Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπούρου μπούρου μπούρου

Αυτό που ζητάω είναι να μου πει κάποιος

1. κάνουμε αυτό για αυτούς και για αυτούς τους λόγους
2. επόμενο βήμα αυτό
3. επόμενο αυτό

με σκοπό και τελικό σχέδιο αυτό ....

τόσο απλά
Ρε άραξε σου λέω με Σαμ-Μπενύ-Κούβελο....αυτοί έχουν σχέδιο τελικό.

Κάτσε κ θα το δεις.....

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4026244#msg4026244 date=1346322930]
κακομοιρογλου απαξιω ν ασχοληθω μαζι σου..
το ποιος ειμαι,το ποσο μαλακας ειμαι,το εχω δειξει προ πολλου..
κατι μουνακια σαν εσενα τα εχω για πρωινο..
το οτι τσιμπανε ο περσονας & ο νατσος & σου απαντανε,θα πρεπει να το θεωρεις υψιστη τιμη..
του ποσο μουνοπανο εισαι το δηλωσες περιτρανα μονος σου δηλωνοντας οτι βαριεσαι να μας αναλυσεις τους λογους αλλα ταυτοχρονως εχεις πρηξει τα παπαρια του κοσμου με ερωτησεις..
μιλα με το καυλι μου λοιπον..
[/quote]

Τι να αναλύσω βρε μαλάκα … το ότι οι άλλοι σας έχουν για να αποσπάτε την προσοχή του κόσμου όταν και εφόσον τους συμφέρει και όταν θέλουν σας μπαγλαρώνουν για πλάκα ???? (άπειρα τα παραδείγματα)

Τώρα για τους άλλους που ανέφερες τουλάχιστον (μέχρι τώρα) κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση με επιχειρήματα (όταν υπάρχουν) εν αντιθέσι με σένα που είσαι γίδι και δεν ξέρεις να μιλήσεις …

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι να αναλύσω βρε μαλάκα … το ότι οι άλλοι σας έχουν για να αποσπάτε την προσοχή του κόσμου όταν και εφόσον τους συμφέρει και όταν θέλουν σας μπαγλαρώνουν για πλάκα ???? (άπειρα τα παραδείγματα)

Τώρα για τους άλλους που ανέφερες τουλάχιστον (μέχρι τώρα) κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση με επιχειρήματα (όταν υπάρχουν) εν αντιθέσι με σένα που είσαι γίδι και δεν ξέρεις να μιλήσεις …
εσύ νομίζεις οτι το παιχνίδι είναι μεταξύ αναρχικών και αστυνομίας?

ζω για τις στιγμές που θα βγουν οι θείτσες με τα καδρόνια στα χέρια, και είναι κοντά

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
εσύ νομίζεις οτι το παιχνίδι είναι μεταξύ αναρχικών και αστυνομίας?

ζω για τις στιγμές που θα βγουν οι θείτσες με τα καδρόνια στα χέρια, και είναι κοντά

Αυτές τις στιγμές (με τις θείες) τις έζησες το 2008. Εγώ ειδικά έτυχε να τις δω σε μέρη που δεν πίστευα (Βούλα, Γλυφάδα κοκ)

Και λοιπόν???? Άλλαξε κάτι????

Απολύτως τίποτα … μήπως δεν είναι αυτός ο τρόπος τελικά???

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σταμάτα να απολογείσαι γαμώ τις ενοχές σου
ενοχες???
οργη πρεπει να νοιωθει..
http://[URL unfurl="true"]www.viceland.com/wp/wp-content/uploads/2011/04/100_0209-1-635x423.jpg[/img[/URL]]
το κοριτσακι της φωτο εχει μεγαλυτερα αρχιδια απο πολλους εδω μεσα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4026345#msg4026345 date=1346325369]
απο εχτες η νετ εχει αφιερωμα στα 90 χρονια απο την μικρασιατικη καταστροφη..
δες οτι προλαβαινεις για να καταλαβεις για αλλη μια φορα,πως εχουν τα πραγματα..
[/quote]

εγω ειμαι της αποψης οτι υπηρξε απλα ενας συνωστισμουλις στην σμυρνη ... :rolleyes:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το καλοκαιρι τελειωσε κ' η νυχτα μεγαλωνει...μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι

αντε ξεκολλατε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4026352#msg4026352 date=1346325528]
αμα μου πεις οτι καπακι ειδες στο καναλι της βουλης το αφιερωμα στον τσε,προσκυνω..
[/quote]
μπα παίζει να μην το έχω βάλει ποτέ αυτό το κανάλι

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4026313#msg4026313 date=1346324710]
τον πολ ποτ ξεχασες ρε κακομοιρε..
εχει λιωσει αυτη η καραμελα..
κατι φρεσκο παιζει???
[/quote]
Τώρα παίζει η φράου Άνγκελα που λυπάται για το Ελλάντα.
Όπως και οι FT που γράφουν www.express.gr/news/finance/636325oz_20120830636325.php3]αυτό[/url].

Θείο, η επανάσταση άργησε. Τώρα θα αρχίσουν να πετάνε τυράκια.
Τίποτα δεν θα αλλάξει, δυστυχώς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=83462.msg4026386#msg4026386 date=1346326131]
οι τσετες αντεδρασαν & επραξαν σωστα,οσο & αν μας ποναει..
τις παπαριες τις εκαναν οι δικοι μας με τον μεγαλοιδεατισμο & τ αρχιδια μου κουνιουνται..

[/quote]οι σφαγές είναι σφαγές. ανεξαρτήτως φυλής ράτσας θρησκείας και γλώσσας.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα παίζει η φράου Άνγκελα που λυπάται για το Ελλάντα.
Όπως και οι FT που γράφουν www.express.gr/news/finance/636325oz_20120830636325.php3]αυτό[/url].

Θείο, η επανάσταση άργησε. Τώρα θα αρχίσουν να πετάνε τυράκια.
Τίποτα δεν θα αλλάξει, δυστυχώς.
καποτε ο γαλλογερμανικος αξονας(που υφισταται,περα απο τις οποιες διαφοροποιησεις σε επιμερους θεματα) προσπαθησε να περασει με δημοκρατικες διαδικασιες το ευρωσυνταγμα...και απετυχε
η καπιταλιστικη κριση πρωτα απ'ολα για αυτους ειναι μια ευκαιρια,αν διαβασει κανεις συνεντευξεις μερκελ-σοιμπλε τα τελευταια δυο χρονια ξεκινανε και τελειωνουν με το μοτο"ευρωπαικη ολοκληρωση σε οικονομικο και πολιτικο επιπεδο"...αυτος ειναι ο πρωταρχικος στοχος,αυτο θελουν και οι περιφημες αγορες,2-3 μεγαλα κουμαντα,2-3 δορυφορους τους και καμια δεκαρια αποικιες αγκιστρωμενες οικονομικα στα μεγαλα αφεντικα,με μηδαμινη παρεμβαση των τοπικων κοινοβουλειων στα ευρωπαικα θεματα και ενα ισχυρο κεντρο(γαλλογερμανικο) εξουσιας και αποφασεων...
και ποσο εφικτος θα ειναι ο στοχος της αποικιοκρατικης ενοποιησης με 2-3 χωρες εκτος ευρω?θα ακουγεται σαν ανεκδοτο.... 

Επισκέπτης
Σπαμ ΤΕΛΟΣ απο εμενα Κυριοι.
AdesmeutosTypos65454.jpg

AdesmeutosTypos111111.jpg

AdesmeutosTyposI.jpg

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Νομίζω πως μπορούμε να  περιμένουμε  κάτι καλό  από  τον   Υπουργό  Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας , υποδομών κτλ ....  δεν συμφωνείται ?

1.jpg

(άλλος ένας του θερμοκηπίου που από τα είκοσι  τόσα του έγινε ευρωβουλευτής ----> βουλευτής και τώρα εξαγγέλλει μέτρα ανάπτυξης τα οποία έχουν εξαγγελθεί τουλάχιστον δέκα φορές . )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
βαρέθηκα να διαβάζω απογόνους χρυσών αρχιδιών να το παίζουν επαναστάτες (με τις πλατες και την κληρονομίά που βρήκανε βεβαίως βεβαίως και την οποία δεν αποχωρίζονται) και να βρίζουν όποιους δεν συμφωνούν..

βαρέθηκα να διαβάζω νικς τα οποία έχουν δηλώσει ότι το Ε9 τους καταλαμβάνει τρείς σελίδες (με τα λεφτά του μπαμπάκα βεβαίως βεβαίως) να το παίζουν επαναστάτες και να απειλούν το δικό μου που έχει τέσσερις γραμμές όλες και όλες (φτιαγμένες με δουλειά 28 ετών) και να λένε ότι θα μοιραστούνε το δικό τους (εμ σάμπως αυτοί το φτιάξανε)...

βαρέθηκα να διαβάζω βολεμένους γυιούς ρουφιάνων της ασφαλείας οι οποίοι ακόμη ζούνε με την παρακαταθήκη και το κλειστό επάγγελμα που κληρονομήσανε από τον χίτη γέρο τους να απειλούνε κτους πάντες και τα πάντα καταστρώνοντας σχέδια εξόντωσης...

βαρέθηκα να διαβάζω μαλακισμένα αιώνιους φοιτητές να το παίζουν επαναστάτες γιατί δεν γουστάρουν να μπούνε στον στίβο τις ζωής και να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα (με τις πλατες και το χαρτζιλίκι του γέρου τους βεβαίως βεβαίως).. βέβαια μόλις τους πεταχτεί το κοκαλάκι ενός διορισμού τουμπεκί ψιλοκομενο

βαρέθηκα να διαβάζω αποτυχημένους να το παίζουν επαναστάτες προσπαθώντας να ρίξουν την προσωπική τους αποτυχία σε άλλους...

βαρέθηκα να διαβάζω ευεργετηθέντες από όλες τις καταστάσεις και κυβερνήσεις να το παίζουν αγανακτησμένοι και να φωνασκούν περί επανάστασης

και το χειρότερο από όλα... εχει ιστορικά αποδειχτεί ότι τέτοιοι τύποι παντα θα επιπλέουν και θα επιβιώνουν αλλάζοντας το χρώμα τους σαν χαμαιλέοντες...

αει σιχτίρι λοιπόν αλτρουιστές και επαναστάτες του κώλου...

και καλό απόγευμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom