Επισκέπτης
ηδη δεν κυκλοφορουν με τα αμαξια τους οξω γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν, εχουν καταλαβει τον θυμο, με μικροφθορες προς το παρον. Και που σαι ακομα.
Δὲν εἴχατε ποτὲ ἕν ὡραῖον αὐτοκίνητον, ἔ;
Λυπηρόν.
ηδη δεν κυκλοφορουν με τα αμαξια τους οξω γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν, εχουν καταλαβει τον θυμο, με μικροφθορες προς το παρον. Και που σαι ακομα.
οποτε ακουω σε παρεα εγω εχω κανει τα κουμαντα μου γελαω πολυ. Γιατι συνηθως η κουβεντα αυτη δεν βγαινει απο το στομα κανενος μεγιστανα αλλα απο κατι νεοελληναρες που μεγαλοπιαστηκαν εβαλαν κανα 200.000 χιλιαδες ευρω στην ακρη και νομιζουν οτι θα συντηρησουν τα ανεργα φυσικα, παιδια τους που θελουν 500 την εβδομαδα το καθενα για να βγει στους καφεδες του με αυτα τα λεφτα. ηδη δεν κυκλοφορουν με τα αμαξια τους οξω γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν, εχουν καταλαβει τον θυμο, με μικροφθορες προς το παρον. Και που σαι ακομα.
εε ολοι αυτοι τωρα ειναι με τσιπρα...οποτε ακουω σε παρεα εγω εχω κανει τα κουμαντα μου γελαω πολυ. Γιατι συνηθως η κουβεντα αυτη δεν βγαινει απο το στομα κανενος μεγιστανα αλλα απο κατι νεοελληναρες που μεγαλοπιαστηκαν εβαλαν κανα 200.000 χιλιαδες ευρω στην ακρη και νομιζουν οτι θα συντηρησουν τα ανεργα φυσικα, παιδια τους που θελουν 500 την εβδομαδα το καθενα για να βγει στους καφεδες του με αυτα τα λεφτα. ηδη δεν κυκλοφορουν με τα αμαξια τους οξω γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν, εχουν καταλαβει τον θυμο, με μικροφθορες προς το παρον. Και που σαι ακομα.
Δὲν εἴχατε ποτὲ ἕν ὡραῖον αὐτοκίνητον, ἔ;
Λυπηρόν.
Όσο πιο πολύ τα τσαμπουνάς τα κουμάντα, τόσο πιο πολύ με πείθεις
γιατί λυπηρό ρε μάστορα?Δὲν εἴχατε ποτὲ ἕν ὡραῖον αὐτοκίνητον, ἔ;
Λυπηρόν.
εε ολοι αυτοι τωρα ειναι με τσιπρα...
γιατί λυπηρό ρε μάστορα?
έχουμε πολλά ωραιότερα πράγματα
Κατὰ προέκτασιν τοῦ συλλογισμοῦ σας, οἱ εἰς τὴν καλυτέραν θέσιν εὑρισκόμενοι εἶναι οἱ ...νεκροί.
γιατί λυπηρό ρε μάστορα?
έχουμε πολλά ωραιότερα πράγματα
Οι καβάτζες όσο μεγάλες και να 'ναι κάποτε τελειώνουν ειδικά όταν μπαίνουν συνέχεια "έκτακτες εισφορές", για την πατρίδα φυσικά.
Οι νοικοκυραίοι, που ήλπιζαν ότι η φωτιά δεν θα φτάσει και στο δικό τους σπίτι, βλέπουν τα σόου με τις "λίστες Λαγκάρντ" και φοβούνται(καταλαβαίνουν;) ότι οι μόνοι λογαριασμοί που θα "ανοίξουν" είναι οι δικοί τους, για να πάνε σε χαράτσια και εισφορές αλληλεγγύης.
Το χεσιμο ειναι μεγαλυτερη απολαυση απ τα παραπανωὉπωσδήποτε.
Ἀλλὰ τὸ αὐτοκίνητον εἶναι ἡ τρίτη ἤ τετάρτη μεγαλυτέρα ἀπόλαυσις τοῦ βίου (μετὰ τὴν ἐπαγγελματικὴν ἐπιτυχίαν/χρῆμα, τὰ τέκνα καὶ τὴν κατοικίαν).
μπααααααααααααααααααααααὉπωσδήποτε.
Ἀλλὰ τὸ αὐτοκίνητον εἶναι ἡ τρίτη ἤ τετάρτη μεγαλυτέρα ἀπόλαυσις τοῦ βίου (μετὰ τὴν ἐπαγγελματικὴν ἐπιτυχίαν/χρῆμα, τὰ τέκνα καὶ τὴν κατοικίαν).
Γιομίζεις και τα τζακούζια με τυρόγαλο για σπάσιμο.
Θα μοσχοβολάς ανθότυρο και θα βλέπεις τα σκηνικά των διαφημίσεων του ΑΧΕ λάιβ
μην είσαι μαλάκαςΕγώ μετά από αυτό το τάπωμα του μπακάλη δεν έχω να πω κάτι.
Αφού δεν αξιώθηκα να αποκτήσω ένα ωραίοΝ αυτοκίνητοΝ τουμπεκιάζω..
Ὁπωσδήποτε.
Εγώ μετά από αυτό το τάπωμα του μπακάλη δεν έχω να πω κάτι.
Αφού δεν αξιώθηκα να αποκτήσω ένα ωραίοΝ αυτοκίνητοΝ τουμπεκιάζω..
ο χάρος τα ιεράρχησε με μια πιο εξτρημ προσέγγισηΜου αρέσει το πως τα έχεις ιεραρχήσει.
μπαααααααααααααααααααααα
πολύ πολύ πιο κάτω είναι μάστορα
για την αφεντομουτσουνάρα μου τουλάχιστον
Γαμα τα,πρωτα επαγγελματικη επιτυχια μετα το χρημα μετα τα τεκνα...μπαααααααααααααααααααααα
πολύ πολύ πιο κάτω είναι μάστορα
για την αφεντομουτσουνάρα μου τουλάχιστον