Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι προθέσεις και τα "δείγματα γραφής" όπως τα διαβάζω εγώ ζητάνε (επιτέλους να προσθέσω εδώ) κάποια διακριτή μείωση δημοσίου.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να φύγουνε από το δημόσιο τα λαμόγια. Όπως κατά αντιστοιχία θέλω να φύγουνε και από τον ιδιωτικό τομέα τα λαμόγια. Δύσκολα πράγματα θα μου πεις.

Συμφωνάμε (αν το πεις) αλλά και σε ένα ποσοστό επιτυχίας 50% να γίνει αυτό, θα είναι μία εξαιρετική αρχή.

Σου είπα από την αρχή πως εγώ τον Γκαβό δεν τον ψήφισα και ούτε τον πιστεύω. Ο Πιτσαρίας μπορεί ακόμα και να έχει τη διάθεση (δεν το νομίζω) αλλά ούτε αυτό φτάνει από μόνο του.

Ωστόσο δεν μπορεί να κρίνουμε κάποιον για αυτά που ΔΕΝ έχει πει, ΔΕΝ έχει κάνει σαν να τα έχει κάνει ήδη. Όταν τα κάνει, τότε μπορείς να του τα σούρεις.

Αυτή τη στιγμή μιλάει αυτός για εφεδρία (δεν συμφωνώ με το μέτρο, θεωρώ πως είναι ημίμετρο και πως χρειάζεται άμεση απόλυση αυτών που είναι ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ άχρηστοι και δεν δουλεύουνε στο δημόσιο). Και του πάνε κόντρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Ε, δεν μπορώ να τα σούρω αυτή τη στιγμή στον πίτσα μαν. Όχι πριν δω πού θα κάτσει η μπίλια.

η εφεδρεία αυτη καθ αυτή είναι μαλακία.
επίσης ποιός θα κρίνει ποιοί δημόσιοι είναι άχρηστοι και ποιοί όχι; σίγουρα χρειάζονται επιτροπές αξιολόγησης απο το εξωτερικό γιατί εάν αφήσουμε τα κόμματα που κυβερνόυν θα είναι σα να βάζουμε 3 λύκους να φυλάνε τα πρόβατα.
πρόχειρα.
για όποιους δεν το γνωρίζουν υπάρχει μια στρατια απο ΔΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΕ ΠΑΡΑΥΠΟΥΡΓΙΕΑ κλπ.
αυτοί ακριβώς ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
εάν ξεκινήσεις απο εκεί έχεις μια άριστη εκκίνηση για το απο πού θα κάνεις τεράστια εξοικονόμηση στο δημόσιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όσο συντηρούμε στρατούς κομμάτων, ό,τι νόμισμα και να έχουμε, όση χρεοκοπία και να βαρέσουμε, τα ίδια θα έχουμε. Απλά ο νομοταγής πολίτης θα πεινάει περισσότερο.
Τα λαμόγια πάλι θα καλοπερνάνε.

γιαυτό και για μένα η λύση είναι να ξεσηκωθεί ο λαός. Όχι για να συντηρήσει τα κεκτημένα. Αλλά για να γαμήσει τους πούστηδες όλων των χρωμάτων και κομμάτων που ζούνε σε βάρος μας.

έχεις μια λανθασμένη αντίληψη για το τι ειναι ο λαός.
νομίζεις ότι ο λαός είναι σαν και σένα.
εάν ήταν θα είχε ήδη γίνει επανάσταση.
πρέπει να αναλογιστείς ότι μπορεί ο λαός να είναι οι στρατιές δημοσίων που σου πίνουν το αίμα.
με απλά λόγια.
είναι δεδομένο ότι υπάρχει τεράστιο μέρος του ελληνικού λαού που γουστάρει το σύστημα ως έχει και αυτό θέλει να συντηρησει ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
το απέδειξε ο έλληνας τον Ιούνη.
49% του ελληνικού λαού δλδ οι μισοί ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
οποότε ή το σέβεσαι ή συστρατεύεις το υπόλοιπο 51% να γαμήσεις τα ράμματα στο υπόλοιπο 49 της συντήρησης του υπάρχοντος μοντέλου.

τόσο απλό είναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην ερώτησή σου περί τσίπρα. όχι έτσι όπως το έχει θέσει δεν υπάρχει γιατρειά.
τωρα
το να μη θεωρείς τη χρεοκοπία λύση είναι σα να μην θεωρείς ανακούφιση για καρκινοπαθή σε τελευταίο στάδιο τον τερματισμό της ζωής.
πρόχειρα
το σύστημα αυτό πέθανε.
η λύση είναι απλή η οποία και προυποθέτει διάλυση και επανεκκίνηση.
δεν υπάρχει χρόνος για δημιουργία νέου κράτους σε βάθος χρόνου.
κατά συνέπεια.
παρτε ένα επιτυχημένο μοντέλο απο άλλη χώρα και εφαρμόστε το κόπυ παστ.
δε θεωρώ ότι κανένας απο τους υπάρχοντες συνδυασμούς έχει καμμιά τύχη στο να λύσει τα προβλήματα της χώρας.
η ελλάδα κατ αρχάς ως κοινωνία δεν εχει ταυτότητα.
πρόκειται για μια χώρα ομελέτα με επιρροές απο
οθωμανικό ραγιαδισμό,
χριστιανικό σκοταδισμό,
καπιταλιστικό νεοφιλελευθερισμό,
αμερικανοκιτς ωχαδερφισμό,
ναζιστικό εθνικοφρωνισμό,
κομμουνιστικό λουμπενισμό και
μαφιόζικο νεοπλουτισμό.
όλα αυτά έχουν συνθέσει ένα πλήρως σαθρό και ανισόρροπο κοινωνικό μείγμα το οποιο δεν εχει καμμιά σωτηρία μέσω της απλής αναδιαχείρισής του.

αυτά.
καλημέρα.
P.S. ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί πρέπει να βρίζεις και να απαντάς άλλα αντί άλλων όταν μπορείς να γράψεις φυσιολογικά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις μια λανθασμένη αντίληψη για το τι ειναι ο λαός.
νομίζεις ότι ο λαός είναι σαν και σένα.
εάν ήταν θα είχε ήδη γίνει επανάσταση.
πρέπει να αναλογιστείς ότι μπορεί ο λαός να είναι οι στρατιές δημοσίων που σου πίνουν το αίμα.
με απλά λόγια.
είναι δεδομένο ότι υπάρχει τεράστιο μέρος του ελληνικού λαού που γουστάρει το σύστημα ως έχει και αυτό θέλει να συντηρησει ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
το απέδειξε ο έλληνας τον Ιούνη.
49% του ελληνικού λαού δλδ οι μισοί ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
οποότε ή το σέβεσαι ή συστρατεύεις το υπόλοιπο 51% να γαμήσεις τα ράμματα στο υπόλοιπο 49 της συντήρησης του υπάρχοντος μοντέλου.

τόσο απλό είναι.
πραγματικά βαριέμαι να ψάξω παλιό μου ποστ που έλεγα ακριβώς αυτό.
οπότε δεν διαφωνούμε

εγώ λέω αυτό που βλέπω σαν πρόβλημα και λέω επίσης κάτι που θεωρώ πως είναι η λύση (αν είμαι λάθος, οκ, δεκτό κι αυτό).

Το οτι η λύση δεν είναι εύκολο να συμβεί φαίνεται - δεν χρειάζεται να είσαι και κανάς τρανός επιστήμονας για να το δεις. Το πώς είναι η κοινωνία μας φαίνεται.

Όταν ας πούμε βγαίνει η ΝΔ με σύνθημα πως θα ξανακάνει τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009, είναι αντιληπτό πως ο κόσμος θεωρεί πως όλα ήταν καλά καμωμένα μέχρι το 2009.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η εφεδρεία αυτη καθ αυτή είναι μαλακία.
επίσης ποιός θα κρίνει ποιοί δημόσιοι είναι άχρηστοι και ποιοί όχι; σίγουρα χρειάζονται επιτροπές αξιολόγησης απο το εξωτερικό γιατί εάν αφήσουμε τα κόμματα που κυβερνόυν θα είναι σα να βάζουμε 3 λύκους να φυλάνε τα πρόβατα.
πρόχειρα.
για όποιους δεν το γνωρίζουν υπάρχει μια στρατια απο ΔΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΕ ΠΑΡΑΥΠΟΥΡΓΙΕΑ κλπ.
αυτοί ακριβώς ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
εάν ξεκινήσεις απο εκεί έχεις μια άριστη εκκίνηση για το απο πού θα κάνεις τεράστια εξοικονόμηση στο δημόσιο.
και πάλι συμφωνούμε

να προσθέσω σε αυτούς που λες πως υπάρχουνε και αποσπασμένοι ΔΥ σε απλά πολιτικά γραφεία. Και εκεί πληρώνονται από τη θέση που είναι, από εξτρά της νέας θέσης και με εξτρά από το κόμμα.
Δηλαδή τους πληρώνουμε 3 φορές γιατί τα κόμματα τα πληρώνουμε και αυτά εμείς (αφού δεν πληρώνουνε τα χρέη τους στις τράπεζες και χρηματοδοτούνται και από τον κρατικό προϋπολογισμό)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εννοείται..
Όπως άλλωστε έκανες και με τον Τσίπρα :2funny: :2funny:
λάθος διαβάζεις.
Η κριτική μου είναι πως ο Αντωνάκης είναι άχρηστος. Επίσης πως ο Τσίπρας είναι άχρηστος.

Αυτό είναι η γνώμη μου για τους δύο αυτούς (και για άλλους αλλά αυτούς μου αναφέρεις).
Επίσης κάνω κρίση για το πρόγραμμα του Συριζα (που το θεωρώ αέρα κοπανιστό), όπως έκανα κρίση και για της ΝΔ (που επίσης το θεωρούσα αέρα κοπανιστό - γιαυτό και δεν ψήφισα κανέναν τους)

Η κριτική μου στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα σταματάει ακριβώς εδώ. Δεν τον κρίνω σαν κυβέρνηση.

Και ομοίως η κριτική μου στην κυβέρνηση θα γίνει όταν δω κάποια μέτρα από αυτούς. Στον έναν μπορώ να κρίνω δηλαδή μόνο λόγια αυτά που λέει πως ΘΑ έκανε ο Τσίπρας) και στον άλλο μπορώ να κρίνω πράξεις ΟΤΑΝ θα τις κάνει. Ακόμα ΔΕΝ έχει κάνει κάτι εμπράκτως.

Υπομονή 2 εβδομάδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βάζεις το δεκατιανό απ'το σπίτι, πλερώ και 3 ευρώπουλα για να μην τρώει το παιδί σα ζήτουλας στα σκαλιά..
Προσοχή μάγκες μη βγούμε από τη γιουροζόουν κιετσ'..
μωρέ από τη γιουροζόουν ας βγούμε, εμ΄να η γιουροβίζιον με αγχώνει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πραγματικά βαριέμαι να ψάξω παλιό μου ποστ που έλεγα ακριβώς αυτό.
οπότε δεν διαφωνούμε

εγώ λέω αυτό που βλέπω σαν πρόβλημα και λέω επίσης κάτι που θεωρώ πως είναι η λύση (αν είμαι λάθος, οκ, δεκτό κι αυτό).

Το οτι η λύση δεν είναι εύκολο να συμβεί φαίνεται - δεν χρειάζεται να είσαι και κανάς τρανός επιστήμονας για να το δεις. Το πώς είναι η κοινωνία μας φαίνεται.

Όταν ας πούμε βγαίνει η ΝΔ με σύνθημα πως θα ξανακάνει τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009, είναι αντιληπτό πως ο κόσμος θεωρεί πως όλα ήταν καλά καμωμένα μέχρι το 2009.
εχει καλλιεργηθεί μια αρρωστημένη αντίληψη στο λαό για το τι είναι καλώς καμωμένο.
Ας πούμε, οι μαλάκαες που κυβερνούν έχουν την προσωπική αντίληψη ότι το κράτος απο τη στιγμή που εκλέγονται είναι μαγαζί τους οποτε μπορούν να διορίζουν όποιον θέλουν, να τρώνε όσα οδοιπορικά θέλουν, να αναθέτουν έργα σε όποιον θέλουν και γενικά να κάνουν ότι θέλουν σε ένα καθεστώς άτυπης διαρκους ευνοικής μεταχείρισης των ημετέρων.
ο λαός απέναντι έχοντας έλλειψη προσωπικής και κοινωνίκής παιδείας δε μπορεί να αντιληφθεί ότι το να υποστηρίζεις αυτό το μοντέλο μετάβασης απο τους υμετέρους στους ημετέρους δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο την οριστική διάλυση των ημετέρων και των υμετέρων στο τέλος του δρόμου γιατί πολύ απλά οι μέν θα θέλουν να διαλύσουν τους δε.
το μεγαλύτερο κατά συνέπεια πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η κοινωνική συνοχή.
οι υμέτεροι και οι ημέτεροι δεν θέλουν να βρουν κοινή λύση.
οι μεν θέλουν απλά να διαλύσουν και να πάρουν τη θέση των δε, οι δε θέλουν να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν των προνομίων ΚΑΙ των υμετέρων και πάλι εις βάρος των υμετέρων.
το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ένα εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής αστάθειας και έντασης η οποία κάποια στιγμή θα πάρει μορφή χιονοστοιβάδας.
οι μαλάκες που ακόμα και τώρα κυβερνούν δεν εχουν αντιληφθεί οτι μεγάλο-τεράστιο μέρος της κοινωνίας είναι εναντίνο των ΔΥ και δικαιολογημένα.
Κατά συνέπεια η απολυση μέρους των χαραμοφάηδων θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα και στην αντίληψη που έχουν οι ξένοι για εμας αλλά και στην εκτόνωση της κοινωνικής οργής που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία οποτε τα μέτρα (οποια παρθουν) θα είχαν πολύ μικρότερες αντιδράσεις).
Αντ αυτού, προκειμένου οι ίδιοι διαπλεκόμενοι να συνεχίσουν να συντηρούν τα ίδια σκουπίδια ψάχνουν να βρουν ισοδύναμα, λαγους απ το καπέλο κλπ, έχουν διαλύσει ολάκερες οικογένεις δεκάδων χιλιάδων μικρομεσαίων και ιδιωτικών υπαλλήλων προκειμένου να μην απολυθούν σε βάθος 4ετίας 150 χιλιάδες αχρηστοι που πρακτικά είναι και αυτοί που αρχικά δημιουργησαν το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
Κουρεψαν ομόλογα, χρεοκόπησαν ταμεία, διέλυσαν την ιδιωτική λιανική αγορά, κατέστρεψαν τον κλάδο των αυτοκινήτων και της οικοδομής, στέγνωσαν την αγορά μόνο και μόνο για να εξακολουθήσει το κράτος ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΥ που είχε και πρίν.

ποιές 40 μέρες του μαλάκα.
απο την ντέι γουάν η λύση ήταν να πάνε 150 χιλιάρικα σπίτι τους.
χωρίς αλλα μέτρα και μαλακίες.
α.
για παραδειγματισμό
β.
για κονωνική δικαιοσύνη
γ.
γιατί έτσι ήταν το σωστό

απλά και νέτα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εχει καλλιεργηθεί μια αρρωστημένη αντίληψη στο λαό για το τι είναι καλώς καμωμένο.
Ας πούμε, οι μαλάκαες που κυβερνούν έχουν την προσωπική αντίληψη ότι το κράτος απο τη στιγμή που εκλέγονται είναι μαγαζί τους οποτε μπορούν να διορίζουν όποιον θέλουν, να τρώνε όσα οδοιπορικά θέλουν, να αναθέτουν έργα σε όποιον θέλουν και γενικά να κάνουν ότι θέλουν σε ένα καθεστώς άτυπης διαρκους ευνοικής μεταχείρισης των ημετέρων.
ο λαός απέναντι έχοντας έλλειψη προσωπικής και κοινωνίκής παιδείας δε μπορεί να αντιληφθεί ότι το να υποστηρίζεις αυτό το μοντέλο μετάβασης απο τους υμετέρους στους ημετέρους δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο την οριστική διάλυση των ημετέρων και των υμετέρων στο τέλος του δρόμου γιατί πολύ απλά οι μέν θα θέλουν να διαλύσουν τους δε.
το μεγαλύτερο κατά συνέπεια πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η κοινωνική συνοχή.
οι υμέτεροι και οι ημέτεροι δεν θέλουν να βρουν κοινή λύση.
οι μεν θέλουν απλά να διαλύσουν και να πάρουν τη θέση των δε, οι δε θέλουν να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν των προνομίων ΚΑΙ των υμετέρων και πάλι εις βάρος των υμετέρων.
το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ένα εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής αστάθειας και έντασης η οποία κάποια στιγμή θα πάρει μορφή χιονοστοιβάδας.
οι μαλάκες που ακόμα και τώρα κυβερνούν δεν εχουν αντιληφθεί οτι μεγάλο-τεράστιο μέρος της κοινωνίας είναι εναντίνο των ΔΥ και δικαιολογημένα.
Κατά συνέπεια η απολυση μέρους των χαραμοφάηδων θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα και στην αντίληψη που έχουν οι ξένοι για εμας αλλά και στην εκτόνωση της κοινωνικής οργής που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία οποτε τα μέτρα (οποια παρθουν) θα είχαν πολύ μικρότερες αντιδράσεις).
Αντ αυτού, προκειμένου οι ίδιοι διαπλεκόμενοι να συνεχίσουν να συντηρούν τα ίδια σκουπίδια ψάχνουν να βρουν ισοδύναμα, λαγους απ το καπέλο κλπ, έχουν διαλύσει ολάκερες οικογένεις δεκάδων χιλιάδων μικρομεσαίων και ιδιωτικών υπαλλήλων προκειμένου να μην απολυθούν σε βάθος 4ετίας 150 χιλιάδες αχρηστοι που πρακτικά είναι και αυτοί που αρχικά δημιουργησαν το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
Κουρεψαν ομόλογα, χρεοκόπησαν ταμεία, διέλυσαν την ιδιωτική λιανική αγορά, κατέστρεψαν τον κλάδο των αυτοκινήτων και της οικοδομής, στέγνωσαν την αγορά μόνο και μόνο για να εξακολουθήσει το κράτος ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΥ που είχε και πρίν.

ποιές 40 μέρες του μαλάκα.
απο την ντέι γουάν η λύση ήταν να πάνε 150 χιλιάρικα σπίτι τους.
χωρίς αλλα μέτρα και μαλακίες.
α.
για παραδειγματισμό
β.
για κονωνική δικαιοσύνη
γ.
γιατί έτσι ήταν το σωστό

απλά και νέτα.

Που και που λες και κανα σωστό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που και που λες και κανα σωστό.
αντικειμενικά σωστό δεν είναι αυτό που θεωρείς εσύ και ο κάθε μαλακας που γράφει ότι παπαριά του κατεβει.
αντικειμενικά σωστό ειναι αυτό που ΔΕ γίνεται εδώ και δεκαετίες στην ελλαδα.
γιατί εάν γινόταν δε θα ήμασταν/είμαστε σε αυτό το σημειο.
συνεχίστε τώρα τη μαλακία.
έκανα και εγώ το ευχάριστο και σοβαρό διαλειμμα σε ένα σάιτ για πουτάνες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, τότε, όταν το γράφω εγώ, γιατί μου την μπαίνεις;
και γιατί με βρίζεις;

τέσπα
από την π΄ρωτη συζήτηση περί μνημονίου η συζήτηση ήταν πως πρέπει να μειωθεί το δημόσιο, να φύγουν ΔΥ που δεν χρειάζονται και να μην υπάρχουνε/καταργηθούνε διάφορες υπηρεσίες και εταιρίες δημοσίου που επίσης δεν έχουνε αντικείμενο.

Εδώ υπάρχει ακόμα υπηρεσία που ασχολείται με τους σεισμόπληκτους της....... Κεφαλλονιάς!!!

και είναι το μοναδικό πράγμα ΠΟΥ ΔΕΝ έχει γίνει τόσα χρόνια που βλέπουμε τη διάλυση του κράτους.
Προτίμησαν να κάνουνε μειώσεις σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους αντί να διώξουνε τα δικά τους βολεμένα παιδιά.

Ένας ΔΥ που δουλεύει σαν το σκυλί και δεν ζητάει καν υπερωρίες βλέπει να του μειώνεται ο μισθός και κάποιος που πατάει ένα 2ωρο στο γραφείο ή έχει την ίδια τύχη αλλά στα αρχίδια του ή ακόμα καλύτερα εξαιρείται και της μείωσης με κάποιο τερτίπι.

ε, και μετά μου λέτε πως δεν χρειάζεται ντου από παντού....
χρειάζεται. το πρόβλημα είναι ποιος θα το κάνει

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Είναι άπειρα τα σημεία της διοίκησης που χρειάζονται αλλαγές.

Δεν είναι ΕΝΑ, έστω ΔΕΚΑ, που λες τ’ αλλάζω, πάει, τέλειωσα, το έφτιαξα το σύστημα.
Το βλέπει κανείς κάθε μέρα, σε κάθε του επαφή με το δημόσιο.

Με ρώτησε το παιδί μου (μια μέρα που μ’ έβλεπε να βράζω από αγανάκτηση για κάτι που είχα πάλι δει, και μου ερχόταν να τους ρίξω μολότωφ):
«Τι έχεις μπαμπά?»
Είπα ότι είναι απίστευτο το μπουρδέλο, ότι ο τόπος είναι καταδικασμένος, τα γνωστά.
Και το αθώο παιδικό μυαλό με ρώτησε:
«Και τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί αυτό?»
Απάντησα:
«Πρέπει να γίνουν 3 εκατομμύρια πράματα. Όλα αυτά.»
Και δυστυχώς έτσι είναι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αντικειμενικά σωστό δεν είναι αυτό που θεωρείς εσύ και ο κάθε μαλακας που γράφει ότι παπαριά του κατεβει.
αντικειμενικά σωστό ειναι αυτό που ΔΕ γίνεται εδώ και δεκαετίες στην ελλαδα.
γιατί εάν γινόταν δε θα ήμασταν/είμαστε σε αυτό το σημειο.
συνεχίστε τώρα τη μαλακία.
έκανα και εγώ το ευχάριστο και σοβαρό διαλειμμα σε ένα σάιτ για πουτάνες.
Το γάμησες τώρα.
"Σωστό" είναι υποκειμενική έννοια. Για τον καθένα άλλο είναι το "σωστό". Μερικά "σωστά", συμπίπτουν.
Όταν είπα ότι λες σωστό, εννούσα ότι αυτά που διάβασα (και προφανώς τα θεωρείς σωστά αφού τα έγραψες) συμπίπτουν με αυτά που εγώ θεωρώ σωστά. Σε ένα μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον.

Το "αντικειμενικά σωστό" ξέχνα το σαν έκφραση.
Δεν υπάρχει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το γάμησες τώρα.
"Σωστό" είναι υποκειμενική έννοια. Για τον καθένα άλλο είναι το "σωστό". Μερικά "σωστά", συμπίπτουν.
Όταν είπα ότι λες σωστό, εννούσα ότι αυτά που διάβασα (και προφανώς τα θεωρείς σωστά αφού τα έγραψες) συμπίπτουν με αυτά που εγώ θεωρώ σωστά. Σε ένα μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον.

Το "αντικειμενικά σωστό" ξέχνα το σαν έκφραση.
Δεν υπάρχει.
μπουαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
όπως δεν υπάρχει και αντικειμενική αλήθεια.

πού στα μαθαν αυτά;
στο Αμέρικα;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
όπως δεν υπάρχει και αντικειμενική αλήθεια.

πού στα μαθαν αυτά;
στο Αμέρικα;
Το ξαναγάμησες.
Δε μπορείς να κρατήσεις για λίγο μια σταθερή πορεία.

"Ο γάτος ψόφησε".
Αν είναι κρύος και ακίνητος, είναι αντικειμενική αλήθεια. Περαιτέρω έρευνα (από κτηνίατρο π.χ.) θα το επιβεβαιώσει.
Άρα υπάρχει τέτοια.

"Η ψυχή του γάτου πήγε στον παράδεισο"
Δεν υπάρχει τέτοια. Άλλος το πιστεύει, άλλος όχι, και δεν αποδεικνύεται.

Δεν παίζει ρόλο που τα μαθα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ξαναγάμησες.
Δε μπορείς να κρατήσεις για λίγο μια σταθερή πορεία.

"Ο γάτος ψόφησε".
Αν είναι κρύος και ακίνητος, είναι αντικειμενική αλήθεια.
Άρα υπάρχει τέτοια.

"Η ψυχή του γάτου πήγε στον παράδεισο"
Δεν υπάρχει τέτοια. Άλλος το πιστεύει, άλλος όχι, και δεν αποδεικνύεται.

Δεν παίζει ρόλο που τα μαθα.
εφόσον αντικειμενικά ο παράδεισος δεν υπάρχει (αντικειμενική αλήθεια) είναι αντικειμενικά σωστό ότι η ψυχή του γάτου δεν πήγε στον παράδεισο.
τι δεν καταλαβαίνεις μωρό;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εφόσον αντικειμενικά ο παράδεισος δεν υπάρχει (αντικειμενική αλήθεια) είναι αντικειμενικά σωστό ότι η ψυχή του γάτου δεν πήγε στον παράδεισο.
τι δεν καταλαβαίνεις μωρό;

Τρίτη φορά το γάμησες.

Το "δεν υπαρχει παραδεισος" δεν ισχύει για την πλειοψηφία του κόσμου. Τη συντριπτική (βάλε και τους μουσουλμάνους μέσα, ουρί κλπ).

Άρα πως σηκώνεσαι εσύ και αυτό το λες "αντικειμενική αλήθεια"?

Θα σε διαψεύσουν 6,9 από τα 7 δις ανθρώπων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom