Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οχι ρε τρελε,σκεφτομαι να ξεκινησω laido και θελω να ψαρωσω τον δασκαλο

τρομερος και ασυλληπτος ογκος δουλειας

εχω ενα για τον εαυτο μου,4 μηνες μου πηρε...

πιο ευκολο για την δουλεια που θες ειναι να σου φτιαξω ενα bokken
  απο Ιταμο,απο παλιουρι,απο κρανια...να μην σπαει με τιποτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω θελω ενα ινδικο σπαθι, να το κανω δωρο στην αγνωστη ινδη μανα. Κάτι σαν κατάθεση στεφανιου  :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
  τρομερος και ασυλληπτος ογκος δουλειας

εχω ενα για τον εαυτο μου,4 μηνες μου πηρε...

πιο ευκολο για την δουλεια που θες ειναι να σου φτιαξω ενα bokken
  απο Ιταμο,απο παλιουρι,απο κρανια...να μην σπαει με τιποτα
για πες τιμουλα.φιλε μου εδειξε ο δασκαλος το δικο του(το γνησιο απο ιαπωνια) τρελαθηκα.με τα λεφτα που εδωσε για να το φερει αγοραζεις αυτοκινητο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
για πες τιμουλα.φιλε μου εδειξε ο δασκαλος το δικο του(το γνησιο απο ιαπωνια) τρελαθηκα.με τα λεφτα που εδωσε για να το φερει αγοραζεις αυτοκινητο

αστο,δεν θες να ακουσεις....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπερβολές. Εδώ εσένα σου κόψανε τον πούτσο και πάλι κεφάτο σε βλέπω.

ελα σωπα μη κλαις και θα σου παρω συνεντευξη.
πρωτη ερωτηση.
πως νιωθεις που εγινες ο περιγελος στις πουτανες και στους πουτανιαρηδες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κανείς σοβαρός εννοείς. Γιατί αν μιλάς για τους πετρονάτσους και την αφεντομουτσουνάρα σου τότε σου προτείνω εκτός απ'το πουλί σου να κόψεις και τα ληγμένα.

εχμ αυτοι δεν πανε στο 104. να σου πω αριθμητικα ποσοι γελανε μαζι σου ή θα κλαψεις?

Επισκέπτης

Πολλά νευράκια έχει ο πίξης.
Δεν πήγε καλά το αυταρχικό φαίνεται..

απο τοτε που του κοψανε την καλημερα στο 104 ειναι κουρελι η ψυχολογια του

εχμ αυτοι δεν πανε στο 104. να σου πω αριθμητικα ποσοι γελανε μαζι σου ή θα κλαψεις?

:2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Δεν θα συμμετέχει η Ελλάδα και η Κύπρος φέτος στη Eurovision[/size]

Οι δυο χώρες παραδειγματίστηκαν από την κίνηση της Πορτογαλίας και αναμένεται να μην δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού που διεξαχθεί στη Σουηδία.

«Η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurovision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου στο Βήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ δεν θα δώσει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό, αν δεν βρεθούν χορηγοί να καλύψουν όλα τα έξοδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και η απόφαση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Μάκης Συμεού ήταν σαφής:

«Με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Κύπρου, κάποιοι ίσως θεωρήσουν προκλητική την παρουσία του ΡΙΚ σε μια τέτοια εκδήλωση, γι΄αυτό συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της ακύρωσης της κυπριακής συμμετοχής».

www.difernews.gr/articles/37-15/media/60705/den-tha-summetexei-i-ellada-kai-i-kupros-fetos-sti-Eurovision/]http://www.difernews.gr/articles/37-15/media/60705/den-tha-summetexei-i-ellada-kai-i-kupros-fetos-sti-Eurovision/[/url]

*Φαίνεται πλέον το μέγεθος της καταστροφής.
Ηρθε το τελειωτικό χτύπημα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
*Φαίνεται πλέον το μέγεθος της καταστροφής.
Ηρθε το τελειωτικό χτύπημα.

www.zougla.gr/greece/article/dimar-minima-pros-tous-laous-tis-evropis-i-apoxorisi-apo-ti-eurovision]ΔΗΜΑΡ: Μήνυμα προς τους λαούς της Ευρώπης η αποχώρηση από τη Eurovision [/url]

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και όμως κάτι άρχισε να λειτουργεί σε αυτόν τον τόπο...

Στον εισαγγελέα οι 11 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ

Δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης σχηματίζεται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε βάρος των 11 εργολαβικών υπαλλήλων που συνελήφθησαν τα ξημερώματα κατά την αστυνομική επιχείρηση στους χώρους του ΑΠΘ, προκειμένου να τερματιστεί η συνεχιζόμενη επί 72 μέρες κατάληψη του Κτιρίου Διοίκησης του Ιδρύματος. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 31 έως 57 ετών, οδηγούνται το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα, όταν ομάδα είκοσι αστυνομικών των ΜΑΤ εισέβαλλε στους χώρους του Πανεπιστημίου και συνέλαβε τους καταληψίες, εφαρμόζοντας σχετική εισαγγελική παραγγελία. Η επιχείρηση ήταν αστραπιαία, καθώς δεν κράτησε περισσότερα από δέκα λεπτά, ενώ έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού. Να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής έδωσε παραγγελία στην Αστυνομία να κάνει επέμβαση στο ΑΠΘ και να συλλάβει τους καταληψίες με την αυτόφωρη διαδικασία. Είχε προηγηθεί επιστολή προς τον εισαγγελέα που συνυπέγραφαν 44 πανεπιστημιακοί, ανάμεσά τους οι πρυτανικές αρχές, πρόεδροι και κοσμήτορες Σχολών και Τμημάτων του Ιδρύματος, με την οποία ζητούσαν τη συνδρομή της Δικαιοσύνης, προκειμένου να λήξει η πολυήμερη κατάληψη της Πρυτανείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom