gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εμεις εδω και γαμαμε και καλοτρωμε ακομα....ελατε ολοι επαρχια και αφηστε την αθηνα που σε λιγο θα γινει χειροτερη απο το μπρονξ....Θα ζωντανέψει η ύπαιθρος λέμε..
εμεις εδω και γαμαμε και καλοτρωμε ακομα....ελατε ολοι επαρχια και αφηστε την αθηνα που σε λιγο θα γινει χειροτερη απο το μπρονξ....Θα ζωντανέψει η ύπαιθρος λέμε..
Aκόμα και να δεχτώ αυτήν ''την σκέψη'' κ όχι ότι φταίει η ακρίβεια στο Ελλάντα,ο κύριος υπεύθυνος είναι το κράτος που βγάζει τον κόσμο στους δρόμους!!!Οι "επαναστάτες" της συμφοράς, εκτός από το να σκοτώνουν εργαζομένους, καταφέρνουν να διώχνουν τους τουρίστες από τη χώρα μας, πιστεύοντας ότι έτσι χτυπάνε την πλουτοκρατία.
Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα, για χώρα που δεν φτιάχνει ούτε οδοντολιφίδες..... :S
Αυτό ήταν τελικά το σχέδιο του Παπ για να ξεπληρώσει το χρέος.Δείτε αλτερ
οι Έλληνες αγοράζουν μανιωδώς χρυσές λίρες
τι ειπες παλι ρε τρισμεγιστε;Aκόμα και να δεχτώ αυτήν ''την σκέψη'' κ όχι ότι φταίει η ακρίβεια στο Ελλάντα,ο κύριος υπεύθυνος είναι το κράτος που βγάζει τον κόσμο στους δρόμους!!!
Πάλι το δέντρο κοιτάτε και όχι το δάσος!!!
μονο προσεξτε μην παρετε τουρκικες λιρες.....Αυτό ήταν τελικά το σχέδιο του Παπ για να ξεπληρώσει το χρέος.
Ξέρεις τι θα κονομήσει η ΤτΕ απο τις λίρες?
εμεις εδω και γαμαμε και καλοτρωμε ακομα....ελατε ολοι επαρχια και αφηστε την αθηνα που σε λιγο θα γινει χειροτερη απο το μπρονξ....
Έτσι σε συμφέρει να τα βλέπεις...
Κανένας κόσμος γενικά και αόριστα δεν σκότωσε εργαζομένους!!!
για τον στεκα λεω....Επαρχία είμαι
Δείτε αλτερ
οι Έλληνες αγοράζουν μανιωδώς χρυσές λίρες
Εμένα ή εσένα ρε γίδι?Σε τυφλώνει η ιδεολογία σου μάλλον...
Όλα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό ήταν 3 νεκροί.
Αυτός ο κόσμος δεν ήταν και τόσος λίγος. Κάποιοι έσπασαν τα τζάμια, άλλοι πέταξαν μολότοφ, άλλοι πέταγαν πέτρες στους πυροσβέστες, άλλοι φώναζαν να καούν οι απεργοσπάστες.....
Ποιος ανάγκασε τον κόσμο να βγει στους δρόμους κ βρήκαν ευκαιρεία οι γνωστοί ''άγνωστοι'' να κάνουν τα δίκα τους;!Σε τυφλώνει η ιδεολογία σου μάλλον...
Όλα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό ήταν 3 νεκροί.
Αυτός ο κόσμος δεν ήταν και τόσος λίγος. Κάποιοι έσπασαν τα τζάμια, άλλοι πέταξαν μολότοφ, άλλοι πέταγαν πέτρες στους πυροσβέστες, άλλοι φώναζαν να καούν οι απεργοσπάστες.....
Έλα να κινείται το χρήμα..
http://[URL unfurl="true"]www.kostaskarathanasis.gr/datafiles/35.jpg[/img[/URL]]
Με εγγύηση εργοστασίου λέμε!!!
[/quote]με αυτο θα βρουμε που πηγαν τα λεφτα; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με αυτό θα βρούμε νέαμε αυτο θα βρουμε που πηγαν τα λεφτα;
Εμένα ή εσένα ρε γίδι?
Και φορτώνεις έτσι απλά την εγκληματική ενέργεια σε 200.000 κόσμο?
Εμένα ή εσένα ρε γίδι?
Και φορτώνεις έτσι απλά την εγκληματική ενέργεια σε 200.000 κόσμο?
με αυτο θα βρουμε που πηγαν τα λεφτα;
Κατάλαβα...30.000 τους έχει πει ο Καραϊβάζ..
γιατι; λεφτα υπαρχουν.....με αυτό θα βρούμε νέα