erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Εδώ έχεις άποψη εσύ μωρή νατσούλα, δροσερή πακοπουτσορουφήχτρα.
ποτε βγηκε στο μπι μπι σι? κανα λινκ?Εγω βαραω αποδειξεις σαν πολυβολο
Οποτε τυγχανει να μπω στο μπαρ στο χοτελι, βαραω οτι κινειται. Ετσι να τσαντιζεται το boss. Γιατι 'νομιμα' επεσε ο βασικος και 'νομιμα' χασαμε τα μισα και παραπανω δικαιωματα μας.
Ε νομιμα και γω θα σας γαμησω τον αδοξαστο τωρα...αφεντικα. Μεχρι και τα ..καλαμακια θα χτυπαω
Τσαντιστηκε ο μεγαλοεπιχειρηματιας που θα πληρωσει 30 χιλιαρικα χαρατσι, παει και η φορολογια στ αστερια. Ετσι. Να παει να ξαναψηφιζει νδ τωρα. Να γουσταρουμε.
Μα την αληθεια, αυτο τουλαχιστον το χαιρεται η ψυχη μου
Α...και επισης να ξαναβγει ο τραγκας να κανει δηλωση με μπλουζακι 200 ευρω στο bbc για το οτι οι ελληνες πεινανε. Γουσταρω με τρελλα να βλεπω τσαντισμενους 'νοικοκυραιους'.
Καλα να παθουν τα λαμογια
Ποια χυτρας; Δεν βλεπεις την αναπτυξη να καλπάζει;
Εξω οι αλλοδαπες πουτανες απο την χωρα τωρα, που ειναι η επιχειριση εκκαθαρισης της ελλ αστυνομιας; απελαση τωρα.
Kαι αν σου λεει να μη βαρας οπου σε παιρνει να του λες οτι φοβασε για την επιχειρησηΕγω βαραω αποδειξεις σαν πολυβολο
Οποτε τυγχανει να μπω στο μπαρ στο χοτελι, βαραω οτι κινειται. Ετσι να τσαντιζεται το boss. Γιατι 'νομιμα' επεσε ο βασικος και 'νομιμα' χασαμε τα μισα και παραπανω δικαιωματα μας.
Ε νομιμα και γω θα σας γαμησω τον αδοξαστο τωρα...αφεντικα. Μεχρι και τα ..καλαμακια θα χτυπαω
Τσαντιστηκε ο μεγαλοεπιχειρηματιας που θα πληρωσει 30 χιλιαρικα χαρατσι, παει και η φορολογια στ αστερια. Ετσι. Να παει να ξαναψηφιζει νδ τωρα. Να γουσταρουμε.
Α...και επισης να ξαναβγει ο τραγκας να κανει δηλωση με μπλουζακι 200 ευρω στο bbc για το οτι οι ελληνες πεινανε. Γουσταρω με τρελλα να βλεπω τσαντισμενους 'νοικοκυραιους'.
Επειδη καλπαζει δεν την προλαβαινουμε με τιποτα...Ποια χυτρας; Δεν βλεπεις την αναπτυξη να καλπάζει;
Kαι αν σου λεει να μη βαρας οπου σε παιρνει να του λες οτι φοβασε για την επιχειρηση
Εξω οι αλλοδαπες πουτανες απο την χωρα τωρα,
ποτε βγηκε στο μπι μπι σι? κανα λινκ?
Δεν ξερω αν εχει βγει και στο bbc τυπε
Σχημα λογου ηταν για τις συνεντευξεις σε spiegel, bild και δεν συμμαζευεται
βεβαίως και άμεσα...
εσένα όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε κρύψει...
σου θιξαμε τις αλλοδαπες πουτανες και ξινισες;
Εεεεετσιιιιιι !!!!!!!προτιμηστε τις ντοπιες
λυσε μου μια αποροια,το γατακι γαλα πινει η σου σκουπιζει το κωλο??σου θιξαμε τις αλλοδαπες πουτανες και ξινισες;
Η πλακα θα ειναι του χρονου οταν, δει η εφορια αποδειξεις ταμειακης στα 10-20 χιλιαρικα, εκει που δηλωνε 3 και 4 και θα του πει, εσυ ειχες και αναπτυξη μπαγγασακο !!!!!!!Εγω βαραω αποδειξεις σαν πολυβολο
λυσε μου μια αποροια,το γατακι γαλα πινει η σου σκουπιζει το κωλο??
Επειδη καλπαζει δεν την προλαβαινουμε με τιποτα...
Καλημερα αστερι
Η πλακα θα ειναι του χρονου οταν, δει η εφορια αποδειξεις ταμειακης στα 10-20 χιλιαρικα, εκει που δηλωνε 3 και 4 και θα του πει, εσυ ειχες και αναπτυξη μπαγγασακο !!!!!!!