Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι, μεταξύ αλλοδαπών..
Ότι να'ναι..
Εχεις δικιο ....

Επρεπε να βαλω την εκφραση (στους αλλοδαπους)

Σιγα ...... αν και σχετικα αμορφωτος σε σχεση με μερικους εδω ξερουν ολοι τι εννοω στην τελικη

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
-μενιο ,βαλε ξανα το αβαταρ με την κρεμαλα δικε μου....παει ποιο πολυ με αυτα που ποσταρεις!

Έχεις σκεφτεί ότι το κλαψομούνι ορισμένων που δεν έχουν ανάγκη μπορεί να είναι προκλητικό για εκείνους που έχουν πραγματικά προβλήματα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Έχεις σκεφτεί ότι το κλαψομούνι ορισμένων που δεν έχουν ανάγκη μπορεί να είναι προκλητικό για εκείνους που έχουν πραγματικά προβλήματα;

Καταδικάζουμε το "κλαψομούνι" απ΄ όπου και αν προέρχεται.  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

[move][size=20pt]ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ, ΜΑΝΕΣ[/size][/move]

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
22% στο σύνολο, που σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο μεταξύ αλλοδαπών, αλλά όπως έγραψα όχι η πλειονότητα. Τόση προσπάθεια για να μου πεις ότι συμφωνείς;

δε μπορεί.

κάνεις το χαζό.

22% επί ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ. δλδ επί των επιχειρήσεων με σταθερή Εδρα. Τ'ωρα να συνεχίσω μαζί σου το διάλογο δε νομίζω ότι έχει νόημα. Σε λίγο θα ζητήσεις στοιχεία για τους ΜΗ ελεγχους.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δε μπορεί.

κάνεις το χαζό.

22% επί ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ. δλδ επί των επιχειρήσεων με σταθερή Εδρα. Τ'ωρα να συνεχίσω μαζί σου το διάλογο δε νομίζω ότι έχει νόημα. Σε λίγο θα ζητήσεις στοιχεία για τους ΜΗ ελεγχους.

Εσύ δεν έγραψες ότι το ΙΚΑ κάνει σαφάρι; Έπιασε τους ταξιτζήδες, έπιασε τους εστιάτορες, έπιασε τις αναπόγραφες επιχειρήσεις; Τέλος πάντων με ποιά μαγειρική το 22% που παρουσίασες γίνεται 51% στους αλλοδαπούς;

Και πιο ουσιαστικά: Γιατί την πολυκατοικία μου την καθαρίζει αλβανίδα (ασφαλισμένη) ενώ η Μαρίτσα του Μπαρμπαγιάννη που σπούδασε ψυχολογία (ή business administration) στο Πορτσμουθ κάθεται 10 χρόνια άνεργη; Επειδή οι Αλβανοί είναι πιο δουλικοί και δε γκρινιάζουν; :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
......[move]ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΙΧΟΙ![/move]

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Οι ντόπιοι ποτε δε γίνονται καθαριστές/ιστριες στη χώρα τους. Είναι θέμα πληγωμένης αξιοπρέπειας.
Οι αλβανοι έρχονται εδω..
Οι έλληνες πάνε στη σουηδία..
Οι μαύροι είναι πασπαρτου..

Το ίδιο και με τις πουτάνες μάλλον...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ δεν έγραψες ότι το ΙΚΑ κάνει σαφάρι; Έπιασε τους ταξιτζήδες, έπιασε τους εστιάτορες, έπιασε τις αναπόγραφες επιχειρήσεις; Τέλος πάντων με ποιά μαγειρική το 22% που παρουσίασες γίνεται 51% στους αλλοδαπούς;

Και πιο ουσιαστικά: Γιατί την πολυκατοικία μου την καθαρίζει αλβανίδα (ασφαλισμένη) ενώ η Μαρίτσα του Μπαρμπαγιάννη που σπούδασε ψυχολογία (ή business administration) στο Πορτσμουθ κάθεται 10 χρόνια άνεργη; Επειδή οι Αλβανοί είναι πιο δουλικοί και δε γκρινιάζουν; :2funny: :2funny:
κυρ μένιο μου.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυθαίρετη αναγωγή απο το 22% στο 51 των αλλοδαπών όταν στην Ελλάδα υπάρχουν 1.5 εκατομμύριο μετανάστες λάθροι και μη.

Από την άλλη εσύ μπορείς απο την Αλβανίδα καθαρίστρια της πολυκατοικίας σου και την Μαρίτσα του μπαρμπαγιάννη που κάθεται 10 χρόνια να μαγειρεύεις άνετα ότι δεν είναι ανασφάλιστη η πλειονότητα των μεταναστών που εργάζεται στην Ελλάδα....

Μετά σε διαβάζω να γράφεις αυτό:

Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν χύνεις, η πούτσα πέφτει, ακουμπάει στα μπούτια σου. Πας να βγάλεις το προφυλακτικό, όσο κι αν προσέξεις, μπορεί να ακουμπήσεις τη βάση της πούτσας με το χέρι σου, το οποίο έχει αγγίξει την πουτάνα. Βγάζεις το προφυλακτικό, ακουμπάει η πούτσα στα μπούτια που είχε ακουμπήσει πριν με το προφυλακτικό. Πάρε την παλιοαρρώστεια! :- (Για να μιλήσω για τα χέρια της κάθε μιας τι κουβαλάνε).

Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, το ξέρω, αλλά μου έχουν συμβεί και μετά ανησυχούσα. Και γενικά επειδή είμαι πολύ άτυχος άνθρωπος, θέλω να προσέχω. Δεν φτάνει η καπότα λοιπόν, πρέπει είμαι προσεκτικός και στις παρτενέρ. Γι' αυτό αποφεύγω όσες κάνουν ακάποτο, πρωκτικό κ αυταρχικό. Και δεν πηγαίνω στα μπουρδέλα σε ώρες και μέρες αιχμής.

[size=14pt]Αν έφτανε η καπότα για να με προφυλάξει θα πήγαινα και με πρεζούδες.[/size]

Εσείς όχι. Εγώ είμαι άτυχος. Μόλις πάω να σηκώσω το κεφάλι μου έρχεται ένα αόρατο χέρι και μου ρίχνει μια καρπαζιά και με πετάει κάτω.

Στο θέμα μας: Δεν ενδιαφέρεται κανείς για καθαρές πίπες; Είχε δίκιο ο [size=14pt]Σρόντινγκερ[/size] που σας έκραζε στον Άλφα. :P

Και κατέληξα ότι η λογική σου μπλέκεται κάπου ανάμεσα στην κβαντική φυσική του παραδόξου της γάτας του Σρόντιγκερ και της τηλεανάλυσης του χώρου των ιερόδουλων απο το γατάκι των ΒΠ τον ανκορμαν Σρόιτερ

Και λέω ΟΚ. Το παιδί έχει περάσει σε άλλο επίπεδο ανάλυσης.  

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το "Σρόντιγκερ" ήταν χιούμορ. Που άνθρωποι σαν εσένα δεν αντιλαμβάνονται.

Να κάνουμε μια σούμα: Οι μακροχρόνια άνεργοι θέλουν να δουλέψουν καθαριστές/ριστριες, αποκλειστικές, κλπ. αλλά τα αφεντικά δεν τους παίρνουν γιατί οι Αλβανοί είναι δουλικοί και δεν παραπονιούνται. Επίσης όλα τα  συνεργεία του δήμου απαρτίζονται από αλλοδαπούς γιατί η τροικα μας μισεί.

Επισκέπτης
Αυτη ειναι η Ελληνικη Δημοκρατια ακα Νεα Δημοκρατια,προσαγαγουν πολιτες επειδη αποκαλεσαν προδοτες δυο πολιτικους,βεβαια αυτα ειναι πταισματα με αυτα που γινονται στην Χαλκιδικη,φωναζουν ανηλικους στο αστυνομικο τμημα για καταθεση και του παιρνουν δειγμα D.N.A.,η δημοκρατια του Μπους με τα Γκουανταναμο ξαφνικα μοιαζει με ελευθεριακη κοινωνια της δεκαετιας του 60.
Οι φιλοι του Μπαμπη θα τα εδιναν ολα για να ληξει αυτη η κατασταση αλλα ειναι πολυ απασχολημενοι με τον αυταρχισμο του Τσαβες και τον Αχμαντινετζαντ.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα επί Σημίτη με προσήγαγαν επειδή είχα μακριά μαλλιά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Οι φιλοι του Μπαμπη θα τα εδιναν ολα για να ληξει αυτη η κατασταση αλλα ειναι πολυ απασχολημενοι με τον αυταρχισμο του Τσαβες και τον Αχμαντινετζαντ.
.......KATAΔΙΚΑΣΕ ΡΕ ΣΥ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom