Επισκέπτης
Δε βλέπω κίνηση όμως..γι' αυτό θέλει να τα γκρεμίσουμε όλα ο μουνίκακας. Για να έχει δουλειά μετά
Δε βλέπω κίνηση όμως..γι' αυτό θέλει να τα γκρεμίσουμε όλα ο μουνίκακας. Για να έχει δουλειά μετά
μετά τις διακοπές ρε χαμένεΔε βλέπω κίνηση όμως..
, κλείναμε δημόσιες υπηρεσίες τύπου Κέντρο Ελέγχου Κάπρων
Θα μπορούσαν να'ναι πολύ λιγότερα βέβαια αν ξεφορτωνόμασταν μερικούς χαραμοφάηδες ΔΥ, κλείναμε δημόσιες υπηρεσίες τύπου Κέντρο Ελέγχου Κάπρων ή κάναμε μερικές ιδιωτικοποιήσεις.
Αλλά ως γνωστόν αυτά αποτελούν πράξεις προδοσίας και συνεργασία με τον κατακτητή.
παρε μια ομορφια τωρα,για μια παλιοτερη κουβεντα με περσονα και τραμυΗ επαναδιαπραγμάτευση προχωράει.
Τα μέτρα 11,6 δις έγιναν μέτρα 15 δις..
και αναρωτιομουν γιατι κερναει τα τσιπουρα?γι' αυτό θέλει να τα γκρεμίσουμε όλα ο μουνίκακας. Για να έχει δουλειά μετά
Ισχυρή κυβέρνηση ψηφίστηκε.Θα μπορούσαν να'ναι πολύ λιγότερα βέβαια αν ξεφορτωνόμασταν μερικούς χαραμοφάηδες ΔΥ, κλείναμε δημόσιες υπηρεσίες τύπου Κέντρο Ελέγχου Κάπρων ή κάναμε μερικές ιδιωτικοποιήσεις.
Αλλά ως γνωστόν αυτά αποτελούν πράξεις προδοσίας και συνεργασία με τον κατακτητή.
χρησιμοποιεί όλα τα ατού της στην επαναδιαπραγμάτευσηΙσχυρή κυβέρνηση ψηφίστηκε.
Γιατί δεν το κάνει??
Βαράει η ζέστη, ε; Τελικά εκείνη η πρόταση για μπανάκι στην Ψάθα δεν φαίνεται και τόσο κακή.
Ισχυρή κυβέρνηση ψηφίστηκε.
Γιατί δεν το κάνει??
Θα σου απαντήσω εάν μου απαντήσεις εσύ πρώτα κάτι: αφού τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε ούτε μία (αριθμός 1) ιδιωτικοποίηση γιατί βγαίνατε και ουρλιάζατε ότι "ξεπουλιέται η χώρα";
γιατι θα βγει το μπαχαλαιικο παλι στους δρομους
Εγώ μπορώ να ουρλιάζω ότι θέλω.Θα σου απαντήσω εάν μου απαντήσεις εσύ πρώτα κάτι: αφού τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε ούτε μία (αριθμός 1) ιδιωτικοποίηση γιατί βγαίνατε και ουρλιάζατε ότι "ξεπουλιέται η χώρα";
Εγώ μπορώ να ουρλιάζω ότι θέλω.
Εσύ ζητάς πολιτική νομιμοποίηση να εφαρμόσεις ότι είναι να εφαρμόσεις και την παίρνεις.
Άρα εσύ παίζεις μπάλα. Γιατί δεν το κάνεις??
Νάτσε τζάμπα παλεύεις
[size=30pt]ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ [/size]
Νάτσε τζάμπα παλεύεις
[size=30pt]ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ [/size]
αναψε και εσυ κανα μπαφο τωρα... και τραβα στη τρυπα σου σα καλο απλυτο.Έχεις δίκιο.
Μάγκες με νικήσατε.
Τραβάτε ν'ανάψετε κανα κεράκι στο κοστα μποντα τώρα..
ναι, γι αυτό και θα τον πλακώσω στις σφαλιάρες για πάρτη σου μοβόρικο αγόρι που ξεχειλίζεις τεστοστερόνημε πρωτο και καλυτερο εσενα
Ε δεν ήταν και δύσκολο, μην περνιέσαι και για κάνα άτομο σπουδαίας νοημοσύνης.