Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.596
Πόντοι
2.606
[size=20pt]καλά... φάε εσύ κανένα φέσι από 78χρονο αχυράνθρωπο-διαχειριστή ΕΠΕ ([/size]ευτυχώς που ο μαλάκας κατά λάθος μου υπέγραψε επιταγή ακάλυπτη και τον πήγα πίπα-κώλο) και τα συζητάμε..

αλλά είχε κάνει το λάθος και είχε κρατήσει την επικαρπία στο σπίτι του πρίν το μεταβιβάσει στα εγγόνια του... (γιατί ο γιός του ήταν κρυμμένος από πίσω και είχε βαρέσει τρία κανόνια στην αγορά).. .μόλις του έβγαλα το κατασχετήριο για την επικαρπία ήρθε ο προκομένος ο γιός και τα έφερε μέχρι μίας (και τα έξοδα του δικηγόρου μέχρι κεραίας)...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eυτυχως ειχα παει σε μια βαπτιση  και δεν τα ειδα λαιβ αυτα να τα γραψεις(θα τρωγες τρελο δουλεμα)......ΘΑ ΦΑΩ ΦΕΣΙ ΑΠΟ 78ΧΡΟΝΟ ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
20 ΧΡΟΝΙΑ εχω στησει 4 δουλειες....ΠΟΤΕ δεν πηρα 1ε επιταγη -ΠΟΤΕ!ΚΑΤΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ με λεγανε ποσο μαλακας ειμαι που δεν ανοιγω τους τζιρους μου.....ΤΩΡΑ με "ακρωτηριασμενες" τσεπες απο τις κανονιες με κοιτανε και δεν βγαζουν λαλια......οχι βεβαια πως δεν θα ερθει και μενα η ωρα μου,απλα εχω αναβαλλει για λιγο το αναποφευκτο με μια σχετικως ορθη διαχειρηση...
ΥΓ...ΡΕ κουρτινα μην τον ξεφωνιζεις ετσι αγαρμπα...θα τον προγκηξεις και θα τραβαμε τις πουτσοτριχες μας μετα ...πως θα διασκεδαζουμε?

Επισκέπτης
Ελα διπλα,γλενταμε τους ελληνοψυχους που ποσταρουν και ταυτοχρονα βλεπουν eurovision ελπιζοντας σε εθνικη αναταση

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ενταξει,για μενα το κορυφαιο ειναι η κριτικη στον Τσαβες για τα ποσοστα φτωχιας στη Βενεζουελα.

Εξω παμε καλα σου λεω. :2funny:

Ειδικά αφιερωμένο στον Υπερποντικό:

www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63829283]Πώς η Βενεζουέλα ξέμεινε από χαρτί τουαλέτας[/url]

newego_LARGE_t_1101_54200519_type12128.jpg

newego_LARGE_t_1101_54200518_type12128.jpg

Για πες μας τώρα, ω μεγάλε επαναστάτα, πως συνέβηκε αυτό.
Λες να έφταιγαν οι "δυνάμεις της αντίδρασης";
Λες να έφταιγαν οι νεοφιλελέ;
Λες να έφταιγε ο Μανδραβέλης;
Λες να έφταιγε το ΔΝΤ;

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Πρόκειται για την χώρα που έχει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ πετρελαϊκά αποθέματα στον κόσμο.

Και δεν έχουν κ@λόχαρτο.....

Τιμημένος ο πρόεδρος Τσάβεζ, τιμημένοι και οι υποστηρικτές του στο bou.com.

Αυτοί θέλουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση και της χώρας μας........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ειδικά αφιερωμένο στον Υπερποντικό:

www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63829283]Πώς η Βενεζουέλα ξέμεινε από χαρτί τουαλέτας[/url]

newego_LARGE_t_1101_54200519_type12128.jpg

newego_LARGE_t_1101_54200518_type12128.jpg

Για πες μας τώρα, ω μεγάλε επαναστάτα, πως συνέβηκε αυτό.
Λες να έφταιγαν οι "δυνάμεις της αντίδρασης";
Λες να έφταιγαν οι νεοφιλελέ;
Λες να έφταιγε ο Μανδραβέλης;
Λες να έφταιγε το ΔΝΤ;

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Πρόκειται για την χώρα που έχει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ πετρελαϊκά αποθέματα στον κόσμο.

Και δεν έχουν κ@λόχαρτο.....

Τιμημένος ο πρόεδρος Τσάβεζ, τιμημένοι και οι υποστηρικτές του στο bou.com.

Αυτοί θέλουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση και της χώρας μας........
Λαϊκίζεις.
Ο συνεχιστης του εθναρχη, Μαδούρο, ανακοίνωσε οτι "η επανασταση θα εισαγει 50 εκατομμυρια ρολά" και οτι τις ελλειψεις προκαλεί η αντιπολίτευση. Προφανως εννοεί οτι οι καπιταλιστες της αντιπολιτευσης τρωνε και χεζουν πολύ και εξαντλησαν τα αποθεματα.
Ο Συριζα θα στειλει κανενα ρολό στον σκληρα δοκιμαζόμενο απο την...αντιπολιτευση λαο της Βενεζουελας αραγε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λαϊκίζεις.
Ο συνεχιστης του εθναρχη, Μαδούρο, ανακοίνωσε οτι "η επανασταση θα εισαγει 50 εκατομμυρια ρολά" και οτι τις ελλειψεις προκαλεί η αντιπολίτευση. Προφανως εννοεί οτι οι καπιταλιστες της αντιπολιτευσης τρωνε και χεζουν πολύ και εξαντλησαν τα αποθεματα.
Ο Συριζα θα στειλει κανενα ρολό στον σκληρα δοκιμαζόμενο απο την...αντιπολιτευση λαο της Βενεζουελας αραγε?

ήτοι περίπου 1.8 ρολά κατά κεφαλήν... (30.000.000 πληθυσμός) ...

ωραία αναλογία... μετά από το couleur locale θα εχουν και odeur locale...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
καλά... φάε εσύ κανένα φέσι από 78χρονο αχυράνθρωπο-διαχειριστή ΕΠΕ (ευτυχώς που ο μαλάκας κατά λάθος μου υπέγραψε επιταγή ακάλυπτη και τον πήγα πίπα-κώλο) και τα συζητάμε..

αλλά είχε κάνει το λάθος και είχε κρατήσει την επικαρπία στο σπίτι του πρίν το μεταβιβάσει στα εγγόνια του... (γιατί ο γιός του ήταν κρυμμένος από πίσω και είχε βαρέσει τρία κανόνια στην αγορά).. .μόλις του έβγαλα το κατασχετήριο για την επικαρπία ήρθε ο προκομένος ο γιός και τα έφερε μέχρι μίας (και τα έξοδα του δικηγόρου μέχρι κεραίας)...

Με όλη την καλή διάθεση να θεωρήσω ότι αυτό συνέβη όπως το περιγράφεις. Πόσος χρόνος πέρασε για να πάρεις απο την Ελληνική δικαιοσύνη κατασχετήριο για επικαρπία, έχοντας στα χέρια σου ακάλυπτη επιταγή και 78άχρονο αντίδικο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
   Με όλη την καλή διάθεση να θεωρήσω ότι αυτό συνέβη όπως το περιγράφεις. Πόσος χρόνος πέρασε για να πάρεις απο την Ελληνική δικαιοσύνη κατασχετήριο για επικαρπία, έχοντας στα χέρια σου ακάλυπτη επιταγή και 78άχρονο αντίδικο?

έξη μήνες για την διαταγή πληρωμής ... ένας μήνας για το κατασχετήριο.. το χρήμα το πήρα σε περίπου 10 μήνες από την στιγμή που ανέθεσα στον δικηγόρο την υπόθεση (ξεκίνησε με εξώδικο κλπ) αλλά ο δικηγόρος το κυνήγησε (ίσως γιατί του είχα τάξει ότι εγώ θέλω το 85% της απαίτησης και ότι βγεί παραπάνω δικό του) ... από μία απαίτηση 27.500 ευρώ εγώ πήρα στο χέρι 24.500 και ο δικηγόρος καθάρισε περίπου 6.000... (από όσο υπολογίζω και είναι καλό κίνητρο για να τρέξει λίγο)

η απώλεια των 3.000 δεν με πείραξε καθόλου.. έτσι και αλλιώς παροχή υπηρεσιών ήταν, έξοδα πλέον των ωρών που έβαλα δεν είχα (εκτος από τους καφέδες που επινα και καμμιά δεκαριά επισκέψεις στα γραφεία της ΕΠΕ)

δεν είναι κακός χρόνος... βέβαια το περιστατικό έγινε πρίν πέντε χρόνια που δεν είχαν πλημμυρίσει τα δικαστήρια από αιτήσεις έκδοσης διαταγών πληρωμής αλλά δεν μέτρησε καθόλου η ηλικία του... μόνο ότι όφειλε, είχε εκδώσει επιταγές και ότι ήταν διαχειριστής σε ΕΠΕ...

αχυράνθρωπος ήταν ο τύπος.. αλλά αχυράνθρωπος που το ήξερε ότι ενεργεί έτσι οπότε είναι το ίδιο απατεώνας με τον πραγματικό απατεώνα τον γιόκα του ο οποίος ήδη είχε βαρέσει κανόνια στην αγορά τόσο αυτός όσο και επιχείρηση που είχε στο όνομα της γυναίκας του (χωρίς να έχει υπογράψει επιταγές ακάλυπτες όμως)..

σήμερα από ότι μου λέει ο δικηγόρος που το είχε αναλάβει θα χρειαζόταν 2-2.5 χρόνια λόγω φόρτου των δικαστηρίων σε αιτήσεις έκδοσης διαταγών πληρωμής...

εντιτ... ξέχασα ότι ο τύπος εκτός από την επικαρπία ενός διαμερίσματος 145 τμ στο Νέο Ψυχικό είχε το όνομα του και ένα αυτοκίνητο αρκετά καλό (διετίας) και σχετικά μεγάλης αξίας για την εποχή εκείνη (τώρα και να σου το χαρίσουν δεν το παίρνεις λόγω κυβισμού και κατανάλωσης)... δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για την αξία του γιατί ποτέ δεν θεώρησα το αυτοκίνητο ως status symbol (το αυτοκίνητο μου είναι 1400 κεκ δωδεκαετίας και σκοπεύω λόγω του ότι έχει λίγα χιλιόμετρα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση να το κρατήσω για μερικά ακόμη χρόνια έστω και αν συνήθως έχω εταιρικό από την δουλειά μου) και θα το έδινα έτσι και αλλιώς...

πάντως στην περίπτωση που δεν πλήρωνε θα τον πετούσα έξω από το σπίτι... χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό... δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να εχω ενδοιασμούς για λαμόγια...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Παμε να παιξουμε κανενα ποκερακι ρε και ασε τα εξωδικα!ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τεταρτη σε περιμενω για..κατω!!!Θα ειναι και το μωρό.. ;) ;)

κρίμα... θα λείπω εκτός... το μιλφέτο πολύ καλό... την Στάη στα νιάτα της με θυμίζει λίγο...

χάνει ή κερδίζει ???

Επισκέπτης
Μετα την φτωχεια στην Βενεζουελα οι φαν του ακροδεξιου γκουβερνου στην Ελλαδα τωρα ασχολουνται και με το κωλοχαρτο στη Βενεζουελα.

Λογικο βεβαια απο τη στιγμη που οι φαν του Σαμαρα βαζουν πανω απ'ολα την ανενοχλητη μασα να τους απασχολει το θεμα κωλοχαρτο,δε λεω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μετα την φτωχεια στην Βενεζουελα οι φαν του ακροδεξιου γκουβερνου στην Ελλαδα τωρα ασχολουνται και με το κωλοχαρτο στη Βενεζουελα.

Λογικο βεβαια απο τη στιγμη που οι φαν του Σαμαρα βαζουν πανω απ'ολα την ανενοχλητη μασα να τους απασχολει το θεμα κωλοχαρτο,δε λεω.

ενώ εσύ και οι ομοιδεάτες σου βάζετε πάνω από όλα την αλληλεγγύη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και σε αυτό δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

Όταν πρόκειται περί αιδοίου, τα γυρίζουμε όλα τούμπα. Ακόμα και την ιδεολογία.

ξέχασα να συμπληρώσω... αλληλέγγυος της με το αζημείωτο φυσικά...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom