Belouxiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλό αυτό που βρήκες !
Πολύ καλό αυτό που βρήκες !
ενδέχεται και στη βυζαντινοκρατία, ίσως και στη ρωμαιοκρατία, μη σου πω και στη μακεδονοκρατία...
ΠαΠακι κωλοτουμπα,mema
αφού, μετά από τρίωρο γουγλάρισμα, και δεν ξέρω πόσες κλωνοποιήσεις, ανακάλυψες ότι ΤΕΡΜΑ οι ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΗΓΕΣ,
το ξαναγύρισες στη γνωστή μαλακία....
να γράφεις ΠΙΠΕΣ!!!
mema
δεν ασχολούμαι με τις "απόψεις", που εκφέρεις, διότι είναι ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ δλδ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!
αν έχεις κάποιες ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ να τις διαβάσω...
συνέχισε το γουγλάρισμα,
μπορεί, μαζί με τα ρωσίδια, να βρεις και τίποτε σχετικό με το θέμα...
έτσι κι αλλιώς χρόνο έχεις, εσυ ΕΝΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ, που ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!
Έχει παραγίνει το κακό με τις κωλοεταιρίες...σε διατεταγμένη υπηρεσία!Είπα να μην ξεφύγω ...
Αλλά δεν γίνεται με αυτά που καταγράφουν κατόπιν "εμπεριστατωμένης έρευνας" οι διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων και προωθούν ορισμένοι δημοσιογραφοτσιράκοι.
Θα μας τρελάνουν οι αλήτες με την θρασύτητα τους
Α! μπα! κακώς κτυπάω το δικό μου κεφάλι,
το δικό τους κεφάλι θα σπάσουμε και έπεται συνέχεια
στην τουρκοκρατία θα έλεγα...
"ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ,ΟΣΤΙΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΝ ΕΙΣ ΑΘΛΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"
Αυτό μπορεί να ΞΑΝΑσυμβεί...οι προνομιούχοι θα την κάνουν στα δύσκολα για άλλες πολιτείες...
τραγουδίστρια δίνει την δική της οπτική για τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.
Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που εξέφρασαν τα συναισθηματά τους δημόσια είτε μέσα από τηλεοπτικές δηλώσεις είτε μέσα από τις σελίδες τους στο ίντερνετ. Όλοι μιλούν ...
με θλίψη κι αγανάκτηση για τα όσαν συνέβησαν. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά και τα γεγονότα είναι ακόμα νωπά.
"Κι εγώ όπως όλος ο κόσμος ο ελληνικός αισθανόμαστε πολύ μεγάλη θλίψη για τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί, δυστυχώς. Θέλω να κατέβω σε μια πορεία που να ζητάμε επί της ουσίας να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτήν την κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει", υποστηρίζει η Δέσποινα Βανδή στο Star.
Μητέρα δύο παιδιών είναι λογικό να ανησυχεί παραπάνω για το μέλλον της οικογένειάς της αλλά και ολόκληρης της χώρας. "Δεν ξέρω πραγματικά πως θα μπορούσαμε να βγούμε μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση. Δυστυχώς η τιμωρία πρέπει να πάει αλλού και όχι να γυρνάει πάνω μας, όπως συνέβη", συνεχίζει η ίδια.
αντε μαζι και στην πιστα.........
κατσε να ρωτησει το πολιτμπιουρο του κομματος...Βρε πως γινεται παντα το ΠαΠακι να αποσυνδεεται οταν το ζοριζω και του πεταω τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ στα μουτρα!!!!
Μαλλον θα μου επιτεθει κανας ΠαΠιοκλωνος τωρα!
Παω να ψησω μπριζολακια, οταν ξαναμπω ελπιζω αυτη τη φορα οτι θα δω τη δηλωση μεταννοιας του ΠΠου ή εστω μια πηγουλα που να υποστηριζει τις ΔΙΚΕΣ του αποψεις....
Βρε πως γινεται παντα το ΠαΠακι να αποσυνδεεται οταν το ζοριζω και του πεταω τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ στα μουτρα!!!!
Μαλλον θα μου επιτεθει κανας ΠαΠιοκλωνος τωρα!
Παω να ψησω μπριζολακια, οταν ξαναμπω ελπιζω αυτη τη φορα οτι θα δω τη δηλωση μεταννοιας του ΠΠου ή εστω μια πηγουλα που να υποστηριζει τις ΔΙΚΕΣ του αποψεις....
ε κατι πηρε το αυτι μου για το οτι τα νεα δανεικα του "πακετου στηριξης" θαναι κατοπιν προσημειωσης....
επειδη ειμαι και χαζος και ασχετος, βλεπω και κατι ονειρα πως σε 3 αντε σε 6 μηνες δε θα πιασουμε τους "στοχους" για να παρουμε τις επομενες δοσεις....
και επειδη δε ξερω εγω απο αυτα, λεω πως ισως σε εκεινη την περιπτωση καθως θα μας εχουνε πτωχευσει, και κατι φραγκατοι θαχουνε κονομησει ΤΑ δις που τοσο καιρο πονταρουν σε αυτο, οι δανειστες θα παρουνε τα προσημειωμενα και θαναι ολοι μιααα χαρα...
τωρα αμα ξαναπω πως καποιος πρωθυπουργος παρολες τις αντιξοοτητες και τους πουλημενους που του βαζανε για υπουργους, ηταν ο μονος που σκεφτηκε και προσπαθησε (καθολου ευκολο με τοσα κορακια και πρακτορες γυρω σου) να κανει και ενα δυο θετικα πραγματα για τη χωρα θα χαρακτηριστω δεξιος και δε θελω... ;)
Υ.Γ.Καρφωνεσαι απο το αβαταρ ;)
φασιστοτυπε μου,
σημερα χρωσταμε 300 και γινονται αυτα που γινονται...
σε 3 χρονια που θα χρωσταμε 450 λες να αυξηθουνε τα μισθα?η τοτε θα μας ξανααγαπησουν οι αγορες?
Ηταν να μη φτασουμε εδω που φτασαμε τυπε μου, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. μας ταχουνε προσημειωσει ολα, το γαμησι ο κοσμος θα το φαει για να μη φανει οτι η κυβερνηση παρεδωσε τα οπλα αμαχητι! Για κανεναν αλλο λογο! Ειναι το πιο επικοινωνιακο γαμησι ever!
και χωρις λογο δυστυχως....
τουλαχιστο ας αφηναν τον κοσμο να φαει και να πιει κανα δυο χρονακια ακομη πριν του παρουνε τα σωβρακα τυπε....τιποτα δε θα τους κοστιζε!
εσυ παντως και οι ομοιοι σου δεν εχετε κανενα λογο να κατεβετε στην πορεια!
Οι μεταναστες Ελληνοποιηθηκαν
Οι Ελληνες εξαθλιωθηκαν
Η εθνικη κυριαρχια χαθηκε
Η δημοσια περιουσια δημευτηκε
Η παγκοσμια διακυβερνηση ξεκινησε τη λειτουργια της απο την Ελλαδα
Ολοι οι σκοποι σας, αυτοι που τοσα χρονια προσπαθουσατε ετελεσφωρησαν!
Θα βγεις στη συνταξη τωρα ΠαΠακι? Θα το ριξεις στις κρουαζιερες τωρα με το Μητσαρα?
Μην πιστευετε τους υπαλληλους των παγκοσμιοποιητων!
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕ!
ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΟ ΣΥΜΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, και το μονο που πηραμε για ανταλλαγμα ειναι μια μικρη παραταση μεχρι να οργανωθει η Ε.Ε. και να φιαξει ετσι το μηχανισμο ωστε να μας πεταξουν εξω ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
κατσε να ρωτησει το πολιτμπιουρο του κομματος...
κατσε να ρωτησει το πολιτμπιουρο του κομματος...
ρε παπια σημερα πρεπει να εχεις πυρετο..συνεχεια λες δεν ξερω, δεν γνωριζω.., πας καλα ρε;; εμεις απο εσενα περιμενουμε την γνωση, την ειδηση, την εξηγηση και σημερα λες δεν γνωριζω;; τελικα το γκαλοπ σε επηρεασε ε;;πάλι βιάζεσαι mema
είπες όλες αυτές τις ιστορίες και εγώ σου ζήτησα να τις αποδείξεις...
ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ διοτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!
Καθότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ σαν εσένα!
μεμακι, ξερολάκι σου ζήτησα το απλούστατο: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γι' αυτά ΠΟΥ ΛΕΣ!
κι εσύ βγήκες στα κεραμίδια!
όταν κατέβεις ξαναγύρνα στο γούγλη!
μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο....
.....οι πλουσιοι οπως η Βανδη εχουν κλασει πατατες.....οποιος εχει δει το σπιτι-επαυλη απεναντι απο την βιλα του Παυλου Γιαννακοπουλου στο Κεφαλαρι καταλαβαινει τι εννοω...φοβουνται ντου......νομιζαν οτι η αγανακτηση του κοσμου περιοριζεται σε γελοια υποκειμενα τυπου Φουντα-Μαζιωτη που δυσφημιζουν την μαζικοτητα μιας αντιδρασης......εχουν συνειδητοποιησει οτι ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει σχεση με 50 μαλακισμενα αναρχικους εχει φτασει στο αμην και τρεμουν μην ανεβουν ολοι προς Εκαλη μερια......Μακη πες αλευρι
ρε παπια χθες ηθελες αποδειξεις για τις λαμογιες σιμιτη -γιαννου-παπακ/νου με την g.s, μετα μουγκα και κολωτουμπα!!!!μια ζωή εσκορτ. ανίκανος για κάτι άλλο...
χάθηκε κι η μακαρίτισα εσκορτίτσα νο 1 (ακα τζέημς) κληρονόμησες και τα δωδεκάποντα....
ρε παπια σημερα πρεπει να εχεις πυρετο..συνεχεια λες δεν ξερω, δεν γνωριζω.., πας καλα ρε;; εμεις απο εσενα περιμενουμε την γνωση, την ειδηση, την εξηγηση και σημερα λες δεν γνωριζω;; τελικα το γκαλοπ σε επηρεασε ε;;
μια ζωή εσκορτ. ανίκανος για κάτι άλλο...
χάθηκε κι η μακαρίτισα εσκορτίτσα νο 1 (ακα τζέημς) κληρονόμησες και τα δωδεκάποντα....
Μα δεν μιλάει γενικά για προνομιούχους.
.....οι πλουσιοι οπως η Βανδη εχουν κλασει πατατες.....οποιος εχει δει το σπιτι-επαυλη απεναντι απο την βιλα του Παυλου Γιαννακοπουλου στο Κεφαλαρι καταλαβαινει τι εννοω...φοβουνται ντου......νομιζαν οτι η αγανακτηση του κοσμου περιοριζεται σε γελοια υποκειμενα τυπου Φουντα-Μαζιωτη που δυσφημιζουν την μαζικοτητα μιας αντιδρασης......εχουν συνειδητοποιησει οτι ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει σχεση με 50 μαλακισμενα αναρχικους εχει φτασει στο αμην και τρεμουν μην ανεβουν ολοι προς Εκαλη μερια......Μακη πες αλευρι
μια φορα βλαξ για παντα βλαξ.....δεν αξίζεις άλλη απάντηση...