Επισκέπτης
πας να τους διαλύσεις το κόμμα!
Το ποιο???
πας να τους διαλύσεις το κόμμα!
Τι κόμμα ,τι κώμα!Το ίδιο είναι ρε Μπαμπινιώτη!Το ποιο???
μπερδεύτηκεςΩραίος ο τίτλος του βιογραφικού σου.
συνέχισε να μας διασκεδάζεις πιεξούλαΑυτό θα πει να παλεύεις κάθε μέρα με τον εαυτό σου.
Εσύ πήρες τα υπόθετα σου;
Μαλάκας είσαι.
δεν ξέρεις τίποτα για μένα μικρή μου κάμπιαΕσείς μας διασκεδάζετε, όλοι οι λαϊκοί αγωνιστές που η επαναστατικότητα σας εξαντλείται στο να βρίζετε τους μπάτσους κρυμμένοι πίσω από ένα νικ κι'ένα πληκτρολόγιο.
Σας βλέπω με συμπάθεια για να είμαι ειλικρινής, όπως βλέπω τα παιδιά με σύνδρομο Down.
Το μόνο ευαίσθητο σημείο πάνω σου είναι η κωλοτρυπίδα σου.
αν και ειμαι οπαδος του θρυλου μου αρεσει να μαθαινω για ολες τις ομαδες.για ξηγα μου γιατι ο αρης ειναι ηομαδα των δοσιλογωνΔεν είσαι συριζαίος. Μαλάκας είσαι.
Ακόμη και στο ποδόσφαιρο την ομάδα των δοσίλογων υποστηρίζεις, ντεμέκ αντιστασιακέ.
έεεεεεεεεεεετσιΔεν αμφιβάλλω. Δε σας λέω ρουφιάνους για πλάκα.
συνέχισε να τραγουδάς πιεξούλαΚαλά, κατούρα και λίγο ρε μπατσοφονιά γιατί σε φοβηθήκαμε.
Σε καμιά συντρόφισσα με αξύριστες μασχάλες στο indymedia πήγαινε να πουλήσεις βαρβατίλα.
είναι και μερακλής ο πίξης? Πες μου τέτοιαΠολλά νευράκια έχει ο πίξης.
Δεν πήγε καλά το αυταρχικό φαίνεται..
Πολλά νευράκια έχει ο πίξης.
Δεν πήγε καλά το αυταρχικό φαίνεται..
-ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΠΙΞ,ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ,Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!!!!
ΥΓ.Σε χρεωσανε πολλα στο χτεσινο στραπονιασμα και βαρεσες μπιελα???ποσα να αντεξει ο ανθρωπος!!!!
Τι έγινε ρε κοπέλες και ειστε εκνευρισμένες;
Συμπέσανε τα έμμηνά σας;
ποια έμμηνα ρε?Τι έγινε ρε κοπέλες και ειστε εκνευρισμένες;
Συμπέσανε τα έμμηνά σας;
νατσο ειναι αληθεια αυτο που εγραψε ο px για τον αρη
φιλε αν φτιαχνεις και ιαπωνικα σπαθια θα σε χρειαστωδεν μου βγηκε μια λαβη για ενα Nessmuk και πηγε τζαμπα τοσο τριψιμο με τα γυαλοχαρτα