοδοσία ελβετικών δικαστηρίων... και πρέπει να πληρωθεί...

είναι τόσο απλό και γιατί το κουράζουμε...

όσο για τον Στουρνάρα κακώς δεν απάντησε στον κρετίνο τον καμμένο... θα μπορούσε να του δώσει μια απάντηση του τύπου

"Οπως φαίνεται στα στοιχεία που δημοσιεύει η ΤτΕ το διαδίκτυο και τα οποία είναι διαθέσιμα σε πρώτη ζήτηση από τον κάθε ενδιαφερόμενο την ΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧ, πληρώθηκε το ομόλογο με στοιχεία ΗΗΗΚΛΗ/19ΧΧ ποσού 99999999 εκδοθέν την ΨΨ/ΨΨ/ΨΨΨΨ υπό αγγλικό δίκαιο. Παρακαλώ την επόμενη φορά οι ερωτήσεις σας να είναι ουσιαστικές και επί σοβαρών θεμάτων τα οποία να είναι επιπέδου το οποίο να δικαιολογεί την ενασχόληση της εθνικής αντιπροσωπίας και των υπηρεσιών με αυτά"

αυτήν την απάντηση έπρεπε να του δώσει προφορικώς και εγγράφως και να την δημοσιεύσει ...

Επισκέπτης
Ο τραβατρομπας"ξεχνα"να μας πει οτι τα ομολογα που κατειχε το ΙΚΑ πχ κουρευτηκαν κανονικοτατα και οτι αυτο συνεπαγεται,οπως"ξεχνα"τι δηλωναν με υφος πολλα βαρυ οι κρατουντες τις ημερες εκεινες,του PSI δηλαδη...Οτι οποιος δεν θα συμμετασχει θα τα χασει ολα κλπ..."Ξεχνα"επισης τις δηλωσεις του ιδιου του Βενιζελου που παραδεχεται οτι ΚΑΚΩΣ πληρωθηκαν σε συναντηση του με Σαμαρα,και αν θυμαμαι καλα τον Κουβελη...

Επειδη βαριεμαι δεν θα κατσω να ψαξω τι γραφοταν εδω μεσα,αν και φανταζομαι οτι θα επαιζε το ιδιο υφος απο μερικους,οτι δε πλερω κλπ...ονοματα δε λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε...

Επισκέπτης
ναι και ακολουθει ακομη ενα το οποίο επίης δεν μετείχε το PSI διότι η έκδοση τους ήταν υπό αγγλικό δίκαιο και οι κάτοχοι τους δεν δέχθηκαν την συμμετοχή και απειλήσανε με προσφυγή στα αγγλικά δικαστήρια με ότι αυτό συνεπάγεται (μακρόχρονη και πολυδάπανη δικαστική διαδικασία, πιθανότητα παγώματος περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό με εντολη δικαστηρίου, επίσημη κήρυξη πιστωτικού γεγονότος κλπ κλπ κλπ )....
Αληθεια,εκδοθηκε υπο αγγλικο δικαιο το συγκεκριμενο κυριε τραβατρομπα?Και καλα αυτο το αλλο,το καλοκαιρι του 2012 ηταν και αυτο υπο αγγλικο δικαιο?

Γιατι απ'οτι θυμαμαι με το αγγλικο δικαιο μετεπεσαν οσα μετειχαν στο PSI...μαλλον δεν μας τα λες καλα...αλλοι ειναι πιο ειδικοι βεβαια,αλλα τους ειδα να ψιλοτουμπεκιαζονται εχτες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο τραβατρομπας"ξεχνα"να μας πει οτι τα ομολογα που κατειχε το ΙΚΑ πχ κουρευτηκαν κανονικοτατα και οτι αυτο συνεπαγεται,οπως"ξεχνα"τι δηλωναν με υφος πολλα βαρυ οι κρατουντες τις ημερες εκεινες,του PSI δηλαδη...Οτι οποιος δεν θα συμμετασχει θα τα χασει ολα κλπ..."Ξεχνα"επισης τις δηλωσεις του ιδιου του Βενιζελου που παραδεχεται οτι ΚΑΚΩΣ πληρωθηκαν σε συναντηση του με Σαμαρα,και αν θυμαμαι καλα τον Κουβελη...

Επειδη βαριεμαι δεν θα κατσω να ψαξω τι γραφοταν εδω μεσα,αν και φανταζομαι οτι θα επαιζε το ιδιο υφος απο μερικους,οτι δε πλερω κλπ...ονοματα δε λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε...

τα ομόλογα του ΙΚΑ και των λοιπών ασφαλιστικών ταμειων, οπως επίσης και οτιδήποτε κουρεύτηκε ήταν ελληνικού δικαίου που σημαίνει ότι όποιος αρνείτο την συμμετοχή του θα έπρεπε να προφύγει στα ελληνικά δικαστήρια τα οποία επειδή το PSI έγινε με νόμο του ελληνικού κράτους μοιραία θα χάναν την υπόθεση (όπως και εγινε με την τελευταία προσφυγή κάποιων μικροομολογιούχων)...

τα τρία αυτα ομόλογα είχαν εκδοθεί με αγγλικό και ελβετικό δίκαιο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κατοχοι θα προσφεύγαν σε ξένα δικαστήρια τα οποία φυσικα δεν δεσμευόταν από τον ελληνικό νόμο...

αααα ναι και η πληρωμη του ομολόγου των 435 εκ τον Μαιο 2012 έγινε με συμφωνία των πολιτικών αρχηγών

Επισκέπτης
αααα ναι και η πληρωμη του ομολόγου των 435 εκ τον Μαιο 2012 έγινε με συμφωνία των πολιτικών αρχηγών
]
Στον πουτσο μου τι συμφωνησαν οι σαμαζελοφωτηδες:Εγω σε ρωτησα αν εκδοθηκε υπο αγγλικο δικαιο,η αν μετειχε στο PSI που ηταν ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ(ετσι λεγανε τοτε...)για να μεταπεσει στο αγγλικο δικαιο.

Επισκέπτης
]
"Πάντως, η πληρωμη του ομολόγου των 435 εκατ. ευρώ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πληρωθούν και τα υπόλοιπα ομόλογα ύψους 6 δισ. ευρώ περίπου που δεν μπήκαν το PSI."

Ετσι καθησυχαζε τους ιθαγενεις η καθημερινουλα,τοτε...Τωρα,οτι πιαστηκατε μαλακες ειναι αλλο πραμα...

Ας προσεχατε σου λεει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom