Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ε δεν ήταν και δύσκολο, μην περνιέσαι και για κάνα άτομο σπουδαίας νοημοσύνης.
Πήγαινε τώρα να γράψεις καμιά μαλακία στο θρεντ του Άρη γιατί μέχρι εκεί καλός είσαι.
Είπαμε.
Σε ότι πεις, απαντάμε ναι και με χαμόγελο.
Λύσε μου όμως μια απορία:
Ποιος έστησε το πελατειακό κράτος??

Επισκέπτης
Τώρα νομίζει πως με τάπωσες, ω αφελή τυπάκο; Αυτά που έλεγα εγώ παρά πέντε τα λες εσύ τώρα ακριβώς;

Μην ανησυχείς πάντως, αυτοί που το στήσανε βρήκαν ήδη νέα φιλόξενη στέγη και με τη βοήθεια χρήσιμων ηλίθιων σαν την πάρτη σου συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.

Ο αφελής τυπάκος, ακόμα δεν πήρε απάντηση όμως..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
πως εγω πιστευα οτι ειναι μελος της μενσα;   :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι δεν είναι μέλος της Μενσα ,

είναι μέλος της Μι.πε.τσου !

(Μικρά πεσμένα τσουτσουνακια )

Γειά σου Νατσάκι

με το μικρό πεσμένο τσουτσουνάκι !  :2funny: :2funny: :2funny:

( Μην παρεξηγείσαι ,πλάκα κάνουμε )

Επί του θέματος :Πότε θα πάμε στη δραχμή ή πότε

θα φύγει η Γερμανία από το ευρώ ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
Το'χω γράψει χίλιες φορές. Επειδή σε λυπάμαι όμως θα στο γράψω κάπως αλλιώς: όποιος έχει μυαλό θα'πρεπε να πηγαίνει κάθε μέρα στο Α' Νεκροταφείο και να κατουράει στους τάφους του εθνάρχη και του Αντρέα.

Κατάλαβες ή θέλεις να στο ζωγραφίσω κιόλας;

Και να κατουραει στα σπιτια του Σημίτη και του ΓΑΠ .

Επισκέπτης
Το'χω γράψει χίλιες φορές. Επειδή σε λυπάμαι όμως θα στο γράψω κάπως αλλιώς: όποιος έχει μυαλό θα'πρεπε να πηγαίνει κάθε μέρα στο Α' Νεκροταφείο και να κατουράει στους τάφους του εθνάρχη και του Αντρέα.

Κατάλαβες ή θέλεις να στο ζωγραφίσω κιόλας;

Μια χαρά κατάλαβα.
Έλα όμως που αυτοί οι 2 δεν ήσαν μόνοι τους.
Εκτός αυτού οι πολιτικές τους αυτές είχαν και συνέχεια (στο ίδιο βιολί) για πάνω από 30 χρόνια.
Οι συνεχιστές της πολιτικής αυτής εξακολουθούν να βρίσκονται στα κόζια ναι ή ου?
Μοιραία λοιπόν δεν θα πρέπει να συγκρουστούν με το τέρας που οι ίδιοι δημιούργησαν?
Βολεύοντας το κάθε κομματόσκυλο, έσπειραν ανέμους και τώρα καλούνται να θερίσουν θύελλες.
Τι δεν καταλαβαίνεις??

Επισκέπτης
Μια χαρά κατάλαβα.
Έλα όμως που αυτοί οι 2 δεν ήσαν μόνοι τους.
Εκτός αυτού οι πολιτικές τους αυτές είχαν και συνέχεια (στο ίδιο βιολί) για πάνω από 30 χρόνια.
Οι συνεχιστές της πολιτικής αυτής εξακολουθούν να βρίσκονται στα κόζια ναι ή ου?
Μοιραία λοιπόν δεν θα πρέπει να συγκρουστούν με το τέρας που οι ίδιοι δημιούργησαν?
Βολεύοντας το κάθε κομματόσκυλο, έσπειραν ανέμους και τώρα καλούνται να θερίσουν θύελλες.
Τι δεν καταλαβαίνεις??

μαγκια κλανια και εξατμιση και κωλο φινιστρινι εισαι tsatso natsooooooooooooooo :cheesy:

γιατι δεν ηρθες μωρη κλασομπανιερα στο ραντεβου ; ; ; :s&m_2:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Λουλούκα σε έχει συνδέσει με το καβλί του γιατί βαριέται

Επισκέπτης
Και εγώ δεν έχω μιλήσει, για τους διαδόχους τους ε;
Θα σου πω κάτι, αλλά θα μου υποσχεθείς πως θα παραμείνεις ψύχραιμος, έτσι??
Δεν έχω τον γκαϊλέ να παρακολουθώ τα posts σου καθημερινά..

Μετά από το σοκ αυτό, πάμε παρακάτω..
Τη στιγμή που όλοι αυτοί έστησαν όλο αυτό το κωλοχανείο θεωρούνται αυτομάτως το λιγότερο ανίκανοι.
Τι θα πρέπει να γίνει δλδ? Ν'απαλλαγούν αυτοί και να πληρώσουν τη νύφη οι υπόλοιποι?
Ξέρεις πως μεταφράζεται αυτό? Αναλαμβάνω τις ευθύνες στο βαθμό που μου αναλογούν και χέστηκε η φοράδα στ'αμπέλι μιας και θυμήθηκες τον μπουχέσα.
Το εντάξει ρε παιδιά, κάναμε λάθη αλλά τώρα όπου να'ναι θα τα διορθώσουμε, είναι κουβέντα ΓΤΠ.
Τεσπα, είπαμε. Ζήτησαν λαϊκή εντολή και την πήραν.
Ας κάνουν παιχνίδι τώρα..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο τσίπρας μιλάει τώρα
πλάκα πλάκα τον βλέπω στο πάμε στοίχημα
στάνταρ για επόμενο πρωθυπουργό

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Citygroup: Εκτός ευρώ η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2013''

Σύμφωνα με έκθεση της Citigroup η ύφεση για το 2012 θα φτάσει στο 7,5% και στο 10,1% την επόμενη χρονιά.

Πάντα σύμφωνα με τη Citigroup η ανεργία στην Ελλάδα εφέτος θα φτάσει στο 23,6% ενώ την επόμενη χρονιά θα εκτιναχθεί στο 29%.

Ο βασικός αναλυτής του αμεικάνικου οίκου θεωρεί πως '' η τρόικα θα μπορούσε να δώσει στη νέα κυβέρνηση περισσότερο χρόνο για να μειώσει το έλλειμμα στο 3% του ΑΕΠ, αλλά είναι απίθανο να συμφωνήσει στο αίτημα της κυβέρνησης για ουσιαστικές αλλαγές στο μνημόνιο.
Η προκύπτουσα αντιπαράθεση ενδέχεται να προκαλέσει περαιτέρω καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις των 30 δισ. ευρώ που είχαν αρχικά προγραμματιστεί, αλλά ακόμη και αν η εκταμίευση τελικά γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού, η πιθανή αποτυχία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί, ακόμα και στο ελαφρώς τροποποιημένο MoU, είναι πιθανό να αποκλείσει τις υπόλοιπες εκταμιεύσεις στη συνέχεια''.

Στην έκθεση της Citigroup αναφέρεται πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επέλθει αν η τρόικα θεωρήσει πως η χώρα μας επίτηδες δεν υλοποιεί το πρόγραμμα και σταματήσει τις εκταμιεύσεις.

Μετά, με τη δραχμή, ο πληθωρισμός θα φτάσει στο 15% και το ελληνικό δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί στο 437,3% από 156,5%.

απο Newsit.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom