Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Οἱ πλεῖστοι ὄχι, ἄλλως ἡ ἀγορὰ θὰ εἶχεν ἰσορροπήσῃ εἰς ὑψηλωτέραν τιμήν.
Δωρον αδωρον τοτε
Οἱ πλεῖστοι ὄχι, ἄλλως ἡ ἀγορὰ θὰ εἶχεν ἰσορροπήσῃ εἰς ὑψηλωτέραν τιμήν.
Φευγεις τελικα για σκ?
http://[URL unfurl="true"]www.abc.net.au/news/image/1021474-3x2-940x627.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πολύ γερό χαρτί :huh:
δέχομαι την ήττα μου :cool:
[MEDIA=youtube]cPNec5xAASg[/MEDIA]
Ἐνδεχομένως, ἀλλὰ καὶ ἡμεῖς ἔχομεν ποία τινα ἀξία ἐκεῖ, ὡς ἀξιοπερίεργον.
Ειναι πιθανο αυτη τη στιγμη που μιλαμε καποιες Ελληνιδες να κλεινονται για 30 ευρω ολη τη νυχτα καπου στη Γερμανια η Ολλανδια η Αυστρια.
πολύ γερό χαρτί
δέχομαι την ήττα μου
οταν γραφω "αλλαγες στο ηδη υπαρχον περιβαλλον " το υπαρχον ειναι με ο η με ω? :S
ευχαριστωὌμικρον.
το περιβάλλον ουδέτερο άρα και το υπάρχον ουδέτεροοταν γραφω "αλλαγες στο ηδη υπαρχον περιβαλλον " το υπαρχον ειναι με ο η με ω? :S
το περιβάλλον ουδέτερο άρα και το υπάρχον ουδέτερο
σκυλεύεις πτώμα, οποιά τιμή! :'(
Δεν μπορω να σταματησω...
Ορεξατο σε βρισκω σημερα, πηρες το μπρεκφαστ των πρωταθλητων?
την προτιμώ στον καφέ
Σχετικοτατο,μπορει να χρειαστει να μεταναστευσετε εστω και τωρα στα βαθεια γεραματαἌτοπον. Θὰ ἴσχυε ὡς ἐπιχείρημα ἐὰν αἱ συμπατριώτισσαὶ μας ἐξεδίδοντο ἐδῶ διὰ 30€.
Σχετικοτατο,μπορει να χρειαστει να μεταναστευσετε εστω και τωρα στα βαθεια γεραματα
Σαφώς. 1.5 εκατομμύριο άνεργοι είναι όλοι ανθρωποι που δε δέχονται να κάνουν δύσκολες εργασίες για χαμηλή αμοιβή.
Αναφέρθηκα στους μακροχρόνια άνεργους. Και είπα ότι είτε δε θέλουν είτε δε μπορούν. Αλλιώς εξήγησε μου τι εργασίες κάνουν τα εκατομμύρια μετανάστες. Ποιοί μαζεύουν τις ελιές. Ποιοί σκουπίζουν σκάλες. Ποιοί ξεσκατίζουν ηλικιωμένους. Δεν υπάρχει εργοδότης που θα κρατήσει τον ξένο αν υπάρχει Έλληνας που θα του κάνει την ίδια δουλειά με τα ίδια λεφτά.
υ.γ. Και καλή διασκέδαση το βραδάκι. Εγώ πάλι εδώ θα τη βγάλω.
Είναι προφανές ότι ο αγαπητός μένιος δεν εχει καμμιά απολύτως επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.Aν θες ορισε την χαμηλομισθη εργασια,ενα παραδειγμα ρε παιδι μου και αν στον ορο χαμηλομισθη εργασια εννοειτε και η ανασφαλιστη εργασια.