aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αποφάσισε τι είναι τελικά η εφημερίδα.
Δεξιά ή σοβαρή??
Γιατί ρε οι δεξιοί δεν έχουν ψυχή;
Αποφάσισε τι είναι τελικά η εφημερίδα.
Δεξιά ή σοβαρή??
ρε μαγκες εχω μια απορια για το σεναριο της δραχμης.
εστω οτι γυριζουμε σε δραχμη. πως ακριβως σκεφτεστε το σεναριο του 'κοβουμε νομισμα και υποτιμουμε'? αφου η κοπη νομισματος ειναι συνδεδεμενη με τον χρυσο και ως γνωστον απο πολλες πηγες, ο χρυσος εχει κανει φτερακια
Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι τέτοιο.
Μάλλον μούφα..
εστω οτι γυριζουμε σε δραχμη. πως ακριβως σκεφτεστε το σεναριο του 'κοβουμε νομισμα και υποτιμουμε'? αφου η κοπη νομισματος ειναι συνδεδεμενη με τον χρυσο και ως γνωστον απο πολλες πηγες, ο χρυσος εχει κανει φτερακια
φυσικά εκτός από φτηνή ατάκα, δεν έχεις κάτι να αντιπαραθέσεις φαντάζομαι.ρε προφητη ,θα εχουμε πεντοχιλιαρα με την μουρη του φωτοπουλου τυπωμενη πανω? τι προβλεπεις?
Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι τέτοιο.
Μάλλον μούφα..
Αυτό νομίζω δεν ισχύει.Το 50 θυμάμαι είχε γίνει υποτίμηση της δραχμής και μετά είχαμε για πολλά χρόνια υψηλά ποσοστά ανάπτυξης.
Πως δεν εχω ρε συ επαναστατη του καναπεως,αλλα απλα ειμαι σιγουρος πως δεν θα σου αρεσει,οποτε ....φυσικά εκτός από φτηνή ατάκα, δεν έχεις κάτι να αντιπαραθέσεις φαντάζομαι.
το μαρξιστικο παρακρατος που δαιμονοποιει την ιδιωτικη πρωτοβουλια εξαφανισε τα τεκμηρια αθωοτητας του υγιους και καινοτομου επιχειρηματια
Kαι που είναι τα 400 μύρια??
νταξ ρε έκανα και εγώ λάθος στα νούμερα.. απλά θυμόμουν την απόφαση... έχει και μιά άλλη αλλά βαρίεμαι να ξαναψάξω για καμμιά πενηνταριά...
ρε μακάκα είμαι και 57 χρόνων ρε γαμώτο... συχώρα με αν ξεχνάω και λίγο.. αει κίχου ρε...
Απ'τα 70 ως τα 400 είναι και μια απόσταση.
Πέρα απ'αυτό που στομπούτσο νομιμοποιείται κάποιος που έχει να λάβει ένα ποσό από δικαστική απόφαση να στήσει φάμπρικα και να παντελονιάσει τα 2πλάσια και βάλε??
Αυτο λες?Αυτο ειναι το λιγοτερο,αυτο βρισκεται ευκολα στην τελικη αν υπαρχει βουληση!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝΕ 200 ΜΥΡΙΑ σε βαθος εναμισι δυο χρονων και καμια αρχη δεν θορυβηθηκε/ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ-και καλα!....μιλαμε για αντανακλαστικα αιλουρου!Αντιθετα αμα τσιμπαγανε κανα κουλουριτζη φουκαρατζικο με 3 κουλουρια ασυνοδευτα θα τον πηγαινανε ασαλιωτα και θα χε 590 χρονια δικαστηρια και τραβηγματα μεχρι την δευτερα παρουσια!Απ'τα 70 ως τα 400 είναι και μια απόσταση.
Πέρα απ'αυτό που στομπούτσο νομιμοποιείται κάποιος που έχει να λάβει ένα ποσό από δικαστική απόφαση να στήσει φάμπρικα και να παντελονιάσει τα 2πλάσια και βάλε??
ΡΕΣΙΤΑΛ ευαισθησιας,εχεις πιει τιποτα καλο ?ΑΝ στο καδρο ητανε κανας βιοπαλαιστης που απεκρυψε καμια αλλαγη βρυσης,κανα φωτιστικο,που ειπε -και σοφα -γιατι να πληρωνω συνεχεια φορους ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΘΑ λυσσαγες τωρα...ενω εδω εχουμε να κανουμε με δικαιολογηση "επιχειρηματια/σης".... ε ρε κατι ευαισθησιες που σου βγαινουν ΒΡΑΔΥΝΙΑΤΙΚΑ!ούτε ο ένας ούτε ο άλλος νομιμοποιείται... και επειδή ένοχος ένοχον ού ποιείκάνε τις αναγωγές σου όπως έλεγε και ο συχωρεμένος (φτου φτου φτού ζωή να έχει το καμπριολέ παπάρι)...
Απ'τα 70 ως τα 400 είναι και μια απόσταση.