gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
φιλε αν φτιαχνεις και ιαπωνικα σπαθια θα σε χρειαστω
εχεις κακο σκοπο??
φιλε αν φτιαχνεις και ιαπωνικα σπαθια θα σε χρειαστω
οχι ρε τρελε,σκεφτομαι να ξεκινησω laido και θελω να ψαρωσω τον δασκαλοεχεις κακο σκοπο??
οχι ρε τρελε,σκεφτομαι να ξεκινησω laido και θελω να ψαρωσω τον δασκαλο
για πες τιμουλα.φιλε μου εδειξε ο δασκαλος το δικο του(το γνησιο απο ιαπωνια) τρελαθηκα.με τα λεφτα που εδωσε για να το φερει αγοραζεις αυτοκινητοτρομερος και ασυλληπτος ογκος δουλειας
εχω ενα για τον εαυτο μου,4 μηνες μου πηρε...
πιο ευκολο για την δουλεια που θες ειναι να σου φτιαξω ενα bokken
απο Ιταμο,απο παλιουρι,απο κρανια...να μην σπαει με τιποτα
εγω θελω ενα ινδικο σπαθι, να το κανω δωρο στην αγνωστη ινδη μανα. Κάτι σαν κατάθεση στεφανιου
για πες τιμουλα.φιλε μου εδειξε ο δασκαλος το δικο του(το γνησιο απο ιαπωνια) τρελαθηκα.με τα λεφτα που εδωσε για να το φερει αγοραζεις αυτοκινητο
Πολλά νευράκια έχει ο πίξης.
Δεν πήγε καλά το αυταρχικό φαίνεται..
Υπερβολές. Εδώ εσένα σου κόψανε τον πούτσο και πάλι κεφάτο σε βλέπω.
Πάλι με τον εαυτό σου μιλάς;
Κανείς σοβαρός εννοείς. Γιατί αν μιλάς για τους πετρονάτσους και την αφεντομουτσουνάρα σου τότε σου προτείνω εκτός απ'το πουλί σου να κόψεις και τα ληγμένα.
Πολλά νευράκια έχει ο πίξης.
Δεν πήγε καλά το αυταρχικό φαίνεται..
απο τοτε που του κοψανε την καλημερα στο 104 ειναι κουρελι η ψυχολογια του
εχμ αυτοι δεν πανε στο 104. να σου πω αριθμητικα ποσοι γελανε μαζι σου ή θα κλαψεις?
και όμως ναί... δυστυχώς...
Αναμένεται απεργία διαρκείας από τις αγανακτισμένες Ελεονόρες , Τατιάνες , Σταματίνες κλπ!*Φαίνεται πλέον το μέγεθος της καταστροφής.
Ηρθε το τελειωτικό χτύπημα.
*Φαίνεται πλέον το μέγεθος της καταστροφής.
Ηρθε το τελειωτικό χτύπημα.
www.zougla.gr/greece/article/dimar-minima-pros-tous-laous-tis-evropis-i-apoxorisi-apo-ti-eurovision]ΔΗΜΑΡ: Μήνυμα προς τους λαούς της Ευρώπης η αποχώρηση από τη Eurovision [/url]