πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςόχι .. και τους δύο τους παίρνουν το σπίτι το βγάζουν σε πλειστηριασμό εισπράττουν ότι χρεωστούν (και τα έξοδα) και τα ρέστα τους τα επιστρέφουν...
Αριστείδης ο δίκαιος
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςόχι .. και τους δύο τους παίρνουν το σπίτι το βγάζουν σε πλειστηριασμό εισπράττουν ότι χρεωστούν (και τα έξοδα) και τα ρέστα τους τα επιστρέφουν...
Σωστά, ας ορίσει ο νομοθέτης την ίδια ποινή για κάποιον που χρωστάει ένα χιλιάρικο με κάποιον που χρωστάει ένα εκατομμύριο, πάρα πολύ λογικό. Αν από αυτόν που χρωστάει 5000 του παίρνουν το σπίτι, με αυτόν που θα χρωστάει 100 χήνες τι θα παίζεται? Εκτέλεση?
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αριστείδης ο δίκαιος
άσε με ρε μαλάκαπροκειμένου να μην είμαι ο μαλάκας που πληρώνω ας μην είμαι δίκαιος...
έχω μάθει πλέον και φοράω ζώνη ασφαλείαςΈλα ρε..
Έπεσες απ' τα σύννεφα??
άσε με ρε μαλάκα
απογοήτευση είσαι
τώρα χρειάζεται να σου εξηγήσω πως για να φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει κάποιος να χάσει το σπίτι του για 1000 ευρώ, μάλλον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ????????αν εσύ θέλεις να είσαι ο μαλάκας που πληρώνει για τον ξύπνιο που δεν πληρώνει με γεια σου με χαρά σου... εγώ δεν έχω καμμιά διάθεση να πληρώσω για αυτούς που λένε "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και μάλιστα έχουν κάνει και κόμμα (γαμώ το χριστό των δικαστηρίων και των δικαστών που το επιτρέψανε)
τώρα χρειάζεται να σου εξηγήσω πως για να φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει κάποιος να χάσει το σπίτι του για 1000 ευρώ, μάλλον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ????????
Αμα δεν εχει παιζει ρολο;αν εσύ θέλεις να είσαι ο μαλάκας που πληρώνει για τον ξύπνιο που δεν πληρώνει με γεια σου με χαρά σου... εγώ δεν έχω καμμιά διάθεση να πληρώσω για αυτούς που λένε "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και μάλιστα έχουν κάνει και κόμμα (γαμώ το χριστό των δικαστηρίων και των δικαστών που το επιτρέψανε)
δεν το πιστεύω... δεν θέλει να τα δώσει ... και αυτό γιατί δεν έχει μάθει να δίνει και πάντα περίμενε να δώσουν οι άλλοι και όχι αυτός..
να το χάσει...
Αμα δεν εχει παιζει ρολο;
Αμα ειναι στα ορια της φτωχιας;
τι σημαίνει ρε παπάρα είναι στα όρια της φτώχειας ???
μιλάμε για φορολογικές υποχρεώσεις οι οποίες πηγάζουν από εισοδήματα (φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ που τον εισπράττει και δεν τον αποδίδει, ΙΚΑ που παρακρατεί και δεν το αποδίδει, ειδικό τέλος ακινήτων κλπ κλπ κλπ)...
δεν μιλησα για δάνεια που τυχόν έχει πάρει (στα παπάρια μου οι τράπεζες ας τα βρούνε)...
για υποχρεώσεις που πηγάζουν από εισοδήματα μιλάμε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ειπα εγώ ότι έπραξε καλώς ????
κακώς και δεν κατέβαλε τις υποχρεώσεις του και να πάει στην ψειρού γιαυτό και όχι μόνον...
καλώς και πάει μέσα.. και το βρακί να του πάρουνε άμα λάχει...
(αν και για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία εκκρεμεί και μία αγωγή του ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων με την οποία ζητά αποζημίωση για ζημίες που υπέστει εξ αιτίας της ακύρωσης της αδείας που του παρεχωρήθει στον Βοτανικό αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία αν τα πάρει να τα πάρει έντοκα και να λογίσει θετικές και τυχόν αποθετικές ζημίες και να μας τον χώσει μέχρι να βγεί από το στόμα)
εντιτ... αυτό που λέω είναι όμως [size=80pt]ΟΛΟΙ [/size]
το χαράτσι και ο φόρος ακινήτων πηγάζει από εισοδήματα ρε τραβελορούφα?
πηγάζει από περιουσία ... όπως ο φόρος στις καταθέσεις που ήθελε ο Στρατούλης...
Δεν υπηρχαν ατομα που τους ζητηθηκε το χαρατσι και ηταν στα ορια της φτωχιας;τι σημαίνει ρε παπάρα είναι στα όρια της φτώχειας ???
μιλάμε για φορολογικές υποχρεώσεις οι οποίες πηγάζουν από εισοδήματα (φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ που τον εισπράττει και δεν τον αποδίδει, ΙΚΑ που παρακρατεί και δεν το αποδίδει, ειδικό τέλος ακινήτων κλπ κλπ κλπ)...
δεν μιλησα για δάνεια που τυχόν έχει πάρει (στα παπάρια μου οι τράπεζες ας τα βρούνε)...
για υποχρεώσεις που πηγάζουν από εισοδήματα μιλάμε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κοντολογίς λοιπόν μας λέτε, ότι όποιος αδυνατεί (για τον οποιοδήποτε λόγο π.χ. επειδή του χρωστά δεδουλευμένα ο εργοδότης του, επειδή κάποιοι του έδωσαν μεταχρονολογημένες επιταγές που τελικά ήταν ακάλυπτες κ.α.) να πληρώσει τα χρέη του προς το δημόσιο, να πάει στην ψειρού.
Κοντολογίς λοιπόν μας λέτε, ότι όποιος αδυνατεί (για τον οποιοδήποτε λόγο π.χ. επειδή του χρωστά δεδουλευμένα ο εργοδότης του, επειδή κάποιοι του έδωσαν μεταχρονολογημένες επιταγές που τελικά ήταν ακάλυπτες κ.α.) να πληρώσει τα χρέη του προς το δημόσιο, να πάει στην ψειρού.