Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
και η κόρη του Τσοχατζόπουλου αθώα μέχρις αποδείξεως του εναντίου είναι...

και η γυναίκα του επίσης (και η τωρινή και η προηγούμενη)

και οι κόρες του Καραβέλα (από την Σήμενς) και αυτές (και μάλιστα δεν τους ασκήθηκε και δίωξη)

και η Τσέκου επίσης (του Ζαχόπουλου)

θες να αναφέρω μερικές χιλιάδες ακόμη ???

αλλά δεν σε είδα να σκούζεις σαν να σε σουβλίζουνε μαλακιστήρι... αλλά ξέχασα αυτοί είναι άλλοι δεν είναι δικοί μας...

αει σύρε και γαμίσου τώρα με τις μονοπλευρες ευαισθησίες σου μαλακιστήρι

Έτσι.
Τραγούδα όσο μπορείς ακόμα πούστη..

Επισκέπτης
και η κόρη του Τσοχατζόπουλου αθώα μέχρις αποδείξεως του εναντίου είναι...

και η γυναίκα του επίσης (και η τωρινή και η προηγούμενη)

και οι κόρες του Καραβέλα (από την Σήμενς) και αυτές (και μάλιστα δεν τους ασκήθηκε και δίωξη)

και η Τσέκου επίσης (του Ζαχόπουλου)

θες να αναφέρω μερικές χιλιάδες ακόμη ???

αλλά δεν σε είδα να σκούζεις σαν να σε σουβλίζουνε μαλακιστήρι... αλλά ξέχασα αυτοί είναι άλλοι δεν είναι δικοί μας...
Επεσατε θυματα,αδερφια εσεις,σε ανιση παλη κι αγωνα. :2funny:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μήτσο, φύγε, εδω βρίζουνε.

Συνηθισμένος είμαι στα μπινελίκια, εδω παλιότερα μου έστελναν απειλητικά μηνύματα τραβέλια :2funny:
Έλα μωρέ, είναι η γνωστή ίωση περσονιτιδα που έχουν πολλοί εδώ μέσα :rockon:
Ξέρουν τα πάντα για όλα και δεν κάνουν ποτέ λάθος :boobies:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.531
Πόντοι
2.606
-ΡΕ σεις για γραφτε λιγο τον τραβοξερωολαμουνι στα π@π@ρι@ σας...ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΧΩΣΑΝΕ ΤΟΝ πολ-μαλακα-τομσεν μεσα στο τζο γουαιντερ αντι για το υπουργειο ,οι μαλακες που τον συνοδευαν??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσο αργομισθοι λεμε!!!!! ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Μου χαλάει το ζεν μου 
levitation.gif

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τι έγινε , έσκασε τελικά ο μουντζούρης στα χέρια του Τούρκογλου ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.770
Πόντοι
6.515
τις ιδιες παπαριες πλασαρουν τα κολοκαναλα, συνεχιζοντας να παραμυθιαζουν το αμορφωτο κοινο τους.
Βρηκαμε το φλασακι με τους πλουσιους και τα λεφτα και τωρα θα σωθουμε  :jerking:

Η πικρη αληθεια ειναι οτι το χρεος ειναι πολυ μεγαλο για να χωρεσει σ' ενα φλασακι :headbang:

Η άλλη πικρη αλήθεια ειναι οτι και οι πλουσιοι στην ελλαδα λιγοστεψαν επικινδυνα, κι οσοι εμειναν ειναι με το ενα ποδι εδω.
Ακομα και στην Ψαρου της μυκονου φετος τις σαμπανιες ανοιγαν ρωσοι και αραβες  :'(

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Αν κατάλαβα καλά ο βενιζέλος πήρε την λίστα μαζί του φεύγοντας;
Τέτοια νοοτροπία για το κράτος. σαν εκείνο τον λουδοβίκο "το κράτος είμαι εγώ"
α ρε βολτέρε σκατόσαυρα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας

Συνέντευξη τύπου έκαναν οι Σόρας και Λαμπράκης λέγοντας ξανά ότι έχουν λεφτά με το...τσουβάλι!

Οι ομογενείς, Σώρρας, Λαμπράκης και σια, κατέθεσαν όπως λένε,  600 δις δολάρια για να μας σώσουν. Τα λεφτά είναι έτοιμα, ζεστά-ζεστά και περιμένουν τα ελληνικά φορτηγά να πάνε να τα φορτώσουν.

Με μια μικρή λεπτομέρεια: για να μας τα χαρίσουν οι ομογενείς, πρέπει........ πρώτα να γίνει "εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος του χρέους" Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».

κτλ κτλ κτλ κτλ

:P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας

Συνέντευξη τύπου έκαναν οι Σόρας και Λαμπράκης λέγοντας ξανά ότι έχουν λεφτά με το...τσουβάλι!

Οι ομογενείς, Σώρρας, Λαμπράκης και σια, κατέθεσαν όπως λένε,  600 δις δολάρια για να μας σώσουν. Τα λεφτά είναι έτοιμα, ζεστά-ζεστά και περιμένουν τα ελληνικά φορτηγά να πάνε να τα φορτώσουν.

Με μια μικρή λεπτομέρεια: για να μας τα χαρίσουν οι ομογενείς, πρέπει........ πρώτα να γίνει "εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος του χρέους" Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».

κτλ κτλ κτλ κτλ

:P
ξέρεις, όλα αυτά καταρρίπτονται ή επιβεβαιώνονται με ένα απλό αριθμό λογαριασμού τραπέζης και μια ενημέρωση της κατάστασής του.
Τόσο απλά.

Το οτι δεν γίνεται εμένα μου λέει πως υπάρχει φίδι. Και το φίδι δεν είναι στη μεριά αυτών που λένε πως τα έχουνε. Υπάρχει στη μεριά αυτών που τους λοιδορούν αντί να τους αποδείξουνε απλά ψεύτες ενώ μπορούνε.

Επισκέπτης
δεν ξέρω, στον νόμο περί κουκούλας ίσως? (αν ισχύει ακόμα)

φαντάζομαι τα κριτήρια θα τα έχει θέσει ο νομοθέτης και θα τα εφαρμόζει κατ'αρχάς ο εισαγγελέας

εγώ δεν έχω πρόθεση να το παίξω εισαγγελέας, αν θες κάνε εσύ την σχετική έρευνα μιας και έσπευσες να βγάλεις συμπέρασμα από ανάρτηση σε ιστοσελίδα της αστυνομίας ;)
Iσχυει και παει για ιδιωνυμο προσεχως

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα καλά ο βενιζέλος πήρε την λίστα μαζί του φεύγοντας;
Τέτοια νοοτροπία για το κράτος. σαν εκείνο τον λουδοβίκο "το κράτος είμαι εγώ"
α ρε βολτέρε σκατόσαυρα

Γνωρίζεις φαντάζομαι τι επακολούθησε στη Γαλλία μετά τον Λουδοβίκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom