Επισκέπτης
Θα μας πει κάποιος μνημονιολάγνος για τα κρατικά λαχεία, ή μπα??
για το καλο μας ειναι ρε.....6 τζακποτ εχει το λαϊκο απο τη στιγμη που το χαρισαν στην ιδιωτικη πρωτοβουλια...λεφτα με τη σεσουλα μοιραζουν λεμε....Θα μας πει κάποιος μνημονιολάγνος για τα κρατικά λαχεία, ή μπα??
ΠαΠακι, τα εμαθες τα νεα? οι "ανυπαρκτες προσημειωσεις" της ακροπολης βγηκαν και σε ΦΕΚ... και οχι μονο της ακροπολης......και των μυκηνων....και των δελφων......και και και.......
για το καλο μας ειναι ρε.....6 τζακποτ εχει το λαϊκο απο τη στιγμη που το χαρισαν στην ιδιωτικη πρωτοβουλια...λεφτα με τη σεσουλα μοιραζουν λεμε....
εγω ΠαΠακι απο τοτε τα ελεγα γιατι εγω ειχα διαβασει τη δανειακη συμβαση σε αντιθεση με σενα που εκανες πασοκικη προπαγανδα εδω μεσαγαμεμάκι, επαληθεύθηκες εκ των υστέρων?
κι όχι από το ΓΑΠ, αλλά από τον αγαπημένο σου Σαμαράκη?
κοιτα, το καλυτερο ειναι να παρεις καμια εθνικη οδο χωρις λεφτα και να προεισπραττεις τα διοδια για καμια 30αρια χρονια με την δια λογου υποσχεση οτι εαν χρειαστει θα φιαξεις το δρομο.... κινδυνευεις ομως ετσι να σε πουνε πατριωτηΛέω να προτείνω στο Λατσέϊκο να αγοράσω την πετρόλα.
Να μην τους δώσω γκαφρα μπροστά, αλλά να τους δίνω ποσοστό 30% από τα κέρδη για κάποια χρόνια.
Καλά το σκέφτομαι, ή θα με πιάσουν μαλάκα??
εγω ΠαΠακι απο τοτε τα ελεγα γιατι εγω ειχα διαβασει τη δανειακη συμβαση σε αντιθεση με σενα που εκανες πασοκικη προπαγανδα εδω μεσα
εγω ΠαΠακι απο τοτε τα ελεγα γιατι εγω ειχα διαβασει τη δανειακη συμβαση σε αντιθεση με σενα που εκανες πασοκικη προπαγανδα εδω μεσα
παρε το μπουλο τωρα γιατι εισαι γτπκ
τι να διαβάσεις καημένε? στην toyrkiki?
τελικά θα ρθεις στο μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ?
Ετσι, ολοι οι καλοι χωρανε.
όπως στο ΕΑΜ σαυρούκο...
εσύ τι λέει? ακόμα με τον Ευάγγελο? ή με το Λοβέρδο?
υπαρχει λογικη στην αποψη. Με τη δραχμη αδειαζουν τη γωνια χιλιαδες αλλοδαποι που εργαζονται για να στελνουν στο πακισταν συναλλαγμα. Αρχιζει απασχοληση για τους Ελληνες. Μειωνονται οι εισαγωγες, αυξανεται η ντοπια παραγωγη τουλαχιστον σε ειδη διατροφης.
Ο τουρισμος γινεται πιο ελκυστικος, χτυπαμε τον Τουρκο κλπ
σ'αρεσε σαβρουκο?Αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα.
Καλο.
και στην aggliki και στην elliniki το ιδιο γραφει μεσα ΠαΠακι.... υποθηκευονται τα παντατι να διαβάσεις καημένε? στην toyrkiki?
τελικά θα ρθεις στο μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ?
η θα γλύφεις το Σαμαράκη μια ζωή?
αυτός "έβαλε τις υποθήκες" εξάλλου (σύμφωνα με τις δικές σου πηγές πάντα)
ε, ναι...μη χασουμε και τη μασα.....για την πατριδα ρε γαμωτοΣεμνα........
Οπως Λαφαζανης η Δραγασακης, ε;;;
Γ.Δραγασάκης: Δραχμή σημαίνει άγρια λιτότητα με άλλα μέσα
Με τον Μοσιαλο προς στιγμην, αλλα στηριζουμε Σαμαρα.
Εσυ ποιον στηριζεις;
Εσυ ποιον στηριζεις;
καλα να παθει...μακαρι στην ψειρου να ειχε κ συγκατοικο ενα μαυρο,ψωλαρα,ξελιγωμενο μουσουλμανο που να τον λεγανε Ταΰρον....http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/12/14/resized/agori_491_355.jpg[/img[/URL]]
[size=15pt]2)Τα προβλήματα υγείας μου αγνοήθηκαν προκλητικά. Καθιστώ υπεύθυνη την δικαιοσύνη για ο,τιδήποτε μου συμβεί.[/size] [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Sad/crying-022.gif
Αρρωστος και αυτός ο άνθρωπος.
Ατμός,όλα είναι ατμός.
Ολοι οι προύχοντες μας είναι άρρωστοι........ μετα την σύλληψη τους.
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=180253&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=180253&catid=4[/url]