Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δεν σε είδα όμως να σκούζεις ούτε εσύ ούτε κανένας απο το συνάφι σου τότε που βγήκαν στο γυαλί...

οπότε στα πελέ μου και οι πιτσιρικάδες της παρέας σας...
τραμυ ειναι μεγαλη  μαλακια να βγαινουν φωτο στο ιντερνετ  πιστεψε με το εχω ζησει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τραμυ ειναι μεγαλη  μαλακια να βγαινουν φωτο στο ιντερνετ  πιστεψε με το εχω ζησει
είναι μεγάλη μαλακία αυτοί που μιλάνε για ισονομία να την απορρίπτουν όταν δεν τους βολεύει.
φυσικά είναι και μεγάλη μαλακία να θυμάσαι να κάνεις πράγματα μόνο όταν σε βολεύει (αστυνομία).

Τέλος πάντων, εγώ δεν μπορώ να ακούω τιμητές της δημόσιας περιουσίας να δέχονται και να υποθάλπουν τους καταστροφείς της.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΧΩΣΑΝΕ ΤΟΝ πολ-μαλακα-τομσεν μεσα στο τζο γουαιντερ αντι για το υπουργειο ,οι μαλακες που τον συνοδευαν??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσο αργομισθοι λεμε!!!!! ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!

Κατι βρισιδια, καφεδες και σκουπιδια εχω.. καλυπτεσαι..?  :grin:

newego_LARGE_t_1101_54115435_type12128.jpg

newego_LARGE_t_1101_54115436.JPG

Συγκεντρωμένοι πέταξαν καφέδες στο τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών
Βρισιές, κλωτσιές και νερά στην Τρόικα

Κάδους σκουπιδιών μπροστά από την είσοδο του κτιρίου και Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ), στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Γενναδίου, τοποθέτησαν συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, επιδιώκοντας να αποτρέψουν την πρόσβαση των επικεφαλής της Τρόικας στο σημείο, για τη συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων συναντήθηκε τελικά με τους εκπροσώπους του τεχνικού κλιμακίου της Τρόικας, οι οποίοι ωστόσο πέρασαν και στη συνέχεια δύσκολες στιγμές απέναντι στους συνδικαλιστές, οι οποίοι τους πέταξαν καφέδες, εγκλωβίζοντας μάλιστα τη μία εκ των δύο εκπροσώπων σε παρακείμενο βιβλιοπωλείο.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
είναι μεγάλη μαλακία αυτοί που μιλάνε για ισονομία να την απορρίπτουν όταν δεν τους βολεύει.
φυσικά είναι και μεγάλη μαλακία να θυμάσαι να κάνεις πράγματα μόνο όταν σε βολεύει (αστυνομία).

Τέλος πάντων, εγώ δεν μπορώ να ακούω τιμητές της δημόσιας περιουσίας να δέχονται και να υποθάλπουν τους καταστροφείς της.
μαλιστα.γεια σου γιαννη κουκια σπερνω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλιστα.γεια σου γιαννη κουκια σπερνω
δεν νομίζω πως είναι άσχετο
άμα το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις πως είναι σχετικότατο στο σχόλιό σου.

όταν δημοσιεύεις φωτό των μεν, θα δημοσιεύεις και των δε.
από την άλλη όταν θα πιάνεις τους μεν, θα πιάνεις και τους δε

όταν επίσης κάποιος κατεβαίνει στο δρόμο για να χαλάσει περιουσία δημόσια (ή ιδιωτική) θα πρέπει να ξέρει πως θα βγεί κορνίζα.
αν δεν θέλει να βγαίνει κορνίζα, να μην το παίζει αρχιδάτος μπαχαλάκιας.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;
Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;
Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
Θέλει ακόμα  -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει
στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.
Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Και ψωμοτύρι και για καφέ
το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.
Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δεν νομίζω πως είναι άσχετο
άμα το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις πως είναι σχετικότατο στο σχόλιό σου.

όταν δημοσιεύεις φωτό των μεν, θα δημοσιεύεις και των δε.
από την άλλη όταν θα πιάνεις τους μεν, θα πιάνεις και τους δε

όταν επίσης κάποιος κατεβαίνει στο δρόμο για να χαλάσει περιουσία δημόσια (ή ιδιωτική) θα πρέπει να ξέρει πως θα βγεί κορνίζα.
αν δεν θέλει να βγαίνει κορνίζα, να μην το παίζει αρχιδάτος μπαχαλάκιας.
καταλαβα ρε τρελε.οι οικογενειες τους ομως τι φταινε

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ξέρεις, όλα αυτά καταρρίπτονται ή επιβεβαιώνονται με ένα απλό αριθμό λογαριασμού τραπέζης και μια ενημέρωση της κατάστασής του.
Τόσο απλά.

Το οτι δεν γίνεται εμένα μου λέει πως υπάρχει φίδι. Και το φίδι δεν είναι στη μεριά αυτών που λένε πως τα έχουνε. Υπάρχει στη μεριά αυτών που τους λοιδορούν αντί να τους αποδείξουνε απλά ψεύτες ενώ μπορούνε.

:2funny: :2funny:

ελεος ρε μπρο...

πς τ caps Google/Microsoft στα 500Β χοντρικα....ας ψωνισουνε Nasdaq καλυτερα  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβα ρε τρελε.οι οικογενειες τους ομως τι φταινε
αααα, μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.
ο σκοπός της μάνας δεν είναι μόνο να γεννοβολάει, αλλά να νουθετεί, να προστατεύει, να αναθρέφει ένα παιδί.
Κοινώς, ας πρόσεχαν. Σκληρή τοποθέτηση, δεν το συζητάω. Και σίγουρα θα υπάρχουνε μεμονωμένες περιπτώσεις που θα πεις πως δεν φταίει η οικογένεια κλπ κλπ. Ο Χ νόμος δεν μπορεί να πιάνει όλες τις περιπτώσεις φίλε μου. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ακολουθούμε τα παραθυράκια των νόμων αντί για τους νόμους.
Και επίσης στην Ελλάδα λειτουργεί η κοινωνία του φόβου. Άμα γνωρίζεις πως θα έχεις επιπτώσεις, δεν το κάνεις. Αν δεν υπάρχουνε επιπτώσεις, ξαφνικά όλοι ανακαλύπτουνε πώς μπορούνε να κάνουνε μαλακίες.

Σόρρυ, αλλά όταν το μικρό παιδί κάνει παπαριές, πρέπει να μπαίνει τιμωρία και να αντιλαμβάνεται το λάθος του. Αν δεν γίνεται αυτό όταν είναι μικρό, τότε όταν μεγαλώσει θα κάνει χειρότερα. Κατά κανόνα έτσι πάει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:

ελεος ρε μπρο...

πς τ caps Google/Microsoft στα 500Β χοντρικα....ας ψωνισουνε Nasdaq καλυτερα  :2funny:
δεν με κατάλαβες
δεν είπα πως τα έχουνε.
είπα πως έχουνε φίδια αυτά τα στοιχεία που μας δείχνουνε οι άλλοι και φοβούνται ελέγχους.

αλλά και να πεις πως μπορεί να τα έχουνε όντως, γιατί το αφήνεις να σέρνεται; Υπόθεση μιας μέρας είναι να τους βγάλεις κασκαντέρ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τραμυ ειναι μεγαλη  μαλακια να βγαινουν φωτο στο ιντερνετ  πιστεψε με το εχω ζησει

Ελληνες.

Εάν είναι του διπλανού το παιδί: Κόψτε του τα αρχίδια.

Εάν είναι δικό μας, ε τι να κάνουμε παιδί είναι ένα λάθος έκανε που το προκάλεσαν οι συνθήκες, ο καιρός, οι άλλοι, οι κακές παρέες, η κοινωνική κατάσταση, τα ζόρια.

Με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η διοίκηση στην Ελλάδα, εάν δεν στηθούν κρεμάλες με όλα αυτά που έχει κάνει η χρηστή διοίκηση δεν υπάρχει καμμιά νομιμοποίηση για κανένα νόμο και πράξη του κράτους.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Το σχόλιο αναγνώστριας τα λέει όλα:

κοιτα να δεις τι γινεται, αν ο φορος που πρεπει να πληρωσεις συμφωνα με το παραλογο 35% ειναι κατω απο 1000, δεν εχει καμια σημασια εσυ θα πληρωσεις 1000....!!!???? ειλικρινα απορω πως με ολα αυτα που εχουν γινει και δυστυχως συνεχιζουν να γινονται, υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πληρωνουν το παρανομο ελληνικο κρατος!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

συμφωνώ και επαυξάνω...

αλλά αυτό πρέπει να ισχύει για τις φωτογραφίες ΟΛΩΝ και όχι επιλεκτικά...

δηλαδή να σκούζουμε για τις φωτογραφίες μερικών κωλόπαιδων και να χειροκροτούμε την δημοσίευση φωτογραφιών και ονομάτων άλλων

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνώ και επαυξάνω...

αλλά αυτό πρέπει να ισχύει για τις φωτογραφίες ΟΛΩΝ και όχι επιλεκτικά...

δηλαδή να σκούζουμε για τις φωτογραφίες μερικών κωλόπαιδων και να χειροκροτούμε την δημοσίευση φωτογραφιών και ονομάτων άλλων

Αφήστε κύριε τις φωτός μερικών κωλοπαίδων.

Φωτός από τη λίστα με τα 2000 Ελληνικά ονόματα θα έχουμε ή o Pontifex Venizelous μπορεί να κρίνει ως Ανώτατος Δικαστής ποιούς κυνηγάει το ελληνικό κράτος για φοροδιαφυγή;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφήστε κύριε τις φωτός μερικών κωλοπαίδων.

Φωτός από τη λίστα με τα 2000 Ελληνικά ονόματα θα έχουμε ή o Pontifex Venizelous μπορεί να κρίνει ως Ανώτατος Δικαστής ποιούς κυνηγάει το ελληνικό κράτος για φοροδιαφυγή;

εφόσον ασκηθεί δίωξη εναντίον τους γιατί όχι? αν όμως δεν ασκηθεί δίωξη όχι...

και για τους εν προκειμένω έχει ήδη ασκηθεί δίωξις από τον αρμόδιο εισαγγελέα και μάλιστα για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα...

Επισκέπτης
Ακουγα στο ραδιο σημερα οτι το cd ειχε ονοματα πολιτων απο ολες τις χωρες της Ευρωπη.
Με μαγαλη μου εκπληξη ακουσα οτι μονο η Ελλαδα δεν παρελαβε τα ονοματα,μαλιστα η Γαλλικη κυβερνηση εβαλε στα ταμεια της 20 δις ευρω απο την υποθεση.
Στο Ελλαντα ψαχνουν 2 δις και κοβουν συνταξεις-μισθους,ανεβαζουν κατα 2 ετη οριο συνταξιοδοτισης και θα επιβαλουν κεφαλικο φορο 1000 ευρω στους ελλ.επαγγελματιες.

Μαλιστα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom