geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 6.515
ωραια τα χαρτονομισματα. Ποιοι ειναι? Νομιζω στο ενα εινα ο γιατρος παπανικολαου
Να προτεινω κι εγω 2 φατσες για χαρτονομισματα, Κεντερης - Θανου
τυπε ειναι πολυ δυσκολο οχι το να απεξαρτθηουν αλλα το να μην κυλισουν ξαναΤο καλυτερο απο ολα θα ηταν να μαζεψουν λεφτα να πανε σε κανα κεντρο αποκαταστασης αλλα αντε να μαζεψεις τοσα και επισης σιγα μην τα μαζεψουν οι ιδιοι...
Ε και λοιπόν?? Μέσα έπεσε ο Βενιζέλος?
Ν' αποφύγει την απομείωση της αξίας της περιουσίας στο 50% σου είπε.
Δε μίλησε αν θ' απομειωθεί τελικά περσσότερο ή λιγότερο.
Όλα κι όλα..
ας διωξουν μην επιορκους που ειναι ευκαιροι τυπεψαχνουν να βρουν επιορκους τυπε
Οι επιορκοι δεν φτανουν. Θελει και αλλους η Τροικα.
ας διωξουν μην επιορκους που ειναι ευκαιροι τυπε
Καλύτερα να στείλουμε αυτόν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα...μια φορα μου λεει ενα πρεζακι φιλε εχεις κανα ευρω να παρω μια ζαμπονοτυροπιτα
του λεει να παρε 50 λεπτα να παρεις ενα κουλουρι απτην κουλουρτζη στην γωνια
και μου κανει ασε δεν μαρεσει
πρωτα αν ειναι πασοκοι διορισμενοι 81-89με τι κριτηρια τυπε? Αν ειναι ομορφοι ή ασχημοι?
Καλύτερα να στείλουμε αυτόν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα...
Να δεις που θα απολυθουν πολλοι δημοσιοι, και οι επιορκοι θα παραμεινουν.πρωτα αν ειναι πασοκοι διορισμενοι 81-89
και αν δεν φτασουν αυτοι παμε και στους νεοδημοκρατες
νομιζω οτι αξιοκρατικα τα κριτηρια
εγω νομιζω δεν θα απολυθει κανεις τυπεΝα δεις που θα απολυθουν πολλοι δημοσιοι, και οι επιορκοι θα παραμεινουν.
Ποια ακινητα εχουν χασει το 70% ?Παιζει να ειναι ο μεγαλυτερος φελος της πολιτικης τυπε. Το εβαλε ειπε τοτε για να μη βγουμε απο το ευρω και απομειωθουν οι αξιες κατα 50%
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ 70%
εγω νομιζω δεν θα απολυθει κανεις τυπε
θα βαλει βετο ο μπαρμπα φωτης
αλλα και να απολυθουν δεν εχει σημασια
οταν βγει ο συριζα θα τους ξαναπαρει
συν αλλους 100.000
ναι αλλα θα λυσει το προβλημα της ανεργιας τυπεχαχαχα ο συριζα. Σημερα ειδα λεει δεν θα συνθηκολογησουμε με τα Μνημονια...
οριακα ο συριζα θα βγει επομενη κυβερνηση αν βγει και μετα σειρα εχει η ΧΑ.
ναι αλλα θα λυσει το προβλημα της ανεργιας τυπε
θα τους διορισει ολους στο δημοσιο
τυπε περιμενεις διορισμο στο δημοσιο?ναι αλλα θα λυσει το προβλημα της ανεργιας τυπε
θα τους διορισει ολους στο δημοσιο
εμας τους βασιλοφρονες μας κυνηγανε τυπε :Sτυπε περιμενεις διορισμο στο δημοσιο?
Μόνο οι Μητροπολίτες σας συμπαραστέκονται...εμας τους βασιλοφρονες μας κυνηγανε τυπε :S
Μόνο οι Μητροπολίτες σας συμπαραστέκονται...