Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατί στην Ελλάδα ο μεγάλος μπεζαχτάς που δίνει δις σε εργολαβίες είναι το δημόσιο.
Τι δεν καταλαβαίνεις??

λες εεεε??

εξαγωγές δεν παίζουν να πούμε ??

και να πάψει το δημόσιο να δίνει εργολαβίες... να τα δώσει όλα να τα φτιάχνουν μόνοι τους να ησυχάσουμε...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Προβάδισμα τριών μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ-23%

Νέα Δημοκρατία-20%

Χρυσή Αυγή-11,5%

Ανεξάρτητοι Έλληνες-6,5%

ΠΑΣΟΚ-6,5%

ΔΗΜΑΡ-4%

ΚΚΕ-5%

Σημειώνεται ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 8,5%.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του, καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

Τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι τα εξής:

Χρυσή Αυγή 13%

ΠΑΣΟΚ 7%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

ΚΚΕ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 4,5%

Σημειώνεται ότι στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, εξακολουθεί να προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς.

Πηγή:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
φίλε η εποχή των γενναίων και των ωραίων έχει προ πολλού παρέλθει στον κόσμο αυτό...

κινητήριος μοχλός είναι το χρήμα και κίνητρο η ανταμοιβή...

και δεν βρίσκω τίποτε το κακό στα golden boys εφόσον φυσικά δεν τα πληρώνει ο φορολογούμενος, πληρώνουν τους φόρους τους κανονικά και μέχρι μίας και οι πράξεις τους να ελέγχονται από μηχανισμούς αδέκαστους* για να διασφαλιστεί ότι το κίνητρο του κέρδους δεν θα τα οδηγήσει να κάνουν πουστιές που θα τις πληρώσει ο φορολογούμενος...

δεν βρίσκω τίποτε κακό μια εταιρεία να δώσει και προμήθεια πχ διακόσια χιλιάρικα σε ένα πωλητή της που της έφερε μια δουλειά ενός δις από την οποία θα βγάλει κέρδος δέκα μύρια...
LEHMAN BROTHERS ΟΕ ΟΕ ΟΕ ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ...επαναλαβετε στους ρυθμους του διασημου συνθηματος καθε 8ωρες για να μην ξεχνιεστε!
*δηλαδη ρε παιδι μου ,για παραδειγμα,ΑΝ μια εταιρια δωσει μπονους στους αδεκαστους μηχανισμους κατευθειαν-αντι του πωλητη της-που τις εφεραν μια δουλεια πολλων ΔΙΣ για πραγματα που γερνουνε ,τι προτεινεις?Με καμια "αδεκαστη" εξεταστικη θα κανουμε δουλεια μετα?  :zfuck: εντελως ρε πουστη μου?

Επισκέπτης
Προβάδισμα τριών μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ-23%

Νέα Δημοκρατία-20%

Χρυσή Αυγή-11,5%

Ανεξάρτητοι Έλληνες-6,5%

ΠΑΣΟΚ-6,5%

ΔΗΜΑΡ-4%

ΚΚΕ-5%

Σημειώνεται ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 8,5%.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του, καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

Τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι τα εξής:

Χρυσή Αυγή 13%

ΠΑΣΟΚ 7%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

ΚΚΕ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 4,5%

Σημειώνεται ότι στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, εξακολουθεί να προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς.

Πηγή:
καλα η χ.α δεν ειναι δευτερο κομμα, οχι ρε φουστη μου στεναχωρηθηκα τωρα  :-

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τι κυβερνηση συνεργασίας θα είχαμε με τις εδρες να πανε ως εξής

ΣΥΡΙΖΑ- 125

Νέα Δημοκρατία- 65

Χρυσή Αυγή- 38

Ανεξάρτητοι Έλληνες- 21

ΠΑΣΟΚ- 21

ΚΚΕ-16

ΔΗΜΑΡ- 13

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
LEHMAN BROTHERS ΟΕ ΟΕ ΟΕ ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ...επαναλαβετε στους ρυθμους του διασημου συνθηματος καθε 8ωρες για να μην ξεχνιεστε!
*δηλαδη ρε παιδι μου ,για παραδειγμα,ΑΝ μια εταιρια δωσει μπονους στους αδεκαστους μηχανισμους κατευθειαν-αντι του πωλητη της-που τις εφεραν μια δουλεια πολλων ΔΙΣ για πραγματα που γερνουνε ,τι προτεινεις?Με καμια "αδεκαστη" εξεταστικη θα κανουμε δουλεια μετα?  :zfuck: εντελως ρε πουστη μου?
δηλαδή εσύ τι προτείνεις?

να μην αγοράζει το δημόσιο τίποτε?
να μην κάνει κανένα έργο ?
να φτιάξουμε μόνοι μας υποβρύχια?

τι ακριβώς προτείνεις πες μου... γιατί από τα λεγόμενα σου δεν βγαίνει μια πρόταση παρά μόνο κραυγές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τζίρου 1 δις για μία επιχείρηση μέσω του ίδιου μάνατζερ κιόλας?
Για πες..

να βάλω τα νούμερα αλλιώς?

100.000 μπόνους για πωλήσεις 10.000.000 από τα οποία 2.000.000 κέρδος για τον επιχειρηματία...

10.000.000 πωλήσεις είναι τίποτε για έναν καλό πωλητή σε ορισμένους κλάδους...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μην ανησυχείς , έτσι όπως το πάνε οι κοπρίτες , πρώτο κόμμα θα τους κάνουν ....
:2funny:
η πιο διφορούμενη ανάρτηση που έγινε ποτέ στα πολιτικά.-
ποιοι είναι οι κοπρίτες, οέο; αυτοί που τους ψήφισαν, αυτοί που 30 χρόνια κυβέρνησης δεν έκανα τίποτα ή η αριστερά με ότι αυτό συνεπάγεται;
ψωριάρη, άσε το έτσι να αιωρείται, δεν χρειάζεται να το συγκεκριμενοποιήσεις. είναι η απόλυτη διπλωματική τοποθέτηση. :rockon:

Επισκέπτης
να βάλω τα νούμερα αλλιώς?

100.000 μπόνους για πωλήσεις 10.000.000 από τα οποία 2.000.000 κέρδος για τον επιχειρηματία...

10.000.000 πωλήσεις είναι τίποτε για έναν καλό πωλητή σε ορισμένους κλάδους...
Mισό..

δεν βρίσκω τίποτε κακό μια εταιρεία να δώσει και προμήθεια πχ διακόσια χιλιάρικα σε ένα πωλητή της που της έφερε μια δουλειά ενός δις από την οποία θα βγάλει κέρδος δέκα μύρια...

Τζίρος 1 δις, κέρδη εταιρίας 10 μύρια, μπόνους για το μάνατζερ 200Κ.
Τζίρος 10 μύρια, κέρδη εταιρίας 2 μύρια, μπόνους μάνατζερ 100Κ.

:think:
Κάπου σε χάνω..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Mισό..

Τζίρος 1 δις, κέρδη εταιρίας 10 μύρια, μπόνους για το μάνατζερ 200Κ.
Τζίρος 10 μύρια, κέρδη εταιρίας 2 μύρια, μπόνους μάνατζερ 100Κ.

:think:
Κάπου σε χάνω..

φυσικά γιατί δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει...

αυτό που θέλω να πω είναι γιατί να εμποδιστεί ο κάθε επιχειρηματίας να αμείψει αυτόν που κατά την κρίση του προωθεί την εταιρεία του και κάνει καλά την δουλειά του ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...

γιατί να εμποδιστεί κάποιος να δουλέψει αποδοτικώτερα με κίνητρο κάποια παραπάνω αμοιβή?

γιατί να εμποδίσεις κάποιον ο οποίος έχει μοναδικές ή δυσεύρετες γνώσεις και δεξιότητες να τις εκμεταλλευτεί και να κερδίσει πολύ παραπάνω..??

επειδή θα γίνει Golden Boy??

εντιτ

θυμάμαι με τις παπαριές αυτές το ανέκδοτο με τον τύπο που είχε ένα τράγο που ήταν πολύ γαμιάς και όλοι οι χωριανοί πηγαίναν τις κατσίκες για να τις γκαστρώσει.. το αφεντικό κονομούσε και ο τράγος έτρωγε καλά... ήρθε το δημόσιο και τον εθνικοποίησε για να γκαστρώνει τις κατσίκες χωρίς οι χωρικοί να πληρώνουνε.. ο τράγος σταμάτησε να γαμάει...

φωνάξαν το αφεντικό και του κάναν παράπονα.. πάει το τέως αφεντικό κοντά στον τράγο και τον ρωτάει..

γιατί ρε σύ δεν γαμάς πιά?
μαλάκας είμαι ρε τώρα που μπήκα στο δημόσιο να δουλέψω?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τι κυβερνηση συνεργασίας θα είχαμε με τις εδρες να πανε ως εξής

ΣΥΡΙΖΑ- 125

Νέα Δημοκρατία- 65

Χρυσή Αυγή- 38

Ανεξάρτητοι Έλληνες- 21

ΠΑΣΟΚ- 21

ΚΚΕ-16

ΔΗΜΑΡ- 13

ΑΝΕΤΑ γίνεται κυβέρνηση!
ΣΥΡΙΖΑ + Χ.Α. + Αν. Ελ. = (περίπου) 185 έδρες! Ούτε καν το ΚΚΕ δεν τους χρειάζεται.

Μετά θα καταγγείλουν το μνημόνιο και θα εκβιάσουν τους κουτόφραγκους οι οποίοι θα εξαναγκαθούν να μας τα σκάνε χοντρά για να συνεχίσουμε να παράγουμε χρέος ως χώρα...  

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
δηλαδή εσύ τι προτείνεις?

να μην αγοράζει το δημόσιο τίποτε?
να μην κάνει κανένα έργο ?
να φτιάξουμε μόνοι μας υποβρύχια?

τι ακριβώς προτείνεις πες μου... γιατί από τα λεγόμενα σου δεν βγαίνει μια πρόταση παρά μόνο κραυγές...
Στα λεγομενα σου βλεπω μονο τις λεξεις ΚΕΡΔΟΣ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΝΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗ ,οποτε ειναι προφανες το γιατι βλεπεις στα δικα μου μονο κραυγες!

Επισκέπτης
ΑΝΕΤΑ γίνεται κυβέρνηση!
ΣΥΡΙΖΑ + Χ.Α. + Αν. Ελ. = (περίπου) 185 έδρες! Ούτε καν το ΚΚΕ δεν τους χρειάζεται.

Μετά θα καταγγείλουν το μνημόνιο και θα εκβιάσουν τους κουτόφραγκους οι οποίοι θα εξαναγκαθούν να μας τα σκάνε χοντρά για να συνεχίσουμε να παράγουμε χρέος ως χώρα...  
Επικο ποστ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στα λεγομενα σου βλεπω μονο τις λεξεις ΚΕΡΔΟΣ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΝΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗ ,οποτε ειναι προφανες το γιατι βλεπεις στα δικα μου μονο κραυγες!

ρε καταλαβαίνεις τι λέω???

στα αρχίδια μου αν ο διευθυντής προμηθειών της Χ εταιρείας πάρει μίζα για να δώσει μια δουλεια στην Ψ εταιρεία...

αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πάριε μίζα ο δημόσιος που θα κάνει την προμήθεια για το δημόσιο και η Ψ εταιρεία να μην ανεβάσει τιμές για να αποσβέσει το επιπλεόν κόστος της μίζα...

και αυτά τα δύο θέλω να ελέγχω... όπως επίσης και τον διευθυντή προμηεθιών του Ψ να πλερώσει φόρους για το παραπάνω εισόδημα που κονόμησε (είτε με τεκμήρια είτε με πόθεν έσχες είτε με άλλο τρόπο)...

στα αρχίδια μου τι θα κάνουν, πόσα θα δώσουν τι θα κάνουν οι ιδιώτες.. αρκεί να μην κάνουν μαλαγανιές στα φορολογικά και να μην μου στήνουν καρτέλ στις τιμές...

έτσι θα μαζεύω το αναγκαίο χρήμα για να κάνω κοινωνική πολιτική...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
απο εναν βολεμενο, επι κυβερνησεως ανδρεα

Αυτό από που προκύπτει;

Πως τον ψήφισα ΜΙΑ φορά το 1981 έχω πει, όχι πως με βόλεψε πουθενά, που δεν με βόλεψε κανείς διότι αυτοαπασχολούμαι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom