Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφου οι μισθοι δεν αυξανονται αλλα μειωνονται, αυτοι γιατι να περνουν ακομα υψηλους μισθους ? Επειδη δουλευουν και στο σπιτι οπως γραφεις ή επειδη ειναι κρατος ?

αν το ζητουμενο σου πλεον ειναι αυτο και εχεις σκυψει κεφαλι και αποδεχεσαι οτι συμβαινει, απλα θες να νοιωθεις οτι και αλλοι ειναι κατω μαζι σου οσο νομιζεις εσυ οτι ειναι το κατω (γιατι για παραδειγα οι δικαστες εχουν υποστει σοβαροτατες μειωσεις 600 και ευρω στο μισθολογιο τους που για την κλαση τους ειναι πολλα) Και πριν για αυτη την κλαση δεν ελεγε κανεις γιατι υπαρχει... μην το ξεχναμε. ουτε κανεις ζηταγε ανοδο και εξομοιωση με τους δικαστες και τους βουλευτες. Γιατι δεν συναιβει αυτο; γιατι τοτε ειχαμε ολοι και ειχαμε αλλους νταλκαδες...
περαστικα μας λοιπον.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αφου οι μισθοι δεν αυξανονται αλλα μειωνονται, αυτοι γιατι να περνουν ακομα υψηλους μισθους ? Επειδη δουλευουν και στο σπιτι οπως γραφεις ή επειδη ειναι κρατος ?

Κοιτα υπαρχουν κατηγοριες λειτουργηματων/επαγγελματων που πρεπει εξ ορισμου να εχουν καλες αποζημιωσεις αλλιως γεμιζεις διαφθορα

Ο δικαστης πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην παω εγω που εχω λεφτα να αγορασω δικαιοσυνη συ που δεν εχεις πας 10 χρονια φυλακη
ο γιατρος πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην παω εγω που εχω για φακελακι και με χειρουργησει ενω εσυ που δεν εχεις θα ψωφησεις σ'ενα ραντζο στο διαδρομο
ο ελεγκτης της εφοριας πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην ερχεται μετα εμενα να μου λεει δωσε 15 χιλιαρικα να κανω εναν τυπικο ελεγχο και να μη σε ζαλιζω, γιατι ετσι χανει το κρατος εσοδα τα οποια τα καλυπτεις εσυ που δεν εχεις

κοκ

αλλο το ενα, αλλο το να σου λεει να μην μειωθει ο μισθος του ταδε η δεινα αλλα να μειωθει το 600ρι συνταξη του γερου που θελει 400 το μηνα για φαρμακα και δε του μενουν ουτε για θερμανση ουτε για φαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
-ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΩΝ....ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ !!!!ΑΣΕ που σαν κρατικοι λειτουργοι-και καλα-θα πρεπε πρωτοι να παιξουνε μπαλα για να δωσουν το καλο παραδειγμα....σιγα μην κανουμε και απεργια πεινας για την συνταξη του καλουση!

Ναι στις μειωσεις των μπατσων :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
-καλο και με νοημα!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κι αυτό απλά συμβαίνει από μόνο του, έτσι??
Είναι δλδ κάτι που πρέπει να δεχτούμε. Να μην κοιτάμε πως θα ψηλώσει ο κοντός,αλλά πως θα κόψουμε το κεφάλι που περισσεύει.
Ωραία μπολιαστήκατε ρε μάγκες..

249867_2140432989215_1197880482_32612539_5981470_n.jpg

Ακουμε πως θα ψηλωσει ο κοντος.

Εγω εχω μια ιδεα. Οσοι ψηλωσαν λεηλατωντας τον κοντο, να κοντυνουν.

Εσυ? Ακουμε

Επισκέπτης
Κι αυτό απλά συμβαίνει από μόνο του, έτσι??
Είναι δλδ κάτι που πρέπει να δεχτούμε. Να μην κοιτάμε πως θα ψηλώσει ο κοντός,αλλά πως θα κόψουμε το κεφάλι που περισσεύει.
Ωραία μπολιαστήκατε ρε μάγκες..

Δε λεω οτι συμβαινει μονο του, αλλα συμβαινει. Ενταξη σπουδασε ο αλλος, ας δεχτω οτι δουλευει και στο σπιτι και οτι πρεπει να αμοιβεται καλα για να μπορει να αποδωσει και καλα δικιοσυνη (αυτο το τελευταιο ειναι σχετικο) γιατι να περνει τα 5πλασια απο καποιον που δουλευει εργατης και δεν εχει ουτε το δικαιωμα ν΄απεργησει ?   Ασε που δικαστικοι και βουλευτες ολα τα χρονια ψηφιζαν αυξησεις στους μισθους τους οποτε γουσταραν. Ποιος αλλος κλαδος το εκανε αυτο ?

Επισκέπτης
Μη σκατε μερικοι και μερικες...

Η δικαστικη εξουσια θα διαπραγματευτει ως ισος προς ισον με την εκτελεστικη και θα τα βρουνε,στανταρ...Εννοειται οτι πλην απιθανου και οπωσδηποτε μεμονωμενου απροοπτου δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να συνταχθουνε με τους ρεστους,ουτε οι δικαστες ουτε οι μπατσοι:Μιλαμε για τον πυρηνα του πυρηνα ω πυρηνα σε αυτο που λεμε κρατος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
-ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΩΝ....ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ !!!!ΑΣΕ που σαν κρατικοι λειτουργοι-και καλα-θα πρεπε πρωτοι να παιξουνε μπαλα για να δωσουν το καλο παραδειγμα....σιγα μην κανουμε και απεργια πεινας για την συνταξη του καλουση!

κανενας μισθος κατω  :-* μακαρι να ζουμε σε κοινωνιες που δεν χρειαζομαστε μπατσους και δικαστες  :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
-ΑΣΕ που "παπατζα" ειναι οι μειωσεις...για το "αβαβα" στα μηντια εξαγγελονται!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606

Η δικαστικη εξουσια θα διαπραγματευτει ως ισος προς ισον με την εκτελεστικη και θα τα βρουνε,στανταρ...Εννοειται οτι πλην απιθανου και οπωσδηποτε μεμονωμενου απροοπτου δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να συνταχθουνε με τους ρεστους,ουτε οι δικαστες ουτε οι μπατσοι:Μιλαμε για τον πυρηνα του πυρηνα ω πυρηνα σε αυτο που λεμε κρατος.
πεστα ρε απλυτε γιατι θα τρελαθουμε δω μεσα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Η δικαστικη εξουσια θα διαπραγματευτει ως ισος προς ισον με την εκτελεστικη και θα τα βρουνε,στανταρ...Εννοειται οτι πλην απιθανου και οπωσδηποτε μεμονωμενου απροοπτου δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να συνταχθουνε με τους ρεστους,ουτε οι δικαστες ουτε οι μπατσοι:Μιλαμε για τον πυρηνα του πυρηνα ω πυρηνα αυτου που λεμε κρατος.

πλεον η εφορια και οι μπατσοι ειναι ο πυρηνας του κρατους. Οι δικαστες βγαζουν δεν γαζουν αποφασεις στον ποπουλι μας/σας/τους θα  τις βαζουν/με/νε. εδω ουτε το συνταγμα εχει ισχυ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ακουμε πως θα ψηλωσει ο κοντος.

Εγω εχω μια ιδεα. Οσοι ψηλωσαν λεηλατωντας τον κοντο, να κοντυνουν.

Εσυ? Ακουμε

ωραία.. βρήκαμε τους ψηλούς και τους κοντύναμε... και ψηλώσαμε τους κοντούς..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

κάποια στιγμή οι ψηλοί τελειώνουν...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
κανενας μισθος κατω  :-* μακαρι να ζουμε σε κοινωνιες που δεν χρειαζομαστε μπατσους και δικαστες  :rockon:
καλη μου που ζεις....Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ -ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Επισκέπτης
Ο δικαστης πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην παω εγω που εχω λεφτα να αγορασω δικαιοσυνη συ που δεν εχεις πας 10 χρονια φυλακη
ο γιατρος πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην παω εγω που εχω για φακελακι και με χειρουργησει ενω εσυ που δεν εχεις θα ψωφησεις σ'ενα ραντζο στο διαδρομο
ο ελεγκτης της εφοριας πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην ερχεται μετα εμενα να μου λεει δωσε 15 χιλιαρικα να κανω εναν τυπικο ελεγχο και να μη σε ζαλιζω, γιατι ετσι χανει το κρατος εσοδα τα οποια τα καλυπτεις εσυ που δεν εχεις

Φιλε μηπως ζεις σε αλλη χωρα ? γιατι στην Ελλαδα, αν δεν εχεις λεφτα και πας δικαστηριο σε γαμησανε. Ας εχεις καθαριζεις. Αν θες σου γραφω και περιπτωσεις που γνωριζω κι εχω δει.  Οι γιατροι οσο και να πληρωνονται παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα ζητανε φακελακι. Το ιδιο και οι εφοριακοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
-Ο δικαστης πρεπει να πληρωνεται καλα για να μην παω εγω που εχω λεφτα να αγορασω δικαιοσυνη συ που δεν εχεις πας 10 χρονια φυλακη
-

-ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλη μου που ζεις....Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ -ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

α) στα δικαστηρια δεν επιβαλλεται δικαιοσυνη
β) εχω δικαιωμα να ονειρευομαι ενα κοσμο καλυτερο και οπως τον θελω ακομα και αν ολα καταρρεω; μου επιτρεπεις;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οι γιατροι οσο και να πληρωνονται παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα ζητανε φακελακι. Το ιδιο και οι εφοριακοι.

στην Αμερικη δηλαδη που ο γιατρος  και ο δικαστης βγαζουν απο 100 χιλιαρικα γιατι δεν εχει διαφθορα? Το ιδιο και το IRS (εφορια). Σκυλια του πολεμου, ρωτα και μενα που χω περασει ελεγχους να σου πω.

ΥΓ οι δικαστες στην Ελλαδα τωρα τελευταια εχουν ψιλοχεστει πανω τους απο τα παραδικαστικα και δε παιζει πακετο οπως παλια. Παλιοτερα με 10 εκατομυριακια (δραχμες) τα καθαριζες ολα, τωρα δεν ειναι ετσι.

Επισκέπτης
Δε λεω οτι συμβαινει μονο του, αλλα συμβαινει. Ενταξη σπουδασε ο αλλος, ας δεχτω οτι δουλευει και στο σπιτι και οτι πρεπει να αμοιβεται καλα για να μπορει να αποδωσει και καλα δικιοσυνη (αυτο το τελευταιο ειναι σχετικο) γιατι να περνει τα 5πλασια απο καποιον που δουλευει εργατης και δεν εχει ουτε το δικαιωμα ν΄απεργησει ?   Ασε που δικαστικοι και βουλευτες ολα τα χρονια ψηφιζαν αυξησεις στους μισθους τους οποτε γουσταραν. Ποιος αλλος κλαδος το εκανε αυτο ?
Δεν πήρα το μέρος κανενός δικαστικού/μπάτσου/εφοριακού.
Δε λυπάμαι κανέναν απ'αυτούς. Τα χώνω σ'εσένα επειδή είσαι έτοιμος να παραιτηθείς απ'τις δικές σου διεκδικήσεις με μοναδικό αντάλλαγμα να δεις κι αυτούς να πέφτουν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν πήρα το μέρος κανενός δικαστικού/μπάτσου/εφοριακού.
Δε λυπάμαι κανέναν απ'αυτούς. Τα χώνω σ'εσένα επειδή είσαι έτοιμος να παραιτηθείς απ'τις δικές σου διεκδικήσεις με μοναδικό αντάλλαγμα να δεις κι αυτούς να πέφτουν..

AN ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ? ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΑΠΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Μ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ!

Λες και εξηγουμε πυρηνικη φυσικη ρε πουστη μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom