Μετα λυπης μου ειδα οτι το ΠαΠακι δεν εγραψε την τιμωρια του.....
κακο παιδι!!!!!
Παμε παλι λοιπον....
Ολα τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα στον κοσμο δανειζουν εναντι εγγυησεων! Ποσο δε μαλλον τωρα με την κριση να εχει στειλει στο κοκκινο ολες τις οικονομιες του κοσμου σχεδον)
Η Ελλαδα εχει 2 θεματα!
1. να μη καταρευσει το
τραπεζικο συστημα!
Για αυτο το σκοπο, η Ε.Κ.Τ. δεχθηκε ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ να δεχεται ως εγγυηση εναντι των δανειων που παιρνουν οι Ελληνικες ΤΡΑΠΕΖΕΣ για να εξασφαλισουν ρευστοτητα, τα ομολογα του Ελληνικου δημοσιου παροτι επισημα πια θεωρουνται κωλοχαρτα!
2. Για να μην καταρρευσει η
Ελληνικη Οικονομια,το κρατος δηλαδη, η Ε.Κ.Τ. το Δ.Ν.Τ. και καθε κρατος της Ευροζωνης ξεχωριστα συμφωνησαν να δανεισουν την ΕΛΛΑΔΑ (οχι τις Ελληνικες τραπεζες) με το γνωστο πακετο βοηθειας των 110 δις ευρω...
Οποιοςμου πει με τι ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθει αυτος ο δανεισμος (πρεπει να ειναι τουλαχιστο ηλιθιος οποιος πιστευει οτι τα λεφτα μας τα δινουν ετσι, αερα πατερα) κερδιζει δειπνο με Ιμαμ Μπαϊλντι μαγειρεμενο απο τον ΠΠο αυτοπροσωπως!
Α να μην ξεχασω να αναφερω οτι το χρεος της Ελλαδας αυτο των 300 δις ευρω, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, τα οποια σε περιπτωση πτωχευσης(η οποια ειναι αναποφευκτη εστω λιγο αργοτερα) ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΓΕΜΙΣΤΗ!
Οι επικριτες μου δηλαδη, μας λενε οτι μας εχουνε δανεισει μεχρι τωρα 300 δις τα οποια κινδυνευουν αμεσα να τα χασουν, αλλα επειδη εχουμε τον Τσαντ πρωθυπουργο μας δανειζουν αλλα 110 χωρις καμια εγγυηση περαν της υποσχεσης του Γιωργακη οτι θα τα ξεπληρωσει!
Συμφωνα με τις αποψεις των επικριτων μου δηλαδη, η Ε.Κ.Τ., το Δ.Ν.Τ. και τα κρατη της Ευροζωνης εχουνε λεφτα για ΠΕΤΑΜΑ!!!!!Και δε ζητανε ΚΑΜΙΑ εγγυηση απο μας περαν των κωλοχαρτων που λεγονται Ελληνικα Ομολογα! Βεβαια δε μας λενε τα καλοπαιδα, με ποιο μηχανισμο ενα κρατος θα αγορασει ομολογα ενος αλλου κρατους(στα διημερη δανεια), και επιπλεον δε μας λενε τι σημαινει η μη εκπληρωση της υποχρεωσης πληρωμης ενος ομολογου απο πλευρας κυρωσεων(καναγκαστικων εκποιησεων/κατασχεσεων)
παρολα αυτα επιμενουν, πως μας δινουν αλλα 110 δις ετσι, διχως καμια εμπραγματη εγγυηση!
Και μετα ξυπνησατε!!!!
Αντε γεια! Περιμενω την τιμωρια γραμμενη 100 φορες ή πηγη που να λεει οτι ακομη και τα ομολογα ειναι ανευ αντικρυσματος αμα την αποτυχια εκπληρωσης των!
Φιλακια!