Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αληθινή Ιστορία, προχθές.

Σε πτήση από ευρωπαϊκή πρωτεύουσα προς Αθήνα, επιβιβάζεται βουλευτής με την σύζυγό του.

Η σύζυγός του, κάθεται σε διακεκριμένη θέση. Το διπλανό της διαθέσιμο κάθισμα, μένει κενό, παρόλο που όλα τα άλλα καθίσματα διακεκριμένης θέσης, είναι γεμάτα, τυχαία δλδ.

Ο βουλευτής κάθεται στην οικονομική.

Το αεροσκάφος απογειώνεται. Η σύζυγος του βουλευτή, φωνάζει την αεροσυνοδό.

"Ξέρετε....η θέση που κάθομαι είναι του συζύγου μου. Επειδή δίπλα μου, η θέση είναι κενή, θα φωνάξω να κάτσει ο σύζυγός μου να είμαστε μαζί."

Επιβάτης που ακούει την συζήτηση ενώ διαβάζει εφημερίδα αναφωνεί: "Ούτε που να το σκέφτεσαι..."

Η σύζυγος του βουλευτή άλλαξε γνώμη και ο βουλευτής έμεινε στην οικονομική.

Μικροπράγματα θα μου πείτε...αλλά εγώ γέλασα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν είπα αυτό.

.....   ...

..... .....

Έχω γράψει χιλιάδες διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο, ειδικά 1-2 από τα ξενοδοχεία που ανέφερα στο παράδειγμά μου πρέπει να διδάσκονται σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων για τη ποιότητα των υπηρεσιών τους. Και το αποτέλεσμα δείχνει ότι έχουν δικαιωθεί.

Ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους λέω εγώ!!

:think: Μήπως είσαι ct, cg???  ;) :grin:

Πλάκα κάνω φίλε , να μας φύγει το ψυχοπλάκωμα με αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν γύρω μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...το θέμα είναι ότι μένουμε στα ΛΟΓΙΑ, από πράξεις τίποτα.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Η φοροδιαφυγή δεν γίνεται από μόνη της.

Σε γνωστό παραθαλάσσιο κλαμπ πριν τη Γλυφάδα οι παρκαδόροι χρεώνουν 5€ ακόμα και τον δρόμο χωρίς να κόβουν απόδειξη. :headbang:
Ζήτησα απόδειξη και αρνήθηκαν να κόψουν, διότι πολύ απλά δεν είχαν οπότε κάλεσα την αστυνομία. :police:
Φυσικά όσοι/ες περνούσαν με κοίταζαν είτε με απάθεια είτε με έκπληξη που ασχολούμαι με μια απόδειξη των 5€. :S  

πηγαινε και παρακατω μετα τη Γλυφαδα στο αλλο οπου σκεπαζουν τις πινακιδες του δημοτικου δωρεαν παρκινγκ με σακουλες σκουπιδιων και χρεωνουν 10 ευρω  :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
βρε φίλε, δεν φταίνε αυτοί που δεν κόβουν - δεν φταίνε ούτε οι άλλοι που δεν ζητάνε.

στο φινάλε φινάλε δεν χρειάζεται ούτε να αρχίσουμε να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου, αλλά ούτε καν να γίνουμε όλοι τίμιοι μέσα σε μια μέρα!

Οι παρκαδόροι σου όμως, αν ήξεραν ότι αν δεν κόψουν απόδειξη κινδυνεύουν να τους το κλείσουν το μαγαζί,  θα έκοβαν ή όχι?  ;)

...το κράτος δεν είναι δυνατόν να είναι μπροστά σε κάθε συναλλαγή μας. Η φοροδιαφυγή στα νυκτερινά μαγαζιά είναι τεράστια.

Αν δεν ζητάμε αποδείξεις από κλάδους που φοροδιαφεύγουν, τότε ας μη διαμαρτυρόμαστε για τις μειώσεις στις συντάξεις και τις αυξήσεις σε εμμέσους φόρους.

Νομίζω πως όλοι μας μπορούμε να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.  

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για το "όλοι" έχω μια μικρή αμφιβολία...δυστυχώς υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που δεν μπαίνουν σ'αυτή τη διαδικασία...
Δεν ξέρω αν δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω τους,αν δεν τους αγγίζει η όλη κατάσταση ή αν είναι απλώς χαϊβάνια...

Ενα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ και κλαμπ και στην πόλη μου και στην Κέρκυρα που ήμουν πριν κάτι μέρες όχι μόνο θα απορροφήσουν όλες τις αυξήσεις αλλά αρκετοί από αυτούς θα τις μειώσουν κιόλας...

Ηδη στην Κέρκυρα,[size=12pt]στην πλατεία ΛΙΣΤΟΝ[/size] ενώ μέχρι πρόσφατα δεν έπινες FREDDO κάτω από 3,60 πλέον στοιχίζει 3 ευρώ...

Κάτω απ'το αυλάκι δεν ξέρω τι γίνεται...

Στην πλατεία Λιστόν είχαν κάψει το Libro d’oro καταργώντας ταυτόχρονα και όλα τα δικαιώματα των "αρχόντων"

όποιος δεν βαριέται ας ρίξει μια ματιά παρακάτω (για τους Ιακωβίνους και για τις "περίεργες" συμμαχίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τους Οθωμανούς του Κατήρμπεη)  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...το κράτος δεν είναι δυνατόν να είναι μπροστά σε κάθε συναλλαγή μας. Η φοροδιαφυγή στα νυκτερινά μαγαζιά είναι τεράστια.

Αν δεν ζητάμε αποδείξεις από κλάδους που φοροδιαφεύγουν, τότε ας μη διαμαρτυρόμαστε για τις μειώσεις στις συντάξεις και τις αυξήσεις σε εμμέσους φόρους.

Νομίζω πως όλοι μας μπορούμε να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.  

σουρχεται δυσκολο να αρνηθεις να πληρωσεις παρκινγκ παρα να τραβιεσαι με αποδειξεις και αστυνομιες?

Επισκέπτης
Κάτω απ'το αυλάκι δεν ξέρω τι γίνεται...

Ίδιες  τιμές εδώ και 2-3 χρόνια.
ο καφές 2-2,50 ευρά και η ξαπλώστρα τζάμπα.
Τα 2 τελευταία καλοκαίρια ειδικά ΠΣΚ βουλιάξαμε.
Για φέτος θα δείξει αν και όλα τα ΠΣΚ μετά το πάσχα πλακώνει κόσμος για την ώρα..

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Αντε για να διασκεδασουμε και λιγουλακι !!!

moz-screenshot.png

@ nacho_70  για ποσο κατω απο το αυλακι λες ρε συ μορτη;;; (στειλε πμ) ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πηγαινε και παρακατω μετα τη Γλυφαδα στο αλλο οπου σκεπαζουν τις πινακιδες του δημοτικου δωρεαν παρκινγκ με σακουλες σκουπιδιων και χρεωνουν 10 ευρω  :uglystupid:

Αν όμως όλο και περισσότεροι αντιδρούσαμε σε αυτή τη κατάσταση και κάναμε καταγγελίες θα άλλαζαν τα πράγματα.

Σε μαγαζί της παραλιακής ζήτησα απόδειξη για μπουκάλι ποτό και τελικά μου φέρανε. Κάποιοι από τη παρέα μου αυτό το είπαν γυφτιά, αλλά μου ήταν εντελώς αδιάφορο.  

σουρχεται δυσκολο να αρνηθεις να πληρωσεις παρκινγκ παρα να τραβιεσαι με αποδειξεις και αστυνομιες?
...ασφαλώς και όχι, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ. Τουλάχιστον προσπάθησα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν όμως όλο και περισσότεροι αντιδρούσαμε σε αυτή τη κατάσταση και κάναμε καταγγελίες θα άλλαζαν τα πράγματα.

Σε μαγαζί της παραλιακής ζήτησα απόδειξη για μπουκάλι ποτό και τελικά μου φέρανε. Κάποιοι από τη παρέα μου αυτό το είπαν γυφτιά, αλλά μου ήταν εντελώς αδιάφορο.  
...ασφαλώς και όχι, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ. Τουλάχιστον προσπάθησα.

πες στους φιλους της παρεας σου οτι γυφτια ειναι ενω πληρωνεις με τα λεφτα σου να καθεσαι να γλυφεις τα μετρονια και τους πορτιερηδες λες και τους εχεις προισταμενους το πρωι στη δουλεια

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πρόσφατα πάντως, στο Messiah, στο Parking, μία χαρά απόδειξη μου έδωσαν.

Καραπροβλεπέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom