Επισκέπτης
τώρα αν οι αναρχοάμπαλοι προσπαθούν να κρατηθούν στο προσκήνιο κάνοντας μαλακίες σαν τις επιθέσεις στον Κεδίκογλου, στους δημοσιοκάφρους και στα γραφεία της ΝΔ και μοιραία συσπειρώνοντας τον κόσμο εναντίον τους....
Άρα??
τώρα αν οι αναρχοάμπαλοι προσπαθούν να κρατηθούν στο προσκήνιο κάνοντας μαλακίες σαν τις επιθέσεις στον Κεδίκογλου, στους δημοσιοκάφρους και στα γραφεία της ΝΔ και μοιραία συσπειρώνοντας τον κόσμο εναντίον τους....
Πολύ απλοϊκό.
Άλλο..
sorry αλλά παπαριέςοι αγορες βλεπουν αριθμους και οχι ανθρωπους.οι αριθμοι της ελλαδας μοιραια με τον αλογιστο δανεισμο θα μας εφταναν εδω.δεν φταιενι οι αγορες για αυτο αλλα εμεις οι ιδιοι που το επιτρεψαμε.για να παρει μπροστα η χωρα πρεπει να φτιαξουν οι αριθμοι.αυτη ειναι η πικρη και δυσκολη αληθεια στο παγκοσμιο καπιτασιστικο συστημα που κυριαρχει.οι αριθμοι συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα στην ελλαδα εχουν φτιαξει φυσικα με πεινα και σκληρη πολιτικη οπως προσταζει η νεα δημοσιονομικη ευρωπαικη ενωση.τωρα αν βγει το πρωτο εξαμηνο ειναι στο χερι του πιτσαδορου και των υπολοιπων αν θα δωοσυν αναπτυξη και ωθηση στην οικονομια ωστε να υπαρξουν νεες δουλεις χωρις αλλες περικοπες.
στο τελευταιο της δραχμης συμφωνω.το χρεος με δραχμη θα ηταν πολλασιο οπως και τα μνημονια.
εσύ...
Εγώ τι??
ποιανού παιδί είσαι εσύ?Εγώ τι??
Όχι πάντως αυτοί που κατηγορούνται.απαντας στο αρα...
ποιανού παιδί είσαι εσύ?
τσίμπα μεταφυσικό ανεκδοτάκιΚαι που να ξέρω ρε μαλέα? Μπροστά ήμουν??
Μαλακια,ανεκδοταρα ειναι αυτοτσίμπα μεταφυσικό ανεκδοτάκι
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το Θεό να δει ξανά τον φίλο του, έστω για λίγο.
Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του!
- Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω! Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...!
- Όντως, η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά. Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
- Καλά ή κακά;
- Και τα δύο.
- Πες τα καλά πρώτα...
- Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά! Συναυλίες συνεχώς. Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
- Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό! Και τα άσχημα; Ποια είναι τα άσχημα;
- Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...!!!
Μαλακια,ανεκδοταρα ειναι αυτο
τσίμπα μεταφυσικό ανεκδοτάκι
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το Θεό να δει ξανά τον φίλο του, έστω για λίγο.
Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του!
- Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω! Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...!
- Όντως, η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά. Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
- Καλά ή κακά;
- Και τα δύο.
- Πες τα καλά πρώτα...
- Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά! Συναυλίες συνεχώς. Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
- Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό! Και τα άσχημα; Ποια είναι τα άσχημα;
- Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...!!!
κάνει δουλειά?Να κάνει ευχέλαιο ο Σωτήρης..
κάνει δουλειά?
γηράσκω αη διδασκόμενος γαμώ το ξεσταύρι μουΑπ'ότι ακούγεται (ή μάλλον δεν ακούγεται)
τότε δεν τα ξέρεις όλαΕγώ ξέρω ότι από την Ιταλία έφυγαν πέρυσι 55000 επιχειρήσεις και έχουν κλείσει πολύ περισσότερες.
Και δε θεωρώ υπεύθυνο τον Μπερλουσκόνι.
Καλό απόγευμα.
καλα απο τα επιτοκια δανεισμου με πηγες στην φυγη επιχειρησεων?αν δεν φταιει ο μπερλουσκονι και στις 2 περιπτωσεις που κυβερνουσε τοτε ποιος?Εγώ ξέρω ότι από την Ιταλία έφυγαν πέρυσι 55000 επιχειρήσεις και έχουν κλείσει πολύ περισσότερες.
Και δε θεωρώ υπεύθυνο τον Μπερλουσκόνι.
Καλό απόγευμα.
καλα απο τα επιτοκια δανεισμου με πηγες στην φυγη επιχειρησεων?αν δεν φταιει ο μπερλουσκονι και στις 2 περιπτωσεις που κυβερνουσε τοτε ποιος?
τελος παντων καληνυχτα.