Δεν ξέρω αν λέγεται γυφτιά. Εντάξει σωστο, να κόβονται οι αποδειξει, το θέμα είναι που πήγαν τα λεφτα των ταμείων όταν παίχτηκαν στο χρηματιστήριο.Αν όμως όλο και περισσότεροι αντιδρούσαμε σε αυτή τη κατάσταση και κάναμε καταγγελίες θα άλλαζαν τα πράγματα.
Σε μαγαζί της παραλιακής ζήτησα απόδειξη για μπουκάλι ποτό και τελικά μου φέρανε. Κάποιοι από τη παρέα μου αυτό το είπαν γυφτιά, αλλά μου ήταν εντελώς αδιάφορο.
...ασφαλώς και όχι, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ. Τουλάχιστον προσπάθησα.
Που πηγαίνουν τα λεφτά των δημοσίων έργων όταν βλέπουμε πινακίδες με τεράστια ποσα και προβληματικά έργα στο κατώπι.
Παληκαρία ίσως να είναι να την στήσουν μερικοι σε ένα εργοτάξιο που εκτελείται δημόσιο έργο και σαν φορολογούμενοι πολίτες να μετράν βαρέλες κυβικά εργάτες κλπ. Να δούμε τι θα κάνει ο εκάστοτε ανάδοχος.
Μαγγιά είναι να γίνεται κάθε εβδομάδα διαδήλωση με σύνθημα πίσω τα κλεμμένα, και απαίτηση για την επιστροφή πίσω στο δημόσιο με ταυτόχρονη τιμωρία.
Και μετα οι αποδείξεις και η "καταγγελία " στην κυρά Μαρία του ψιλικατζίδικου στης γειτονιάς που δεν έκοψε απόδειξη για τις τσιχλόφουσκες.