Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό από που προκύπτει;

Πως τον ψήφισα ΜΙΑ φορά το 1981 έχω πει, όχι πως με βόλεψε πουθενά, που δεν με βόλεψε κανείς διότι αυτοαπασχολούμαι. ;)

πεθερε τι ειδικοτητα εισαι εχεις πει?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
ρε καταλαβαίνεις τι λέω???

στα αρχίδια μου αν ο διευθυντής προμηθειών της Χ εταιρείας πάρει μίζα για να δώσει μια δουλεια στην Ψ εταιρεία...

αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πάριε μίζα ο δημόσιος που θα κάνει την προμήθεια για το δημόσιο και η Ψ εταιρεία να μην ανεβάσει τιμές για να αποσβέσει το επιπλεόν κόστος της μίζα...

και αυτά τα δύο θέλω να ελέγχω... όπως επίσης και τον διευθυντή προμηεθιών του Ψ να πλερώσει φόρους για το παραπάνω εισόδημα που κονόμησε (είτε με τεκμήρια είτε με πόθεν έσχες είτε με άλλο τρόπο)...

στα αρχίδια μου τι θα κάνουν, πόσα θα δώσουν τι θα κάνουν οι ιδιώτες.. αρκεί να μην κάνουν μαλαγανιές στα φορολογικά και να μην μου στήνουν καρτέλ στις τιμές...

έτσι θα μαζεύω το αναγκαίο χρήμα για να κάνω κοινωνική πολιτική...
ΜΙΑ χαρα καταλαβαινω τι λες,τι μου κανεις μαθημα πως λειτουργει η πως πρεπει ιδανικα να λειτουργει το συστημα...και γω σου λεω οτι δεν λειτουργει οπως και να το κανεις,γιατι το κινητρο που λες εσυ -εγω το λεω απληστια και την ροπη προς αυτη δεν μπορεις να την περιορισεις ετσι-αντιθετα την εντεινεις....ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ....εσυ πιστευεις οτι με αδεκαστους και αλλα τετοια ονειρα θα τους περιορισεις-εγω σου λεω οτι αντε το πολυ πολυ να αυξησεις την τιμη στη μιζα(αλλωστε στον καπιταλισμο ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ)....Φιλολογικα παντα -γιατι πρακτικα με την σημερινη κατασταση παγκοσμιως ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ-μονη λυση ειναι στροφη προς τον ανθρωπο,καταργηση του πλουτου,υγεια για ολους,προσβαση σε βασικα αγαθα ΓΙΑ ολους,καταργηση της ιδιοκτησιας και ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ -οχι οικονομικου χαρακτηρα(πως θα κονομησω),αλλα πως θα προαγω το συνολο!
...Τα βλεπουμε σου λεω αλλιως...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΜΙΑ χαρα καταλαβαινω τι λες,τι μου κανεις μαθημα πως λειτουργει η πως πρεπει ιδανικα να λειτουργει το συστημα...και γω σου λεω οτι δεν λειτουργει οπως και να το κανεις,γιατι το κινητρο που λες εσυ -εγω το λεω απληστια και την ροπη προς αυτη δεν μπορεις να την περιορισεις ετσι-αντιθετα την εντεινεις....ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ....εσυ πιστευεις οτι με αδεκαστους και αλλα τετοια ονειρα θα τους περιορισεις-εγω σου λεω οτι αντε το πολυ πολυ να αυξησεις την τιμη στη μιζα(αλλωστε στον καπιταλισμο ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ)....Φιλολογικα παντα -γιατι πρακτικα με την σημερινη κατασταση παγκοσμιως ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ-μονη λυση ειναι στροφη προς τον ανθρωπο,καταργηση του πλουτου,υγεια για ολους,προσβαση σε βασικα αγαθα ΓΙΑ ολους,καταργηση της ιδιοκτησιας και ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ -οχι οικονομικου χαρακτηρα(πως θα κονομησω),αλλα πως θα προαγω το συνολο!
...Τα βλεπουμε σου λεω αλλιως...

αν αυτά που λέω είναι ΟΥΤΟΠΙΑ (που στην εποχή της πληροφορικής και τεχνολογίας είναι εύκολο να κάνεις ελέγχους και να μπορείς να πιάσεις αν όχι το 100% το 90% ή το 80%) τα δικά σου τι είναι?? ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ? ΟΝΕΙΡΩΞΗ ?

Επισκέπτης
φυσικά γιατί δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει...

αυτό που θέλω να πω είναι γιατί να εμποδιστεί ο κάθε επιχειρηματίας να αμείψει αυτόν που κατά την κρίση του προωθεί την εταιρεία του και κάνει καλά την δουλειά του ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...

γιατί να εμποδιστεί κάποιος να δουλέψει αποδοτικώτερα με κίνητρο κάποια παραπάνω αμοιβή?

γιατί να εμποδίσεις κάποιον ο οποίος έχει μοναδικές ή δυσεύρετες γνώσεις και δεξιότητες να τις εκμεταλλευτεί και να κερδίσει πολύ παραπάνω..??

επειδή θα γίνει Golden Boy??

Πάμε πάλι.
Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις εσύ με αυτό που έγραψα εγώ?
Στην αρχή έγραψες για δουλειά 1 δις. Σου απάντησα πως τέτοιο νταραβέρι γίνεται μόνο με πελάτη το δημόσιο.
Κατεβάζεις το τζίρο στα 10 μύρια αυξάνοντας τα ποσοστά κέρδους της εταιρίας αλλά και το μπόνους του μάναντζερ.
ΟΚ, θες να το πάμε έτσι?
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε αν η κουβέντα γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο ή κάνοντας αναγωγές στην πραγματικότητα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πάμε πάλι.
Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις εσύ με αυτό που έγραψα εγώ?
Στην αρχή έγραψες για δουλειά 1 δις. Σου απάντησα πως τέτοιο νταραβέρι γίνεται μόνο με πελάτη το δημόσιο.
Κατεβάζεις το τζίρο στα 10 μύρια αυξάνοντας τα ποσοστά κέρδους της εταιρίας αλλά και το μπόνους του μάναντζερ.
ΟΚ, θες να το πάμε έτσι?
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε αν η κουβέντα γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο ή κάνοντας αναγωγές στην πραγματικότητα.

δηλαδή θες να γράφω ότι τα νούμερα είναι ενδεικτικά?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
αν αυτά που λέω είναι ΟΥΤΟΠΙΑ (που στην εποχή της πληροφορικής και τεχνολογίας είναι εύκολο να κάνεις ελέγχους και να μπορείς να πιάσεις αν όχι το 100% το 90% ή το 80%) τα δικά σου τι είναι?? ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ? ΟΝΕΙΡΩΞΗ ?
ρε συ για ξαναδιαβασε λιγο πιο προσεκτικα τι ειπα ουτοπικο!
"Φιλολογικα παντα -γιατι πρακτικα με την σημερινη κατασταση παγκοσμιως ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ-μονη λυση ειναι στροφη προς τον ανθρωπο,καταργηση του πλουτου,υγεια για ολους,προσβαση σε βασικα αγαθα ΓΙΑ ολους,καταργηση της ιδιοκτησιας και ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ -οχι οικονομικου χαρακτηρα(πως θα κονομησω),αλλα πως θα προαγω το συνολο!
-ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ αυτα που λες εσυ ειναι να χαμε να λεγαμε,δεν ειναι ουτοπικα,τα χουμε δει χιλιαδες φορες στο περασμα των χρονων!Συνεχεια τους ιδιους "κυκλους" κανει η ιστορια!...ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
gjg.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο Προϋπολογισμός της χώρας για το 2013, ο οποίος στην ουσία αποτελεί την απόλυτη ψήφο εμπιστοσύνης μιας κυβέρνησης, θα αποδείξει ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι ακόμη σταθερή και ικανή(;) να οδηγήσει την χώρα μέσα στο δύσκολο και ταραγμένο διεθνές περιβάλλον.

Η «αριστεροσύνη» ορισμένων βουλευτών θα έχει διασωθεί, τα συντεχνιακά συμφέροντα θα έχουν αποδείξει την κοινοβουλευτική τους ισχύ και όσοι σήμερα ανήκουν στο 14% του εργατικού δυναμικού της χώρας (με αμοιβές μεγαλύτερες των 2.200 ευρώ το μήνα), θα έχουν τη δυνατότητα να εισπράττουν μεγάλες αποζημιώσεις όταν απολύονται.

Η ελληνική πολιτική ζωή θα συνεχίσει αμέριμνη να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος του μέλλοντος της χώρας.

Την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Οικονομικών θα κληθούν να εκταμιεύσουν από τους δικούς τους εθνικούς προϋπολογισμούς ένα ποσό της τάξης των 50 δισ. ευρώ, για να χρηματοδοτήσουν την ελληνική οικονομία, χωρίς η Ελλάδα να έχει εκπληρώσει τα δικά της «προαπαιτούμενα».

Είναι δηλαδή λογικό να πηγαίνει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών στο εθνικό του κοινοβούλιο, να ζητά σε περίοδο κρίσης και λιτότητας για τους Ολλανδούς πολίτες, την εκταμίευση μεγαλύτερου ποσού για την ελληνική οικονομία, τη στιγμή που ο κ. Μιχάλης Κασσής θέλει να παραστήσει τον γενναίο θεματοφύλακα του κρατικισμού μαζί με τους Φωτόπουλους και τους Κολλάδες που εξέθρεψε επί μια εικοσαετία το πλέον χαμερπές τμήμα του πολιτικού μας πολιτισμού;

Ο κίνδυνος του ατυχήματος δεν εξέλιπε.

Ο ελληνικός τυφώνας Σάντυ θα φέρει το λόμπυ της δραχμής στην εξουσία και θα παρασύρει ότι έχει απομείνει όρθιο στην ελληνική κοινωνία.

Αμέσως μετά όλοι όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, θα επαναπατρίσουν πρόθυμα τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα, σε σκληρό συνάλλαγμα και θα ανακηρυχθούν «εθνικοί ευεργέτες»…

αντε φτασαμε στο τελος.οτι ειναι να γινει ας γινει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
-σσσσσσσσσσσ!Ο στραβος μιλησε με τον θεο ρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kourkouti-samaras-milisa-me-ton-theo-1.jpg
    kourkouti-samaras-milisa-me-ton-theo-1.jpg
    210,8 KB · Εμφανίσεις: 82

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
:2funny: Παραλιμνιος σταιλ....

Συνημμένα

• kourkouti-samaras-milisa-me-ton-theo-4.jpg
    kourkouti-samaras-milisa-me-ton-theo-4.jpg
    206,2 KB · Εμφανίσεις: 89

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
-Αναμενω χρυσα αβγα ,ελενη λουκα,φου 30 και ολες τις σοβαρες παραχριστιανικες ενωσεις της οικουμενης,εξω απο το ΜΑΞΙΜΟΥ να τον εγκαλεσουν για βλασφημια τουλαχιστον!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
Τώρα??
Μετανάστευση μόνο..

να προσθεσω κι εγω...

1. μεταναστευση για νεους και οσους εχουν προσοντα και επαγγελματα που ζητουνται
2. χωριο για οσους εχουν σπιτι, καποια κτηματα ή καποιο μικρο εισοδημα π.χ. ενοικιο
3. ΝΟΜΟΣ που να υποχρεωνει επιχειρηματιες σε κλαδους εντασεως εργασιας να απασχολουν σε καποιο ποσοστο και ελληνες π.χ δημοσια εργα, βενζιναδικα
4. ΝΟΜΟΣ για μεγαλοαγροτες που λαμβανουν πολλες χιλιαδες σε επιδοτησεις να απασχολουν στις εποχικες εργασιες και ελληνες σε ποσοστο 30%
5. Συμφωνια κυριων μεταξυ εφοπλιστων και "σταλινικων" για επισκευη εστω μικρου ποσοστου πλοιων στη ζωνη με ανταγωνιστικα μεροκαματα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
:think: αληθεια ρε μαγκες,πως ειναι η φωνη του θεου?ΝΑ ναι στεντορεια,μπασα και αυστηρη,να ναι λεπτη,συναισθηματικα παρηγορητικη,να ναι τσιριχτη,γεματη αγχος σαν της μανα οταν χαλας το σεμεδακι πανω απο την τιβι????ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΙΤΣΑ,ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Εγώ κατάλαβα πως όλοι οι "επαναστάτες" (ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α. κλπ και ορισμένοι κυβερνητικοί βεβαίως) αντέδρασαν στο εξαιρετικά "αντιδρατικό" μέτρο την ενσωμάτωσης στον ΕΟΠΠΥ των "ευγενών" ταμείων (του δικού μου συμπεριλαμβανομένου) και στο επίσης "αντιδραστικό" της σοβαρής μειώσεως των συντάξεων όσων παίρνουν (ακόμη!) τρία και τέσσαρα χιλιάρικα (από που στο διάολο αλήθεια;)

Οπότε δεν πειράζει, ας συνεχίσουν να παίρνουν τα 4 χιλιάρικα οι υψηλοσυνταξιούχοι κι αν πάμε φούντο σαν οικονομία, όλο και κάτι θα έχουν βάλει στην άκρη. ;)
Αυτοί που παίρνουν 500 δεν μπορούν φυσικά...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου για το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, καθώς πριν από λίγο το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ενα ταμειο που εχει πλεονασμα γιατι να μπει και να βοηθησει καποια ταμεια που φαγανε λεφτα?
αφου τα υγιη ταμεια μαζευαν σωστα τα λεφτα των εργαζομενων τους πρεπει να επιβραβευονται και οχι να πανε στον αδη

επειδη καποιοι ειστε τεμπελοσκυλα θελετε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

κατσε και κλαφτε με τα 800ευρω σας παρακαλωντας να πεσει ο μισθος του αλλου

ο θειος μου πχ δουλευε μια ζωη 14ωρο αεροπορια για να παιρνει 1600 απο 3000!

με ποια λογικη να πεσει ο μισθος του και αλλο?
εβγαλε 19+ να μπει ικαρων και θα παιρνει τα ιδια με εναν τεμπελη και αγραμματο μπογιατζη?η εναν κηπουρο?

ειστε σοβαροι η εχουμε κομμουνισμο?

Επισκέπτης
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου για το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, καθώς πριν από λίγο το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του.

Σε μια μέρα απόφαση του ελεγκτικού κι αθώωση Βαξεβάνη..
Μόνο του Δένδια το γινάτι πέρασε τελικά??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ενα ταμειο που εχει πλεονασμα γιατι να μπει και να βοηθησει καποια ταμεια που φαγανε λεφτα?
αφου τα υγιη ταμεια μαζευαν σωστα τα λεφτα των εργαζομενων τους πρεπει να επιβραβευονται και οχι να πανε στον αδη

επειδη καποιοι ειστε τεμπελοσκυλα θελετε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

κατσε και κλαφτε με τα 800ευρω σας παρακαλωντας να πεσει ο μισθος του αλλου

ο θειος μου πχ δουλευε μια ζωη 14ωρο αεροπορια για να παιρνει 1600 απο 3000!

με ποια λογικη να πεσει ο μισθος του και αλλο?
εβγαλε 19+ να μπει ικαρων και θα παιρνει τα ιδια με εναν τεμπελη και αγραμματο μπογιατζη?η εναν κηπουρο?

ειστε σοβαροι η εχουμε κομμουνισμο?

Παίχτη και το δικό μου ταμείο "ευγενές" είναι. ;)
Και την δουλειά μου την βοηθάει πολύ η ύπαρξη αυτών των ταμείων.
Αλλά έχουμε "πόλεμο" (οινονομικό), αν δεν το έχεις καταλάβει.

Και ο θείος σου να μην παίρνει σύνταξη όση ο κηπουρός, αλλά σύνταξη 3.000 είναι ΠΟΛΛΑ σήμερα. (Άσε που τα παίρνει από τα 42 του πιθανότατα! ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom