Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
η μονη βιομηχανια για τ φειλντ στειτ ειναι εντασεως εργασιας = Μαροκο, Τουρκια, Σαου8 ιστ Εζια και λοιποι...εξωτικοι προορισμοι - αφηνω σε εσενα να πεις ποιος ειναι ο μηνιαιος μισ8ος εκει  :grin:

Κάνε εκεί την θυγατρική σου,αλλα εχε και στην Ελλάδα μια μονάδα παραγωγής των πιό εξειδικευμένων προιόντων.

Οι Γερμανοι,οι Ιταλοί και οι Γάλλοι πώς εχουν βιομηχανία;       

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
+

ειχα διαβασει, πριν καιρο, τo study case του restructuring...sublime!

πς

Είναι αλλού τα άτομα, μην το ψάχνεις.

Θα φτάσει η Γερμανία να πιάνει πρωτιές στην www.porscheconsulting.com/pco/en/company/locations/]εξαγωγή consulting[/url] και θα τραβάω τα βυζιά μου.

Αλλά ΟΚ, χωρίς μίζες, δεν θα κατάφερναν τίποτα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Θα φτάσει η Γερμανία να πιάνει πρωτιές στην www.porscheconsulting.com/pco/en/company/locations/]εξαγωγή consulting[/url] και θα τραβάω τα βυζιά μου.

:2funny: :2funny:

HQ Atlanta...8α εχουν ισχυρο ανταγωνισμο (McKinsey et al)

αν και, φανταζομαι, σε 8εματα που απτονται προντακτιον το λεβερειτζ απο τη..Στουτγκαρδη ειναι ενα μεγαλο πλας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τους ντιγκιντάγκες δεν τους πιάνεις με τίποτε.

Αλλα θα μου πεις εδώ υπάρχει και η TÜV AUSTRIA.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για να μην φαγωνεστε. Προβλεψεις για ανοδο του ΑΕΠ το 2013 για τις περισσοτερς χωρες της Ευρωπης προβλεπει η ΕΕ εκτος απο δυο. Για μαντεψτε ποιες δυο?  :grin:

Και γιαυτους που φαγωθηκαν με το ΔΝΤ, στην Πορτογαλια και Ιρλανδια προβλεπεται ανακαμψη!!  :grin: :grin:

Η Ισπνια δεν την γλυτωνει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για να μην φαγωνεστε. Προβλεψεις για ανοδο του ΑΕΠ το 2013 για τις περισσοτερς χωρες της Ευρωπης προβλεπει η ΕΕ εκτος απο δυο. Για μαντεψτε ποιες δυο?  :grin:

Και γιαυτους που φαγωθηκαν με το ΔΝΤ, στην Πορτογαλια και Ιρλανδια προβλεπεται ανακαμψη!!  :grin: :grin:

Η Ισπνια δεν την γλυτωνει.

αυτο για τους τσιπροκαμμενους...επισης τυπε ποσταρε το στον σαβ2 αυτο. :cheesy: :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω δεν τα βαζω με οικονομολογους της κλασεως σαβ2 και Βαρουφακη τυπε!!  :grin: :grin:
βαρουφακη?αυτον που συμφωνει στα περισσοτερα με συριζα και λεει οτι πρεπει να σταματησει το μνημονιο και να πτωχευσουμε εντος ευρω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ θέλω ΓΑΠ στην Τουρκία, γίνεται;;;;
λέμε και μαλακίες τώρα...
αυτός εκεί θα μεγαλουργήσει....
σφαίρα θα πάει...αμερικανάκι και ανθέλληνας....τέλειος συνδυασμός...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Eδώ ΙΣΠΑΝΙΑ,εδώ Ισπανία Ακούει κανείς?Ενα κερασάκι παίζανε στα μέσα και την διεθνή κοινότητα,και κρύβαν ΕΝΤΕΧΝΩΣ,ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ.....την ΤΟΥΡΤΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eδώ ΙΣΠΑΝΙΑ,εδώ Ισπανία Ακούει κανείς?Ενα κερασάκι παίζανε στα μέσα και την διεθνή κοινότητα,και κρύβαν ΕΝΤΕΧΝΩΣ,ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ.....την ΤΟΥΡΤΑ.
αααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχχαχααχααααα έτσι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Η τούρτα είναι και η Ιταλία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
- Καρκινοπαθείς δίνουν μάχη για να βρουν τα φάρμακά τους
- Πολίτης δώρισε τα φάρμακα της νεκρής συζύγου του
- Πατέρας χάρισε τα φάρμακα του παιδιού του 3 μέρες μετά τον θάνατό του
- Στέρεψε από αντικαρκινικά το "Γενικό Κρατικό Λάρισας", σε κόκκινο συναγερμό το "Σωτηρία"
- Σπάνε τα τηλέφωνα του Φ.Σ.Α. από ανθρώπους που αναζητούν φάρμακα
- "Η κατάσταση είναι τραγική" καταγγέλει στο Newsit o πρόεδρος του Φ.Σ.Α. Κώστας Λουράντος
- ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγώνα επιβίωσης δίνουν κυριολεκτικά χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες καθώς δεκάδες σκευάσματα λείπουν απο την αγορά.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος "η κατάσταση με τις ελλείψεις φαρμάκων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Βεβαίως και προηγουμένως υπήρχαν ελλείψεις αλλά τώρα με τον νόμο του κυρίου Λοβέρδου ο οποίος όρισε τα νοσοκομεία ως τα σημεία που αποκλειστικά θα διαθέτουν τα αντικαρκινικά φάρμακα ήταν έκγλημα. Διότι όφειλε πρώτα να εφοδιάσει τα νοσοκομεία με φάρμακα και μετά να βγάλει αυτή την απόφαση".

ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ
"Σήμερα γνωρίζω νοσοκομεία που δεν υπάρχουν καθόλου φάρμακα αντικαρκινικά και οι ασθενείς δεν μπορούν να τα βρουν. Ενδεικτικά θα σας πω οτι ψάχνουμε να βρούμε αντικαρκινικά σε ολόκληρη Λάρισα, στο Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας φάρμακο αντικαρκινικό δεν υπάρχει. Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει σχεδόν παντελή έλλειψη".

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Α
"Την προηγούμενη Δευτέρα μια εταιρεία μας είπε πως θα εφοδιάσει τον Ευαγγελισμό με αυτά τα φάρμακα που είναι σε έλλειψη, ενά από αυτά είναι για την νόσο του χοπκινς. Και ρωτώ μπορεί να έρθει ο ασφαλισμένος που έχω 6 με 7 περιστατικά, να πάρουν το φάρμακο από τον Ευαγγελισμό και μου λένε οχι, γιατί είναι λένε για τους εσωτερικούς ασθενείς και μόνο. Και λέω ο νόμος Λοβέρδου λέει πως πρέπει τα φάρμακα να τα πάρουν και εξωτερικοί ασθενείς, και μου απαντούν δε με νοιάζει, δεν πρόκειται να δώσω τίποτα.
Αυτό είναι μια ζούγκλα, είναι μια καταβαράθρωση της δημόσιας υγείας. Δε μπορεί αυτη τη στιγμή η υγεία να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης των Ελλήνων. Οταν στερείς την επιβίωση από τους ανθρώπους τι άλλο να πούμε;"

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
"Οι εταιρείες που διαθέτουν φάρμακα για δύσκολες παθήσεις" καταγγέλει ο κύριος Λουράντος "έχουν σκευάσματα αναντικατάστατα. Συνεπώς αυτά τα φάρμακα πρέπει να δοθούν από τις συγκεκριμένες εταιρείες. Οταν η εταιρεία λέει στους φαρμακοποιούς, για να σου δώσω το σκεύασμα πρέπει να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό μου και μετά να στο φέρω και λέει ο φαρμακοποιός, αφού αυτά τα λεφτά θα τα πάρω μετά από 6 με 8 μήνες πως θα γίνει; Η εταιρεία απαντά, δε με νοιάζει εγώ θέλω τα χρήματα μετρητοίς".

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο Φ.Σ.Α
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής δημιούργησε ένα τηλεφωνικό κέντρο προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε πολίτες που αναζητούν φάρμακα να βοηθηθούν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο υποστήριξης του Συλλόγου στα τηλέφωνα:
210-5220954
210-5220955
210-5223914
210-5228051
ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
"Ο κόσμος που έχει χάσει δικούς τους ανθρωπους" λέει ο κύριος Λουράνος " και έχω παραδείγματα πολιτών που παίρνουν τηλέφωνο και λένε. Εχασα τη γυναίκα μου αλλά εχω αυτό το φάρμακο, μήπως κάποιος το θέλει. Κοιτάζουμε τους καταλόγους και βλέπουμε πως το θέλει ο τάδε πολίτης του οποίου η μητέρα κοντεύει να πεθάνει. Αυτό είναι απλή υποχρέωση των φαρμακοποιών προς τον κόσμο. Ομως θα πρέπει να ξέρουμε οτι αυτά τα πράγματα θα όφειλε μια ευνομούμενη πολιτεια να τα κάνει από μόνη της. Το 70% του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής ασχολείται με τους ασθενείς που δεν μπορούν να βρουν τα φάρμακά τους.

Αλλο παράδειγμα είναι ότι ένας πατέρας είχε ένα παιδί νεαρό με αρχόμενο καρκίνο. Το παιδί πέθανε από άλλη αιτία και την τρίτη μέρα μετά το θάνατό τους και αφού έγινε η κηδεία πήρε ο πατέρας τηλέφωνο και μας πρόσφερε τα φάρμακα του παιδιού του. Και χτες μας ζήτησαν αυτό το φάρμακο (το avastin).

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=143253&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=143253&catid=3[/url]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντάξει, η Ισπανία τον έβγαλε τον Μάιο, αλλά πλέον δεν φαίνεται να την γλιτώνει.
Κάτι μου λέει ότι η κόρη του πάστορα, μετά τον ρότιγκεν θα στείλει και τον σακάτη.

Το χειρότερο βέβαια θα είναι ν' αναγκαστεί να τυπώσει αυτή, αντί της Χένελορ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom