Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο χριστοφιας του ακελ δεν ειναι;

Το πολίτευμα της Κύπρου είναι Προεδρική Δημοκρατία. Αρχηγός κράτους και κυβέρνησης είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας που εκλέγεται με καθολική ψηφοφορία για περίοδο πέντε ετών. Πρώτος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄. Από το 2008 στο αξίωμα αυτό είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας τέως γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Το ανοίγεις που το ανοίγεις το γαμημένο το link...διαβασέ το κ ολόκληρο..μέχρι κάτω:

Εκλογές του 2011

Οι τελευταίες βουλευτικές εκλογές διεξήχθησαν στις 22 Μαΐου 2011. Στις εκλογές εκείνες [size=30pt]πρώτο κόμμα αναδείχθηκε ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ)[/size], επιβεβαιώνοντας τις δημοσκοπήσεις.

Ζώο,γίδι,πρασινόβλακα!!!! :idiot: :uglystupid:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
γιατι νομιζεις οτι αυτο ειναι ευκολο να γινει σε 2 χρονια;

μετραμε 3 χρονια που δεν εχει γινει τιποτα. Και τα επομενα 2 παλι τιποτα δε θα γινει βασει των οσων διαρρεουν μεχρι τωρα, μονο εισπρακτικα και οριζοντιες μειωσεις. Καμια αναδιαρθρωση

Τα 2/3 των Δ.Υ. όσων έχουν διοριστεί παράνομα από τα παράθυρα,διορίστηκαν από την πασοκάρα κ οι υπόλοιποι από την Νδ...αυτό μεταφράζεται σε εκλογικό ποσοστό πασόκ 2-3% κ νδ σε μονοψήφια επίσης 7-8%..άντε με το ζόρι 10%...παίζει να το κάνουν λες;;; :2funny: :2funny:

σου ειχα απαντησει πριν καν ρωτησεις  ;)

Αλλα αναδιαρθωση δε κανουν γιατι φοβουνται το τερας που χτισανε στα 38 χρονια της μεταπολιτευσης.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα ... κοψε λιγο μαγκια γιατι ξεχειλιζει και δε κανει θα παθεις τιποτα.

Και οταν με το καλο περασεις εστω και απ εξω απο οικονομικο πανεπιστημιο (η απο την Αμερικη που τοσο καλα δεν ξερεις μιας και ουτε το temp απο το tempt δε μπορεις να ξεχωρισεις) στειλε πμ να κανουμε συζητηση. Γιατι συζητηση με τσιτατα και κεφενειοθεωριες φταινε οι Αμερικανοι και οι οικοι αξιολογησης που εχουμε κριση στην Ελλαδα και καταρρεουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ με 100% χρεος/ΑΕΠ δε νοειτε.

Που ναι το χρημα το "πραγματικο παραγωμενο προιον" ... εχεις το θρασος και μιλας κι ολας. Ανοιξε λεξικο (δε μιλαω για βιβλιο οικονομικων γιατι παιζει να μπερδευτεις στον προλογο) και ψαξε βρες τη λεξη επενδυση. Μετα βρες τη λεξη καταναλωση. Και μετα παρε κιθαρες και μηλα (προιοντα) και καντα επενδυση. Και ξεχνα το χρημα, φωτοτυπιες ειναι, τι να το κανεις μωρε. 700 ψωροδις.

Γιατί να περάσω έξω απο οικονομικό πανεπιστήμιο;

Αυτοί που πέρασαν απο μέσα είδα τα χαίρια τους.

Η πραγματική ζωή δεν ειναι επένδυση.

Επένδυση είναι η μαλακία που καθιερώσανε κάποια μαλακισμένα της κοινωνίας με γραβάτες και γιακάδες για να δουλεύουν άλλοι για πάρτη τους.

Πάμε παρακάτω είπαμε.

Οικονομικέ Κολοσσέ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τσονι πως νιωθεις που εισαι πασοκος;;;

το εχεις αποδεχθει;; μιλας ανοιχτα εξω γι αυτο;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τσονι πως νιωθεις που εισαι πασοκος;;;

το εχεις αποδεχθει;; μιλας ανοιχτα εξω γι αυτο;;

εγω φου φου οπως εχω ξαναγραψει ποτε δεν εχω πει ουτε που ειμαι ουτε τι εχω ψηφισει ουτε τι μπορει να ψηφισω

απεναντιας με σενα που εχεις κανει το αντιθετο οποτε εγω δεν εχω υποχρεωση να απαντησω

οποτε σε ρωταω εσυ που εχεις ψηφισει νδ ταλαντευτηκες απο καμμενο και χρυση αυγη

και δεν θυμαμαι για συριζα εσυ τι εχεις να απαντησεις αν εχεις βεβαια αν και δεν περιμενω απαντηση

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω φου φου οπως εχω ξαναγραψει ποτε δεν εχω πει ουτε που ειμαι ουτε τι εχω ψηφισει ουτε τι μπορει να ψηφισω

απεναντιας με σενα που εχεις κανει το αντιθετο οποτε εγω δεν εχω υποχρεωση να απαντησω

οποτε σε ρωταω εσυ που εχεις ψηφισει νδ ταλαντευτηκες απο καμμενο και χρυση αυγη

και δεν θυμαμαι για συριζα εσυ τι εχεις να απαντησεις αν εχεις βεβαια αν και δεν περιμενω απαντηση

Ζαλίστηκα φίλε.

Πιο απλά δε μπορείς να τα γράψεις;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ούτε στον καθρέπτη του δεν τολμάει να το πει γιατί θα γυρίσει κ θα τον μουτζώσει. :2funny:

εσυ ρε ροζ παπαγαλε που εχεις ψηφισει πασοκ που ησουνα στο κκε και τωρα υποστηριζεις συριζα κοιτας τον καθρεπτη σου η τον εχεις γυρισει αναποδα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσυ ρε ροζ παπαγαλε που εχεις ψηφισει πασοκ που ησουνα στο κκε και τωρα υποστηριζεις συριζα κοιτας τον καθρεπτη σου η τον εχεις γυρισει αναποδα
Είχα το θάρρος της γνώμης μου πάντως(ποιος θάρρος γνώμης δηλαδή μιλώντας ανώνυμα στο διαδίκτυο)όπως κ ο φούφουτος,εσύ ούτε αυτό...κρύβεσαι(νομίζεις δηλαδή)...φαντάσου πόσο πράσινη κότα χεσμένη είσαι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Voltaire, πόσοι από τους δ.υ έχουν μπει χωρίς ΑΣΕΠ? Να είναι το 1/4? Μπορούμε να υποθέσουμε ότι περίπου 150.000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ οικογένειες θα την περνούν με το ταμείο ανεργίας αν συμβεί αυτό. Πιστεύω είσαι σε θέση ως golden boy να σκεφτείς το συνολικό αντίκτυπο μιας τέτοιας ενέργειας στην αγορά. Πολύ λιγότερο χρήμα να δαπανηθεί από το καταναλωτικό κοινό, ακόμα περισσότερη ανεργία ως επακόλουθο μιας τέτοιας ενέργειας.

Σε μια άλλη στιγμή χρονικά, με μικρό ποσοστό ανεργίας, με αγορά στην οποία πέφτει χρήμα, ίσως μια τέτοια ενέργεια θα σήμαινε κάτι (βέβαια και πάλι στέλνεις στα τάρταρα 150.000 οικογένειες αλλά έτσι είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ)για την εξυγίανση του δημοσίου. Ίσως να ήταν και η πιο ταιριαστή λύση, αν τόσοι απολυμένοι θα έπεφταν σε μια ιδεατή αγορά όπου μεγάλο ποσοστό αυτών θα είχε τη δυνατότητα να εργαστεί σε ένα δυνατό ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα. Μόνο που είμαστε βουτηγμένοι μέσα στα σκατά, τον ιδιωτικό τομέα τον έχετε γαμήσει εντελώς, οπότε μοιραία θα είχες απλά περισσότερους άνεργους.

Για αυτό όταν κατέχεις νευραλγικές θέσεις που μπορούν να φτιάξουν μια ζωή (στην προκειμένη τόσων δ.υ) και τη χρησιμοποιείς για τα ρουσφέτια σου και την πιθανή επανεκλογή σου, δημιουργείται ένα πρόβλημα που αποτελεί πραγματική σπαζοκεφαλιά και οποιαδήποτε ενέργεια έχεις τεράστιες επιπτώσεις.

Καλά, για το τελευταίο που είπες, μάλλον χιουμοράκι θα έκανες, δεν θα έμενε κολυμπηθρόξυλο.

Καταπληκτική ιδέα.

Ας προσλάβουμε λοιπόν και άλλους 150.000 ΔΥ για να πληρώνονται, να καταναλώνουν, να "κινηθεί" η αγορά βρε παιδί μου.

Μα τι λέω;

Ας πάμε να προσληφθούμε ΟΛΟΙ στο Δημόσιο. Τότε να δεις τι λεφτά θα πέσουν στην αγορά και πως θα απογειωθεί.

Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι: αν είναι όλοι στο Δημόσιο ποιός θα παράγει και θα πουλάει στην αγορά;

Τρίχες, βρήκα την λύση, να τα εισάγουμε όλα.

Εν τω μεταξύ:
www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2237729]Απολύσεις 20.000 δημοσίων υπαλλήλων στην Κροατία[/url]

Αλλά καλά, ως γνωστόν, οι Κροάτες είναι φασίστες και συνεργάτες των Ναζί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όπως και να έχει στην παρούσα κατάσταση μόνο ως άνεργοι θα έμπαιναν στην λίστα ανεργίας. Θα κόβαμε 8-9 δις για το τωρινό πακέτο (μέχρι να σκάσει το επόμενο) και θα εξακολουθούσαν να είναι άνεργοι, με αποτέλεσμα μικρότερη ροή χρήματος στην αγορά μακροπρόθεσμα. Όπως και να έχει γάμησέ τα, αδιέξοδο από όποια πλευρά και αν το δεις. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί άχρηστοι διορισμένοι (ξέρω και μερικά παραδείγματα εκ προσωπικής πείρας), αλλά αυτό που λέει ο Βολταίρος (ειδικά το τελευταίο σκέλος) είναι ουτοπικό, εγώ λέω καλύτερα να καταργήσουμε το παρόν χρηματοπιστωτικό σύστημα και να υιοθετήσουμε το σύστημα που προτείνεται στο Zeitgeist, τόσο ουτοπικό μου ακούστηκε όπως το πρότεινε.

Και γιατί ουτοπικό;

Προφανώς δεν εννοώ ότι θα απολυθούν όλοι μαζί.

Τμηματικά θα γίνει: Σήμερα απολύονται όλοι από το Υπουργείο Εργασίας και ταυτόχρονα γίνεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ, σε ένα μήνα απολύονται όλοι από το Υπουργείο Γεωργίας (τρομεροί κηφήνες), σε 2 μήνες όλη η πρώην ΓΓΑ (ακόμη τρομερότεροι κηφήνες), σε 3 μήνες όλος ο πρώην ΕΟΤ (το απόλυτο κηφηναριό).

Μήπως νομίζεις ότι το 90% θέσεων του Δημοσίου απαιτεί ιδιαίτερα προσόντα ή ότι αυτοί που θα απολυθούν έχουν πολύτιμη εμπειρία λόγω της θέσης τους;

5 νόμους και 10 υπουργικές αποφάσεις χρειάζεται να διαβάσει ο μέσος ΔΥ και να ξέρει πως δουλεύει το πρωτόκολλο και την κάνει την δουλειά του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και γιατί ουτοπικό;

Προφανώς δεν εννοώ ότι θα απολυθούν όλοι μαζί.

Τμηματικά θα γίνει: Σήμερα απολύονται όλοι από το Υπουργείο Εργασίας και ταυτόχρονα γίνεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ, σε ένα μήνα απολύονται όλοι από το Υπουργείο Γεωργίας (τρομεροί κηφήνες), σε 2 μήνες όλη η πρώην ΓΓΑ (ακόμη τρομερότεροι κηφήνες), σε 3 μήνες όλος ο πρώην ΕΟΤ (το απόλυτο κηφηναριό).

Μήπως νομίζεις ότι το 90% θέσεων του Δημοσίου απαιτεί ιδιαίτερα προσόντα ή ότι αυτοί που θα απολυθούν έχουν πολύτιμη εμπειρία λόγω της θέσης τους;

5 νόμους και 10 υπουργικές αποφάσεις χρειάζεται να διαβάσει ο μέσος ΔΥ και να ξέρει πως δουλεύει το πρωτόκολλο και την κάνει την δουλειά του.
Ας γίνει...ποιος θα τολμήσει;;;

Το πασόκ που διόρισε τα 2/3 αυτών ή η νδ που διόρισε τους υπόλοιπους;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σαφώς και η αναγωγή έχει μεν βάση είναι δε για τον πέο αφού πρακτικά αυτό που έγινε με την κρίση των στεγαστικών της Αμερικής πέρασε τεχνηέντως στην ΕΕ αφου οι Αμερικανοί ελέγχουν την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ και τους οικους αξιολόγησης.

Ναι, βέβαια.

Γι΄ αυτό την υποβάθμισαν οι οίκοι αξιολόγησης.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ρήτρα αποκλισης=    για νεες περικοπες  τον Ιανουάριο του 2014  δίνει η κυβέρνηση  :headbang:
το έχουν στήσει ΠΟΛΥ  καλα  το  παιχνίδι  με το "τραβα με  κι ας κλαιω " ,  και τα ΜΜΕ

===
φυσικά  κυρ΄Φώτη -- αυτά τα μετρα θα ..είναι  / ήταν  τα ..τελευταία  .. :ak: :ak:

Ολος  ο κοσμος  πλέον  -- αφραγκοι, νέοι άνεργοι. ταξιτζηδες  εξω  --    συζητάει  και θέλει  εκτροπή  φίλτατοι
εκτροπη  του κοινοβουλευτισμου και του  πολιτεύματος  ..

αυτα ειναι ...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρήτρα αποκλισης=    για νεες περικοπες   τον Ιανουάριο του 2014   δίνει η κυβέρνηση   :headbang:
το έχουν στήσει ΠΟΛΥ  καλα  το  παιχνίδι  με το "τραβα με  κι ας κλαιω " ,  και τα ΜΜΕ

===
φυσικά  κυρ΄Φώτη -- αυτά τα μετρα θα ..είναι  / ήταν  τα ..τελευταία  .. :ak: :ak:

Ολος  ο κοσμος  πλέον  -- αφραγκοι, νέοι άνεργοι. ταξιτζηδες  εξω   --    συζητάει   και θέλει   εκτροπή  φίλτατοι
εκτροπη  του κοινοβουλευτισμου και του  πολιτεύματος  ..

αυτα ειναι ...

μια χαρα ειναι η ρητρα. Υποσχονται εξοικονομηση πορων απο το δημοσιο. Ας εχουν εναν πελεκυ πανω απο το κεφαλι τους για να κανουν και καμια εξοικονομηση πορων. Αλλιως παλι εδω θα μαστε να λεμε τι πηγε παλι στραβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom