Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ο πιτσιρικος μεχρι το 2008 ηταν σχεδον απολιτικ χαβαλες, μετα εγινε εξεγερμενος του Δεκεμβρη, μετα εγινε αγανακτισμενος του συνταγματος και εναντιον των κομματων και "ο λαος θα σας παρει στο κυνηγι ρεεε", μετα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γλυκοκοιταξε λιγο το ΚΚΕ μετα το εριξε ΣΥΡΙΖΑ(κανοντας μια νυξη για την χαμενη ευκαιρια του Αντωνη Σαμαρα οσο ηταν νεος), μετα το εριξε στον αναχωρητισμο και "να ψοφησετε ρε καθαρματα με αυτα που ψηφιζετε εγω φευγω για παντα" και για λιγο εκλεισε δειλα και το ματακι στον νεοφιλελευθερισμο με τις ιδιωτικοποιησεις που "αμα δεν τις εκανε η τρικομματικη ισως να ητανε καλες".....συμπερασματικα μιλαμε για εναν τυχοδιωκτη που χαιδευει παντα την γνωμη του "μεσου ορου"....

Kαι τι με νοιάζει εμένα τι καπνό φουμάρει ο πιτσιρίκος??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αναβαθμιση πιστοληπτικης ικανοτητας? πωπωπω ερχεται μια πουτσα ΝΑ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Kαι τι με νοιάζει εμένα τι καπνό φουμάρει ο πιτσιρίκος??

οι τυχοδιωκτες που το παιζουν "δικοι μας" με απασχολουν εμενα πιο πολυ απο τους τραμουντανες και τους βολταιρους, γιατι κανουν και μεγαλυτερη ζημια στην τελικη....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαγκες κλαφτε και τα υπολοιπα λεφτακια σας. στηθηκε και η τελευταια παγιδα. αναβαθμιστηκαμε  :rockon:

Επισκέπτης
Ο πιτσιρικος μεχρι το 2008 ηταν σχεδον απολιτικ χαβαλες, μετα εγινε εξεγερμενος του Δεκεμβρη, μετα εγινε αγανακτισμενος του συνταγματος και εναντιον των κομματων και "ο λαος θα σας παρει στο κυνηγι ρεεε", μετα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γλυκοκοιταξε λιγο το ΚΚΕ μετα το εριξε ΣΥΡΙΖΑ(κανοντας μια νυξη για την χαμενη ευκαιρια του Αντωνη Σαμαρα οσο ηταν νεος), μετα το εριξε στον αναχωρητισμο και "να ψοφησετε ρε καθαρματα με αυτα που ψηφιζετε εγω φευγω για παντα" και για λιγο εκλεισε δειλα και το ματακι στον νεοφιλελευθερισμο με τις ιδιωτικοποιησεις που "αμα δεν τις εκανε η τρικομματικη ισως να ητανε καλες".....συμπερασματικα μιλαμε για εναν τυχοδιωκτη που χαιδευει παντα την γνωμη του "μεσου ορου"....

Ὁ κ. πιτσιρίκος εἶναι κομμουνιστής.

Επισκέπτης
οι τυχοδιωκτες που το παιζουν "δικοι μας" με απασχολουν εμενα πιο πολυ απο τους τραμουντανες και τους βολταιρους, γιατι κανουν και μεγαλυτερη ζημια στην τελικη....

Το "δικοί μας" σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα.
Από κει κι έπειτα, σε ότι αφορά τον πιτσιρίκο, σαφώς και δε θεωρώ ευαγγέλιο ότι γράφει. Αν κάτι μου αρέσει κυρίως λόγω χιούμορ το "ανεβάζω".
Κι ένα τελευταίο. Παρ'ότι βολταίρος και τραμουντάνας έχουν πλέον συστρατευτεί εγώ δε μπορώ να τους τσουβαλιάσω για έναν πολύ απλό λόγο.
Ο τραμουντάνας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Είχε ξεκαθαρίσει ποιος είναι και τι πιστεύει..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Κάτσε ρε, έρχεται η ανάπτυξη λέμε..

Καλά... δεν ντρέπεστε λίγο;  Τώρα μου το επικοινωνείτε; Τελευταία ώρα;

Γιατί δεν μου το είπατε εγκαίρως, ουτώς ώστε να προλάβω να πάρω ένα μπιντέ ο άνθρωπος;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το "δικοί μας" σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα.
Από κει κι έπειτα, σε ότι αφορά τον πιτσιρίκο, σαφώς και δε θεωρώ ευαγγέλιο ότι γράφει. Αν κάτι μου αρέσει κυρίως λόγω χιούμορ το "ανεβάζω".
Κι ένα τελευταίο. Παρ'ότι βολταίρος και τραμουντάνας έχουν πλέον συστρατευτεί εγώ δε μπορώ να τους τσουβαλιάσω για έναν πολύ απλό λόγο.
Ο τραμουντάνας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Είχε ξεκαθαρίσει ποιος είναι και τι πιστεύει..

το δικοι μας το λεω με την ενοια οτι ειναι κινηματικος η αυτο παριστανει....
απο κει και περα αναμφιβολα ξερει να γραφει καλα κειμενα και αυτο δεν το αρνουμαι...
οσο για τον τραμουντανα συμφωνω οι υπολοιποι δεν ξερω τι εκαναν καποτε την τωρινη θεση που παιρνουν κρινω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom