Επισκέπτης
λες εεεε???
και γιατί παρακαλώ??
Γιατί στην Ελλάδα ο μεγάλος μπεζαχτάς που δίνει δις σε εργολαβίες είναι το δημόσιο.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
λες εεεε???
και γιατί παρακαλώ??
Γιατί στην Ελλάδα ο μεγάλος μπεζαχτάς που δίνει δις σε εργολαβίες είναι το δημόσιο.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
λες εεεε??
εξαγωγές δεν παίζουν να πούμε ??
LEHMAN BROTHERS ΟΕ ΟΕ ΟΕ ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ...επαναλαβετε στους ρυθμους του διασημου συνθηματος καθε 8ωρες για να μην ξεχνιεστε!φίλε η εποχή των γενναίων και των ωραίων έχει προ πολλού παρέλθει στον κόσμο αυτό...
κινητήριος μοχλός είναι το χρήμα και κίνητρο η ανταμοιβή...
και δεν βρίσκω τίποτε το κακό στα golden boys εφόσον φυσικά δεν τα πληρώνει ο φορολογούμενος, πληρώνουν τους φόρους τους κανονικά και μέχρι μίας και οι πράξεις τους να ελέγχονται από μηχανισμούς αδέκαστους* για να διασφαλιστεί ότι το κίνητρο του κέρδους δεν θα τα οδηγήσει να κάνουν πουστιές που θα τις πληρώσει ο φορολογούμενος...
δεν βρίσκω τίποτε κακό μια εταιρεία να δώσει και προμήθεια πχ διακόσια χιλιάρικα σε ένα πωλητή της που της έφερε μια δουλειά ενός δις από την οποία θα βγάλει κέρδος δέκα μύρια...
καλα η χ.α δεν ειναι δευτερο κομμα, οχι ρε φουστη μου στεναχωρηθηκα τωρα :-Προβάδισμα τριών μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ-23%
Νέα Δημοκρατία-20%
Χρυσή Αυγή-11,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες-6,5%
ΠΑΣΟΚ-6,5%
ΔΗΜΑΡ-4%
ΚΚΕ-5%
Σημειώνεται ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 8,5%.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του, καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.
Τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι τα εξής:
Χρυσή Αυγή 13%
ΠΑΣΟΚ 7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%
ΚΚΕ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4,5%
Σημειώνεται ότι στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, εξακολουθεί να προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς.
Πηγή:
καλα η χ.α δεν ειναι δευτερο κομμα, οχι ρε φουστη μου στεναχωρηθηκα τωρα :-
μακαρι ρε τυπε το αξιζουν πραγματικα.Μην ανησυχείς , έτσι όπως το πάνε οι κοπρίτες , πρώτο κόμμα θα τους κάνουν ....
δηλαδή εσύ τι προτείνεις?LEHMAN BROTHERS ΟΕ ΟΕ ΟΕ ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ...επαναλαβετε στους ρυθμους του διασημου συνθηματος καθε 8ωρες για να μην ξεχνιεστε!
*δηλαδη ρε παιδι μου ,για παραδειγμα,ΑΝ μια εταιρια δωσει μπονους στους αδεκαστους μηχανισμους κατευθειαν-αντι του πωλητη της-που τις εφεραν μια δουλεια πολλων ΔΙΣ για πραγματα που γερνουνε ,τι προτεινεις?Με καμια "αδεκαστη" εξεταστικη θα κανουμε δουλεια μετα? εντελως ρε πουστη μου?
Τζίρου 1 δις για μία επιχείρηση μέσω του ίδιου μάνατζερ κιόλας?
Για πες..
Μην ανησυχείς , έτσι όπως το πάνε οι κοπρίτες , πρώτο κόμμα θα τους κάνουν ....
Mισό..να βάλω τα νούμερα αλλιώς?
100.000 μπόνους για πωλήσεις 10.000.000 από τα οποία 2.000.000 κέρδος για τον επιχειρηματία...
10.000.000 πωλήσεις είναι τίποτε για έναν καλό πωλητή σε ορισμένους κλάδους...
δεν βρίσκω τίποτε κακό μια εταιρεία να δώσει και προμήθεια πχ διακόσια χιλιάρικα σε ένα πωλητή της που της έφερε μια δουλειά ενός δις από την οποία θα βγάλει κέρδος δέκα μύρια...
Mισό..
Τζίρος 1 δις, κέρδη εταιρίας 10 μύρια, μπόνους για το μάνατζερ 200Κ.
Τζίρος 10 μύρια, κέρδη εταιρίας 2 μύρια, μπόνους μάνατζερ 100Κ.
Κάπου σε χάνω..
Τι κυβερνηση συνεργασίας θα είχαμε με τις εδρες να πανε ως εξής
ΣΥΡΙΖΑ- 125
Νέα Δημοκρατία- 65
Χρυσή Αυγή- 38
Ανεξάρτητοι Έλληνες- 21
ΠΑΣΟΚ- 21
ΚΚΕ-16
ΔΗΜΑΡ- 13
Στα λεγομενα σου βλεπω μονο τις λεξεις ΚΕΡΔΟΣ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΝΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗ ,οποτε ειναι προφανες το γιατι βλεπεις στα δικα μου μονο κραυγες!δηλαδή εσύ τι προτείνεις?
να μην αγοράζει το δημόσιο τίποτε?
να μην κάνει κανένα έργο ?
να φτιάξουμε μόνοι μας υποβρύχια?
τι ακριβώς προτείνεις πες μου... γιατί από τα λεγόμενα σου δεν βγαίνει μια πρόταση παρά μόνο κραυγές...
Επικο ποστΑΝΕΤΑ γίνεται κυβέρνηση!
ΣΥΡΙΖΑ + Χ.Α. + Αν. Ελ. = (περίπου) 185 έδρες! Ούτε καν το ΚΚΕ δεν τους χρειάζεται.
Μετά θα καταγγείλουν το μνημόνιο και θα εκβιάσουν τους κουτόφραγκους οι οποίοι θα εξαναγκαθούν να μας τα σκάνε χοντρά για να συνεχίσουμε να παράγουμε χρέος ως χώρα...
Στα λεγομενα σου βλεπω μονο τις λεξεις ΚΕΡΔΟΣ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΝΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗ ,οποτε ειναι προφανες το γιατι βλεπεις στα δικα μου μονο κραυγες!
απο εναν βολεμενο, επι κυβερνησεως ανδρεαΕπικο ποστ
απο εναν βολεμενο, επι κυβερνησεως ανδρεα