Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καταρχην σωστα επεστρεψες τον πρωτο πλυθηντικο. Γιατι το ΠΑΣΟΚ δεν εφαρμοσε τα μετρα απο μονο του και οχι υπο την πιεση κανενος.

Δευτερον τα μετρα που δεν εφαρμοσανε ηταν αυτα που υπαγορευσε η τροικα και ειδικοτερα το ΔΝΤ ( ως πιο εμπειροι τεχνοκρατες σε τετοια ζητηματα). Μετρα σχετικα με τον περιορισμο δαπανων, τη φορολογια κλπ.
Δε λεω τι θα γινοταν αν εφαρμοζοταν η οχι αν ηταν καλο η κακο κλπ. Δεν αξιολογω.
Απλως λεω τι εγινε

ΣιΕφ, με συγχωρείς πολύ, αλλά κάποτε πρέπει να πάψουν οι νεοφίλ παπάτζες περί καλού ΔΝΤ και χρήσιμου προγράμματος που οι κακοί πολιτικοί δεν εφαρμόζουν.
Μια χαρά βολεύεται η τρόικα με τα μέχρι στιγμής μέτρα. Αν είχε θέμα, θα διαχώριζε την θέση της και θα την κοπάναγε όπως έκανε με το σόου του μπένυ τουρκόγλου.
Όταν δέχεσαι στην ουσία ανεπιφύλακτα, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, τα μέτρα, είσαι και εσύ υπόλογος για αυτά.

Ωστόσο δεν βλέπουμε τίποτα διαφορετικό απ' όσα βλέπουμε συνήθως στις εμπλοκές του ΔΝΤ. Κοινωνικό δαρβινισμό, πτώση του βιοτικού επιπέδου, εξαθλίωση.
Το μόνο που μένει είναι να επαληθευτεί και ο διωγμός τους με το σκατόφτυαρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι απλά τι έπρεπε να γίνει. Το θέμα είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Από εδώ έχω λοιδορήσει άπειρες φορές τον ηλίθιο με το κόκκινο κασκόλ για το "λεφτά υπάρχουν" και τα προεκλογικά και μετεκλογικά ψέμματα.
Αλλά αποδείχθηκε τελικά ότι ο πιτσαδόρος υπήρξε χειρότερος ψεύτης. Και συγνώμη που ξεσκεπάστηκε σε 40 μέρες και όχι σε 6 μήνες.

Βλέπεις στην χώρα αυτή, δεν ψηφίζουμε κανονικά φάτσες ή ονόματα, ψηφίζουμε προγράμματα.
Και η αποτελεσματικότητα και η νομιμοποίηση της κυβερνήσεως, προκύπτει από τα προγράμματα αυτά.
Ο μέσος ψηφοφόρος του πιτσαδόρου (δεν μιλάμε για την γυναίκα του ή την Βίσση) τον ψήφισε για τους εξής λόγους:

- κόκκινη γραμμή οι μισθοί και οι συντάξεις
- επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου
- ισοδύναμα μέτρα
- αποφυγή χρεωκοπίας

Τα τρία πρώτα ήδη γράφτηκαν στο χιόνι και μένει απλά να εκπληρωθεί το τέταρτο.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνει λοιπόν ο πιτσαδόρος πριν 40 μέρες, αντί να καταστροφολογεί είναι τρία πράγματα:

- αφενός να πει ξεκάθαρα, παιδιά αυτά είναι τα επόμενα βήματα, ετοιμαστείτε για κοραλίτο και να πάψει να τα χώνει στον στρατούλη
- και είτε να πει ξεκάθαρα ότι είναι ακριβώς ίδιος με τους προηγούμενους, θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική και θα στήσει και αυτός κώλο σε κάθε σακάτη ή βιετκόνγκ που έχουμε καταστήσει εδώ γενικό γαμάω, οπότε η πρόταση του για τις εκλογές είναι απλά η αλλαγή φάτσας και όχι πολιτικής, είτε, εφόσον πίστευε αυτά που έλεγε, εφόσον πλέον δεν μπορεί να τα κάνει, να παραδεχθεί ότι απέτυχε, και να καταθέσει την εντολή, μιας και αυτή ανταποκρίνεται σε άλλα πράγματα και όχι σε αυτά που κάνει.
εγώ χωρίς να τον έχω ψηφίσει το Σαμαρά και προφανώς χωρίς να τον έχω πιστέψει έχω να πω απλά και μόνο αυτά που έλεγα ΠΡΟ εκλογών και να επαναλάβω αυτά που λέω τώρα.

1. προ εκλογών έλεγα πώς ό,τι και να ψηφίσετε μη νομίζετε πως η εφορία και τα χαράτσια του καλοκαιριού θα αλλάξουνε. Αν αλλάξει κάτι θα είναι για του χρόνου. Αυτον τον χρόνο δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ. Και είναι πρακτικό αυτό - δεν γίνεται απλούστατα γιατί δεν προλαβαίνει να γίνει. ΌΠΟΙΟΣ και να έβγαινε

2. Προ εκλογών είχα πει πως αυτά του Τσίπρα είναι ανεφάρμοστα. Και αυτο επιβεβαιώνεται. Γιατί προσπαθώντας με διάφορα τερτίπια ακόμα και τώρα στη "διαπραγμάτευση" να σώσουνε τους μισθούς του δημοσίου, τις θέσεις του δημοσίου και τα ειδικά μισθολόγια - στην προσπάθεια γαμάνε ΠΑΛΙ τον ιδιωτικό τομέα.

3. Για τις 40 μέρες. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ που να έχει ανακοινωθεί. ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Επομένως δεν καταλαβαίνω πώς μιλάτε πως κάνει τα ίδια αφού ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Αν κάνει τα ίδια (μόνο φόρους, να κρατάει πάλι ανέπαφο το δημόσιο κλπ), τότε έχεις κι εσύ και οι άλλοι χίλια δίκια.

Όλα τα υπόλοιπα λινκ κλπ που βάζετε είναι γνώμες κάποιων για το πώς θα πάει η κατάσταση. Μπορεί να γίνει έτσι, αλλά ακόμα η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν έχει βγάλει ούτε το φολρολογικό νόμο που θα ισχύει για του χρόνου ούτε τα μέτρα για να βγουν τα 11,5 δις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά, μην αγχώνεσαι, δεν απαντάς και ποτέ

άλλα αντί άλλων
δηλαδή για εσένα ΔΕΝ είναι πρόβλημα το πού θα βρει κάποιος τα λεφτά να εφαρμόσει αυτά που λέει.

Επειδή λοιπόν για σένα αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα, είναι οι υπόλοιποι μαλάκες που δεν τον πιστεύουνε πως θα τα έκανε αυτά.

Από την άλλη λοιδορεις και βρίζεις και αυτούς που ψήφισαν Γιωργάκη γιατί πίστευαν πως αυτά που έλεγε ο ΓΑΠ (ακριβώς τα ίδια δηλαδή) θα τα έκανε ενώ τους λέγαμε να μην ακούνε κουταμάρες.
Και φυσικά τότε την ίδια στάση κρατούσες - τον ΓΑΠ υποστήριζες.
τώρα το ίδιο πιστεύεις - τον Τσίπρα πιστεύεις.

οκ... εμείς λοιπόν που δεν τον πιστεύουμε (όπως ΔΕΝ πίστευα ΟΥΤΕ τον Σαμαρά κι επειδή με έχεις βρίσει πολλές φορές και πάλι χωρίς λόγο να σου θυμίσω πως η γνώμη μου είναι πως ΟΛΟΙ είναι το ίδιο κουμάσια ψευταράδες)
εμείς λοιπόν που δεν τον πιστεύουμε είμαστε μαλάκες

Ε, εσύ λοιπόν ή είσαι εγκάθετός τους (χλωμό λιγάκι) ή είσαι απλά εύπιστος.

Το να είσαι εύπιστος στην κάθε μπούρδα που πετάει ένας ανεπάγγελτος είναι οκ, συμβαίνει, το να προσπαθείς να πείσεις τους υπόλοιπους όμως ...
θα σου απαντήσω μόλις κατανοήσεις το σύστημα που παρέθεσα της αυστραλίας.
πρόχειρα.
μου λες που θα βρεθούν τα λεφτά.
τι σου λέει το σύστμηα της αυστραλίας;
κύριος δουλεύετε σε ΔΕΚΟ και έχετε 3 σπίτια ή περιουσία πάνω απο 300 χιλιάρικα;
οκ.
τότε σύνταξη δεν παιζει. να ζήσετε απ τα έτοιμα.

έχεις κατανοήσει και συ και οι άλλοι ότι με τέτοιο σύστημα ο μαλάκας δικηγόρος/βουλευτής με 4 σπίτια και 3 συντάξεις δεν παίρνει δράμι;

αφού λοιπόν κατανοήσεις αυτο το σοβιέτ σύστημα (και όλοι οι αλλοι οι δεκάβλακες που θεωρούν ότι η αυστραλία είναι η γη της επαγγελίας επειδή εκεί τα λεφτά πέφτουν όχι απ τον ουρανό αλλα γιατι το κράτος τα διαχειρίζεται με συγκεκριμένο και δίκαιο τρόπο) τότε θα μπούμε και στη συζήτηση περί τσιπρα.
όλα τ αλλα είναι για να περνά η ώρα

Επισκέπτης
το πώς διαβάζετε ορισμένοι τα πράγματα μου προξενεί ορισμένες φορές έκπληξη
να υποθέσω πως ο Α είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;
να υποθέσω πως ο Β είναι η ΝΔ;

και μου λες πως προσανατολίζεται τώρα να κάνει η ΝΔ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ;
και τότε τι φωνάζετε και λέτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε αλλιώς;

σόρρυ αλλά το ποστ σου δεν το αντιλαμβάνομαι

εγώ λέω κάτι απλό - μα εντελώς απλό

ΕΪΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ - τι ίδιοι; ΌΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ και ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ
και για μένα άχρηστοι

το πώς τους ψήφισε ο λαός εμένα δεν με αφορά. Γιατί για εμένα είναι άχρηστοι όλοι τους. Κομματόσκυλα ανεπάγγελτα που απλώς ζουν από τον ιδρώτα αυτών που δουλεύουνε.

Ώπα, πρ'το αλλιως θα βρεις.
Όλο αυτο το αντι-συριζα που σου βγαίνει αυθορμητα μας κανει όλους συριζαίους στα μάτια σου.
Πάμε πάλι
Ο Α προτείνει το Χ.
Το Χ είναι όντως καταστροφικο. Ο Β πατάει πάνω στο Χ του Α και παίρνει το ματς.
Ο Β τώρα σαν κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει το Χ.
Κι εγώ σου λέω πως τόσο ο Α όσο και ο Β μπορεί να είναι το ίδιο καταστροφικοί, όμως δεν είναι ίδιοι.
Τι δεν καταλαβαίνεις??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όλο αυτο το αντι-συριζα που σου βγαίνει αυθορμητα μας κανει όλους συριζαίους στα μάτια σου.
Πάμε πάλι
Ο Α προτείνει το Χ.
Κι εγώ σου λέω πως τόσο ο Α όσο και ο Β μπορεί να είναι το ίδιο καταστροφικοί, όμως δεν είναι ίδιοι.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν 2 τρόποι να κερδίσεις ένα ματς.
ο ένας είναι να παίξεις την μπάρτσα όπως η τσέλσι με 11 παίκτες κάτω απο τη σέντρα και να βλασφημήσουν οι τύποι που αγόρασαν εισιτήριο την ώρα και τη στιγμή που έχασαν τα λεφτά τους. στο τέλος η τσέλσι κέρδισε.
βεβαίως την επομενη φορά ο τύπος που χάλασε τα λεφτά του για εισιτήριο δεν θα τα ξαναχαλάσει στην τσέλσι αλλά στην μπάρτσα που έχασε.

τόσο ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΣιΕφ, με συγχωρείς πολύ, αλλά κάποτε πρέπει να πάψουν οι νεοφίλ παπάτζες περί καλού ΔΝΤ και χρήσιμου προγράμματος που οι κακοί πολιτικοί δεν εφαρμόζουν.
Μια χαρά βολεύεται η τρόικα με τα μέχρι στιγμής μέτρα. Αν είχε θέμα, θα διαχώριζε την θέση της και θα την κοπάναγε όπως έκανε με το σόου του μπένυ τουρκόγλου.
Όταν δέχεσαι στην ουσία ανεπιφύλακτα, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, τα μέτρα, είσαι και εσύ υπόλογος για αυτά.

Ωστόσο δεν βλέπουμε τίποτα διαφορετικό απ' όσα βλέπουμε συνήθως στις εμπλοκές του ΔΝΤ. Κοινωνικό δαρβινισμό, πτώση του βιοτικού επιπέδου, εξαθλίωση.
Το μόνο που μένει είναι να επαληθευτεί και ο διωγμός τους με το σκατόφτυαρο.
σε αυτό συμφωνούμε

υπάρχει πάντα το "δεν ξέρανε με τι ψευταράδες έμπλεκαν" φυσικά

και υπάρχει και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ σε αυτό που λες.

Και στο πρώτο ΚΑΙ στο δεύτερο μνημόνιο είχανε συμφωνήσει και υπογράψει σε πολλά μέτρα ΠΟΥ ΔΕΝ έγιναν ποτέ.
Ενδεικτικά αναφέρω πως στο τελευταίο αναφερόταν πως οι αντιδήμαρχοι παπαλα.
Αλλά φυσικά κανείς αντιδήμαρχος δεν έφυγε. Και κανείς σύμβουλός του.

Ε, σόρρυ, αλλά για αυτό δεν φταίει το ΔΝΤ.

το ξαναέγραψα: είμαστε ίσως το μοναδικό κράτος που θέλουμε να κάνουμε παραγωγή καρπών μεγαλώνοντας παράσιτα και φορτώνοντας με ασθένειες το δέντρο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όλα τα υπόλοιπα λινκ κλπ που βάζετε είναι γνώμες κάποιων για το πώς θα πάει η κατάσταση. Μπορεί να γίνει έτσι, αλλά ακόμα η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν έχει βγάλει ούτε το φολρολογικό νόμο που θα ισχύει για του χρόνου ούτε τα μέτρα για να βγουν τα 11,5 δις.

Τύπε, εντάξει, δεν τα έχουμε δει να εφαρμόζονται, αλλά έχουμε δει προθέσεις και δείγματα γραφής.
Αν ψηφιστούν οι νόμοι, το πουλάκι πέταξε.

Εκτός και αν θέλεις να γίνεις ο νέος ΦΠ και να περιμένεις να μας γαμήσουν 4 χρόνια για να τους "τιμωρήσεις" στις εκλογές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ.
Καλύτερα όμως να απαντήσει αυτός του το έθιξε.
Αυτός που ισχυριζεται πως αν είχαν εφαρμοστεί,το Γενάρη θα βγαίναμε στις αγορές..
είναι της ίδιας λογικής με αυτήν κατά την οποια φέτος το PSI ήταν εθνική καταξίωση και επιτυχία ενώ πρόπερσυ αυτοκαταστροφικό για τη χώρα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ε, σόρρυ, αλλά για αυτό δεν φταίει το ΔΝΤ.

Τύπε, φυσικά και φταίει. Όπως πιέζει για όλα τ' άλλα, όπως πχ. για τις οριζόντιες περικοπές, να πιέσει και γι' αυτό. Υπάρχει περίπτωση να βγει ο μαζούχ και να πει "τα σπάσαμε και φεύγουμε γιατί δεν καταργούνται οι αντιδήμαρχοι" και το 98% των ελλήνων να μην του δώσει δίκιο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε πάλι
Ο Α προτείνει το Χ.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
να σου πω τι δεν καταλαβαίνω
από πού κι ως πού προκύπτει και ο Β κάνει το Χ που είχε προτείνει ο Α.

Αν κάνουνε το ίδιο γιατί αυτοί που θέλανε τον Α φωνάζουνε; Αφού αυτό που θέλανε γίνεται.

για το τελευταίο που λες - το "ίδιοι"
για μένα μετράει το αποτέλεσμα. Αν και οι δύο είναι καταστροφικοί, η επιλογή μου είναι κανείς από τους δύο. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;

Εγώ δεν λέω, α, ο ένας είναι καταστροφικός, τον δοκιμάσαμε, αλλά ο άλλος που είναι το ίδιο καταστροφικός δεν είναι δοκιμασμένος οπότε να δούμε τι καταστροφή θα φέρει κι αυτός πριν τον κρίνω.

είναι απλό. Λέω άκυρο και στους δύο.

έχω βαρεθεί να το λέω. Αν δεν πέσει ξύλο, δεν καταλαβαίνουνε. θα φάνε κάποιοι το ξύλο και θα καταλάβουνε όλοι τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε, φυσικά και φταίει. Όπως πιέζει για όλα τ' άλλα, όπως πχ. για τις οριζόντιες περικοπές, να πιέσει και γι' αυτό. Υπάρχει περίπτωση να βγει ο μαζούχ και να πει "τα σπάσαμε και φεύγουμε γιατί δεν καταργούνται οι αντιδήμαρχοι" και το 98% των ελλήνων να μην του δώσει δίκιο;
κάτσε ρε αδρεφέ
τους λέει - δεν παίρνετε δόση αν δεν τα κάνετε
κι αυτοί εκεί, να μην τα κάνουνε κι ας μην πάρουνε δόση!

ε, αυτό καταλαβαίνω πως γίνεται τόσο καιρό.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στην τελική, το πρόγραμμα, όσο μαλακία και αν είναι, το εφαρμόζει αυτός που το πρότεινε για να φέρει και την ευθύνη του.

Ο πιτσαδόρος και ο θίασος του, είναι ικανοί να εφαρμόσουν μέρος του προγράμματος του τσιπρίνιο, να τα κάνουν όπως πάντα πουτάνα, και στο τέλος να πουν "να ρε μαλάκες, σας τα λέγαμε, δεν έβγαινε το πρόγραμμα αυτό"...

Επισκέπτης
είναι της ίδιας λογικής με αυτήν κατά την οποια φέτος το PSI ήταν εθνική καταξίωση και επιτυχία ενώ πρόπερσυ αυτοκαταστροφικό για τη χώρα.

Όπως επίσης το καταστροφικό ενδεχόμενο της εξόδου απ'το ευρώ (γιατί κύριε?) σε λίγους μήνες θα θεωρείται ευλογία.
Επιμένω όμως να μας απαντήσει ο σάβρας γιατί δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα που θα μας έβγαζαν στις αγορές το Γενάρη.
Τα περί σκουξίματος της αριστεράς φυσικά και ΔΕΝ θα θεωρηθούν απάντηση..

Επισκέπτης
Όπως επίσης το καταστροφικό ενδεχόμενο της εξόδου απ'το ευρώ (γιατί κύριε?) σε λίγους μήνες θα θεωρείται ευλογία.
Επιμένω όμως να μας απαντήσει ο σάβρας γιατί δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα που * θα μας έβγαζαν στις αγορές το Γενάρη.
*="υποτιθεται οτι".

Γιατι ολο το"επιχειρημα"βασιζεται σε μια ΥΠΟΘΕΣΗ.

Επισκέπτης
*="υποτιθεται οτι".

Γιατι ολο το"επιχειρημα"βασιζεται σε μια ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ρε μαζί σου.
Σαφώς και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μας βγάλουν στις αγορές έτσι.
Ας πάμε όμως υποθετικά με τη βεβαιότητα της επιτυχίας των μέτρων κι ας μας πουν οι υπέρμαχοι γιατί αυτά δεν εφαρμόστηκαν..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επιμένω όμως να μας απαντήσει ο σάβρας γιατί δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα που θα μας έβγαζαν στις αγορές το Γενάρη.

Διότι στην πράξη ήταν ανεφέρμοστα όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Οταν τρέχει ένα αυτοκίνητο με 100 χαω θέλει 100μ να σταματήσει. Το να σχεδιάζεις να το σταματήσεις στα 20μ είναι ουτοπικό.

Πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου ότι έχει:

• [li]ολισθηρό δρόμο (υφεσιακό περιβάλλον)[/li]
    [li]κωλολάστιχα (λαό που δεν έχει πάρει χαμπέρι ακόμη ότι πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να ξεχάσει αυτά που ήξερε την τελευταία δεκαετία)[/li]
    [li]φρένα που δεν ξέρεις εάν πιάνουν καλά (ελλείμματα που καλπάζουν αυξανόμενα και για να αρχίσουν να βαίνουν μειούμενα πρέπει να γίνουν σκληρά πράγματα)[/li]

Αυτό το αυτοκίνητο ούτε στα 200μ δεν σταματούσε...

Θέλαμε και θέλουμε ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ χρόνο και κυρίως ήπιες προσαρμογές.

Το να βγούμε στις αγορές αμέσως ειναι για εμένα το λιγότερο αστείο. Οχι εμείς.

Οσο για το ερώτημά σου, το γιατί δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα αμέσως; Διότι το Πα.Σο.Κ δεν ήθελε να έλθει αντιμέτωπο με το τέρας που το ίδιο εξέθρεψε.

Επισκέπτης
Οσο για το ερώτημά σου, το γιατί δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα αμέσως; Διότι το Πα.Σο.Κ δεν ήθελε να έλθει αντιμέτωπο με το τέρας που το ίδιο εξέθρεψε.
Επειδη πας να πεταξεις τη γνωστη μαλακια,το βασικο που δεν εφαρμοστηκε,για το οποιο παρθηκαν ισοδυναμα μετρα που λεμε(και με την εγκριση της Τροικας),ηταν το φορολογικο.

Κατι που ηδη επισημανθηκε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επειδη πας να πεταξεις τη γνωστη μαλακια,το βασικο που δεν εφαρμοστηκε,για το οποιο παρθηκαν ισοδυναμα μετρα που λεμε(και με την εγκριση της Τροικας),ηταν το φορολογικο.

Έλα ρε;;; :o :o :o

Δεν πταίει που το πασόκ δεν απέλυσε καμιά 300χιλιάρα Δ.Υ.;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μέγιστη μαλακία...

Οταν δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει στα φορολογικά πώς θα επενδυσεις εκεί; Το φορολογικό περιβάλλον αλλάζει συνεχώς. Αυτο ήταν διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας.

Επρεπε να υιοθετήσουμε τα αρχικά σχέδια εάν ήταν προς το καλλίτερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom