gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αντιστέκονται Βενιζέλος και Κουβέλης!Θα ζήσουμε σκληρές διαπραγματεύσεις πάλι...Μη μασάς ρε.
Είμαστε καλά πουτανάκια εμείς και δε μας αφήνουν έτσι..
Αντιστέκονται Βενιζέλος και Κουβέλης!Θα ζήσουμε σκληρές διαπραγματεύσεις πάλι...Μη μασάς ρε.
Είμαστε καλά πουτανάκια εμείς και δε μας αφήνουν έτσι..
Ελα και σου βρηκα το απολυτο γιαγιονι για σενα !!!!!!και αν δεν ηταν και σεμνη θα εβλεπες και την πριγκηπισσα νουρα
τυπε πρεπει να παρουμε την δοση μας
βλεπω τον στουρναρα στο ευρογκρουπ σαν πρεζακι της ομονοιας να πλευριζει τους υπολοιπους και να λεει φιλαρακι παιζει κανα ευρω να παρω κατι να φαω
ή να πουλαει τιποτα κλεψιμεικα γυαλια
μια φορα μου λεει ενα πρεζακι φιλε εχεις κανα ευρω να παρω μια ζαμπονοτυροπιτα"Πεινάω......θέλω να πάρω ένα κρουασααααααάν".............
ευλιγιστο το μωρο τυπεΕλα και σου βρηκα το απολυτο γιαγιονι για σενα !!!!!!
Μεχρι και σπαγκατο θα σου κανει
μια φορα μου λεει ενα πρεζακι φιλε εχεις κανα ευρω να παρω μια ζαμπονοτυροπιτα
του λεει να παρε 50 λεπτα να παρεις ενα κουλουρι απτην κουλουρτζη στην γωνια
και μου κανει ασε δεν μαρεσει
ειναι βιπ τυπεKαλα ολοι αυτοι τις εχουν κανει τις καβατζες τους ... το ξερετε οτι οι υπουργοι κυκλοφορουν ακομη
με προσωπικους οδηγους ?
Το ν' αντιδρά ο Βενιζέλος που έφερε το χαράτσι για το χαράτσι, αξία ανεκτίμητη..
εγω μαλλον επεσα σε γκουρμε πρεζακι τυπε :SΚαι σε μενα εχει τυχει αυτο και του ειπα αμα θελει να παω να του αγορασω μια τυροπιτα
και να του την φερω και δεχτηκε !!!!!
Πρεπει να ειμαστε στο χειλος του γκρεμου για να "αναγκαστουν" να απολυσουν δημοσιους.Τι γίνεται?Πάλι δεν βγαίνουνε τα νουμεράκια και κινδυνεύει η δόση?Πέφτω από τα σύννεφα!
ειναι βιπ τυπε
γιατι θα απολυσουν δημοσιους τυπε?Πρεπει να ειμαστε στο χειλος του γκρεμου για να "αναγκαστουν" να απολυσουν δημοσιους.
εγω μαλλον επεσα σε γκουρμε πρεζακι τυπε :S
Είναι αριστεροί αφού..Αντιστέκονται Βενιζέλος και Κουβέλης!
αυτο ειναι το καλυτερο τυπεΕμενα καταλαβε οτι εχει 2 επιλογες ή να μεινει νηστικος και χωρις πρεζα
ή να φαει τουλαχιστον και παιρνει την πρεζα μετα απο καναν αλλον
λογικα δεν θα ηταν και σε τραγικο σημειο στερησης και εκανε την σωστη επιλογη
γιατι θα απολυσουν δημοσιους τυπε?
ποτε το ειπανε?
αυτο ειναι το καλυτερο τυπε
και εγω δεν δινω ποτε λεφτα στα πρεζακια
τους αγοραζω καμια τυροπιτα
Παιζει να ειναι ο μεγαλυτερος φελος της πολιτικης τυπε. Το εβαλε ειπε τοτε για να μη βγουμε απο το ευρω και απομειωθουν οι αξιες κατα 50%
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ 70%
Στα σκαρια ειναι εδω και χρονια.γιατι θα απολυσουν δημοσιους τυπε?
ποτε το ειπανε?
Οι επιορκοι δεν φτανουν. Θελει και αλλους η Τροικα.ψαχνουν να βρουν επιορκους τυπε