Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εμ ετσι ειναι φιλε...ποιος θα παει να δουλεψει σε χωραφια?με χαμηλο μεροκαματο?30ευρω το πολυ? ολοι θελουν να καθονται και να πληρωνονται...δουλειες γραφειου,χωρις κουραση να βγαινει χοντρο χρημα... :grin:

Όχι οι μετανάστες φταίνε!Είναι πράκτορες με σκοπό να μας πάρουν τις δουλείες για να ανέβει η ανεργία στην Ελλάς!  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλα ρε,το ειπε το δελτιο της ετ3 κ σεις το πιστεψατε?.... :headbang: :headbang:
ψαχνουν λεει,στο εξωτερικο για εργατες....χα.χαααααααααααααααααααααααααααααααα...χα,χαααααααααααααααααα
αφου τα χωραφια ειναι τιγκα στους Πακιστανους κ στην καλυτερη σε Αλβανους....ποιο εξωτερικο ρεεεεεεεεε???? :headbang:

οσο για τον Ελληνα,αυτο ειναι παλιο οτι δεν θελει να ΄΄κουραστει΄΄ στο χωραφι///παλια ιστορια....

οσο μαλακας ειναι ο Ελληνας που θελει να καβατζωσει Δημοσιο,γραφειο κ Αγιος ο Θεος,αλλο τοσο μαλακας ειναι κ ο Ελληνας εργοδοτης που παιρνει Πακιστανο για να του δωσει 5 ευρω μετα απο 12 ωρες δουλειας κ να του πει κ ευχαριστω (ο Πακιστανος εννοειται...)

Αντε καληνυχτα Ελλαδα.... ;)

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες εσείς που κρίνετε τους άλλους,τι δουλειά κάνετε;Μήπως εσείς θέλετε καλοπληρωμένη δουλειά γραφείου και οι άλλοι να πάνε στα χωράφια να μαζεύουν μαρούλια;Ή μήπως επειδή δεν μπορέσατε να σπουδάσετε εσείς πρέπει και οι άλλοι να γίνουν χαμάληδες των τσιφλικάδων που έχουν χρεώσει την ΑΤΕ με τα θαλασσοδάνεια;
Δεν έχω δει κανέναν δημοσιογράφο να ρωτάει τους αγρότες,"τα παιδιά σας δουλεύουν στα χωράφια;".Αλλά μαλάκες είναι να βάλουν τα παιδιά τους στα χωράφια;Τα θέλουν επιστήμονες και μετά μιλάμε για τους άλλους.Γιατί δεν λένε να πάνε Έλληνες σε τεχνικές δουλειές όπως ηλεκτρολόγοι στη ΔΕΗ που βάζουν outsourcing εταιρείες με αλλοδαπούς;Μόνο στα χωράφια θέλουν προσωπικό;Και ύστερα από την Αθήνα που έχει τη μεγαλύτερη ανεργία θα πάνε στη Βόρεια Ελλάδα για 20€ μεροκάματο;Και πού θα μείνουν;Με άλλους 10 όπως μένουν οι Πακιστανοί;Οι ντόπιοι νέοι δεν πάνε;Μήπως επειδή έχουν δικά τους χωράφια;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
1)φυσικα κ δεν βαζουν οι αγροτες τα παιδια τους στα χωραφια...τα θελουν ΄΄επιστημονες΄΄ με μια καλη θεση στο Δημοσιο...
2)εχουν τον Πακιστανο στο χωραφι για 10 ωρες( κ βαλε )συγκομιδη κ του πετανε κανα 5 με 10 αρι ευρω....αμα λαχει τον  πετανε κ καμμια χριστοπαναγια (αμα αργει λιγο στην δουλεια),δεν πειραζει Πακιστανος ειναι...

3)Γνωστος μου αγροτης νιοπαντρος στα 30 κ κατι,καθε μερα πινει καφε στην πλατεια την κεντρικη....μια φορα τον ρωτησα γιατι δεν ειναι στο χωραφι...''μαλακας ειμαι?΄΄μου λεει...εχω δυο -τρια Πακιστανια κ μου βγαζουν την δουλεια...εγω παω στο τελος της ημερας να επιβλεψω(κ να τους πληρωσω το πλουσιο μεροκαματο).... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ταδε εφη ζαρατουστρα (Θεσσαλικος καμπος γαρ).....

τα στοιχεια ειναι πραγματικα....

Επισκέπτης
Γιατί δεν λένε να πάνε Έλληνες σε τεχνικές δουλειές όπως ηλεκτρολόγοι στη ΔΕΗ που βάζουν outsourcing εταιρείες με αλλοδαπούς;

:think: :think: :think:

Και ύστερα από την Αθήνα που έχει τη μεγαλύτερη ανεργία θα πάνε στη Βόρεια Ελλάδα για 20€ μεροκάματο;Και πού θα μείνουν;Με άλλους 10 όπως μένουν οι Πακιστανοί;

ναι...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
καλα ρε,το ειπε το δελτιο της ετ3 κ σεις το πιστεψατε?.... :headbang: :headbang:
ψαχνουν λεει,στο εξωτερικο για εργατες....χα.χαααααααααααααααααααααααααααααααα...χα,χαααααααααααααααααα
αφου τα χωραφια ειναι τιγκα στους Πακιστανους κ στην καλυτερη σε Αλβανους....ποιο εξωτερικο ρεεεεεεεεε???? :headbang:

οσο για τον Ελληνα,αυτο ειναι παλιο οτι δεν θελει να ΄΄κουραστει΄΄ στο χωραφι///παλια ιστορια....

οσο μαλακας ειναι ο Ελληνας που θελει να καβατζωσει Δημοσιο,γραφειο κ Αγιος ο Θεος,αλλο τοσο μαλακας ειναι κ ο Ελληνας εργοδοτης που παιρνει Πακιστανο για να του δωσει 5 ευρω μετα απο 12 ωρες δουλειας κ να του πει κ ευχαριστω (ο Πακιστανος εννοειται...)

Αντε καληνυχτα Ελλαδα.... ;)
:thumbsup:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Στο 28:50 περιγράφεται το χαίρι του έθνους μας. Κι ύστερα μιλάνε για 1.500.000 άνεργους

[flash=200,200][/flash]

γαμήσι ασάλειωτο μέχρι τελικής πτώσης η μόνη λύση    
Φίλε να μην πιστεύεις τίποτα απ' όσα λένε τα πουλημένα γερμανικά κανάλια,τίποτα!

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
1)φυσικα κ δεν βαζουν οι αγροτες τα παιδια τους στα χωραφια...τα θελουν ΄΄επιστημονες΄΄ με μια καλη θεση στο Δημοσιο...
2)εχουν τον Πακιστανο στο χωραφι για 10 ωρες( κ βαλε )συγκομιδη κ του πετανε κανα 5 με 10 αρι ευρω....αμα λαχει τον  πετανε κ καμμια χριστοπαναγια (αμα αργει λιγο στην δουλεια),δεν πειραζει Πακιστανος ειναι...

3)Γνωστος μου αγροτης νιοπαντρος στα 30 κ κατι,καθε μερα πινει καφε στην πλατεια την κεντρικη....μια φορα τον ρωτησα γιατι δεν ειναι στο χωραφι...''μαλακας ειμαι?΄΄μου λεει...εχω δυο -τρια Πακιστανια κ μου βγαζουν την δουλεια...εγω παω στο τελος της ημερας να επιβλεψω(κ να τους πληρωσω το πλουσιο μεροκαματο).... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ταδε εφη ζαρατουστρα (Θεσσαλικος καμπος γαρ).....

τα στοιχεια ειναι πραγματικα....
και τι μεροκαματο τους δινει φιλε?

Επισκέπτης
και αν πανε 2 - 3 χιλιαδες να μαζευουν ντοματες σωθηκε η κατασταση

άμα ξεπατωθούν από τη Γλυφάδα κάτι ζευγάρια
που κλαίγονται για ανεργία και ζητάν απ το μπαμπά να πληρώσει το νοίκι των 600ευρώ

και τραβήξουν κατά τον Μακεδονικό κάμπο και νοικιάσουν κανά σπιτάκι (με 150 ευρώ) και κανά χωραφάκι και προσλαμβάνουν Έλληνες εποχιακούς, τότε βρίσκουν δουλειά 5 όχι ένας

αλλά τον κουνάς εύκολα τον κώλο απ τα καφέ της Ζησιμοπούλου; δεν τον κουνάς

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
άμα ξεπατωθούν από τη Γλυφάδα κάτι ζευγάρια
που κλαίγονται για ανεργία και ζητάν απ το μπαμπά να πληρώσει το νοίκι των 600ευρώ

και τραβήξουν κατά τον Μακεδονικό κάμπο και νοικιάσουν κανά σπιτάκι (με 150 ευρώ) και κανά χωραφάκι και προσλαμβάνουν Έλληνες εποχιακούς, τότε βρίσκουν δουλειά 5 όχι ένας

αλλά τον κουνάς εύκολα τον κώλο απ τα καφέ της Ζησιμοπούλου; δεν τον κουνάς

μαλιστα θα παει ο γλυφαδιωτης στην μακεδονια θα παρει ενα  χωραφακι θα παρει και 5 ακομα

και με αυτο τον τροπο θα φτιαξει η οικονομια

και μετα μας φταιει η μερκελ και η τροικα    

:2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βάλε άλλοι τόσοι κολοκύθες, άλλοι τόσοι μελιτζάνες, μπαμπάκια, καπνά, πορτοκάλια, ελιές, ζαχαρότευτλα, φράουλες...

κάτι μπορεί να γίνει
ρε σκιουρε στην θεωρια καλος εισαι.... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
μπαμπακια, στο Θεσ.καμπο κ παλι χρημα δεν βγαινει...ερχεται καλυτερο κ φθηνοτερο απο Αιγυπτο...κοινως οι δικοι μας παιρνουν πουλο...για αυτο το πρωτοπαλικαρο ο Μπουτας τους ξεσηκωνει καθε δυο κ λιγο.... ;)
καπνα ξεχασετα....last year που λενε κ στο χωριο μου
Ελιες κ πορτοκαλια σε συγκεκριμενες γεωγραφικες περιοχες...κοιτα στον χαρτη της Ελλαδας προς τα κατω....
φραουλες στην Κρητη ή σε θερμοκηπια (εξτρα κοστος για την κατασκευη,οχι αστεια)....

για κολοκυθια κ μελιτζανες τουμπανο δεν θα σχολιασω καν...βαριεμαι...ειναι κ αργα... :tired:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τύπε 20-25 ευρώ πάν τα μεροκάματα
με 25 μεροκάματα και λίγες υπερωρίες πιάνεις 800 ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα πας στα 1600
το θεμα ειναι οτι τους παρεχουν σπιτι,ετσι δεν ειναι? στο χωριο μου,μονεμβασια,ο καθενας εχει ενα σπιτακι για να μενουν οι εργατες τον χειμωνα για τις ελιες...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τύπε 20-25 ευρώ πάν τα μεροκάματα
με 25 μεροκάματα και λίγες υπερωρίες πιάνεις 800 ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα πας στα 1600
σκιουρε μη λες τετοια ανεκδοτα βραδιατικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom