Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτό κατάλαβες ρε στόκε;
άιντε να στο εξηγησω.
όλο αυτό το πανηγύρι 3 μήνες στήθηκε για να κάνουμε ότι θα έκανε ο παπαδήμος απο τον μάρτη;
δε μπορεί.
ή είσαι μαλάκας, ή είσαι μαλακας.
Το οτι ειχε η βουλη 152 βουλευτες ΠΑΣΟΚ με 11%, δεν αποτελουσε προφανως λογο εκλογων.
Ας ψηφιζατε σωστα απο το Μάιο, ωστε να εχουμε κυβερνηση απο τοτε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτό κατάλαβες ρε στόκε;
άιντε να στο εξηγησω.
όλο αυτό το πανηγύρι 3 μήνες στήθηκε για να κάνουμε ότι θα έκανε ο παπαδήμος απο τον μάρτη;
δε μπορεί.
ή είσαι μαλάκας, ή είσαι μαλακας.
βρε συ ρητορικα στο ειπε γαμωτο το γαιδουρισιο το κεφαλι σου.δεν εννουσε οτι υποστηριζες αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε φτανει που εισαι καραγκιοζης το δειχνεις κιολας.ειχα γραψει οτι εκανε την μεγαλη μαλακια περυσι τον νοεμβριο που εφυγε ο χαζος και ερχοταν καβαλα στο αλογο.περιμενε τωρα το στραπονιασμα απο την ρουμανα του δντ. :grin:

επισης καλα κανουμε και σου κρινουμε τον αλεξη σου με τον γιγαντα τον μηλιο.αντε τυχερε ο πιεξουλας πρασινιστηκε. :grin:
δεν ειναι ούτε αλέξης μου ούτε τον θεωρώ λύση.
αλλά θα τον κρίνω αφού τον δω.

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου ο πιξις.
κάτι κλωνάρχιδα με μπλε αστέρια που κυκλοφοράνε τέτοιες ώρες και σπαμάρουν αλύπητα περνάνε στο ντουκου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Πολυ κριμα τοτε που δεν εγιναν πιστευτές οι διαβεβαιωσεις για αυξησεις.

Δεν ξέρω αν είναι κρίμα ή όχι. Δεν κυβερνούν αυτοί που μίλησαν για αυξήσεις  και συνεπώς δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να το κρίνω βασιζόμενος σε υποθέσεις.

Κυβερνούν αυτοί που διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και αυτό γιατί η οικονομία δεν το αντέχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω αν είναι κρίμα ή όχι. Δεν κυβερνούν αυτοί που μίλησαν για αυξήσεις  και συνεπώς δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να το κρίνω βασιζόμενος σε υποθέσεις.

Κυβερνούν αυτοί που διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και αυτό γιατί η οικονομία δεν το αντέχει.
Αν δεν το αντεχει, καλα κανουν.
Αν το αντεχει, κανουν ασχημα.
Ποιο ειναι το θεμα σας?
Οτι το ειπαν πριν τις εκλογες, ή οτι κανουν λαθος που κοβουν?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου ο πιξις.
κάτι κλωνάρχιδα με μπλε αστέρια που κυκλοφοράνε τέτοιες ώρες και σπαμάρουν αλύπητα περνάνε στο ντουκου.
για κατσε ρε τυπε?πρεπει να τον δεις για να τον κρινεις?δηλαδη αν εβαζε υποψηφιοτητα για πρωθυπουργος ο κατελης θα περιμενες να δεις το εργο του για να τον κρινεις ως πολιτικο?δεν ειναι επιχειρημα αυτο.ο αλεξης κρινεται και θα κρινεται ακομα περισσοτερο τωρα που θελει να γινει πρωθυπουργος.και κανονικα ετσι πρεπει να γινεται.οχι κατοπιν εορτης.γιατι καποιοι δεν κρινανε οταν επρεπε το λεφτα υπαρχουν του...γιωργακη και τελικα τον φαγαμε στην μαπα 2 χρονια και...
εδω εχεις δικιο.σε ευχαριστω. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου ο πιξις.

Δεν το περίμενα ποτέ από εσάς να με δώσετε τόσο στεγνά.  >:(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ετσι.
δε θα έβγαζα κουβέντα τώρα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
βεβαίως έξαλλος δεν είμαι που το είπαν.
έξαλλος έιμαι που ακόμα τα μουνόπανα προστατεύουν τους κομματικούς στρατούς τους στο δημόσιο και προστατεύουν ΕΙΔΙΚΑ μισθολόγια μες ισοδύναμα  :jerking: :jerking: :jerking: μέτρα.
φτάσαμε στο σημείο η τρόικα να ζητά πιο δίκαια και συνταγματικά μέτρα απο τους μαλακες του τρίο στούτζες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Αν δεν το αντεχει, καλα κανουν.
Αν το αντεχει, κανουν ασχημα.
Ποιο ειναι το θεμα σας?
Οτι το ειπαν πριν τις εκλογες, ή οτι κανουν λαθος που κοβουν?

Νομίζω ότι σας έχω απαντήσει σε μια από τις παραπάνω αναρτήσεις μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για κατσε ρε τυπε?πρεπει να τον δεις για να τον κρινεις?δηλαδη αν εβαζε υποψηφιοτητα για πρωθυπουργος ο κατελης θα περιμενες να δεις το εργο του για να τον κρινεις ως πολιτικο?δεν ειναι επιχειρημα αυτο.ο αλεξης κρινεται και θα κρινεται ακομα περισσοτερο τωρα που θελει να γινει πρωθυπουργος.και κανονικα ετσι πρεπει να γινεται.οχι κατοπιν εορτης.γιατι καποιοι δεν κρινανε οταν επρεπε το λεφτα υπαρχουν του...γιωργακη και τελικα τον φαγαμε στην μαπα 2 χρονια και...
γιατί έχω μια εντύπωση ότι ο κατέλης ίσως και να ήταν πιο πετυχημένος απο τους νυν υποψήφιους;
πώς μου δημιουργησαν τέτοια εντύπωση; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για κατσε ρε τυπε?πρεπει να τον δεις για να τον κρινεις?δηλαδη αν εβαζε υποψηφιοτητα για πρωθυπουργος ο κατελης θα περιμενες να δεις το εργο του για να τον κρινεις ως πολιτικο?δεν ειναι επιχειρημα αυτο.ο αλεξης κρινεται και θα κρινεται ακομα περισσοτερο τωρα που θελει να γινει πρωθυπουργος.και κανονικα ετσι πρεπει να γινεται.οχι κατοπιν εορτης.γιατι καποιοι δεν κρινανε οταν επρεπε το λεφτα υπαρχουν του...γιωργακη και τελικα τον φαγαμε στην μαπα 2 χρονια και...εδω εχεις δικιο.σε ευχαριστω. :grin:
Αυτη η καραμελα οτι "αφου δεν τον ειδαμε δεν τον κρινουμε" ειναι πολύ της μοδός.
Αν το παρουμε ετσι βεβαια, ουτε τη Χρυση Αυγη εχουμε δει. Ας κανουμε και τον Μιχαλολιακο πρωθυπουργο.
Ας τους κανουμε ολους απο ενα μηνα (αφου τοσο χρειαζεται βλεπω για να κρινουμε) και στο τελος του ετους βγαζουμε τη σουμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
ετσι.
δε θα έβγαζα κουβέντα τώρα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
βεβαίως έξαλλος δεν είμαι που το είπαν.
έξαλλος έιμαι που ακόμα τα μουνόπανα προστατεύουν τους κομματικούς στρατούς τους στο δημόσιο και προστατεύουν ΕΙΔΙΚΑ μισθολόγια μες ισοδύναμα  :jerking: :jerking: :jerking: μέτρα.
φτάσαμε στο σημείο η τρόικα να ζητά πιο δίκαια και συνταγματικά μέτρα απο τους μαλακες του τρίο στούτζες.

Δυστυχώς πραγματικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom