Επισκέπτης
Συφιλιαστηκες?ημουνα σιγουρος. στις πουστρες ξεφευγει κανα τσιτατο αλλα φοβουνται γρηγορα.
Δεν ειναι καλο αυτο...Δεν τα γουσταρει αυτα η υπερεσια...
Συφιλιαστηκες?ημουνα σιγουρος. στις πουστρες ξεφευγει κανα τσιτατο αλλα φοβουνται γρηγορα.
και η κόρη του Τσοχατζόπουλου αθώα μέχρις αποδείξεως του εναντίου είναι...
και η γυναίκα του επίσης (και η τωρινή και η προηγούμενη)
και οι κόρες του Καραβέλα (από την Σήμενς) και αυτές (και μάλιστα δεν τους ασκήθηκε και δίωξη)
και η Τσέκου επίσης (του Ζαχόπουλου)
θες να αναφέρω μερικές χιλιάδες ακόμη ???
αλλά δεν σε είδα να σκούζεις σαν να σε σουβλίζουνε μαλακιστήρι... αλλά ξέχασα αυτοί είναι άλλοι δεν είναι δικοί μας...
αει σύρε και γαμίσου τώρα με τις μονοπλευρες ευαισθησίες σου μαλακιστήρι
Έτσι.
Τραγούδα όσο μπορείς ακόμα πούστη..
Μήτσο, φύγε, εδω βρίζουνε.Λες να είναι απο το περιβάλλον μαξίμου?![]()
Λες να είναι απο το περιβάλλον μαξίμου?![]()
Επεσατε θυματα,αδερφια εσεις,σε ανιση παλη κι αγωνα.και η κόρη του Τσοχατζόπουλου αθώα μέχρις αποδείξεως του εναντίου είναι...
και η γυναίκα του επίσης (και η τωρινή και η προηγούμενη)
και οι κόρες του Καραβέλα (από την Σήμενς) και αυτές (και μάλιστα δεν τους ασκήθηκε και δίωξη)
και η Τσέκου επίσης (του Ζαχόπουλου)
θες να αναφέρω μερικές χιλιάδες ακόμη ???
αλλά δεν σε είδα να σκούζεις σαν να σε σουβλίζουνε μαλακιστήρι... αλλά ξέχασα αυτοί είναι άλλοι δεν είναι δικοί μας...
Μήτσο, φύγε, εδω βρίζουνε.
Μου χαλάει το ζεν μουεεε και???![]()
Μου χαλάει το ζεν μου![]()
θα αλλάξω την διακόσμηση των φυτών στο σπίτι για να φτιάξειτο κάρμα σου φταίει.. να το κοιτάξεις...![]()
Μου ξηγάς λίγο το ενεργός?
Όπως ακριβώς το εννοείς όμως..
ξέρεις, όλα αυτά καταρρίπτονται ή επιβεβαιώνονται με ένα απλό αριθμό λογαριασμού τραπέζης και μια ενημέρωση της κατάστασής του.Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας
Συνέντευξη τύπου έκαναν οι Σόρας και Λαμπράκης λέγοντας ξανά ότι έχουν λεφτά με το...τσουβάλι!
Οι ομογενείς, Σώρρας, Λαμπράκης και σια, κατέθεσαν όπως λένε, 600 δις δολάρια για να μας σώσουν. Τα λεφτά είναι έτοιμα, ζεστά-ζεστά και περιμένουν τα ελληνικά φορτηγά να πάνε να τα φορτώσουν.
Με μια μικρή λεπτομέρεια: για να μας τα χαρίσουν οι ομογενείς, πρέπει........ πρώτα να γίνει "εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος του χρέους" Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».
Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».
κτλ κτλ κτλ κτλ
![]()
Iσχυει και παει για ιδιωνυμο προσεχωςδεν ξέρω, στον νόμο περί κουκούλας ίσως? (αν ισχύει ακόμα)
φαντάζομαι τα κριτήρια θα τα έχει θέσει ο νομοθέτης και θα τα εφαρμόζει κατ'αρχάς ο εισαγγελέας
εγώ δεν έχω πρόθεση να το παίξω εισαγγελέας, αν θες κάνε εσύ την σχετική έρευνα μιας και έσπευσες να βγάλεις συμπέρασμα από ανάρτηση σε ιστοσελίδα της αστυνομίας ;)
Αν κατάλαβα καλά ο βενιζέλος πήρε την λίστα μαζί του φεύγοντας;
Τέτοια νοοτροπία για το κράτος. σαν εκείνο τον λουδοβίκο "το κράτος είμαι εγώ"
α ρε βολτέρε σκατόσαυρα